Gay jebanje na hrvatskom moru

Makarska 1999. godine. Imao sam 26 godina. Otišao sam sa 2 druga na more. Pošto sam ranoranilac, prvi sam ustajao i išao do samoposluge i usput pio kafu u obližnjem kafiću.

Tu sam vidio njega, Barbu. Imao je preko 50 godina. Krupan, moje visine oko 180. Prosijedi gusti brkovi. Pio je kafu i lozu. Počeli smo se pozdravljati klimanjem glavom. Jedno jutro me je pozvao da mu se pridružim za stolom. Pričali smo o svemu. Našim životima, moru, interesima. Rekao mi je da je udovac. Djeca mu žive u inostranstvu. Pitao me gdje se kupam i ležerno mi stavio ruku na butinu.

Prošli su me žmarci od tog dodira. Rekao sam kod svjetionika, a on je odgovorio da on ide često na obližnju nudističku plažu koju su većinom okupirali njegovi vršnjaci i stariji. Lagano me je rukom pomazio po butini, a ja sam se stresao od užitka.

gej muvanje

Taj dan je običan, dok negdje oko 17 sati nisam vidio kako prolazi cestom iznad nas ka nudističkoj plaži. Nešto kasnije moji drugovi su rekli da bi išli do apartmana, a ja sam rekao da ću još ostati. Kada sam ostao sâm, brzo sam trknuo do kioska, kupio nekoliko piva i krenuo da ga tražim. Prošao sam cijelu plažu, ali bez uspjeha. Već sam skoro bio odustao, kada sam ga ugledao.

Ležao je gol na jednoj ravnoj kamenoj ploči između dvije stijene. Prvo sam ga malo posmatrao. Palilo me njegovo muško snažno tijelo sa gustim crno-sijedim dlakama. Opušteni kurac mu se odmarao na butini. Vidjelo se da ima poveliki i debeo kurac. Skinuo sam se gol i javio mu se. Uputio mi je jedan široki osmjeh i pomogao mi da siđem do njega. Kada smo se našli oči u oči, kratko je rekao:

– Znao sam da ćeš doći.

Sjeli smo jedan do drugoga, otvorili pive i počeli razgovor. Otvoreno mi je rekao da mu se sviđam i da je poslije ženine smrti imao samo sex sa muškarcima i da se osjeća kao gay. Prvi put sam se osjećao slobodno da nekome mogu reći da sam gay, što sam i uradio.

kurac u erekciji

– Vidio sam to odmah. Po načinu kako hodaš, miješaš zadnjicom dok nosiš kese. Vidi se da zavodiš – rekao mi je.
– Ja sam odmah vidio da si prava muškarčina. Moj tip – odgovorio sam mu i nježno ga pomazio po dlakavim prsima. On me uhvatio za bradu sa tri prsta i lagano me poljubio u usta.

Poljubac je bio lagan, erotičan, uzbuđujući

Otvorio sam usta, a on je odmah prihvatio igru i gurnuo svoj jezik u moja usta. Ljubili smo se strastveno i milovali. Rekao mi je da se ne brinem i da je kasno i teško da će neko naići. Uzeo me je za ruku i ustali smo. Stojeći smo se ljubili. Čvrsto me je uhvatio za dupe i počeo da miješa. Ja sam ga držao za lice i zastenjao.

Miješao mi je dupe i povremeno prstima dodirivao rupicu. Počeo sam se namještati na njegove nasrtaje prstima.

gay predigra u vodi

Odjednom me je pustio i skočio u more. Skočio sam i ja. Plivali smo i povremeno se ljubili. Bilo je prekrasno. Početak smiraja dana. Sunce je gubilo žar i sve mi je djelovalo nevjerovatno romantično i erotično. Rekao mi je da je vrijeme da izađemo iz mora. Legli smo na peškire i nastavili se ljubiti. Bili smo na bokovima okrenuti jedan ka drugome. Mazio sam mu grudi i bradavice, što ga je uzbuđivalo.

Polako sam krenuo ka stomaku i kod pupka mu dodirnuo glavić. Izašao je iz kožice i svjetlucao od tekućine. Pomjerio sam se ka dole i jezikom mu oblizao glavić. Bio je slan od mora i sladak od tečnosti. Rukom sam mu počeo masirati jaja, a veliki glavić obujmio usnama. On je legao na leđa i prepustio se.

