Tanja i Mira… Ferari i Maserati

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Tanja i Mira… perverzije

Ulazimo u baštu. Ono što sam rekao da nas neće niko gledati dok ulazimo, bio sam skroz u pravu. Svi su se skoncentrisali na naše ženice. Ima šta i da se vidi. Iskustvo iz sale ih je naučilo kako da nastupaju zajedno. Butinice im sevaju kad hodaju. Guze im skakuću ispod minića. Nastupaju sigurno. Po malo izazovno. Dobro… dobro… malo više izazovno. Frajerima se vrte glave. I siguran sam da ima i promena u pantalonama. Petru i meni raste i u pantalonama ali nam raste i ponos. Palimo se obojica što su nam ženice tako zgodne i izazovne.

„Svi su vas gledali dok ulazite”, zadovoljno komentariše Petar nastup naših ženica. U glasu mu zadovoljstvo i uzbuđenje. „Stvarno super izgledate.” „Pa imamo iskustva” uz osmeh mu odgovara Tanja. „Pre neki dan smo dobro ispekle zanat. I još smo večeras pristojno obučene. Šta mislite da smo samo obukle štikle kakve smo nosile za vas onaj dan? Šta mislite kakva tek tada bila reakcija?” „Bolje što niste”, odgovara Petar. „Previše ste i ovako uzbudile muški svet u bašti.” „A vas dvojica ne volite kad nas muškarci gledaju?”, pita uz osmeh Mira. „Ljubomorni ste izgleda?” Smejemo se Petar i ja. „Mmmmm”, puštamo obojica zvuke zadovoljstva nas dva perverzna frajera. „Ništa lepše nego kad se mangupi pale na tvoju ženicu. Doduše večeras je malo konfuzije koja je čija. Ali nije bitno. Frajeri se pale na obe.”

Večeras nema razmene ženica … već smo ih razmenili

Pijemo aperitive. Dame po malo šampanjca. Petar i ja žestoko. Da krenemo sa zdravicama. „Za naše ženice što su tako lepe”, nazdravlja Petar. „I što su tako hrabre da učestvuju u izazovima koje im priređujemo.” „Svaka čast Petre”, kažem mu. „Prava zdravica. Ovo zaslužuje ljubljenje. Ali pre ljubljenja, treba da raščistimo neke stvari. Tanja mi je nagovestila da smo večeras dobri i pristojni. Da nema onih bezobrazluka od pre neki dan.” „Večeras nema razmena. Svako sa svojom ženicom. Šta kažete vas dvoje?”, pitam Petra i Miru. „Da li je to u redu? Pravilo važi samo za večeras, ako ste saglasni”, pojašnjavam im da ne brinu za ubuduće. „Jesmo saglasni”, odgovara Mira. „Zar ne Petre?” „Saglasan”, potvrđuje i Petar. „Samo za večeras. Ali Milan može, Miro, da te poljubi u obraz. Samo za zdravicu. To nije bezobrazno. I ja isto tako Tanju. Samo u obraz.”

Ustaje Petar. Ljubi Tanju u obras. Ja ljubim u obraz Miru. Kraj protokola. A sad svako svoju. Mislim –svako svoju za ovo veče. Ko će prvi? Mira je najhrabrija. Baš sam ponosan na nju. „Dođi mužiću da te poljubim.” Govori naravno Petru. On joj je kavaljer za večeras. „Zaslužio si. Ponosna sam što ne želiš da me menjaš večeras”, govori mu uz bezobrazan osmeh. Ohrabruje nevaljalica i Tanju da bude bezobrazna. „Hajde Tanja ljubi svog muža. I on je zaslužio. Vidiš da se uzbuđuje samo na tebe. Neće dasa razmenu večeras.” Ne treba dva puta reći. Petar grli Miru. Lepo je ljubi. Ja privlačim Tanjinu glavicu. Bude nam se uspomene od pre neki dan. Meni i Petru bude i muškarce u pantalonama. Utisci su tako sveži. A situacija tako provokativna.

