Komplikuje se: Kako sam sa nje lizao svoju spermu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Obožavao sam njen kurac i sledećeg dana

Samo ću za trenutak preskočiti mnogo vremena i ispričati jednu zajebanu avanturu. Nikako ne mogu propustiti da vam ispričam kako su me njih dve naučile da se krešem i da uživam u njenom kurcu meni. Nije fer preskočiti toliko truda, toliko želje, toliko strasti, koliko su ulile u mene dok nisam ozbiljno počeo da uživam u osećanju kurca u mojoj guzi. A bogami i u još po nečemu.

Moj anđeo je najavio da će nam gosti biti tatini prijatelji. Dva bračna para koji su radili sa njenim tatom. Pojasnila je da su njih dvojca tatini bliski saradnici a da su dame njihove druga, odnosno treća žena-partnerka. Da su malo čudni ali da se ne brinem, imaju više od 18 godina i realno vide svet oko sebe.

Prvi su stigli gospodin 1, tatin glavni građevinac, i njegova poviše godina mlađa supruga. Lik je izgledao kao pravi gospodin, dostojanstven, muževan, apsolutno je džentlmenski nosio svojih šezdesetak godina. Odisao je elegancijom, manirima i šarmom, koji pasuju uz pare i iskustvo. A oba je, izgleda, imao na pretek. Njegova druga supruga, D1, bila je rasna crnka, videlo se da je nekad, pre 10 godina, bila boginja. Sada, svesna svojih godina, plenila je aurom (mislim da istočnjaci to tako zovu, mi Balkanci imamo prikladnije i konkretnije deskripcije pojebljivosti) iskustva, ženstvenosti, poznavanja pravila igre u svetu odraslih. Od prvog momenta bilo mi je neprijatno u njenoj blizini. I nadalje sam se trudio da izbegnem opciju da ostanem sa njom nasamo.

plavuša u crnoj seksi haljini sa šlicom

Na kurac, ova moja je sa G1 imala neke poslovne jebade, bili su deoničari u nekoliko firmi, i vreme su provodili zajedno komentarišući nešto što mene nije zanimalo. A to je značilo da ja moram da zabavljam gošću. Jasno je da i nju nisu zanimali izveštaji sa berze, sve dok je njen „medica“ imao dovoljno nula na računu.

Iskreno, izgledala je jebozovno do bola, mada je sve to postavljala u poziciju da ako se zaletiš i preteraš, ladno može da te optuži za neprikladno i neprimereno ponašanje. Sa druge strane, ako se nećkaš, sigurno će te, na ovaj ili onaj način, proglasiti za šonju i ismejati te. Dakle, ako ne doziraš kako treba, najeb’o si. A ja sam negde čuo da je doza mera svega, najbolji lek; kad ga subdozirašm, ne daje efakat, a njagori otrov ako ga pravilno doziraš, postaje najbolji lek! E, ja nisam bio spreman i obučen da doziram ovu prevejanu boginju, pobednicu nebrojenih bitaka, a bome i ratova.

Njena odeća je bila primerena situaciji, ali ako je bolje analizirate, šaputala je o lepotama i čarima onog ispod. Otkrivala je i skrivala čas premnogo, čas previše. Kombinovana sa njenim iskustvom i poznavanjem muške psihologije, mogla je da bude pogubna za nedojebanog primitivca kakav sam bio ja.

Imala je jebeno istančan smisao za konverzaciju i humor. Primetio sam da kad sam pokušao nešto da kažem, tokom prvih uvodnih trenutaka naše prve konverzacije, gledala me je pravo u oči. Slušala me je poluotvorenih usta, sa tamnim karminom na usnama koje su tražile da ih poližete, izgrizete, izudarate i razmrljate kurcem. Ili pravo u oči, kroz duge, verovatno veštačke trepavice. Usput je užasno pametno klimala glavom, štagod da sam baljezgao. Stvarala je dojam da se divi svakoj mojoj izgovorenoj reči. I nebrojeno puta je ponovila „blago tebi mila moja kad si našla ovo zlato”! Moja vučica se zagonetno smejuljila i klimala glavom. Usput je par puta provalila i opljuvala i sebe i svog supruga, na oduševljenje moje kujice, a ja sam se blesavo smejuljio, iako mi je bilo malo neprijatno, a neki put nisam ni kapirao šta je htela da kaže i gde je poenta priče.

seksi sisata crnka grize usnu

G1 je sve to pratio sa šmekerskim smeškom koji je mogao da znači odobravanje ali i „seri, seri, jebaći ti sve po spisku kad ostanemo sami”.

