Sisatu neznanku sam pokidao od kurca

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo je moja istinita priča, nije izmišljotina niti maštarija. Ispričaću vam kako sam jednu sisatu pokidao od kurca. Najbolji seks koji sam ikada imao u životu i o kome još uvek sanjam. Pre nekoliko godina na jedom tada popularnom sajtu ostavio sam oglas da tražim zrelu ženu sa bogatim oblinama za avanturu. Volim žene sa velikim grudima i raskošnim kukovima, to je moja slabost. Pa ipak, nisam imao sreće, uglavnom sam se zabavljao sa mršavicama do tada.

Nakon nekoliko dana, na moje prijatno iznenađenje, dobio sam e-mail. Bio je veoma kratak, rekla je samo da živi u Beogradu i da želi avanturu. Odgovorio sam joj i tražio broj telefona da se čujemo za dogovor. Nije odgovorila nekoliko dana. Bio sam nestrpljiv i ponovo sam joj poslao e-mail pitajući je da slučajno nije propustila moju prethodnu poruku. Odgovor sam dobio kasno uveče, da je primila poruku ali da je zauzeta. Ostavila je telefon i rekla da je zovem sutra posle sedam.

Taj dan sam proveo kao na iglama. Na poslu nisam mogao ni na šta da se skoncentrišem, vreme kao da je stalo. Nešto posle sedam okrenuo sam broj koji je ostavila. Zvonilo je nekoliko puta i javio se prijatan ženski glas. Predstavio sam se i spomenuo da mi je broj ostavila u e-mail poruci. Kratko smo razgovarali, uglavnom smo razmenjivali fraze. Želeo sam da se nađemo u gradu da se upoznamo. Rekla je da baš ovih dana ima puno obaveza i da ne zna da li će imati vremena, pa da je nazovem sutra.

Pomislio sam da sam ispušio, da me je otkačila. Ipak, pozvao sam je sutradan u isto vreme. Zvonilo je bez odgovora više puta, prekinuo sam. Pomislio sam to je to… Ispušio sam…

Sisatu neznanku sam pokidao od kurca

Ipak, đavo mi nije davao mira, posle 20 minuta pozvao sam još jednom njen broj i na moje ogromno iznenađenje posle prvog zvona se javila ona. Počeli smo priču, a ja sam inistirao da se vidimo te večeri u nekom kafiću. Bio je radni dan i vadila se da mora da ide rano na posao. Insistirao sam i obećao joj da nećemo dugo da se zadržavamo. Pristala je, posle kraćeg ubeđivanja, da se vidimo te večeri. Dala mi je adresu kafića u njenom komšiluku, ispred koga smo je trebalo da se nađemo kroz dva sata.

Ja sam stigao u dogovoreno vreme, ali ona je kasnila je žestoko. Nisam znao kako izgleda, ni ona nije znala kako ja izgledam. Jedan auto se parkirao u blizini i iz njega je izašla krupna, crnokosa žena, skoro moje visine. Stala je ispred kafića, pogledali smo se i prepoznali. Sve nam je bilo jasno.

Ušli smo i počeli da pijuckamo kafu. Razmenili smo uobičajene učtivosti i priče o vremenu i poslu. Bila je moje godište, sasvim slučajno. Rekla mi je da je zamišljala da sam stariji. U jednom trenutku me je upitala da li sam ovo ikad uradio do sada. Slagao sam i rekao da jesam. Pitala je kako smo znali da se dopadamo jedno drugome. Rekao sam da smo se samo smejali i da nam je sve bilo jasno. Nastavili smo razgovor, ali mi je postalo jasno da se glasnije i usiljeno smeje mojim nespretnim pokušajima da budem duhovit. Iako po prirodi nisam toliko bistar kada krv udari u glavu, sinulo mi je da ona zapravo nagoveštava da želi da spavamo zajedno.

Nedugo posle, ispili smo naše kafe i izašli iz kafića. Bilo nam je oboma jasno da će se to dogoditi. Te večeri. Bez odlaganja.

n670837698_159212_7923

Pozvao sam je da dođe do mene u stan da nastavimo druženje. Delovala je nesigurno, ipak me prvi put vidi u životu. Nećkala se nekoliko minuta, koji su mi se činili kao večnost. Video sam da se bori sa sobom. Na kraju mi je predložila nešto što nisam očekivao, da dođem kod nje u stan. Objasnila mi je da stanuje u velikom stanu sa cimerkom i da moram da budem jako tih i da se krišom prošvercujem unutra.

Došli smo ispred njene zgrade, a ona je otišla prva da proveri da li je cimerka zaspala. Ubrzo me je pozvala na mobilni da se popnem gore. Čekala me je na vratima sa prstom preko usana. Pratio sam je na vrhovima prstiju kroz široki hodnik i dnevni boravak, do njene sobe. Zatvorila je i zaključala vrata za sobom i pojačala malo glasnije televizor.