Svo četvoro mislimo na naše skorašnje bezobrazluke

„Društvo, ja sam još pod utiskom naše avanture od pre neki dan”, počinjem da pričam ono u čemu svi mislimo. „Prosto mi ne izlazi iz glave kako smo se dobro uklopili. I kako smo uživali. Imali smo sreće da je ispalo da Mira poslužuje mene, a Tanja Petra. Bilo bi mnogo teže da raspored nije bio tako povoljan. Sumnjam da bi Tanja i ja bili zainteresovani za avanturu sa nekim drugim parom iz sale.”

Petar se zaverenički smeje. „Znaš šta Milane, sreća ima malo veze sa rasporedom posluživanja. Moja intuicija da će ti se moja Mira dopasti je ta koja je odredila da te ona poslužuje. A što se tiče posluge za mene, odluka je bila vrlo laka. Tvoja Tanja me je odmah uzbudila. Još od intervjua koji smo odradili. Pa sam je uzeo da poslužuje mene. U nadi da se nećemo zaustaviti na posluživanju. Jednom reči, dirigovan žreb. Ili pošteno rečeno, namešten žreb.”

pušenje i gledanje

„Prevarant”, obraća se večerašnja Mira večerašnjoj Tanji. „Muž ti je prevarant. Namešta sebi devojčicu koja mu se sviđa. I namešta drugom nevaljalcu svoju ženicu.” „Mmmmmm”, odgovara Petar. „Šta da radim kad me je Milanova Tanja odmah uzbudila. Nisam mogao da odolim izazovu.”

„Čekajte mangupi”, uskače u razgovor Tanja. „Tako vi to nas odabirate i delkate. Ti moju, ja tvoju. A ko nas pita? Vi to kao da razmenjujete automobile.” „Tako je lepotice”, odgovaram ja. „I to kakve. Turbo sportske automobile. Nas dva mangupa smo se napalili da razmenimo naše lepotice. Čim smo vas videli, kako kaže Petar. Evo ovako. Ferari za Maserati. Razmena je poštena. Ali je iskušenje veliko. Znaš da je tvoj Ferari izvaredan. Ali bi ipak da makar okusiš Maserati. Znaš onako… da ga dobro opipaš. I da ga malo uzjašeš… izvinite, provozaš. Gledaš taj Maserati koji onaj dasa preko puta vozi. Vozi dasa Maserati. Gledaš ga kako je ponosan je i kako se pravi se važan. Popalio si se na Maserati. To je evidentno. Ali ne daš ni ti Ferari za Maserati ako ne proceniš da frajer koji ima Maserati ne vredi. Ili ako misliš da ne ume da ceni i da čuva tvoj Ferari. Takve lepotice kao što ste vas dve ne delkaju se tako lako. I ne prepušta se ništa slučaju. To je Petar hteo da kaže. Da je procenjivao i ocenjivao. Prvo ko ima Ferari. Drugo, kakav dasa vozi Ferari. A posle da li zaslužuje njegov Maserati.” Sav sam ponosan što sam napravio ovakvo poređenje. Ovo bi trebalo da laska ženicama. I Petar isto zadovonjan. „Svaka čast Milane. Uzeo si mi reči iz usta.”

