Posle ucene i gengbenga pronašla sam utjehu u toploj Vesni

Registrovani korisnici ne vide reklame

Probudila sam se kasno, već je odavno prošlo podne. Bolno tijelo, a pogotovo intimni dijelovi podjsetili su me odmah na prošlu noć. Obuzela me čudna mješavina osjecaja krivnje i srama, ali i uzbuđenja sa druge strane, zbog svega što se desilo. Pogotovo kad sam se sjetila Vesne, koja je očito bila zgađena mojim postupcima i svime što je vidjela. A onda sam se sjetila i Kreše, koji je također sve vidio. Barem sam pretpostavljala da je.

Dugo sam ležala na leđima u polumračnoj sobi i razmišljala o svom životu, o svemu što se desilo u zadnjih par dana, o tome u što sam se pretvorila, što sam napravila i što mogu očekivati kao posljedice. Grad u kojem sam živjela nije bio mali, ali nije bio ni New York ili London, gdje sam se mogla izgubiti u masi, preseliti se u drugi dio grada ili slično. Nije definitivno bio mjesto gdje sam bila samo jedna anonimka bez obzira na svoje postupke.

Znala sam da će se glas brzo proširiti i da neće dugo proći prije nego će više ili manje svi, pogotovo muškarci, znati tko sam i što sam radila. Sjetila sam se i slika na internetu, sa gangbanga od prije samo par dana, koje su tamo bile i nisam ih mogla skinuti jer nisam više znala lozinku na stranici. Sjetila sam se i kamera koje su sinoć snimale i škljocale cijelo vrijeme. Sve u svemu, bojala sam se pomalo za svoju budućnost. Bojala sam se i da moji roditelji i rodbina ne saznaju o svemu tome.

plavuša u redaljci

Vrtila sam mobitel po rukama. Htjela sam zvati Vesnu, ali nisam znala kako bi reagirala. Nekoliko sam puta prevrtila njen broj iz adresara, ali nisam mogla napraviti i korak naprijed i pozvati je. Možda da joj napišem SMS? Počela sam ga pisati, ali riječi mi nisu dolazile, bar ne suvisle riječi koje su mi izgledale smisleno.

Ležala sam tako sigurno preko sat vremena nemajući snage ustati, kad me prenuo zvuk mobitela. Pogledala sam u displej, broj mi je bio nepoznat. Nisam se javila. Zvao je još nekoliko puta, ali sam i dalje ignorirala poziv. Tada sam čula zvuk dolazećeg SMS-a. Otvorila sam ga. U njemu je bilo samo nekoliko internet adresa i ništa više. Ustala sam i sjela za kompjuter. Upisala sam prvu adresu u browser i stisnula enter. Ono što sam vidjela smrzlo me, svaka mi se dlačica na golom tijelu naježila. Bila je to prilično popularna domaća stranica sa besplatnim amaterskim porno sadržajima, i na samom vrhu bio je link sa naslovom „Divlja redaljka na parkingu”. Već i na maloj sličici kraj linka bilo mi je jesno o čemu se radi i tko je glavna zvijezda stranice.

Otvorila sam stranicu sa dotičnom pričom. Sastojala se od tridesetak slika snimljenih sinoć na parkingu. Na većini sam bila na haubi auta, okružena nekolicinom muškaraca u različitim pozama, ja potpuno gola, oni u meni, na meni, po meni, kraj mene… Kao iz najžešćih pornića, bilo je brutalno i žestoko, i vrlo dobro se vidjelo da sam ja djevojka koju rasturaju. Popratni tekst je objašnjavao o čemu se radi, čak me i imenovao pravim imenom.

Otvorila sam i ostale stranice iz SMS-a. Slične stranice, slični sadržaj, a onda i nešto što me dodatno sledilo, web stranica domaćeg trač-magazina, poznatog po žutilu i sklonosti skandalima. Web članak je pokazivao nekoliko najeksplicitnijih slika, uz najavu mnoštva novog i ekskluzivnog sadržaja u tiskanom izdanju. Opisivali su me kao poznatu, najveću droljicu grada, vrlo sklonu sličnim akcijama. Nije bilo sumnje da će se „vijest” i slike vrlo brzo proširiti internetom i da ne mogu ništa učiniti u vezi toga.