Seli smo na kauč jedno do drugog, rame uz rame. Usledilo je par trenutaka tišine.

Pomislio sam – sad ili nikad. Trebalo je ja da budem taj koji ju je pokidao od kurca

Okrenuo sam se i spustio joj jedan poljubac na usne. Osetio sam kako otvara svoja usta i zatvara oči. Gurno sam jezik i osetio sam njen. Uživali smo u dugom filmskom poljupcu. Skupio sam malo hrabrosti i spustio svoju ruku na njen struk pa odatle na njene grudi.

1627715E9lY

Počeo sam da joj lagano masiram veliku dojku. Osetio sam kako se malo isprsila da još koji centimetar približi svoje grudi mojim željnim rukama. Neko vreme smo se tako vatali kao tinejdžeri. Zavukao sam svoju ruku ispod njene bluze i počeo da joj mesim grudi preko brusa punom šakom. Osetio sam kako teško diše.

Zaustavila me je, prebacila svoju dugu kosu na stranu i svukla bluzu preko glave. Ostala je u velikom brusu koji samo što nije pukao. Skinula je i njega odmah zatim. Ispred mojih očiju se otvorio najlepši prizor na svetu, njene prelepe, ogromne sise. Brushalter koji je nosila sputavao je njene grudi i činio da izgledaju manje nego što zaista jesu. Bile su ogromne, ali istovremeno čvrste i jedre. Nisu visile, već su ponosno stajale sa već ukrućenim bradavicama na gore.

Odmah sam se bacio sa obe ruke da ih gnječim i mesim. Bio sam u raju. Bradavice su joj bile tvrde i nabubrele. Uveo sam je u usta i počeo da sisam. Sočno i jako sam je uvlačio duboko u svoja usta, kao da imam vakuum pumpu u plućima. Čuo sam je kako uzdiše. Uživala je, a ja sam bio skroz izgubljen. Mesio sam i mesio, grizao, sisao, ujedao…

tumblr_ni2eoqFVeP1seah2vo1_400

Osetio sam kako prelazi rukom po meni, po mojim grudima. Zavlači ruku ispod moje majice i grebe noktima po mojoj koži. Ustao sam da svučem majicu, ustala je i ona i svukla svoje pantalone. Ostala je samo u malim gaćicama da stoji ispred mene. I ja sam se svukao i ostao u boksericama.

Stojeći sam joj stavio ruku između nogu i počeo nežno da je trljam preko gaćica, dok sam drugom rukom mesio njenu dojku i držao bradavicu stegnutu između prstiju. Kurac mi je bio toliko ukrućen i velik, da je hteo da pocepa gaće.

Svukao sam ih, a on je ispao u punoj veličini i zaklatio se na gore kao stub. Čini mi se da nikad u životu nisam imao veću erekciju. Bio je ogroman i pulsirao je primetno u ritmu moga srca.

Pogledala me je i jednim potezom svukla svoje gaćice. Stajali smo kratko gledajući se tako goli i uživajući u prizoru.

Bila je skoro moje visine. A grudi! O bože, bile su to najveće i najlepše grudi koje sam ikada video! Nestvarno su stajale kao da lebde u vazduhu. Imala je nežan i ravan stomak i bogate kukove koji su se lagano širili u prelepe i skladne guzove, ne prevelike, ali sočne i zrele. Iako je bila zrela i obla, nije bila debela. Koža joj je bila prelepa i nežna. Približio sam joj se lagano i spustio jedan poljubac na usne.

tumblr_nolsa50jaZ1sw8qefo1_500

Dodirnuli smo se celim telom, a njene bradavice su se zabole u moje grudi. Zatim su te prelepe lopte počele da se utiskuju u mene. Rukama sam je obuhvatio oko struka i snažno privio. Moj kurac je našao svoje mesto na njenoj pičkici i na vrhu glavića sam osetio njenu vrelinu. Mrdao sam kukovima i trljao glavićem po pičkici. Tela su nam se tresla. Nisam je puštao is tog vrelog zagrljaja dugo.

Kada sam je pustio, odmakao sam se malo i uhvatio kurac šakom za koren. Prineo sam ga njenoj pičkici. Trljao sam ga snažno. U trenutku sam zastao i glavićem krenuo da uđem u nju bez kondoma.
Čuo sam kako tiho jedva razgovetno šapuće:
– Ne, neee…

Što sam ga više prinosio,taj glas se utišavao. Stao sam i povukao se malo nazad. Pogurao sam je za rame sa sedne. Njene predivne velike grudi su bile pravo ispred mog željnog glavića.