Ne vozi sirotinja ni Ferari ni Maserati… to mora da se plati

Sviđa se ženicama poređenje. Ferari i Maserati. Baš smo super devojčice, misle lutkice. Ali ne leži vraže. „Vozite vi nas, malo da vozamo i mi vas.” Procenjuju ženice da može i da se trguje. „Ferari i Maserati ne vozi sirotinja. To se plaća. I kad se vozi i kad se menja.” Ima Mira da kaže šta misli po tom pitanju. Obraća se Tanji. „Ne znam koja je od nas dve Maserati a koja je Ferari. Ti odluči, koja hoćeš da budeš.” „Izgleda nije ni važno. To malo što znam o kolima, nema boljih od te dve marke. Sad mi valjda treba da budemo ponosne što smo Ferari i Maserati? Čekajte bre mangupi. Ne voze se takva kola za ovu siću što vi dajete. Za tu vašu hiljadarku. Spremajte vi malo više evrića ako hoćete da vozite ovakve rasne ženice. I još malo više ako hoćete … kako reče bezobraznik … da jašete. I još da nas razmenjujete kad vam se prohte. Malo ja… Malo ti. Možeš misliti! Lovu na sunce… Ili odoše Ferari i Maserati za drugi sto. Pogledajte kakva je potražnja sa okolnih stolova. I kako frajeri merkaju vaše ženice. I oni bi da provozaju Ferari i Maserati.”

jako zgodna riba

„Ima da plate”, sva srećna podržava Tanja… „ako hoće da uživaju. Šta nas zamajavaju sa tom sićom. Potražnja sa susednih stolova nas guta očima. A što se tiče toga koja je koja, ti si Maserati. Oni su uglavnom crni. Ja sam onda Ferari. Ti su najčešće crveni.” Ponosna što se razume u marke sportskih automobila, i u njihove zaštitne boje. A sviđa joj se mnogo što ima muževi da im plaćaju. Za bezobrazluke… i za to što su super ribe.

„Nego idemo nas dve do toaleta”, kaže Tanja. „Da malo prošetamo… onako bezobrazno kao što smo u sali. Da ovi naši muževi malo razmisle koliko su spremni da investiraju u ovakve ženice. A i da malo napumpamo početnu cenu ponude sa susednih stolova. Tek u slučaju ako naši lepi muževi pogrešno procene vrednosti koje imaju. Ili nemaju.”

Kakvi bre drugi frajeri…? Dosta te priče… Ili idete obe u garažu

Mora da se reaguje. Lepo je da nas pale što će malo da se prikazuju frajerima, ali moram da povratim kontrolu. „Niste bre vas dve na lizingu, pa da prekidate kad želite. Ugovori su dugoročni. Kakva ponuda sa drugih stolova? Sedite i ne mrdajte. Hajde da se dogovaramo o lovi. A što se tiče drugih stolova, ne znaju ti kako se koriste takve rasne lutkice kao vas dve. Ili prihvatate, ili ćete bogami u garažu.”

Ženice se gledaju. Poplašilo ih ovo sa garažom. Ne bi baš u garažu. Kad su toliko zgodne. I kad su se toliko spremale. „Pošteno, kažem ja… Može duplo. Svaka po dve.” „Imate li kod sebe?”, pita Mira. „Naravno da nemamo”, odgovaram. „Nismo mafijaši da nosimo toliko keša. I ovo po 1000 je mnogo. Treba da mislimo da nas ne iz izdžepare”, odgovaram. „Hej, čekaj onda. Nije takav dogovor. Nema ništa bez para.” Tanja vodi pregovore. „Imate svaka ček na po hiljadarku”, kažem joj. „Druga hiljadarka ide u gaćice. Sad baš kad ste bezobrazne. Dobićete evriće tako da vaša publika uživa. I dosta o tome.”

piški joj se

Vraćam se na početak. „Da čujem malo i drugih utisaka?”, hrabrim ja ostale. „Petar i ja smo se vać ispovedili. Da čujemo malo dame. Kako ste se vas dve osećale dole u sali? Ili još bolje, kako je bilo gore u apartmanu?” Tanja kreće u ime dama: „To šta smo radile u sali ne mogu sad ni da izgovorim. Možda posle još koje čaše šampanjca. A gore u apartmanu, to me je sramota i da mislim. Ovaj moj, ljubi me u obraz, je bio mnogo bezobrazan. I sa mnom i sa Tanjom. A ni Petar nije zaostajao, što se bezobrazluka tiče. Ne pada mi na pamet da komentarišem. A izgleda ni ne treba. Dovoljno je samo da spomenem. Evo moj Milan (ja sam večeras njen Milan) već ne može da se kontroliše. Miro, proveri molim te tvog Petra. Kakva je reakcija?” Mira spušta ruku.

