Moj život u incestu, VIII dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moj život u incestu, VII dio

Zdravo društvo, evo mene da nastavim sa svojom ispovesti i da pokušam vam dočarat moj život u seksu.

Došao je i taj dan: treba se krenuti. Jutro, ja ustajem i čujem kako se u dnevnom boravku već skupila rodbina bližnja. Pije se smije se, ja prema kupatilu: kad mama stoji na vratima od boravka, gleda u boravak, samo joj guza viri na hodnik. Ja zastanem, a kurac počne da se diže. Mislim u sebi – bože, kad ću opet da je jebem?

Ona kao malo pogleda prema meni, a ja joj pokazah prstom da ćuti i rukom. Ja dođoh, ona se malo promeškolji, završi priču sa rodbinom i krenu prema meni. Ja joj pokazah da je u punoj veličini, ona se nasmija i reče: „Ne znam kako, a još imam, još mi nije stalo”. Ja joj rekoh da uđe u kupatilo i ona me posluša, kaže da nije pametno jer joj jako curi posle onog razvaljivanja, nikako da dođe sebi, al’ ako mi može pomoći, popušiće mi na brzinu.

Sede na wc šolju, uze ga u usta i poče pušit

Ja je malo počeh nabijat, al’ vidim da nije to to. Kažem joj: „Jel’ seka u boravku?”, ona reče da jest. Rekoh joj: „Idi joj reci nek’ dođe da mi pomogne da se spremim. Čekam je u sobi, a ti pripazi da nas neko ne uhvati.” Ona se nasmeja i reče: „Ti si ršio da se istreseš u neku i gotovo”.

Ustade i ode, ja uđem u sobu, malo zatim ulazi sestra i viče: „E putniče, šta ti treba?” Ja se okrenem prema njoj i kažem: „Vidiš šta, pa neću ovakav ići…” Ona se nasmeja i reče: „Pa kako sad, ludo jedna? Puna je kuća naroda.” Ja rekoh: „Ne brini, mama drži stražu.” Ona otvori vrata i pogleda niz hodnik i nasmeja se: „Pa ona sve zna!” Ja joj rekoh: „Da, al’ šteta što nam nije uspeo onaj dogovor da se zajedno tucamo.”

Ona se poče skidat i priđe meni. Počesmo da se ljubimo, ja je stišćem za sise. Jednom rukom mazim picu i lagano je spustim na krevet. Spustim glavu među njene noge i počnem lizat. Primetih da se vrsta malo otvaraju i vidim mamu kako proviruje i pokaza rukom da nastavim. Sestra je već u transu, ništa ne primećuje, ja se dignem i počnem ulazit u nju, bacajući pogled prema vratima: mama i dalje gleda i daje signal rukom da nastavim.

Ja se opustih i krenuh da je žestoko jebem, a ona poče da cvili i da se uvija, govori da ne nabijam duboko boli je. Na to ne obraćam pažnju, već stegnem je još jače i krenem da se zabijam. Ona se zgrči i poče da se trza, a ja osetih toplinu po kurcu i shvatih da ona svršava.

svršavanje unutra

Dobih osećaj da ću i ja. Odjednom mi sinu ideja – pa sad ću da je napunim, pa šta bude. Ona još u transu. Ja se počeh zabijat i praznit u nju, ona se opet zgrči, trže se par puta i poče se opuštat. Ja se ispraznih. Pogledah prema vratima, a mama šapatom kaže: „Bravo, bravo, to si treb’o i ranije” i zatvori vrata. Sestra me privuče, poljubi i reče: „Šta bude – bude, ništ’ ne brini”.