Sisatu neznanku sam pokidao od kurca

Razumela je i bez reči spremno rukama izdigla svoje grudi, spremna za mene. Ugurao sam ga lagano između te dve vrele, nežne lopte. Rukama je pritisla sise i zarobila ga između. Glavić mi je snažno balavio i podmazivao svoj put između njenih sisa.

Ubrzao sam polako kukove, bio sam na sedmom nebu. Ceo moj veliki kurac gubio se u njenim prelepim dojkama i izranjao nazad, trvd kao kamen. Noge su mi drhtale. Osetio sam da ću da svršim brzo, ako nastavim da je jebem u sise. Njene velike grudi sam pokidao od kurca.

Stao sam, želeo sam još da uživam. Uhvatio sam je nežno za bradu i ugurao palac u njena usta. Usnama ga je nežno sisala i lizala jezikom. Stegao sam moju motku za koren i zavratio kožicu unazad. Veliki crveni glavić, nabubreo od krvi, je sevnuo. Ugurao sam ga u njena poluotvorena usta.

1227380003_35

Onda je ona preuzela igru. Jezikom je palacala po njemu, i prelazila mekanim usnama napred i pozadi, pa sve do krajnika. Nikada mi ni pre ni posle niko tako nije popušio, sa toliko strasti i želje. Njena glava se pomerala sve brže i brže.

Gutala ga je, gladna strasti. Osećao sam da mi se bliži orgazam, veliki, životinjski. Sa glavića je uveliko curelo u njena usta. Sada sam i njena usta pokidao od kurca… Zustavio sam je podigao i divlje ljubio.

Položio sam je na sofu i krenuo da legnem na nju. Od silnog suzdržavanja i odlaganja nisam više izdržao i izgubio sam kontrolu. Svršio sam svuda po njoj, prskalo je na sve strane. Ogromna količina sperme se prolila svuda. Do tada nisam znao da toliko može da izađe iz mene. Poprskao sam je po stomaku i grudima. Ustala je brzo i otrčala u kupatilo. Vratila se za minut čista. Dok sam je čekao, kita mi se ponovo podigla i spremno je čekala. Bacila je zadovoljni pogled i prokomentarisala:
– Kod tebe to ide brzo.

Sisatu neznanku sam pokidao od kurca

Želeo sam da je pojebem. Celo moje biće je htelo da se iskupi za promašaj od malopre. Nervozno sam je gurnuo na dvosed. Raširio sam joj noge i zaorao mojim buzdovanom po njenoj mokroj brazdi. Bila je spremna.

Trljao sam je nekoliko puta, a onda sam u jednom snažnom trzaju uleteo u nju do jaja i ostao tako trenutak, uživajući u toploti njene pičkice. Počeo sam da je pumpam u misionarskoj pozi, sa punim dodirom celog njenog tela i predivnih grudi. Sa svakim dubokim ubodom sam osećao njene tvrde bradavice na mojim grudima. Želeo sam da je cepam.

Podigao sam njene noge na moja ramena i počeo da je zakivam iz sve snage. Krevet je cvilio ispod nas.

tumblr_ns82buJVeR1t072sfo1_400

Glava joj je udarala u naslon kreveta i nije se bunila. Stegla je zube i uživala. Kakav je to samo divan prizor bio za oči – njene velike sise su talasale pred mojim očima. Sa svakim ubodom sam bio sve tvrđi i tvđi, do bola.

Osećao sam kako mi orgazam dolazi kao veliki cunami iz daljine. Ubrzao sam kukove još više, rasturao sam je. Bolje reći – njenu pičku sam pokidao od kurca. Noge sam joj savio tako da su joj kolena i potkolenice bile pritisnute o moje grudi. Tako sam je savio, da joj se pica cela savila i stegla moj kurac koji je bujao i kupao se u njenim sokovima. Osećao sam kako su mi jaja postala tvrda kao kamen, sperma je krenula.

Pojačao sam još više i brže ubadanje u njenu picu. Kurac mi se stegao kao kamen, osećao sam to. Počeo sam da svršavam. Divljački sam se nabijao u nju. Kurac mi je bio toliko tvrd da sperma nije htela da izađe.

Bio je to jedan produženi orgazam. Nabijao sam i nabijao, glava joj je udarala u naslon u ritmu mog jebanja. Sperma je napokon uspela da se probije kroz moj stvrdnuti kurac. Počeo sam da svršavam u njoj. Ceo kurac mi se tresao i vibrirao, dok su mlazevi sperme izbijali iz mene jedan za drugim, kao nikad pre.

tumblr_nn7zfmef7g1u5geyro3_400

Pao sam na nju iznemogao, sa kitom još uvek u njoj. Još uvek nije htela da se spusti.

Te noći smo svršili šest puta zaredom. Zaspali smo tek pred jutro potpuno iznemogli.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x