Jebao sam svoju zagorelu majku, III deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Jebao sam svoju zagorelu majku, II deo

On je otišao na put, ostavljajući za sobom miris strasti za koju ni slutio nije, ostavljajući ženu koja kao dve žene, u jednom tijelu živi. Jedna koju poznajem već dugo, jedna koju i on poznaje dugo. Druga koju sam nedavno upoznao, a on za nju ne zna, tu drugu sam upoznao slučajno uz pomoć vibratora, kojeg bih najradije sad razbio u komadiće. Jer, bolje je da je sve ostalo na njemu, a nije, ovako ne znam ni sam gdje je tu kraj, a gdje to sve počinje, možda još duboko u njenim ili mojim mislima. Negdje gdje strast lomi i zadnju nit koja krvno veže?!

U početku, kao što znate već, sve je bilo interesantno, početak moje glupe priče sa njom oko vibratora, doveo nas je do seksa koji se oduzima kontroli, totalno. U meni gori nešto što sam želio, o čemu sam maštao, sanjario, pokušavao pomalo sa djevojkom, ali nije išlo. Onda se sve počelo događati tako brzo. Sve je pocimalo sve, sve ono što sam želio, žudio, maštao dok sam drkao. Ovako to počinje…

„Rekla si mi da je sve to tu što želim, da se samo okrenem oko sebe i to je tu, mogu slobodno da uzmem, da radim šta želim, jel’ se to ti šališ sa mnom na moj račun od prije?” „Ne šalim, rekla sam ti svoje kao i ti meni što si rekao, ostalo je tišina.” „Znači, sve je tu i mogu da uzmem, pa ja sam već uzeo, ja sam tebe već nekoliko puta jebao, ali želim da ti kažem kako u mojim mislima ima nešto što možda i nije normalno. Često želim, uh, ne, nisam perverzan, ali toliko želim, uh… ma ne mogu da ti kažem…” „Slobodno reci, već se nazire perverzija iako ti toga nisi ni svjestan i ja već godinama imam iste ili slične misli kao i ti, vidiš, mi smo isti.”

Mama mi je otkrila svoje fantazije

„Ne razumijem te, a možda ni ti mene, de mi reci, kakve su tvoje misli? Zar je moguće da žena poput tebe, tako blaga, mirna i tiha, stidna i povučena, ima misli koje su perverzne?” „Postoje mnoge žene i muškarci, i to na visokim životnim funkcijama, koji su jako perverzni. O tome sam se kontaktirala sa nekim preko interneta, sva su to lažna imena, a istinu su govorili jer znam i osjetila sam to. A sad mi reci svoje misli, molim te.” „Možda si ti i u pravu, ipak je to dio bolesti ili seksualnih fantazija. Ne mogu, biće mi lakše ako ti prva kažeš svoje misli.”

„Ovako, ja već godinama maštam o ludom seksu, maštam o nečemu što će me u potpunosti zadovoljiti, a skoro već i jesi. Maštam o ljubavi bez granice, oralnom seksu u kojem mi do bola, ljubavnog bola, neko oralno daje užitak.” „Kako to misliš konkretno?” „Pa znaš i sam, ono, da mi liže vaginu, ljubi grudi itd.” „E to ‘itd.’ je jako bitno.” „Pa možda je nezgodno da nas dvoje idemo u krajnost svega toga, ali eto reći ću ti: želim da se tucam u guzu, imam želju za tim i sve drugo, eto… A ti?„ Ostao sam bez slova, ostao sam onako šokiran. Ne, to nije ta žena, ne, to nije moja, ne, to je nešto drugo, to je nešto…

„Ok, slušaj, i ja to želim, ali ne sa tobom, ne, to neide, to je glupost, to je izvan svega, kako, ne mogu da se sastavim sa tim da ja tebe tucam u guzu, da ti ližem anus, pičku, i da to sve ti radiš meni, to je ludost i to je čista perverzija. Iskereno rečeno, ne, to ne mogu, mada želim i toliko o tome sanjam.”

