Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tašta i njene najlonke boje kože, II deo

Nastavak priče: Tašta i njene najlonke boje kože, I deo

Želim da nastavim moju priču o tašti, meni i njenim najlonkama. Već sam vam ispričao prvi deo priče.

Zovem se Darko i u prvom delu priče sam vam ispričao da je tašta ostala u trudna sa mnom. Tašta je isplanirala da treba da ide na neku kontrolu kod doktora. Rekla je svom mužu, tastu, da je vozi sutradan, a on joj kaže da ne može jer treba da ide na njivu da bere kukuruz nekom čoveku. Predložio je da je vozim ja.

Tako je i bilo – ja sam je vozio na tu kontrolu, ali smo ustvari išli na privatnu kliniku da abortira… Posle, kad smo sve završili, dobro je sve ispalo i niko nije saznao šta se odigralo, tako da nije bilo nikakvih problema.

Prošla su bar dva meseca od kad je abortirala. Posle smo imali još sex, ali kad je imala menstruaciju tada sam je punio sa spermom i u pičku i u guzu.

Više je volela u guzu da je jebem i punim spermom. Par puta je i pušila moju kitu posle guze. Punio sam joj usta i ona je svu spermu gutala. Posle smo imali manje seksa jer je tast nešto sumnjao, ali nije nikad saznao.

Ovo što ću vam sad ispričati se desilo jednom kad smo ja i tašta imali sex. Tast je bio na njivi, pa se vratio pre sa njive kući jer mu se berač za kukuruz pokvario. Tašta je bila u nekoj kratkoj suknji, malo više kolena i u nekoj majici bez brusa i, naravno, imala je najlonke boje kože. Nije imala donji veš. Obukla je cipele na štiklu. Bila je jako jebozovna i te cipele su joj jako lepo stajale. Meni se kurac digao čim sam video te najlonke koje sam i ja oblačio i drkao kurac u njima.

Tad sam je razvalio na brzaka; naslonio sam je na sto, podigao suknju, malo spustio najlonke, moju kitu stavio u pičku. Tako sam je jebao da je vrištala, a ja sam svršio, napunio joj pičku spermom. Brzo sam sam izvadio kitu iz njene pičke jer smo čuli da se otvara kapija. Tašta je brzo navukla najlonke, spustila suknju, a ja sam navukao pantalone i brzo smo izašli napolje da sačekamo tasta.

Sedeli smo u letnjoj bašti i pričali ja i moja tašta kao da se nije ništa desilo. Kad je tast došao rekao je da hoće kafu. Kako je tašta ustala, ja sam primetio da na nogama kod kolena ima malo moje sperme koja se slivala po njenoj nozi po najlonkama…

Meni se opet kurac digao i sad sam se uplašio da tast može i to da vidi. Em je mogao da vidi spermu po njenim najlonkama, em moj nabrekli kurac u pantalonama. Mislim da da tast nije ništa primetio jer je bio besan što mu se berač pokvario. Sva sreća!

Od tada više nismo imali sex. Od tad imam više sex sa mojom ženom, ali uvek zamišljam moju taštu. To je sve od mene…

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o