Moj život u incestu, V dio

Nastavak priče: Moj život u incestu, IV dio

O zdravo drugari, evo mene da nastavim sa pričom. Za one koji nisu pročitali prethodne, ja sam Boki, živim u Banjaluci, i mogu me kontaktirat putem tvitera: Wojer 3. Možemo se družit, razmenit mišljenje i iskustvo, i da ne dužim sa ovim uvodom…

Odoše mama i Dara u kuhinju, ja ostah na trosedu sedeć i čekajuć njih dve, koje se samo smiju i nešto pričaju. Kroz smeh pokušavam dešifrovat, al’ ne bide ništa.

Odjednom se pojavi Dara sa tacnom pića i kolačima. Spušta na sto, a sise joj samo što nisu ispale iz dekoltea. Ja krenuh rukom da ih pomazim, a ona se odmače i kaže: „Ne, još popij nešto ljuto, trebaće ti, nas dve smo, treba izdržat jebavat ove rasne kobilice”, i smeje se. Kad, iz kuhinje čuje se mamin glas: „Alo vas dvoje, ne počinjite ništa bez mene. A ti snajka dolazi ‘vamo da ovo završimo i da se idemo spremiti”.

Kad se Dara okrenu i krenu prema kuhinji ja primetih da mi hlače tesne, moram ih raskopčat, ne mogu više izdržat. Otkopčam traperice i oslobodim ga da se malo protegne, kad na vratima se pojavi stara, smeje se i govori: „E nemoj još, nema smisla bez nas. Znam da goriš, al’ polako”, i prilazi, spušta mezu na što i viče Dari: „Snajka ponesi taj lenijr da ovog monstruma izmerimo!”.

Prilazi meni, povlači hlače ispod koljena i kako ne nosim gaće, ni tad ni sad, on stoji kao koplje. Prilazi Dara, uzima ga rukom, al’ ne može da ga obuhvati. Nije on toliko debeo koliko su njoj mali prsti. Mama spušta usta na njega da pokvasi, al’ brzo prestade i reče: „Da ga pokvasim da ne pukne od veličine”. Dara prinosi lenjir i smeju se: sa gornje strane tačno 22, 4. Onda ga mjeri po širini i viče: „O majko moja 4,7”, i smeje se i viče: „Baš smo mi kobile kad ovo može u nas stat”.

Mama ustade, uze Daru za ruku i reče: „Snajka, ‘ajde da se mi spremimo, on je spreman. Moraš ga primit dok je ‘vakav. Možda kad ga iscrpimo neće bit čvrst da te razvali”. Dara ustaje i kreće za mamom i govori: „Ne znam ‘oćul’ moć, al’ ću probat. Ako bude bolelo nek prekine, molim te”. Mama reče: „Ma ne brini, jel’ onaj tvoj ikako uš’o do kraja?” „Ma jest jednom, al’ je bolelo, nisam se bila spremila” i odoše u kupatilo. Ja se malo zamislih – u jebote, pa ja ću Dari da razvalim guzu!

Kako me je to napalilo da sam odma’ ustao i nasuo sebi jedan konjak i eksir’o. Razmišljam, malo će me smirit. Odma’ naspem i drugi i popijem pola čašice. O jebote, šta mi se ovo dešava? – razmišljam i ispijem do kraja. Naspem i treću, kad na vrata se pojavi mama u sexy gaćicama mrežastim i grudnjaku koji je samo pokrivao bradavice, a u ruci je držala plastični kurac, lep, onako malo manji od mog, a za njom ide Dara u istoj kombinaciji obučena.

lezbejke se ljube

Ja ne znam šta da napravim; uzeh čašu, iskapih konjak i gledam u njih. One prilaze a meni u ušima tutnji, dal’ od konjaka il’ od uzbuđenja.

Okreću se jedna prema drugoj i ljube se

Ja padam u trans, gubim kontrolu koliko sam se napalio. Uzimam flašu i onako iz nje nalijem jedno dva lepa gutljaja. One ne prestaju da se maze. Ja krećem prema njiima, al’ osetih da me je izgleda konjak počeo hvatat. Kako inače ne pijem, ovo je i previše za mene. Mama se okreće i reče: „Znam da nemo’š izdržat al’ strpi se, malo da Daru opustim pa ću je ja ljubit, a ti joj razvali guzu, to želimo”.

Priđem ja njima i počnem prvo mamu mazit po guzi, leđima, malo sise stežem. One vide, ljube se, maze, onda lagano Daru po sisama. Stanem joj iza leđa i počnem lagano da joj guzu stežem. Primetih da joj je guza namazana kremicom i pritisnem prst na ulaz u guzu, a ona uzdahnu. Vidim da joj iz guze počinje curit krema koliko su natrpale da je ne boli i da lakše uđem. Mama primeti da joj ja guram prst u guzu, odvoji se i reče: „Snajka, ti si spremna, dođi” i leže mama na krevet. Dara je zakorači tako da su u pozi 69 i mama odma’ poče da joj liže obrijanu picu.

lezbejke u pozi 69

Dara uzdahnu i krenu njoj lizat sveže obrijanu picu dok ja stojim pored i mazim Daru po guzi. Mama se malo odvoji i reče: „Imaš kremu tu na stolu i namaži ga. Kad ti kažem, lagano i plako ga nabij Dari u guzu”.

