Moj život u incestu, IV dio

Nastavak priče: Moj život u incestu, III dio

Zdravo drugari. Evo da nastavim priču o mom, za neke čudnom životu. Dođem kuci jedan dan iz grada, kad u kući žurka: stari, stara, komšija i njegova žena Dara, sede, piju kafu, cuga se i nešto ljuto svi sretni. Ja na vrata a stari u glas: „Evo nam i slavljenika”, i smeje se. Ja izgubljen, ne znam o čemu se radi. Ustaje stari, pruža ruku i čestita mi, a u drugoj ruci drži plavu kovertu i pruži mi je.

Ja otvorih, kad ono u koverti poziv za vojsku; za sedam dana da se javim u kasarnu u Niš. Ja onako malo smućen. Ustaje komšija, čestita, zatim komšinica Dara zagrli me, nabi mi sise i stegnu se jako uz mene. Kako se privuče, u zagrljaju mi šapnu da dođem do nje večeras, kad oni idu na pecanje ima nešto za mene. Ja je poljubih, al’ krajem usana i jezikom pređem preko njenih. Ona se malo trze i nasmeja, u to prilazi mama i ljubi me, čestita i smeje se, a sise trlja od mene. Odmiče se i pita ‘oću kafu il’ nešto ljuto, a ja nisam nešto za ljuto i rekoh: „Može kafa, al’ sedite vi, idem ja stavit vodu” i krenuh prema kuhinji. Mama reče: „Ma nemoj ti, ti si slavljenik”.

Ja već ulazim u kuhinju, ona za mnom

Ja se okrećem i ona mi uvali jezik u usta a ruku pod svoju haljinicu. Ja za picu – gaćica nema i vidim da je vlažna. Prihvata igru. Kroz glavu mi prolazi svašta: šta da uradim?

Ali se odvojih od nje i rekoh: „Odo’ do sobe, pošalji nekako Daru za mnom, jel’ ok? A kurac ni se dig’o kao lud, ne mogu proć pored njih. Stavim ruke u džepove i prođem prema sobi, kad odjednom čujem Daru kako kaže: „Jebote moram na wc, jel’ Boki u wc otišao?” Mama reče da nisam, otišao sam u sobu. Ona kreće prema wc-u, a ja stojim na hodniku.

Kao malo se trznu, ali ja joj pokazah da ćuti i da ulazi u wc. Ona tako i napravi. Ja za njom ulazim, ona se okreće prema meni i govori šta sam trebo. Ja je uhvatih za sise, uvalih joj žvaku i jednom rukom za picu, iz koje je lilo. Kad sam video da je mokra, kao da se upišala, samo je okrenuh i zadigoh joj haljinu. Ona se ne buni, naslanja se na kadu i govori: „Polako dok ne uđeš, nisam imala toliki nikad u sebi”.

Naslonim glavić na ulaz, malo pritisnem, i on poče ulazit. Ide lako, ja ga sjurih do kraja a ona jeknu tihim glasom i poče se tresti. Spusti se sisama na kadu a rukama uhvati za rub kade. Stisnu i grči se koliko je bila napaljena. Osetih toplinu po kurcu i njeno stezanje mišića – svršavala je. Ja se zabih još koji put u nju i svrših, a ona kao da se hoće otet i okreće glavu prema meni govoreći: „Ma ne u mene, nemam nikakvu zaštitu!”

jebanje na kadi

Ja je pomilovah po kosi i rekoh: „Ima doktor, rešiće to”. Poljubih je i izađoh lagano iz kupatila. Čujem kako pušta vodu i izlazi napolje, a meni kurac nikako da padne. Prolazi pored mene, ja joj šapnem na uho da dâ signal mami da je trebam da dođe. Klimnu glavom i ode lagano se smejuć, čujem je kako kaže mami da joj je mašina završila sa pranjem veša, da ga izvadi da se ne gužva. Čujem glas mamin: „U jebo te, ja zaboravila” i čujem korake kako ide.