Ode ona u kupatilo. Nakon što izađe i ode, ja sredim se i dođem u boravak, kad tamo ujaci, tetke, svi se sjatili da me isprate, svi žele sreću i daju pare. Ja im zahvaljujem. Kaže meni ujak da idem blizu njegove ćerke, ona je nekih 10 kilometara udaljena od kasarne. Ja nju baš nešto i ne poznajem, a pošto je on živio tamo, tamo je stek’o to dete. Ona je jednom dolazila tu al’ slabo se poznajemo. On se rastao sa njenom majkom, vratio se ‘vamo, oženio se i ovde ima sina, al’ otom potom. Kaže on da se čuo sa njom i da će ona mene dočekat na stanici, pa zavisi od vremena da odem kod nje i odmorim, pa onda u kasarnu. „Ok”, rekoh, i tako priča po priča, dođe vreme.

Ja na bus, pozdravim se sa svima i put pod noge. Put je bio dug, dosadilo… Kad, stvarno na stanici čeka mene Vesna, sestra od ujaka. Priđe mi, pozdravimo se, i na bus do nje. Dođemo k njoj, ona živi u jednom malom stanu sa sinom. Počnemo priču kad ja o njoj slabo znam. Ona mi reče da je razvedena i da živi sa sinom koji ima 10 godina, ide u školu. Ona radi u lokalnom vodovodu, neki dispečer. Mene to nije puno zanimalo, al’ bacio sam pogled na njene sise: imala je poveće sike i dobru guzu al’ nisam ništa pokušao na tu temu, jedino što je ona primetila, to sam video, i malo mi je bilo nezgodno. Ipak se prvi put družimo i razgovaramo, da ja gledam u njene sise i da mi se diže, na šta se ona otišla presvuć i obuć neku majicu koja je uz vrat, nema dekoltea. Meni malo bilo nezgodno, al’ dobro, prosto dođe vreme, moram ić.

Otprati ona mene, ja u kasarnu i počinje klasično smaranje. Jedino što mi se svidelo je bilo zajedničko kupanje: svi pod jedan tuš. Vidim kako ko ima kurac i primetih da samo jedan lik iz Hrvatske ima veći od mog, al’ je bio i visok preko dva metra, prava ljudina. Ali primeti da mi se diže dok posmatram te kurčeve, al’ ne dajem do znanja nikom.

odmeravanje kurca na tuširanju

Dođe vreme da imamo posete, kad ono mene proziva da se javim na kps: imam posetu. Ja dolje, kad došla Vesna da me vidi i pita treba li mi šta. Malo sedeli, pričali i rekoh joj da je sledeći vikend zakletva pa da dođe, valjda će doći i moji. Ona mi da broj telefona, svog kućnog i sa posla, ako trebam šta da je slobodno nazovem, da se ne ustručavam ništa. Al’ sam primetio da je obukla mini suknju i dobro duboki dekolte. Ja se osmehnuh i na to njeno „ako mi treba šta” rekoh: „Imam sve Veco ovde, samo mi žena fali”.

Obadvoje se nasmejasmo i ona kroz smeh reče: „Kad budeš dobio dozvolu za grad, rešićemo i to”. Kroz par dana i ceremonije oko zakletve, priprema, ujutro buđenja rano, jedno jutro nas budi dežurni i ja ‘nako u pidžami u wc, a kako nisam jebav’o već mjesec dana, a i pripišalo mi se, odo’ na wc.

Stanem za pisoar da se ispraznim, a kurac polu dignut

Pored mene stade kapetan Nenad, dežurni, koji nas je budio, pogleda u mene, pogleda u kurac i reče: „Bravo vojniče, imaš alat, svaka čast”. Ja ga pogledah onako začuđeno, a on me upita kako se zovem i ja odgovorih i on izađe. Posle jutarnje smotre dolazi požarni i zove mene da se sredim i da idem kod kapetana Nenada. Da ne duljim, dođem ja kod njega, on me primi po protokolu posla požarnog po kafe i reče mi: „Opusti se, prčaćemo k’o ljudi, a ne k’o vojnici”. Ja rekoh ok, i tu počinje moje prvo iskustvo u trojci sa muškarcem i ženom. On me otvoreno pita jesam li ikad bio sa bračnim parom i da li bih želeo probat. Ja rekoh da sam bio sa dve žene i da su i one mene tucale i ja njih, al’ sa muškim nisam. Al’ mislim da ne bi bilo problema. On mi reče da večeras idem sa njim kod njega, al’ da mu obećam sa to niko neće saznat i da će sve učinit da ostanem kod njega u jedinici, ako ja to želim. Ja ‘nako razmislih – što da ne i pristanem.

