Prvo smo uneli dildo, a onda i jednog kuronju u naš brak

Odmah da se prestavimo. Moja supruga i ja smo u braku 24 godine, ona ima 42, ja 44. Mirjana je zgodna mladolika žena, malih grudi, visoka 177 cm.

Pre par godina, da bismo uneli malo promene u naš seksualni život, kupio sam dildo u obliku veštačkog penisa, dužine 20, i u obimu 16 cm. To sam uradio jer sam znao da joj treba nešto veće da bi je skroz raspalilo.

Zbog porođaja, anatomije i godina, pica joj se raširila, pa smo često praktikovali fisting. Meni se u tom periodu počela javljati fantazija da gledam svoju ženu sa drugim obdarenim muškarcem. Kada bi samo malo dotakao tu temu, odmah bi me u startu prekinula i rekla kako nikada to u životu ne bi uradila.

fingering, jebanje prstima

Par puta se dogodilo da mi je za vreme sexa, kada sam upotrebljavao dildo, rekla:

– Kako je velik! Kako volim kada mi to radiš.

Primetio sam da je znala da svrši po 4-5 puta za redom, i uvek je prekidala u trenutku kada je trebalo da doživi orgazam, pravdajući se da će se upiškiti i da ju je sramota.

dp sa dildom

Prošlog leta za njen rođendan, dok smo sedeli u restoranu, skupio sam hrabrosti i ispričao joj svoju celu fantaziju. Rekao sam joj da je jako volim i da ništa ne može da promeni moj odnos prema njoj. Malo je omekšala zbog atmosfere vina i rođendana. Postavila mi je par pitanja. Gde je to bilo, kako sam se upoznao sa tim likom iz moje fantazije i gde sam ja bio u tom trenutku. Na tome se i završilo.

Kulturni i kurati mladić sa Tasosa

Krajem jula smo otišli na Tasos. U bungalovu pored našeg smestio se Stevan, mladić od 27 godina, visok, crne kose do ramena i atletski građen. Smestili smo se i prvi dan se upoznali sa Stevanom. Mojoj ženi, koja je po prirodi sumnjičava, odmah nije bilo pravo što je neki tamo tip sam pored nas. Posle par dana, kada se uverila da je Stevan jedan kulturan mladić koji završava drugi fakultet i koji se bavi košarkom, tek tada se opustila.

Jedno jutro supruga krene da donese kafu i na izlasku naleti na Stevana, on takođe voli rano ujutru da popije kafu na terasi ispred. Ja sam još ležao u krevetu, ali sam čuo kada se on ponudio da ode po tri kafe pa će oni da pijuckaju dok im se ja ne pridružim.

zgodna crnka u bikiniju

Mirjana je rekla:

– Baš odlična ideja.

U meni se odma’ probudilo nešto. Čuo sam njihov razgovor, uobičajene svakodnevne teme. Na prstima sam otišao u kupatilo i kroz vencijanere na prozoru posmatrao šta se dešava napolju. Nije mi puno trebalo da primetim da je Stevan krišom gledao dupe i noge moje žene.

Video sam i da se nešto pomera u mom perifernom vidu i pogledavši malo u stranu, shvatio sam da mu ona puši kurac tu na terasi! Napalio sam se momentalno, ali nisam hteo da ona zna da sam je video, posramila bi se.

pušenje kurca u javnosti

Vratio sam se u krevet i kao ponovo ustao i izašao napolje, taman kada sam čuo da on odlazi. Rekao mi je:

– Nadam se da se ne ljutite što sam pravio društvo Vašoj ženi!
– Ma otkud! – rekoh – da je bar svako jutro, da ne moram ja da ustajem – i nasmejao se.
– Potrudiću se! – kaže on i ode uz pozdrav.

sperma u njenim ustima

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

1
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o

Nastavak,top je