Ja stoim pored vrata kupatila i gledam kako dolazi. Sise se tresu od njenog hoda. Ulazim. Jedno za drugim. Ja ga već izvadio, a ona viče da nije pametno, skintaće Dara. Ja joj zadizžem suknju, naslanjam je na kadu u istu pozu k’o i Daru, samo se odmah žestoko nabih u nju, i krećem da je jebem. Ona stavlja ruku na usta da ne cvili, ali se otima po neki glas. Ja se ne ometam, nastavljam da je jebem, sve jače i jače.

Primeti to i ona; počinje mešati i sve se više grčit. Ja ubrzah i u isti momenat počinjemo oboje svšavat. Zadržim se u njoj par sekundi, vidim da mi pada, okrenem je prema sebi i kažem: „Večeras kad odu ona dva dripca na pecanje, idemo kod Dare na spavanje. ‘Oću da me vas dve rasturite celu noć!”

karanje u kupatilu

Ona se nasmeja i reče: „Bilo bi lepo, al’ kako da mene jebeš pred Darom? Nije pametno.” Ja na to rekoh: „Mislim da i Dara to želi, da se tucamo u troje. Videćemo njeno mišljenje, popričaj sa njom”. „Ha”, reče ona, „jesi li je sad pre mene?” Ja se nasmejah i rekoh: „Jesam, napunio sam je hahah”. „E i neka si. Koristi neku zaštitu, ostaće trudna. Sad ću je zezat da mi je snajka”.

Imaću ih obe još večeras…

Ja odoh u boravak pridružit se njima. Mama osta u kupatilu još malo. Sedimo i pričamo o mom odlasku i kako će mi oni doć na zakletvu. Stari se lati za novčanik, izvadi lovu i reče: „Pošto je tako kako je, nećemo stić napravit ispraćaj. Evo ti lova pa sad za vikend časti društvo”. Mama i Dara se smeju i kroz smeh dodaju bil’ i one mogle sa mnom u grad da se časte, i ja im rekoh: „Može, al’ vas dve ćete samo sa mnom na pečenje u sredu u obližnji grad. Tamo ima jedan restoran poznat po pečenju, a ima i sobe za prenoćište”. One se nasmejaše i kažu da može.

Još smo malo sedeli i pričali, kad odjednom kaže komšo da mora ići da se spremi i da njih dva kreću u 20 h na noćni ribilov. Kaže starom da zakači kampas da ne zabiravi na to, a Dara dodaje: „E kad on pođe i vas dvoje dođite kod mene da sedimo, a ja odo’ napravit kolač”. Odoše oni, ja malo iscrpljen ido’ u sobu da prilegnem, da ne gledam kako se stari sprema, kako hoda po stanu i traži ovo traži ono, to me je uvek smaralo. Zaspao sam, kad odjednom osetih nežno trljanje po kurcu i mamin glas: „Zlato ustaj, tuširaj se, krećemo”.

drkanje kurca

Ja se trgo’, mama stoji pored mene i gleda me: ‘Ajde spremi se, idemo. Stari kreće a Dara nas čeka, to si želeo”, nasmeja se ja ustah i brže u kupatilo pod tuš i spremim se, idemo. Dolazimo pred Darin stan, njih dva se pakuju, ja i mama ulazimo u stan, Dara nas poljubi i reče: „Samo da oni odu” i smeje se.

Stara se smesti u neku fotelju i reče: „Meni je fino, sedi na trosed, tu ti je lepši pregled”. Dara reče: „Samo da im dodam, nek idu, izludiće me”. Oni kreću, Dara ulazi u boravak i reče: „Hvala bogu, odoše, a sad mi da se zadovoljimo”, i reče mami: „Dođi draga da sve pripremimo: ja kuvam kavu i sipam piće, a ti seci kolač i postavi meze. Noć je naša!” Odoše njih dve, a ja gledam – kakve dve rasne pičke, kako ću da izjebem večeras!

Boki i Mica

Nastavak: Moj život u incestu, V dio

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

1
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
Daci

Super prica ,ocekujem jos ,jako dobro napisani ,ima smisla …Bravooo