Moj život u incestu, VII dio

Nastavak priče: Moj život u incestu, VI dio

Pozdrav društvo. Da nastavim sa pričom… Prvo da zahvalim svima koji su se javili na tviter i dali podršku da nastavim sa svojom ispovesti. Oni koji me žele upoznati moj tviter profil je wojer 3, i da nastavim…

Mama ode kuvat kafu, ja i Dara ležimo. Ona me poljubi i reče: „Dobar si kao dečko, al’ mi reci iskreno: Jel’ ti bilo dobro sa nama?” Ja je pogleda ‘nako i rek’o k’o iz topa: „Super je, mog’o bih još”. Ona se nasmeja i reče: „Pa jes’ siguran?” „Pa mislim da bih.”

Ona ga uze u ruku i prodrka. Ja osetih da se počinje dizat lagano, a ona reče: „Kad popijemo kafu, ja ću uzet plastični i obuć a ti kreni da ližeš mamu. Kad ti se digne traži da se popne na tebe. Kad se nabije i ja ću sa plastičnim uć u nju pored tvog. Znam da to oduvek želi, da je jebu u picu, al’ nije imala šansu.” Ja rekoh: „Ok, priuštit ćemo joj to zadovoljstvo”.

Ustajemo i sedamo za sto. Dara ode do kupatila, mama donosi kafu i smeje se. Kaže mi: „Šta je sa tobom? Tebi se sviđa kad si go, nećeš da se obučeš?” Ja kroz smeh rekoh: „Nisam još završio”. Ona me pogleda smijući se i reče: „Opa, vidi ti njega, on se uživio! A ‘oćeš moć?” Ja rekoh: „Uz pomoć Dare mog’o bih te još jednom odradit”. Ona reče: „Oho, pa što mene, što ne nju?, a ja na to rekoh: „Ti si mi slađa”. Ona se osmehnu i reče: „Pa dobro, videćemo”. Nareza kolač, doda mi, i uto stiže i Dara. Ona reče Dari: „Ovaj mali poludio, gori od nas, ‘oće još!” Dara se zasmeja i reče: „Pa dobro, udovoljićemo mu”.

Lizao sam šlag sa njenih sisa i pice

Pijemo kafu i ćaskamo ‘nako nešto bez veze, mama sedi ‘nako gola pored mene, a ja uzmem šlag sa kolača i namažem mami po bradavicama i spustim se da ih ližem jednu po jednu a krajem oka gledam Daru. Ona se oblizuje. Ja opet rukom na kolač i spustim mami na picu i rastrljam. Ona zabaci glavu unazad i reče Dari: „Ovaj će me rasturit”. Ja spustim glavu na picu i počnem je lizat a rukom sebi drkat. Dara ustade i krenu mamu ljubit, zavlači joj jezik do krajnika, rukama razmazuje šlag po sisama. Oseti da je mama napaljena i da počinje jako kvasit. Kurac mi napola ukrućen.

Ustanem, legnem na krevet i kažem mami da se popne. Ona sa radošću ustade, zajaši me, uze moj poludignut kurac i ubaci ga sebi u picu i zastenja jako. Dara joj priđe sa leđa i mazi joj sise a drugom rukom kopča [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]kaiš od plastičnog[/geot][geot country=”RS”]kaiš od plastičnog[/geot][geot country=”BA”]kaiš od plastičnog[/geot][geot country=”HR”]kaiš od plastičnog[/geot][geot country=”ME”]kaiš od plastičnog[/geot] na sebi. Mama se zanela i ne obraća pažnju na Daru. Počela je uživat, kad Dara je pritisnu da legne na mene.

bisex devojke i strap-on

Ja je počeh ljubit i obuhvatim rukama oko leđa da je što više savijem da joj Dara može bolje prić, a Dara iskoristi nen položaj, stavi plastičnog pored mog [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]već dobro ukrućenog kurca[/geot][geot country=”RS”]već dobro ukrućenog kurca[/geot][geot country=”BA”]već dobro ukrućenog kurca[/geot][geot country=”HR”]već dobro ukrućenog kurca[/geot][geot country=”ME”]već dobro ukrućenog kurca[/geot] i pritisnu. Mama zacvili kao da se ‘oće ispravit, a ja je još jače stegnuh. Dara uđe u nju pored mog. Mama cvili i viče: „Joj, neću moć oba, a želim to!”

Dara ne obraća pažnju; poče da ga zabija do kraja. Vidim mami suze u očima, al’ se opušta iz grča i počinje da uživa. Mene to popali, iako se ne krećem u njoj – samo sam se zabio do kraja. Kako Dara nabija plastični i mene to pali jako, da se osećam predivno. Mama se počinje grčit i mumla nešto u transu. Samo sam razumio: „Svršavammmm…!” Ja nisam mog’o više od uzbuđenja da se suzdržim, i ja pustih spermu duboko u mamu. Dara se zabi još par puta i izvadi. Kako ona izvadi, i meni ispade iz mame.

Ona se prevrnu pored mene sva iscrpljena i reče: „Hvala vam, ostvarili ste moju fantaziju”. Ja ustanem, odem na wc, istuširam se i izađem, kad čujem nje dve u sobi. Ja provirih, a one leže pokrivene u Darinom bračnom krevetu. Ja se nasmejah i rekoh: „Šta je koke, ‘oćete spavat, a već sviće?” One se smeju i kaže mama: „Mene ste razvalili, ja ne mogu kući otić. Malo ću odspavat”. Ja im rekoh: „Ok, odspavajte pa se vidimo večeras. Ja odo’ negde popit kafu u gradu i kući odmorit, pa se vidimo večeras”. Dara tužno reče: „Uh nemoj večeras. Izvini, al’ nama je stvarno previše bilo noćas. Isplaniraćemo neko drugo veče. Hvala za ovo.”