Prvu priliku, kad su G1 i vučica uleteli u diskusiju o budućim potezima a D1 otišla da se raspakuje, iskoristio sam da pobegnem. Frka je bila samo: gde se zavući? Ako odem na bazen, D1 će sigurno da me vidi i da me prikllješti, truba ja da igram basket sam. Ako sednem za komp, biću nepristojan, ne bih da kuvam, ne spava mi se… Panika! Naivno, mada u dubini duše vrlo kvarno, zapalio sam u saunu. Priprema za ulazak u raj vrućine i opuštanja, začinjen mirisom mente i vrelinom pare odneo me je iz ovozemaljskih briga. Opustio sam se, mada, ne bih se kladio na mene da nisam bio proračunat. Seo sam na gornju policu oveće saune i skinuo peškir sa bokova.

Vrućina je bila taman da se preživi i dovoljna da pruži mozgu trenutke da sabere šta sam sve video, šta konstatovao, šta osećao. Mislim da sam se na momanat osetio čak i sigurnim. Na moju muku, ili sreću, iz lavirinta mojih slatkih muka prenula me je D1. Unela je svoje telo umotano u veliki beli peškir i, ne gledajući u mene, rekla:
– Jedva sam Vas pronašla. Ovi su dosadni sa akcijama i poslom a ja sam željna da popričam sa čistim i nevinim bićem. Neće Vam smetati da pređemo „na ti”? Jesam starija, ali smo osuđeni na suživot i biće nam lakše „na ti”?

Dok sam sklapao neku varijantu potvrdnog odgovora, nespretno sam drpio svoj peškir i pokrio svoje međunožje.

– Svakako „na ti”. Biće mi zadovoljstvo da ti – naglašeno da potvrdi moju prethodnu rečenicu – ispunim želju. Želja jedne takve dame, pa makar sa njom bio i „na ti”, za svakog pametnog muškarca je zapovest bez mogućnosti opoziva. – Još uvek je stajala, samo je svoje oči preusmerila sa mog međunožja na moje oči.
– Znala sam da je moja curica – (tako je zvala moju vučicu. Pomislio sam da je D1 poprilično naivna kad ono čudovište zove curicom, međutim…) – pametnica i da zna da bira i formira. Neće ti smetati da se i ja oslobodim ovog okova?

lepotica veže kosu, navlažena

Ne sačekavši moj potvrdni odgovor, razvezala je peškir i desnom ga rukom spustila na nižu klupu, tik uz moju levu nogu. Na malo duži trenutak, nego što je neophodno, dozvolila mi je da uživam u jebozovnom telu zrele žene. Bujne tešek grudi (prvo pretpostavka, kasnije potvrđeno, do bola prirodne) njihale su se dok je nameštala peškir. Divan struk vodio je oči na damski, diskretan, ali prisutna mali donji stomačić. I samo budala ne bi skliznula pogled na venerin breg pokriven podšišanim, lepo oblikovanim, srcolikim žbunićem pubičnih dlačica. Zahvalio sam svom refleksnom potezu pokrivanja mog međunožja jer bi sigurno već tad saznala odgovore na neka pitanja, koja je kasnije konkretno i tekstom ali i nemušto uputila neveštom primitivcu, mog pedigrea. U realnosti, videla bi da je kurac počeo da raste.