„Nema veze, sve je ok, samo sam ti rekla, vidiš da je sve tu i oko nas. Jedna osoba mi je rekla da je toliko željela da se tuca sa svojim sinom, ali nije znala kako da počne jer je on imao samo 15 god, tek je krenuo u srednju školu.” „I šta ti je rekla?” „Pa pisala mi je poruku na tu temu o perverznosti. Gorila je od želje da se baš s njim, ni sa kim drugim, samo s njim, tuca. Smislila je i kako. Počelo je kad su gledali film od Nikol Kidman, ono na jahti, znaš?” „Znam, kad ju je silovao onaj tip.” „E da, baš to. Kaže, obukla je vrlo kratku suknju uz tjelo, tako da se skoro sve vidjelo u malo zamračenoj sobi, grudnjak manji broj, koji joj je podigao sise koje su, kako kaže, skoro kipile van iz raskopčane bluze.” „Je stara bandit, baš je bandit, koliko je njoj bilo godina?” „Rekla mi je tada joj je bilo 36.

Gledajući film stalno je pratila njegove poglede i pokrete, primjetila je ono što joj je trebalo: malom se polako dizao penis. Onda je kao slučano prosula malo kolu po sebi, ono skočila i krenula prema kupatilu, ali nije skroz zatvorila vrata. Skinula je košulju i grudnjak i ušla pod tuš, malo se istuširala i onako gola stajala pred ogledolom dok je polako brisala svoj tjelo.

„I šta bi, jel’ mali došao, jel’ ju jebo?” „Pa polako, mlad je, ima samo 15 god.” „Pa i ja imam 19, pa sam tebe već više puta jeb’o, jel’ tako?” „Pa je, ali on je još mlađi, on je baš dijete.” „A ja nisam dijete jel’?” „Pa, s obzirom kako to radiš i koliko možeš, i kakav ti je ljubavni mišić, više mi ličiš na zrelog muškarca nego na dijete.” „I šta bi?” „Pa ništa, kaže, nije prilazio i ona je izašla iz kupatila sa samo ogrtačem na sebi. Ali kad je došla do njega, on se naštimao da mu ona može dobro vidjeti kako mu se digao penis.” „Vidi ti malog, je lopov, znači osjetio je da će nešto jebati.” „A joj, kako ti to razmišljaš, on je možda htio da se pohvali samo ili ga je film popalio.” „I šta bi dalje?” „Ona se uvukla uz njega dok su gledali film dalje i sasvim spontano, kaže, sve se dogodilo, odma’ tu noć su se tucali, kaže, tri puta, prvi put je svršio za manje od minute.” „Pa nije ni čudo, mlad je, vjerujem da ju je ona druga dva puta stvarno jebao pravo.” „E to ne znam. Samo znam da je još s njim u seksualnoj vezi i to već 10 godina. Kaže da ju tuca u guzu redovno i da više voli da ju tuca u guzu nego u vaginu.” „E to je prava majka hahaha”, nasmijao sam se tako slatko, dok me ona pogledala nekako čudno.

„Šta je bilo, baš je smiješno to što sam rekao, jel’?” „Možda tebi, meni nije.” „Pa to je samo priča, poruka možda laže, ovo ovde je istina, mi se stvarno tucamo ti i ja, ja tebe stvarno jebem, jel’ ti to kontaš? Nije priča.”

„Hoću i ja sve, hoću da me tucaš svugdje, hoću da probam.” „Šta da probaš?” „Da se tucam u guzu… hoću, molim te, želim to, molim te, tucaj me večeras u guzu.” „Ti si poludjela skroz.”

Ali, već je počela da ga ljubi, tako se brzo digao, kako ga je pušila strasno i nježno, znao sam da neću moći da odolim. I nisam. Ušao sam među njene noge, i već u trenu počeo sam da ju jebem, jaukala je od ljepote, opuštena, mješala je onako u ritmu iskusne žene.

Osjetio sam da mi nije baš lijepo, nisam nešto baš uživao. Iskusna u tome, ili je puno čitala erotiku i priče, znala je baš sve. Polako se izvukla ispod mene i okrenula odozada, uzela neku kremu kojom je namazala ulaz u guzu. „Daj mi ga stavi, ali polako.” „Gdje da ti ga stavim?” „Pa u guzu, molim te, stavi mi ga u guzu.”