Posle ucene i gengbenga pronašla sam utjehu u toploj Vesni

Ugasila sam kompjuter i vratila se u krevet. Sklupčala sam se i plakala dugo, možda i pola sata. Ponovo sam zaspala. Probudio me je zvuk mobitela. Ponovo je zvonio, ovaj put poznati broj. Bila je to Vesna.

– Halo? – javila sam se bojažljivo. Prošlo je desetak sekundi prije nego je progovorila.
– Nikolina, što se to s tobom dešava? Jesi li ti svjesna što si sinoć napravila? Jel’ se ti uopće sjećaš ičega? – govorila je tiho, pomalo uplašeno, svakako zabrinuto.
– Da, sjećam se svega, ne znam… ne znam što da ti kažem… molim te, dođi kod mene, trebam te… – mucala sam, ponovo kroz suze.
– OK, evo me za 10 minuta, ne idi nigdje – uzdahnula je i poklopila.

Desetak minuta kasnije začula sam zvono na vratima. Ustala sam se, ogrnula plahtom preslaba da se na brzinu oblačim i otvorila joj vrata. Ušla je, nježno smo se zagrlile. Nekoliko smo trenutaka stajale tako, dok ja ponovo nisam briznula u plač i zagrlila je jako. Stisla me uz sebe i milovala mi kosu, a ja sam jecala dok su mi suze u potocima tekle na njeno rame.

– Nikolina… Niki, Niki… – ponavljala mi je ime, očito ne znajući što bi mi rekla, što bi me pitala. Stajale smo tako nekoliko minuta, a onda se lagano odvojile. Plahta kojom sam bila ogrnuta skliznula je sa mene ostavivši me potpuno golu. Vesna se sagnula i pokupla je sa poda, te me ogrnula, zagrlivši me oko ramena i odvevsi me natrag u sobu. Legla sam na krevet, a ona je sjela do mene i milovala mi kosu.

Sjećanje na njene tople usne…

– Oprosti mi… – jecala sam.
– Ne brini se za mene, nije bitno… – odgovorila mi je – Samo ne znam što ćemo napraviti u vezi tebe… Znaš i sama kakva je selendra ovaj grad, ne znam što ćeš napraviti…
– Z-znam… – briznula sam u još veći plač. Vesna me zagrlila i smirivala me neko vrijeme.

Ispričala sam joj sve, od samog pocetka, od onog kobnog trenutka kad sam otkrila Krešovu gnusnu tajnu sjedeći za njegovim kompjuterom. Slušala me je uz izraz nevjerice i šoka na licu, gotovo bez riječi. Grlila me i milovala mi kosu cijelo vrijeme, pokušavajući smiriti moje bolne jecaje. Kad sam završila sa pričom, podigla me u sjedeći položaj i zagrlila me jako. Plahta mi je splasnula sa golih grudi i osjetila sam tkaninu njene lagane majice na svojim bradavicama. Nije bilo prvi put da sam bila gola u njenom prisustvu, tako da nije bilo neugodnosti ili srama.

lezbejke se grle

– Niki, Niki… što si to napravila?! Jel’ vrijedan svega toga? Jel’ vrijedan da si uništiš život zbog njegove perverzije? – postavljala mi je retorička pitanja stišćući me snažno u zagrljaju i milujući mi leđa. Šutila sam i uživala u toplini njenog zagrljaja. Bilo mi je ugodno, osjećala sam se sigurno, prvi put od kad je sve ovo počelo.

Počela sam biti svjesna toga koliko mi je ugodno u njenom zagrljaju, koliko mi gode njeni topli dlanovi i dugi prsti koji su mi klizili leđima. Koliko mi ugode donose kad prođu niz moju kičmu prije nego se zaustave tik iznad moje gole guze. Tada sam se sjetila sinoćnjeg plesa u klubu, dok sam se trljala uz nju, dodirivala njene grudi i guzu, i na kraju je i poljubila. Sjećanje na njene tople usne, topli slatki dah i mekani, topli i mokri jezik počele su me polako uzbuđivati.

Nisam više čula što mi govori, nisam više bila svjesna ničega osim dodira njenog tijela, njenih golih ruku uz moju kožu. Počela sam joj uzvraćati milovanja, dirajući ju po leđima. Kliznuvši dlanovima do dna njenih leđa, počela sam joj polako zadizati majicu osjećajući njenu toplu, glatku kožu pod svojim prstima. Osjetila sam da se lagano ukočila i uzdahnula od ugode. Nastavila sam kliziti vrškovima prstinu uz njenu kičmu, drugom rukom joj milujući zatiljak, klizeći prema vratu i obrazima.

