Moj život u incestu, VI dio

Nastavak priče: Moj život u incestu, V dio

Zdravo drugari, evo da nastavim priču… Neki dragi čitaoci su komentarisali pozitivno moju priču, u stvari moju ispovest, neki traže mail… Sve informacije i kontakte dajem isključivo preko tvitera, adresa je wojer3, i da nastavim sa svojom ispovesti.

Ležimo nas troje i lagano se mazimo, odjednom kaže mama: „Slušaj sine, ti si jako lep i zgodan dečko, seks voliš i vidim da uživaš u tome. Zato smo i odlučile ja i Dara da se upustimo u ovu igru sa tobom. Imaš odličan alat, al’ ti fali iskustvo. Mi smo tu da ti pomognemo i naučimo te svemu. Sad si nas izjeb’o obe i odličan si, al’ moraš još nešto probat.” Njih dve se pogledaše i pukoše u smeh. Ja ‘nako zbunjen gledam. „Šta to?”, upitah. Mama reče: „Ideš u vojsku, tamo su sve muški, pa znaš kako to ide; doć’eš u situaciju da se kresneš sa kolegom ili da uđeš u neki grupni seks, mora bit spreman da ćeš morat i muškarca jebat. I on tebe”, i njih dve se odvališe smejat.

Ja ‘nako zbunjen, ne znam šta ona priča. Kažem: „’Aj’ ne zejebavajte me, recite šta hoćete. Dara me poljubi i reče: „’Oćemo da mi tebe jebemo sa ovim plastičnim kurcem”. Ja ‘nako izgubljen, malo se zamislih, a osetih kako mi se diže na pomisao da ja ližem mamu a da Dara mene jebe.

Trgoh se i rekoh: „Pa mogli bi probat”. One se nasmijaše, poljubiše se i reče Dara: „’Ajde sa mnom do kupatila”. Ja ustah, pomogoh njoj da ustane, a mama osta ležeć i gledajuć za nama. Kaže Dara mami: „Ja ću njega spremit, a ti se spremi”.

Ulazimo u kupatilo, Dara iz ladice uzima neku čudnu spravicu, nešto kao flašica sa dužom cjevčicom na vrhu, puna je neke tečnosti i reče mi: „Lutko, ‘ajde klekni da te pripremim”. Ja je poslšah, kleknuh na pod, izbacih guzu, a ona lagano namaza ulaz u guzu tom tečnošću i krenu masirat. Osećaj je bio jako čudan, al’ u suštini lep. Trajalo je to masiranje neki minut, kad odjednom ja osetih kako mi Dara sa tom cjevčicom ulazi u guzu. Malo me trznu, al’ nije ništa strašno. Ona reče: „Ne brini, nije ništa strašno, možda te malo bude bolelo, al’ brvi put mora”, i krenu ulazit u mene.

Osetim kako ulazi, osetim i malu bol, al’ nije ništa strašno. Uđe do kraja, kaže Dara: „Bravo, dobar si, uspjeli smo!” Osetih kako mi puni guzu sa tom tečnošću i krenu lagano izlazit iz mene. Osećaj kad je izlazila bio je predivan. Izvadi cevčicu i kaže: „Sad moš’ ustati”. Ja ustajem a kurac od tog uzbuđenja stoji kao strela. Ona pogleda i nasmeja se: „O, svaka čast, pa tebi ovo prija”, poljubi me, uze kurac u ruku i poče ga drkat.

maže mu kurac

Ljubimo se, ja odjednom osetih potrebu kako moram na wc i odvojih se od njenog poljupca i rekoh kako mi je sila, a ona reče: „Sedi na šolju i isprazni se, to ti je od ovog ulja što sam ti nasula unutra da se očistiš”. Ja sedoh, ispraznih se, ona otvori vodu na kadi i reče: „Ulazi i naguzi se”. Ja je poslušah, a ona krenu da me pere i sve dublje ulazi u mene prstima.