Dan mi proš’o u razmišljanju šta će da se desi, kako to treba da izgleda… Negde posle večere dođe dežurni vojnik po mene i doprati me do kapije, tamo je bio u civilu kapetan Nenad. Pozdravimo se, sjednem s njim u auto i krenemo. Nedaleko, u prvim zgradama je imao stan. Dođemo u stan, na vratima nas dočeka jedna lepa damica malo nižeg rasta. Bucka, al’ simpatična, u nekoj lepoj haljini.

zavodnica

Uđem unutra i sedemo za sto. On nudi šta ću pit, ja rekoh: „Ako nije problem, ja bih kafu, toga sam se zaželeo”. One reče: „I? Čega još si se zaželeo?” Ja onako, bez razmišljanja, da skinem tremu i opustim situaciju, rekoh: „Pice sočne da izližem!”

Ona se nasmeja i reče: „Svaka ti čast na iskrenosti” i ode pristavit kafu. Ja i Nenad sjedimo i on mi reče da njih dvoje žive deset godina u braku i nemaju djece, nisu ni ganjali što nemaju, al’ čitavo vreme maštaju da nađu nekog trećeg da se jebu grupno. Pokušali su i sa oglasima.

Stiže i ona sa kafom. Ja im rekoh da tu nema niki problema, ja sam iskren i sve što im kažem ostaje naša tajna. On na to reče da je to i smišljeno, jer ako se bilo šta sazna, on će mene prekomandovat. Ako bude sve ok, ostajem celi rok sa njima. Ja prihvatih. Svi pijemo kafu i pričamo o dogovoru, a ja u jednom trenutku pogledah prema gospođi, Nataša se zvala, i upitah jel’ mogu malo da pomazim guzu. Ona se nasmeja i pogleda u Nenada, a on reče: „Ako se ona slaže, ja vidim da si ti za nas idealan i mo’š radit šta želiš”.

mmf trojka

Ona priđe meni, ja joj stavih ruku ispod haljine i primetih da ona nema gaće. Odmah ja krenuh da joj mjesim guzove i lagano prema pici, osetim da je obrijana. Krenem dublje i osetih kako je vlažna. Dignem se sa stolice, raskopčam se i skinem u potkošulju i gaće. To sve skidanje sam propratio ljubeći se sa njom i pogledajući ponekad u Nenada, koji je sedio, izvadio kurac i lagano drkao.

Raskopčah i njoj haljinu, ona spade na pod

Onda videh da ona nema ništa na sebi i krenem da joj obrađujem sise jezikom, a jednom rukom diram picu da ne bi prestala vlažit. Vidim da ona gori od želje. Ja je zadignem i donesem do nekog kauča, ona se sage da bi mi popušila, ali ja joj ne dozvolih, rekoh da će to radit Nenadu dok je ja budem punio.

Ona se okrenu da razvuče kauč. Kako je niska i sage se, pička joj izleti pravo pred mene, a ja ‘nako napaljen, uhvatih je za kukove i zabih se u nju do kraja. Ona napravi tako jak krik i poče da se trese kao da ima napad epi, nikako da se smiri. Al’ ja se ne ometam – krenuh još jače da se nabijam u nju.

spit roast

Vidim smiruje se, ja ga izvadih, ona se okrenu i poljubi me i reče: „U, svršila sam k’o prava kuja hahaha”. Ja je spustih na krevet i zadigoh joj noge, ona pokaza Nenadu sa dođe. On se na brzinu skide i prilazi njoj, ja se nabih u nju, a Nenad joj stavi u usta.