Udaljila se malo iz zagrljaja, zbunjeno me gledajući. Zaustila je nešto reći, ali sam je brzo prekinula nježnim poljupcem. Usne su nam se dodirnule, što je izazvalo val struje koja je prošla kroz cijelo moje tijelo.

– Nikolina, šta… – prekinula sam je ponovo u pola rečenice novim poljupcem.
– Nemoj, ne želim… – pokušavala je doći do riječi između mojih poljubaca, mada sam osjećala kako polako gubi bitku između razuma i strasti trenutka i situacije u kojoj smo bile. Počela mi je uzvraćati poljupce.

lezbejski poljubac

Ljubile smo se nježno, ali strast je polako rasla. Podigla sam joj majicu preko glave i otkopčala grudnjak, koji je skliznuo sa njenih ruku, ogoljevši njene ne prevelike, ali lijepe grudi. Imala je dugačke, ispupčene bradavice koje su okruživali veliki, tamni kolutovi. Grudi su nam se dodirnule, pomakla sam se da bi spustila svoje bradavice na njene, te ih počela tako lagano trljati. Ljubila sam joj vrat, prolazeći prstima kroz njenu kosu, po stražnjoj strani vrata, niz leđa, uz bokove. Uzvraćala mi je, uzdišući nježno i tiho uz moje uho, što me dodatno uzbuđivalo. Priljubila se potpuno uz mene, nježno smo se grlile i poljupcima prekrivale svaki milimetar lica i vrata jedna drugoj.

Nogom sam odgurnula plahtu sa sebe i sa kreveta, ne prestajući je ljubiti i milovati. Ruke su mi sada klizile preko i oko njenih grudi, milujući ih i gnječeći lagano. Trljala sam joj lagano bradavice, što je izazivalo nove uzdahe. Milovala sam joj grudi i trbuh, nagano je spuštajući na krevet. Nakon što je legla i što smo se još malo ljubili i dodirivali, spusila sam svoje usne preko njenih grudi i bradavica na pupak i nježno ga ljubila. Otkopcavala sam joj kratke jeans hlačice, milujući joj gola bedra. Pomogla mi je podižući guzu u zrak, pa su joj hlačice skliznule sa bokova. Spuštala sam ih polako preko njenih dugih nogu, ljubeći i ližući joj svaki milimetar, naročito se zadržavajući na stražnjim stranama koljena i nožnim prstima. Vratila sam se natrag do njenog međunožja i, ponovo nježno, skinula joj gaćice.

Njezin brežuljak bio je obrastao jako kratkim, svjetlim dlačicama koje su oblikovale usku crticu po sredini. Nije bila plavuša, ali su joj stidne dlačice bile svjetlo smeđe boje koja se presijavala na popodnevnom suncu, što je provirivalo kroz prozor moje sobe. Vrhovima prstiju sam ih pomilovala. Podigla je lagano guzu prema gore i uzdahnula. Spustila sam glavu dolje, moje tople usne prelazile su put preko njenog pupka prema međunožju. Ljubila sam joj dlačice, lickala golu kožu sa strane njenih prepona. Raširila je lagano noge. Lizala sam joj i ljubila unutarnju stranu bedara i spoj njenih nogu, tik do vanjskih stidnih usana. Uzdisala je, milujući mi kosu. Rukama sam posegnula za njenim grudima. Bile su napete, bradavice su bile tvrde kao kamen. Igrala sam se njima, trljajući ih između prstiju. Uzdisala je uzbuđeno, sve glasnije.

Posle ucene i gengbenga pronašla sam utjehu u toploj Vesni

Spustila sam jezik na njene vanjske stidne usne. Pičkica joj se otvorila kako ju je lagano gurnula naprijed, otkrivši potpuno mokru ružičastu unutrašnjost. Spustila sam usnice na njenu vlažnost izazivajući nove uzdahe. Jezikom sam počela razdvajati unutrašnje stidne usne, klizeći lagano oko rupice, između vanjskih i unutarnjih usnica, po sredini njene sočne pičkice, svuda. Moj je jezik dovodio ju je do ludila, počela me jace stiskati po glavi, gurajući se naprijed na moj jezik.