Ja je poslušah, namazah ga i stadoh iza Dare, namesti ga mama na ulaz u guzu, a ona zastenja. Od uzbuđenja diže glavu sa mamine pice i reče: „Budi nježan, al’ ne obraćaj pažnju na mene što se derem i šta pričam, već mi guzu razvali da ga mogu uvek primit”. Ja reko’: „Ok”.

Mama je rukama uhvati za guzove, razmake ih i reče: „’Ajde”

Ja počeh polako pritiskat. Kako je jako podmazana a i ja ga dobro namaz’o, glavić uđe a ona zastenja i jeknu: „Polako”. Ja skontah da je rekla da ne slušam šta priča pa krenuh dublje i malčice brže. Ona počinje da cvili i viče: „Ne ne, stani!” Ja joj ga zabih do kraja i zadržah se, ne pomerajući se a ona plače i viče: „Vadi, vadi, popuca mi guza”, al’ ja se ne pomeram. Veoma brzo, za par sekundi je prestala da cvili i osetih kako počinje da mješa i ja počeh da ga izvlačim, a ona počinje da stenje jačim glasom.

ffm trojka, anal

Čulo se u glasu da počinje da uživa, a ja ‘nako napaljen, a alkohol već dobro hvata, krenuh da se jače nabijam i primetih kako se mana izvlači ispod Dare. Vidim da je mokra, i smeje se govori mi: „Slobodno jače, upišala me. Jebi je dok se ne onesvesti, svši joj unutra”. Ja se malo zadigoh i krenuh da je baš derem i vudim da Dara svakih par sekundi se trese pa se smiri na tren, uzdahne, pa opet.

Mama viče: „To sine, razvali tu rasnu kobilu!” Vidim da sam gotov, uhvatim je za kukove i jako se nabijem i stanem praznit u nju. Mama je u međuvremenu donela posudu tople vode i peškir. Kad sam ja istres’o jaja u Daru, pustih je, ona pade na krevet, savi se i trza se. Ja se prepadoh, šta joj je. Mama uze moj kurac i poče da ga pere i govori mi: „Pusti je nek se isprazni, ona je k’o brod, jebe se mjesečno jednom hahaha”.

Mama mi obrisa kurac ručnikom a zatim ga stavi u usta. Vidim Daru kako dolazi sebi i viče: „Uuuh, dobro si me pocep’o! A sad ćemo nas dvoje ovu tvoju staru pičku da izjebemo”. Ja ‘nako stojim, ne znam o čemu se radi, kurac mi dignut, nisam ni primetio da Dara uzima onaj plastični kurac na rastegljive špage i oblači ga ba sebi, al’ se teško kreće. Pogleda u mene i reče: „Svaka čast, razvalio si me. Još nju pa mo’š odmorit” i nasmeja se. Mama ne prestaje pušit.

Lezbejke i strap-on

Dara leže na krevet, stara ostavlja moj kurac, maže guzu kremom i sjeda na Darin plastični kurac. Plako ga primi u guzu, okrenuta Dari leđima leže na nju i diže noge, i drhtavim glasom mi reče: „’Ajde razvali me, hoću da orobam dva – jedan u guzi, a ti uđi u picu i uništi je”.

Ja se približih, uhvatih joj noge, stavi ih sebi ba ramena i naslonih glavić na ulaz i krenuh ulazit u nju. Ona prevrnu oči i reče: „Gotova sam! Počinjem svršavat! Jebi me!”. Ja odmah krenuh žestoko i duboko da se nabijam i da je razvaljujem, a ona nešto mrmlja. Ja ne obraćam pažnju.

Osetih kako trljam kurac o plastični i to me popali, da se nisam mog’o suzdržat. Počeh svršavat. Vidim da se mama skroz prepustila i da će opet svršavat. Ubrzah malo, ona zacvili i pade u trans. Još sam se malo nabijao u nju. Vidim da dolazi sebi a i meni počinje padat. Siđoh sa nje, ona pokuša da ustane sa Darinog plastičnog, al’ nema snage. Ja priđoh, zagrlih je i skidoh sa kurca, a ona me zažvali par sekundi. Opusti se i reče: „Ovo je neopisiv doživljaj, moraš ovo probat večeras” i leže pored Dare. Poljubiše se i pokazaše meni da legnem pored njih. Ja legoh. Osećaj pored dve izjebane rasne žene bio je božanstven. Kako se završio ovaj vikend – sledi u nastavku…

dupla penetracija, ffm

Bubi i Mica

Nastavak: Moj život u incestu, VI dio

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

3
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
Par socna

Imas li neki mail?

Daci

Svaki put me sve vise i vise obradujes ovim predivnim pricama ,cestitam ti i zahvaljujem ba pricama . NASTAVI PISATI ,vjerno ocekujem dalje dijelove dvojih dozivljaja 👍👍👍👍

[…] Nastavak: Moj život u incestu, V dio […]