Ja ih ostavim, odem malo po gradu švrlj’o, popio par kafa i krenem kući. Dođem u stan, skinem se go, odem pod tuš, istuširam se, uđem u sobu kad ono bum – moja seja spava! Ja joj priđem, otkrijem pokrivač, a ona ima samo gaćice na sebi.

Ja osetih da bi mog’o opet! Diže se ja lagano…

Počnem da skidam njene gaćice, ona se okreće i gleda me: „O, pa ti si… Šta je, lut’o si celu noć, napalio se, sad ‘oćeš mene da potrošiš? Eno ti mama, idi nju izjebi.” Ja joj počeh ljubit sise. Poljubih je, spusti ruku na picu, vidim da je mokra. On se već ukrutio. Zadignem joj noge, malo je oližem, zabacim joj noge na ramena i uđem lagano u nju. Ona ga sa lakoćom primi i poče se štimat i meškoljit. Ja krenem da je trošim, al’ malo žešće. Ona stenje i viče: „Polako, rasturit ćeš me”, a ja je još jače krenem jebavat.

Ona se zgrči i zabaci glavu. Osetih toplinu njenih sokova i svatih da je svršila, al’ se nisam ometao – još sam jače ubrzao da je cepam. Ona poče da stenje i govori: „’Ajde svršavaj, razvali me!”

Ja se nabijam sve jače, a ona počinje da ječi i vidim da počinje opet da je hvata. Ja nikako sa osetim. Pomislih – i kako bih? Pa one dve su uzele svu spermu, sad nema više ništa. Mogu i nju da napunim, neće zatrudnit.

misionarska poza

Ona počinje ponovo da svršava, a ja ni na pola. „Smiri se”, reče, „’Ej ludo stani, ne mogu više, grčevi mi hvataju noge. Daj da se okrenem pa zguza. Prije ćeš.” Ja je pustih, ona ustade, uze ga u ruku prodrka malo i reče: „Šta ti je, pa nemo’š svršit ništa?” Rekoh: „Sve super, volim što mogu dugo”. Ona se osmehnu i reče: „Opa, ja baš… ne, meni je i ovo previše, ‘al ‘ajd’ istresi se, moram ti to priuštit”.

Sagnu se, malo ga popuši, tek toliko da ga navlaži, okrenu se, kleknu na pod, podbaci jastuk pod kolena. Uze drugi, stavi sebi pod stomak kako bi joj sise visile da ih ne pritišće uz krevet. Ja pljunuh na njenu guzu, pljuvačka skliznu prema pici i uđoh u nju. Ona zastenja, ja krenem da se zabijam jako. Ona se malo meškolji i vidim da joj paše. Uzdiše sve jače, a ja nikako… U jednom momentu vidim da se jako grči i cvili. Mislio sam da je boli, al’ osetih toplinu i svatih da je i treći put svršila…

A sekici sam napunio guzu

Smiruje se i okreće glavu prema meni govoreći: „’Ajde brate svrši jednom, ne mogu više”. Ja se još jače i brže počeh zabijat, ona počinje da jače cvili i ponovo okrenu glavu i reče: „Svrši u mene, samo svrši. Ne mogu višeee…”

jebanje u guzu

Kako je to rekla, i ja osetih da ću svršiti i još jače krenem. Ona počinje urlat, al’ ja ne puštam ritam i osetih da svršavam. Znoj me oblio celog, sav sam mokar. Izvadih iz nje, ona osta nepomična i plače. Upitah je šta je, ona diže glavu i reče: „Sve ok, al’ si me rasturio, i uz to sve napunio. Sad šta bude.”

Ja se sruših na krevet, ona se nekako pridiže pored mene i poljubi me: „Šta ti bi, pa me razvali?” Ja joj ispričam sve i zašto nisam mogao dugo svršit, a ona reče: „Uh dobro onda, nek si me rasturio. Bar neću zatrudnit”.

Ležali smo tako, ja sam zaspao. Nisam čuo kad je otišla iz kreveta, kad je otišla iz stana. Kad sam se probudio, vidim da sam u njenom krevetu i go, pogledam na sat, vidim da je 19:15. O, jebote, pa prespavo sam ceo dan! Ustanem, kad osetih bol u stomaku. Uh, upala mišića: trbušnjaci me bole. Osetih i butne mišiće. O, baš sam preter’o. Odem na wc, kad osetih i guza da boli. Pomislih u sebi – sjeb’o si se, još ćeš u krevetu završit zbog seksa!

Istuširam se, izađem i pogledam u maminu sobu. Ona leži na stomaku i spava. Priđem joj, otkrijem, ima pidžamu. Malo mi bi smešno, al’ stavih joj ruku među guzove, kad osetih da ima uložak. E – pomislih u sebi – štos’ jebo – jebo. Pokrih je i izađem iz sobe. Obučem se i u grad. Malo protulumarim dok nisam otiš’o u vojsku, tako sa sam tu sedmicu samo lutao po kafićima i zez’o se dok nije došlo vreme za polazak…

incest sa sestrom

Nastavak: Moj život u incestu, VIII dio

Boki i Mica

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

2 thoughts on “Moj život u incestu, VII dio

  • Bravo Boki,svaka cast…pisi ne zaustavljaj se 👍…Pozdrav za tebe i ostale o kojim pises😊

    Reply
  • Boki javi se na mail!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.