Sad sam joj već lizala pičkicu sočnim, mokrim lizevima, sisajući njene sokove. Rukama sam prelazila preko njenih ruku, grudi, trbuha, bokova. Osjećala sam kako je sve uzbuđenija i sve bliže vrhuncu. Zaustavila me i povukla gore, na sebe. Jezici su nam se susreli, oblizivala mi je usne još mokre od njenih sokova. Jedna joj je ruka bila na mojoj mokroj pičkici, milujući me nježno, drugom je kruzila mojim sisama. Bacala me je u trans svojim dodirima.

Osetila sam se spokojno sa Vesnom

Opkoračila sam joj jednu nogu, naslonivši svoju pičkicu na njenu. Trljale smo se tako jedna o drugu, i dalje se ljubeći i izluđujući jedna drugu dodirima. Brzo smo se uskladile, postavši jedno tijelo koje se u skladnim pokretima lagano približavalo vrhuncu. Valjale smo se tako sklopljene po krevetu, izmjenjujući se na vrhu i ispod. Jezici su nam se isprepletali, ruke su nam se isprepletale, grudi su nam se spajale i trljale, međunožja su nam gorila u žaru dodira.

lezbo makaze

U jednom trenutku posegnula sam za njenom vlažnom pičkicom. Klitoris joj je bio potpuno nabrekao, otvoren, lagano sam ga pronašla i vlažnog i sluzavog lagano trljala između kažiprsta i srednjeg prsta, klizeći gore-dolje po njenoj toploj vlažnosti. To ju je gurnulo preko ruba, počela je žestoko svrsavati, stisnula se svom snagom o mene ispuštajući glasne, duge i duboke uzdisaje.

Zabacila je glavu unatrag, sklopljenih očiju, izvijajući tijelo pod mojim nježnim prstima. Dugo je svršavala, uzdišući i trzajući se.
Došla je lagano sebi, gledajući me velikim, vlažnim očima. Pridigla se, okrenula me na leđa, i počela ljubiti po grudima, klizeći rukama po unutarnjoj strani mojih bedara. Lizala mi je sise, prelazeći jezikom preko bradavica. Usisavala ih je nježno ih grickajući. Rukom mi je milovala pičkicu, potpuno mokru. Spustila se lagano dolje i počela me lizati. Moja vlažnost cijedila se niz njen jezik i bradu, kružila mi je jezikom oko rupice, lagano ga gurajuci unutra, dok joj je nos bio gotovo potpuno naslonjen na moj klitoris.

Počela je jezikom kliziti prema klitu, dok mi je prstom kružila oko rupice. Gurnula je prvo jedan, a zatim i dva prta duboko u mene, ne prestajući me lizati. Njen topli, vrckavi jezik pelucao je oko i preko mog klitorisa, dok me je prstima ševila duboko u unutrasnjosti. Izluđivala me je totalno. Bila sam sigurna da je to već radila s nekom, mada nisam imala pojma o njenim iskustvima sa curama.

Posle ucene i gengbenga pronašla sam utjehu u toploj Vesni

Vrlo brzo dovela me je do vrhunca. Kad je osjetila da počinjem svršavati, usisala mi je klitoris u usta, zabivši mi dva prsta duboko u pičkicu. Svršila sam nevjerovatnim orgazmom koji me tresao dugo i snazno. Cijela se soba vrtila oko mene, a cijelo mi je tijelo trzalo u transu. Nisam bila svjesna koliko je vremena prošlo dok orgazam nije počeo popuštati.

Vesna se podigla i legla kraj mene. Okrenule smo se jedna prema drugoj, zagrljene, i tako ležale neko vrijeme, ne govoreći ništa. Bilo mi je lijepo u njenom zagrljaju, toplom i mekom, dok su se mirisi naših sokova širili sa naših usana i jezika. Ljubile smo se tako još malo i zaspale.

Kad sam se probudila, bila je već noć. Vesna je spavala na leđima, potpuno otkrivena. Gledala sam njeno skladno, čvrsto tijelo. Bilo je gotovo nestvarno da smo vodile ljubav prije samo par sati. Još jedno prvo iskustvo, samo jedno u nizu u zadnjih nekoliko dana. Bila je lijepa, topla, nježna, sve ono što mi je trebalo. Toliko drugačija od svega ostaloga što sam doživljavala, od surovog svijeta oko mene. Stisnula sam se uz nju zagrlivši je i ponovo zaspala.

lezbejke leže gole

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x