Imao sam osećaj kako su joj mali prsti

Ruku mi je stavila u guzu, okrenu se, doda mi peškir i uze drugu pumpicu u kojoj je isto bila neka tečnost, al’ su pumpice bile iste. Kako sam se ja već naštimao ona malo razmaza po ulazu u guzu, malo protrlja i krenu ulazit u mene. Ja primetih da mi se kurac opet diže i kruti, i ona to primeti. Uze jednom rukom i krenu mi drkat, dok mi pumpicu poče praznit u guzu. Izvadi pumpicu i reče: „Sad si spreman, idemo”.

Ulazimo u sobu: mama sedi na krevetu, na njoj je zakačen sa kaišima onaj plastični kurac i namazan onom kremom kojom sam je ja mazao kad sam je jebao u guzu. Dara kaže: „Evo ga spreman, i znas šta – jako ga pali kad mu ulazim u guzu. Zato ‘ajde da on se nabije u mene, a ti onda u njega. Mislim da će mu bit lakše.” Mama reče: „E onda super”.

bisex ffm ttrojka

Dara se naguzi, kleknu na pod, stavi glavu na fotelju, a ja joj priđem. Kurac stoji kao strela. Namestim na ulaz u picu i lagano uđem u nju do kraja i par puta se zabijem, ono što bi se reklo muški. Kad oseti mamine ruke na moim leđima i glas kako kaže „stani sad tako u njoj”, ja se smirih, a ona malo masira moj ulaz u guzu a zatim mi stavi onaj plastični na ulaz i pritisnu malo jače.

Ja se trgoh, al’ kako sam jako podmazan, a ona podmazala, ja se samo u tom trzaju nabih više na plastičnog. On uđe u guzu, ja malo jauknuh, što je mamu malo izgleda i napalilo, i ona krenu jače ulazit. Ja počeh da cvilim, a ona ne obraća pažnju i stera ga do kraja.

Imao sam osećaj da sam nabijen na kolac

Ona se smiri. Dara ispod mene mješka guzom. Mene znoj obliva i kao da dolazim sebi, bol prestaje. Ja osetih kako mi kurac pulsira u Dari. Čudim se sebi – da nije pao?, i krenem se lagano kretat ulazeći i u Daru, a isto vremeno nabijat se na mamin plastični. Ubrzasmo ritam sve jače i brže. Ja ne osećam nikakav bol, što više me pali i sve jače počnem da se zabijam u Daru. Vidim, ona počinje uživat i pri kraju je, a i ja sam počeo jače da se zabijam.

bisex trojka

Mama krenu da prati ritam, mene raspali i počeh sa svršavam u Daru. Mama reče: „To sine, sad si pravi, možeš sve; i da te jebu i da jebeš, zato te mama časti”. Kako ja svših, mama vadi plasticni iz mene, ja iz Dare i padoh kraj Dare na fotelju da legnem. Mama me pomazi po kosi reče: „Lezi na trosed da te pokrijem, treba ti odmor”. Ja je poslušah, ona prebaci pokrivač preko mene, pogleda prema Dari, a ona i dalje ‘nako nagužena stoji.

Pogleda u mamu, a ona se nasmeja: „Ne brini, u transu je, bilo joj jako lepo pa se zgrčila. Sad ću je opustit”. Na mami je još uvek onaj plastični, sav umazan sa onim kremama. Ona se okrenu prema Dari, namesti ga Dari na guzu i poče ulazit u nju. Ona poče da se trese i stenje kao da je udarila struja, a mama kao iskusna pička zna sve. Poče da je jebe kao luda, ne obraća pažnju na nju dok Dara nije počela pišat i vrištat. Tad mama stade, izvadi iz nje i sede na trosed pored mene.

Dara dolazi sebi i smeje se: „Uh ovo je bilo predivno”. Ja tek onda svatih u šta sam se ja upustio: pa te dve rasne pičke su nifomanke, njih ne može niko zadovoljit! Mama ustade i reče: „E ja odo skuvat kafu, a vas dvoje se sredite, dosta je za večeras. Ima još dana pred nama.” „Tako i jest”, reče Dara.

lezbo seks, strap-on

Boki i Mica

Nastavak: Moj život u incestu, VII dio

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

1
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
Daci

Bravo Boki ti si car careva ,pisi kad god mozes i jos vise…Predivno dijelo jako dobro opisano …Jedno oitanjxe heli ovo masta ili..?