Pušio sam mu kurac polako i nježno. Kada sam ga pitao koliki je, rekao je 20 cm. Pokušao sam u usta uzeti što više i uskoro su mi se njegove dlake zabijale u nos. Barba je počeo da uzdiše i sa lakoćom me je uhvatio i postavio u pozu 69. Počeo je da mi mazi dupe i lagano me pljuska po njemu. Osjetio sam njegov jezik na rupici i strasno uzdahnuo. Napljuvao mi je rupicu i krenuo da liže žešće. Uvijao sam se od slasti i neprestano mu pušio uzavrelu kurčinu. Kada mi je gurnuo jedan prst u dupe, ciknuo sam. Malo me zabolilo, ali on je pljunuo još i gurnuo prst do kraja.

gay pušenje na plaži

Dupe mi se samo otvorilo i primilo gosta

Uskoro je dodao drugi prst, a ja sam počeo da se nabijam dupetom dok mi je cijeli njegov kurac bio u ustima. Osjetio sam da se povećava i da je blizu. Počeo sam da mu jednom rukom drkam dok sam u ustima imao oko pola njegove dužine.

– Svršit ću – uzdahnuo je, a ja sam mu progutao kurac do jaja. Tiho je vrisnuo i napeo se, a onda je uslijedila eksplozija. Svršavao je i tresao se. Gutao sam spermu koliko god sam mogao. Ništa nisam želio propustiti.

Odjednom me je polako gurnuo sa sebe na leđa. Namjestio se između mojih nogu. Kurac mu je još bio tvrd i mokar. Digao mi je noge na ramena i namjestio kurac na moju rupicu. Gurnuo je i glavić je ušao unutrao. Ja sam zastenjao kao zadnja kurva, a glavić mi je izašao iz kožice sa velikom kapljicom tekućine.

Gurnuo je oko trećine kurca u mene i počeo da mi drka kurac. Moj je inače 17 cm i dosta debeo. Polako me je jebao i osjećao sam da sam blizu, ali da mu kurac splašnjava.

gej pušenje na moru

Kada mu je ispao iz mog dupeta nabio mi je tri prsta u dupe i počeo da puši žestoko. Nisam izdržao ni 20-ak sekundi i svršio sam mu u usta. Progutao je moju spermu i onda legao na mene i počeo da me ljubi. Godila mi je velika njegova težina na meni. Osjećao sam snagu njegovog tijela. Ljubili smo se kao da nam je zadnje.

Poslije nekoliko minuta je predložio da se okupamo i operemo u moru, što smo i uradili. Napolju smo otvorili novo pivo i pričali o tome šta nam se desilo. Priznao mi je da mu je samo jedan matorac iz Hercegovine mogao progutati cijeli kurac i da mu je ovo bilo najbolje pušenje u životu, te da imam prekrasno dupe i da jedva čeka da me jebe.

Ja sam poput najjeftinije drolje raširio noge i gurnuo prst u usta. Malo ga je sisao i stavio sebi u dupe. On se ustao i stao ispred mene. Uzeo sam mu kurac jednom rukom i počeo ga lizati od jaja do glavića. Bio je to božanstven primjerak. Nakon desetak minuta pušenja i lizanja jaja, digao mu se skroz. Blago me je lupao po licu dok sam mu lizao jaja.

gej poza 69

– Naguzi se – kratko je promrmljao.

Čuo sam da je uzbuđen. Namjestio sam se u doggy poziciju. On mi je rukama raširio guzove i počeo da me liže. Sada je to bilo životinjski strastveno lizanje. Uzeo je kremu za sunčanje i nasuo po dupetu i počeo da maže kurcem.

Čvrsto me jednom rukom uhvatio za bedro, a drugom namjestio kurac na otvor mog dupeta. Glasno sam uzdahnuo i počeo se nabijati. Glavić je uletio uz jedno zvučno „plop”.

– Koja si ti droljica – uzdahnuo je, i primio me za kukove, i silovito me nabio na cijelu dužinu svoje prelijepe kurčine. Glasno sam viknuo i osjetio da mi je kurac kao kamen. Barba me držao za kukove i počeo da jebe. Cijelom dužinom unutra, pa van. Pola unutra, pa van, pa opet do jaja. Bio sam napaljen do ludila i osjećao da ću svršiti svaki čas. Počeo sam se nabijati na cijelu dužinu njegovog kurca. Miješao sam i vrtio dupetom kao nikad.

gay bareback na plaži

Barba je onda navalio. Oborio me na stomak i krenuo da me jaše iz sve snage. Potpuno me je pritisnuo svojim snažnim tijelom i nisam se mogao pomaći, a nisam ni želio.

Pumpao me je nekih desetak minuta, a onda sam svršio. Prokuljala je sperma iz mog kurca koji je bio pritiješnjen između mog stomaka i kamene ploče. Njega je moje svršavanje izbezumilo i počeo je da jebe brže i jače i za nekih minut-dva zakričao i napunio mi dupe.

Legao je preko mene i sigurno smo se desetak minuta samo dahtali i nismo se micali. Kada mu je kurac skroz ispao iz mog dupeta, legao je pored mene i poljubio me. Zagrlio me i stavio sam glavu na njegove dlakave grudi, a on je mrsio moju kosu. Bilo je predivno.

gay jebanje u dupe

Nastavak: Barba i Neznanac su me jebali u usta i u dupe

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o