Mere nam ženice dimenzije… Petrova meni … moja Petru

Odmerava Petrovu reakciju. Više puta. Da ne pogreši. „Rekla bih, 90 procenata u zadnjem merenju. Brzo se kreće ka stotki. Kakvo je tvoje merenje kod Milana?”, pita Tanju. „Sad je već sto posto. Što se čvrstine tiče. Dimenziju obično merim na drugi način. Ha, ha, ha. Što sam bezobrazna.” Mira je prati. „Tako je, radi se o čvrstini. I ja imam isti način za merenje dimenzije. Dosta je pouzdan.” Ja zainteresovano gledam moju ženicu za ovo veče. Vrlo bi rado da mi se izmeri. „Ha, ha, ha, što me gledaš Milane? Još nije vreme za merenje veličine. Možda malo kasnije. Treba još šampanjca.”

Posle ovih bezobraznih komentara o merenju dimenzije bićemo Petar i ja preko sto posto cele večeri, čekajući da pređu na utvrđivanje dimenzije. To nas dvoje čekamo. Ne zbog dimenzija. Taj deo nas ne brine. Nego zbog načina kako će se merenje obaviti. Pošto večeras nema razmene moraćemo da se zadovoljimo svaki sa svojom. „Tanja će meni da meri. Petaru će da meri Mira, ili da kažem da bude bezobrazno. Meni će da meri Petrova ženica. A njemu če da meri moja. Tako i treba. U toj kombinaciji još uvek se ne poznaju dobro dimenzije. Šta kažete, bezobrazno?” „Slažem se, mnogo bezobrazno. Ali nam se mnogo dopada.” A dopada se čini mi se i damama. Samo ne žele da pokažu. Prave se kao da se ništa ne dešava. Ali vidi se da i na njih deluje ova perverzna situacija.

zgodna devojka

Tanja mi ga masira preko pantalona. Da se slučajno ne obrukam na merenju. Po Petrovom licu vidim gde je Mirina ruka. Petar izgleda želi da još malo podpiri vatru. „Milane moja mi ga ženica dobro odmerava ispod stola. Ne pušta mi karu iz ruke. Odavno nije bila ovako vatrena. Kako tvoja ženica radi? Jesi li zadovoljan?” „Prezadovoljan”, odgovram. „I moja ženica je vrlo vatrena. Baš večeras lepo reaguje kad joj je moj kurac u ruci. Mnogo više se pali nego obično. Verovatno se priseća kako je spuštala glavicu. Moja tebi. A tvoja meni.”

„Bezobraznici!”, odgovaraju obe u glas. „Bezobraznici i perverznjaci”, smeju se obe. „Kako ste samo smislili ovaj bezobrazluk!” Pali i njih situacija što svaka odmerava veličinu kare drugom muškarcu. Kako i ne bi? Samo malo ih je sramota ih što vidimo da su uzbuđene. Sramota i uzbuđenje zajedno. Ništa lepše za muško zadovoljstvo.

Sad je momenat da idemo malo dalje. Vadim kurac iz pantaluna. Uleće mi kurčina u Tanjinu ruku. Prati ga Tanjin uzdah. Kao da smo sinhronizovani. Po Mirinoj reakciji vidim de je i ona uzela Petrovu karu u ruku. Kakvo uživanje. Stoji mi kurac u Tanjinoj ruci. Ispod stola u restoranu, u punoj čvrstini. I mislim, u punoj veličini.

handjob i fingering

Vreme je da se odrede dimenzije. Mislim da i dame to žele. Žele i one da obnove poznanstvo od pre neki dan. I da poljupcima zahvale svojim obožavaocima iz naših pantalona. Treba da se potvrde utisak od pre neki dan. Kad je Petrova ženica pušila meni. A moja Petru. Ovde na izgled će svaka da popuši svom mužu. Ali svi znamo da će u stvari Petrova da meri u ustima moj kurac. A moja da primi u usta Petrovu kurčinu.