Ona ‘nako jecajuć puši, a ja upitah jel’ unutra mogu il’ vadim, a njih oboje u glas rekoše: „Samo puni i ne brini ništa”. Kako se ja nabijam u nju, a Nenad joj stavlja i usta (nije mu nešto veliki kurac, nekih 13 cm, a nije nešto ni debeo), ja dođoh u iskušenje da i ja, dok ona puši, probam da se ljubim sa njom i spustih usta na njena, u kojim je bio Nenadov kurac i počeh da ga ližem. Ona ga polako sjedne sa strane, ja sa druge i obrađujemo. On poče sa ječi i vidljivo bi da će svršiti, ona kao poče da se izmiče, al’ ja joj ne dadoh.

Nenad poče svršavati i to pola u moja, a pola u njena usta. Vidi ona da ja prihvatam igru i ona krenu da ga otima meni iz usta i počinje da se trese. Nenad se odmače, ja i ona nastavismo sa se ljubimo i razmazujemo njegovu spermu po ustima. Mene to popali i ja ubrzah i krenuh da je punim i ona se zgrči i poče svršavat uz jači vrisak.

bisex trojka

Malo sam se tanjio i počeo žestoko nabijat, što je zaboljelo, ispraznim se i legoh pored nje. Nenad priđe, poljubi nju i to baš žvakom, pa mene baš zvakom i odvoji se od nas i upita: „Nataša, jel’ ti paše ovo? Jel’ to ta igra o kojoj maštamo?” Ona reče da je to to, al’ se nije nadala da ću ja njemu popušit. O tom nije nikad razmišljala, al’ je jako pali. Ja se nasmejah i rekoh: „To nije sve”. Ona me pogleda i reče: „A šta je onda još?” „Sad kad se sredim i budem te tucao, Nenad ako želi može jebat i mene”. Ona se nasmeja i reče: „Stvarno? U, pa to je ono o čemu smo razmišljali! Jel’ to to Neno?” On reče: „Da ljubavi” i vidi da mu se diže.

Ja odoh do kupatila, malo sebi zavučem prste u guzu, malo se olakšam, istuširam, uzmem kremu za ruke iz njenog ormara, dobro natrpam u guzu i vratim se. On leži, a ona nagužena njemu puši. Ja čim pogledah tu pozu, kurac skoči. Priđem, liznem par puta, a iz nje se cjedi izmješana moja sperma i njeni sokovi. Mene popali taj ukus, ja se digoh i zabih u nju koliko sam mog’o. Ona se trznu i ustima se nabi još više na Nenadov kurac. On se izvuče ispod nje a ja mu rekoh da može ako želi da me napuni, što njemu nije bio problem.

Mislim da je on to radio i ranije sa vojnicima. Ko zna koliko je ih pojeb’o…

On lagano uđe u mene i krenu da me jebe, a ja se samo prepustih igri. Kako on udari u mene, tako ja u nju i ritam se prati.

bisex trojka, vozić

Nije mu trbalo dugo, osetih toplinu u guzi i njegovo trzanje i svatih da je svršio u mene. Izvadi ga, a ja nastavih da je jebem. Izvadim iz nje, legnem na leđa, a ona se popne i nabije se. Ja je uhvatim za sise i gnječim. Trajalo je to nekih 10 minuta. Ja počeh ponovo da je punim. Vidim da i nju to popali i ona se poče uvijat i cvilit.

Sruši se pored mene na krevet. Ćutimo tako svo troje. U jednom momentu kaže ona: „Mislim da je za večeras dosta. Spremite se, idemo popit piće. I odvezi ga da ne bi bilo kakvi’ problema, treba nam on još, tek smo počeli” i nasmeja se. Tako i bi: istuširam se, sredim, i Nenad me vrati u kasarnu.

Nastavak: Moj život u incestu, IX dio

Boki i Mica

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Boki i Mica


Moj život u sex avanturama.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Odlicna prica imam i ja slicno iskustvo iz vojske samo nije bio komadant i njegova zena vec konobar u lokalnom kaficu i njegova draga.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x