Tako gola i poželjna, nehjano je sela i započela najbanalniju priču. Gde radim, šta radim, kako sam upoznao curicu, koliko smo zajedno? Dok sam ja davao idiotske odgovore na isto tako idiotska pitanja ona je ispružila svoje duge noge, bezobrazno ih raširila, podigla svoje laktove i nemarno ih raširila na gornju klupu. U toku pomenute idiotske konverzacije, nije me pogledala ni jednom, ali je svojim desnim laktom uspela da povuče moj peškir koji se skotrljao na pod. Bio je predaleko da se saginjem po njega i ponovo se pokrijem, a glupa konverzacija je učinila da se osetim sigurnije jer se moj izdajnik ipak malo smirio. Naivno sam pomislio da je to to, što je D1 i htela. Da pokaže da je dama, da nema skrupula, da je golotinja za nju nešto normalno, da ona brine za njenu curicu, da sam ja curicino vlasništvo, da ona nema prema meni nikakvih pretenzija.

Koja sam ja budala bio! Moj peškir je pao, ona je desni lakat ostavila na mojoj levoj butini. Mekoća kože njene ruke vrlo moćno je usmerila moje oči prema njenom pubisu i to je vodilo ka nesreći.

Krv je počela da stiže u moj kurac

Mali mišići u venama kavernoznog tela kurca su se kontrahovali, kavernozno telo, precizno sve tri cisterne, počele su da se pune i izdajnik je počeo da raste. Da zlo bude veće, krenuo je da raste na tu, jebenu levu stranu. Statistika kaže da većina muškaraca kurac smešta u levu nogavicu. E, pa ja sam deo te većine i zli izdajnik je krenuo na svoju, jebenu levu stranu.

drkanje ogromnim sisama u sauni

D1 se malo promeškoljila, sise su se zanjihale (da zaboravio sam da opišem njene bradavice a takav propust može biti kažnjiv, ja sam direktni dokaz za to). Velike areole, nabubrele, verovatno od toplote i vlage, nosile su izdužene velike bradavice. Tek kad sam se malo više zagledao u iste primetio sam da obe imaju simetrične rupice, ožiljke na suprotnim stranama.

Dakle da rezimiramo: toplo, vruće, nas dvoje goli, njena ruka na mojoj butini, venerin breg prekriven precizno podšišanim pubičnim dlačicama srcolikog oblika, noge raširene, velike, teške, prirodne sise, velike nabubrele areole, duguljaste velike bradavice, sad već ukrućene… Samo apsolutni homoseksualac (mada iskreno sumnjam da takav postoji) mogao bi da ostane miran. Tako da: moj kurac je polako ali neumoljivo počeo da raste duž moje leve, njoj bliže butine. I ma koliko se ja upinjao da ga smirim, u jednom trenutku joj je dotakao mišicu. Prvi put je tad pokazala da me konstatuje kao golog muškarca. Okrenula se prema meni, nasmejala se, pogledala me pravo u oči, svojim jebenim pogledom, i rekla:
– O, pa vidi ko je nama tu! Znala sam da curica nije luda. Mogu li? – I spustila najneviniji poljubac na moj glavić.

Jebem ti Sunce! Kakav je to poljubac bio! A bio je samo uvod za ono što je usledilo. Skroz se okrenula ka meni i bez pomoći ruku počela je da mi ga dudla. A radila je to bogovski. Matori perverznjak, G1, nije bio naivac, zano je šta bira! Pušila ga je lagano, kao da imamo svo vreme sveta na raspolaganju. Unosila ga je u sebe duboko i vlažno. Krzo pušenje promumla da voli što sam obrezan. I bez dodatnih stimulusa napunio bih joj usta, ali samosvesna žena je mislila i na sebe. Dok je levom počela da stiska svoje grudi, desnu je sklonila sa mog kolena, da joj ne smeta i spustila je na svoj venerin bregić.

pušenje kurca u sauni, duboko

Iz svog rakursa video sam kako je stiskala svoj klitoris i koliko je prstiju spremila u svoju pičku. Elem, kad sve saberete počeo sam da se tresem i grčim, i za nekih, cirka, 3 minuta, mlado – ludo! U tom momentu samo je munja misli – kako će reagovati kad počnem da joj punim usta? – prosvirala racionalnim korteksom. Nestali su i G1, lepo lice, sve moje prethodne pičke, vučica, njene usne, nena guza, njen kurac, njen kurac u mom dupetu, moj u njenom. U tom momentu bila su samo usta velikog majstora pušenja.