Ustima se preciznije meri… i veće su dimenzije

Red je da se Petar i ja konsultujemo. I da još malo palimo naše devojčice. Mora da se pita. I pitam ga. „Šta misliš Petre, da li je dobar momenat da nam ženice izmere dimenzije? Da vide sa kolikim karama raspolažu. Moja plavuša pored mene, meni? A tvoja crnka pored tebe, tebi?” „Vreme je prijatelju”, odgovara Petar. „Samo mislim da je bolje da ne idu zajedno. Jedna po jedna. Da se okolina skroz ne razludi. Kad vide da su obe lepe glavice nestale pod stolom. Neka prvo krene tvoja plavuša. Hajde Tanja šta čekaš? Da čujemo da li se Milanu dobro digao?”

pušenje ispod stola

Plavuša mu bezobrazno odgovara. „Za dve hiljadarke možete da zapovedate gospodine.” I spušta se na zapovest svog pravog muže da uzme moj kurac u usta. Ovde u restoranu ispod stola. Ne ide pod sto da klekne. Nećemo to danas. Samo saginje glavicu. Osećam kako je uzbuđena. Kako su joj usta topla dok mi ga vlaži glavić. Kako i nebi bila? Muž joj traži da mi primi kurac u usta. Dvadeset sekundi. Dosta je. Dižem joj glavicu.

„Šta kažeš?”, pita Petar. „Je li mu je u punoj veličini?” „Mislim da je i veći nego pre neki dan. Izgleda Petre popalio se Milan na tvoju ženicu. Mislim na tu crnku koja sedi pored tebe. Pa mu skroz porastao u mojim ustima.” Pali bezobraznica svog muža. I hvali se kako me je popalila ustima. Pred svojim mužem. Ja je ljubim. „Ti si devojčice mnogo bezobrazna. Treba ti ubuduće zabraniti razmenu.”, govorim Miri.

Red je da kažem svojoj pravoj ženici da krene da izmeri mom prijatelju Petru. „Na tebe je red Miro. Treba tim tvojim ustašcima da izmeriš mužu. I da nam kažeš koliko mu se digao u tvojim ustima.” Mira mi se smeje. „Sigurna sam da mu je 120 posto. Izgleda Milane da se i Petar popalio na tvoju ženicu. Da, da, na plavušu pored tebe.”

Spušta glavicu. Vidim da Petar širom otvara oči. Znam ja najbolje kako moja ženica meri dimenziju. Ovo merenje traje nešto duže nego moje. Čekamo rezultate. Napokon, i Mira diže glavicu. „Sto i dvadeset. Možda i više. Popalio mi se suprug. Nikad mu nije bio ovoliki.” Ja nastavljam da provociram. „Izgleda, i ti si se popalila lepotice. Nešto dugo traje to merenje.” „Nije mogao da se smiri. Rastao mi je u ustima. Tokom merenja. Morala sam da čekam da se stabilizuje”, odgovara mi bezobraznica.

drkanje pred njenom facom

Vidim da se popalila dok je uzimala Petrov kurac u usta. Ali dobro odgovara. Jeste mu sigurno rastao u njenim ustima. Rastao je i meni u Tanjinim. Ljubi je Petar. „Veličinu si ti postigla lepotice. Samo je tvoja zasluga.” Naravno da je njena – mislim ja. Kao što je za mojih 120 posto zasluga njegove ženice.

Nastavak: Tanja i Mira… evrići i ženice

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x