Misleći da se šali, prišao sam joj od pozadi, ona ga je sama uzela i polako se naštimavala. Uzelo je to malo vremena, osjetila se ta njena želja, ali i bol kad je ušao u guzu. Sklonila je svoju ruku i pomalo se sama na njega nabijaja, jako je jaukala ali nije ga vadila van, a ja sam samo gledao, kao da sanjam. „Ahhhhhh, jebi me polako, jebi me ahhhhhhhh”, jaukala je dok je sve dublje ulazio u njenu guzu, onda sam ju uzeo za kukove i počeo da ju tucam. Bila je tako tjesna, uska, da sam naprosto osjetio kao da mi ga steže. Sve više i više je jaukala, sve jače, sve dok nisam svršio u njenu guzu. „Ahhhhhhhhh, ahhhhhhhhhh, joj, što je bilo lijepo.” Legla je na krevet a ja sam gledao u njenu guzu, nisam mogao da vjerujem da sam nekog jebao u guzu, i to još nju. Rekla mi je da ju je boljelo, ali to je prvi put, biće to drukčije dok se malo razradi. Tako je to ludilo počelo, kasnije je stalno tražila, više puta sam ju jebao u guzu nego u pičku.

Dolazak tete Bebe u goste

Teta Beba, mamina sestra i njen glupi muž Njemac, Klaus. Teta me jako voljela, bila je ono mlađa od mame, malo je imala više smisla za život, bar do prije, ali ne znam koliko mama ima smisla, nisam ni ja znao. A Klaus je kao top, samo mu daj piva i sve je ok. Mislim da mu je pola Wisburga jebalo ženu. Ali prije nego što će nam doći u goste slučajno sam čuo njihov telefonski razgovor. Htio sam nekog da zovem, podigao slušalicu i onda se iznenadio…: „Jao Bebo, lutko, našla sam si tipku.” „Ozbiljno, kakav je?” „Wow, mali je mašina, vjeruj mi.” „Čuj otkud ti to tako govoriš, pa ti si ono…” „Ma pusti sad to Bebo, sve se promjenilo od kad sam ga upoznala.” „Jao pričaj, gdje, kad, koliko je godina star?” „Tu u gradu kod nas, slučajno, onako, mlad je.” „Bas si me iznenadila, dolazim uskoro, upoznat ćeš me, a?” „Ne znam, vidjećemo…”

Opa, eto vidi ti nje, nije mi to bilo drago, ali znam da će ona nešto smisliti. I ćale dolazi sa puta u nedelju. Tako nam je došla teta Beba koju ćale nije volio ni sekunde. Dosadna teta Beba sa svojim pričama, skoro smo zaspali. Ali njih dvije nikako. Klaus je otišao na spavanje, njih dvije nisu se zaustavljale, a ćale i ja na terasi uz pivo polako smo razgovarali.

Gledao sam ga sa ponosom jer je jedino on što je trenutno vrijedjelo u ovoj kući. Bilo mi ga je žao, a i nje, mene ne, jer ja sam sa svojom glupom pričom oko vibratora pokvario sve. Jebem ti vibrator i perverziju i incest i taboo! Već me pivo dobro uhvatilo, i prolazći pored nih dvije, zagrlio sam svoju majku onako malo žešće, namjerno. Poljubio sam ju pijan a teta Beba je oduševljeno to gledala. „Kako vas je lijepo vidjeti, malo je takvih sinova danas da tako vole svoju majku.” „Da, da”, i otišao sam na spavanje.

Ali sam se probudio za nekoliko sati, žedan, grlo mi kao barut suho. Krenuo sam da se napijem vode, tada sam nju na hodniku sreo. „O madam, kakva spavaćica! Seksi.” „Hvala na komlimentu, medeni moj.” „E da mi nisi teta… hahaha.” „A šta da ti nisam teta?” „Nista, poljubio bih te.” „Ma voli tebe tvoja teta, pijano moje malo, ‘aj marš spavat, sutra me vodiš negdje, važi.” „Ok teta, sutra te vodim, imam jednog prijatelja za tebe.” „Ma daću ti ja, balo jedan balavi, hehehehehe.” „Šalim se teta, vidimo se sutra.” „Laku noć Samire.” „Laku noć teta.”

Beba je pička i po, jeb’o bih ja i nju, samo kad bi ona htjela… Napio sam se malo vode i vratio u krevet, tako sam i zaspao, ali me budio osjećaj, budio me topli osjećaj usana koje su mi sisale kurac u tami sobe…

Polako sam otvorio oči. O moj božeeeee???!!!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x