Kao prava dama, osetila je da sam pri kraju

Izvadila ga je iz usta. Držala ga je sa obe ruke i polako približavala svom jeziku. Moj glavić je bio modar, stegla me je baš jako. Gladak, mokar od njene pljuvačke, napet. Rupica na njemu bila je toliko široka da sam se uplašio šta mi je uradila! Lagano je povlačila obe ruke napred-nazad, jezikom je lizala donju stranu mog glavića, svoje jebozovne usne je širom otvorila i čekala je prve mlazove.

Prvo se pojavilo malo bele tečnosti, spretno ju je pokupila jezikom i progutala. Brzo je otvorila usta, taman da sačeka prvi veliki nalet sperme. Što zbog mog micanja, što njenog drkanja, glavić se lako šetao levo-desno, pa je mlaz malo šarao po njenim obrazima i po ustima. Gedala me je u oči i odisala samopouzdanjem, kao ono „ne brini mali, znam šta radim”, i strašću: „daj mi svaku kap svoje sperme, zaslužila sam je, i želim je”. Kada sam prestao da se grčim, progutala mi je ceo glavić i dugo i polako ga sisala dok nije izvukla i poslednju kap iz svih krivina mojih epididimisa.

devojka drka kurac i izleće sperma

Moram da priznam da u tom momentu nisam odgovarao za svoje postupke. Da sam bio pri čistoj svesti, verovatno bih istrčao glavom bez obzira, pronašao mog anđela i počeo da plačem i da molim za oprost. Ovako narajcan ovom pohotnom, ženom napravio sam još veću glupost.

Skliznuo sam na nižu klupicu. Nije mi smetalo što sam malo odro leđa i poprilično lupio dupetom o tvrde daske. Sklonio sam njenu ruku iz njene pičke i tamo posadio moju desnicu. Zavukao sam kažiprst i srednjak duboko u nenu pičku i počeo da tražim G-tačku. To je teoretski; praktično sam počeo da džaram, jurim, ludujem prstima po njenoj vagini, udarajuću u sve na šta naiđem i gurajući prema pubisu, nadao se da ću natrčati, valjda i nekad, na tu jebenu G-tačku. Palac sam usmerio na mesta gde bi verovatno mogao da se nađe njen klitoris, i u ogromnim lukovima pokušavao da pokrijem što veću površinu, sa istom nadom da ću u toj gužvi dlaka, velikih, malih usmina, nekad i nekako natrčati i na to čarobno dugmence.

Počela je da se snažnije cima i stenje, verovatno da sam u toj karteč paljbi ponešto i pogađao. Ali pravo sranje sam napravio na sasvim drugom kraju tela. Glavom, kao i obično, što bila. Počeo sam da je ljubim i taman kad mi je iskreno i divljački odgovrila na žvaljenje, izvukao sam jezik i počeo da joj skupljam moju spermu sa obraza, nosa, očiju i ušiju i da je delim sa njom, bratski, pola-pola. Lizao sam je, ljubio, gutao svoju spermu i mljackao i spermu i njenu pljuvačku. I tada je počela da svršava. U sunce ti jebem, kakav je to vatromet bio! Nabijala se na moje prste, svojom rukom stezala je svoju bradavicu, gurala ruku u međunožje i neljudski stenjala i urlala. Samo sam se nadao da nas oni gore ne čuju.

tip liže svoju spermu sa njenih sisa

Kada se smirila, ustala je. Protegla se, rukama prešla preko celog svog tela, nije propustila da dodirne ni jednu erogenu zonu. Ispustila je jedno duboko, snažno i nadam se, iskreno, „uuuuuuuuuuuhhhhh”. Sagla se, poljubila moj kurac, tačnije glavić, malo obradila rupicu na vrhu, onda uz značajan pogled zavalila mi svoj predivni meki jezik u usta i rekla:

– Ipak si mi dužnik. Vidimo se na večeri, dečko moj. Znala sam da moja curica zna šta radi. Izvrsno! Obećavajuće! – I ogrnula se svojim peškirom i napustila saunu. Tak sam tad postao svestan da mi je prevruće i da sam u sauni proveo više vremena nego je to zdravo.

namcor

Nastavak: Posle saune, zavoleo sam i ukus sperme iz njegovog kurca

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x