Tanja i Mira… evrići i ženice

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Tanja i Mira… Ferari i Maserati

Mora da napravimo predah. Ili smo nas dvojica gotovi. Treba izdržati ovakve provokacije. A ove dve samo to i rade. Provociraju, pale, naplaćuju. Ne zna se šta je stimulativnije od te tri radnje. Možda je ipak plaćanje. To je afrodizijak. I za nas koji plaćamo. I za njih koje naplaćuju. A i jeste vreme da im platimo. Ovo će da bude uživanje. Smislio sam kako da izvedemo. Da bude baš lepo. Lepo i mnogo bezobrazno. Sto nam je u kraju bašte. Odmah malo dalje ima iza žive ograde mesto koje se ne vidi dobro iz bašte. Tu će da se vrši isplata. Prvo će moja ženica. Mislim, prava Tanja. Ona sa Mirinom perikom i u Mirinoj odeći. Ona nam je izvukla lovu. Pa kad se već pravi pametna. Onda ide prva. Čekam da dame odu do toaleta da poprave šminku. Tada ću da saopštim Petru plan. Siguran sam, dopašće mu se. Po situaciji u mojim pantalonama meni se već dopada.

Uživaju naše ženice da pale frajere pred nama

„Moramo do toaleta”, kažu nam dame. Naravno da moraju. Posle one uzbudljive seanse. Kad su spuštale glavice pod sto. Muževima među noge. Mora da poprave šminku. Petar ih upozorava. „Vas dve, pazite šta radite. Povucite te suknjice i haljinice na dole. I smernim korakom. Ne treba da palite ove frajere za susednim stolovima.” „Jok”, kaže mu Tanja, „nego samo vas dvojica da uživate u privilegijama? Neka uživaju i macani za susednim stolovima, Ima nekoliko baš dobrih.” Pale nas lutkice. „Nećete vi same”, saopštava im Petar. „Ja vas pratim do toaleta. Da budemo sigurni.” Odlaze, ja pratim reakcije. Mislim da nije bilo muškarcca koji se nije okrenuo. A gledaju i dame. Ima šta i da se vidi. Bezobraznik zagrlio obe oko struka. Tako ih prati do toaleta. „Za svaki slučaj”, govori mi posle kad se vratio. „Da se neki od mangupa ne zabuni. I da pomisli da je neka slobodna.” „A i da se ti malo praviš važan sa takve dve ribe”, kažem mu ja. „To ponajviše”, smeje se Petar. „I treba”, odgovaram mu. Da si video reakcije sa susednih stolova. Dobro si se setio da zagrliš obe devojčice. „Šta misliš šta se mota frajerima po glavi dok su te gledali da grliš dve?” „I to kakve dve”, odgovara Petar. „Ferari i Maserati. Ha, ha, ha, kakvo dobro poređenje.”

Ima nevaljalice da se dobro potrude za lovu

„Gde da ih isplatimo?”, pita Petar. „Ovde u bašti?” „Tako ja mislim”, odgovaram mu. „Dođi da vidiš.” Vodim ga par koraka. Iza žive ograde. „Vidi, ograda je do struka. Iz restorana se ne vidi šta se dešava dole. A sve se lepo vidi u gornjem delu. Intrigantno. Odlično mesto”, komentariše Petar. „Super mesto za isplatu. Pretpostavljam da se držimo plana. Da im stavljamo u gaćice.” „Obavezno”, odgovaram. „Ali da bude baš bezobrazno, slušaj moj predlog. Prvo će moja Tanja. Prava Tanja obučena kao tvoja Mira. Ona je nabila cenu. Ima da snosi posledice svoje akcije. Ja dolazim sa njom. Ona je okrenuta prema meni. Ja joj dižem haljinicu da joj stavim evriće. Ljubim je dok to radim. Ti joj prilaziš od pozadi. Ljubiš je u vrat. Miluješ joj guzu. Ali još na stavljaš lovu. Tak kad je okranem ka tebi. Tek kad ti počneš da je ljubiš. Onda joj ti stavljaš evriće. Ja joj milijem guzu i ljubim vrat. Šta kažeš?” „Šta kažem?”, pitanjem mi odgovara Petar. „Moram da se smirim. Ne mogu ovako napaljen do stola.” „Izvaredno. Onda ja vraćam tvoju Tanju do stola i dovodim moju Miru. Ista procedura samo obrnut redosled što se tiče nas dvojice. Tako je”, zaključujem. „Biće izvaredno. Razludeće se i njih dve.”

Stvarno su jebozovne… dobiće evriće

Čekamo za stolom dame da se vrate. Evo ih stižu. Stvarno ih je zadovoljstvo gledati kako prilaze. Jesu im haljinice malo bezobraznije nego što treba za izlazak. Možda i malo više. Ali stoje im. Boli glava, što bi se nekad govorilo. Štiklice su srednje visine tako da nije kurvinski. Samo seksi i izazovno.

crnka se skida

Sedaju za sto. „Gde su evrići?”, pita Mira. „Da se niste usudili da to zaboravite.” „Nismo lutko”, odgovara joj Petar. „Kreni ti Milane. Ja moram da odgovorim na ovaj poziv. Idem tamo iza živice. Da nikom ne smetam.” Ustvari, sprema se da zauzme svoje mesto. „Gde sad pobeže?”, pita Tanja. „Sad kad treba da se plaća?” „Ne bojte se lepotica. Platiću ja za njega ako se ne vrati na vreme. Ti mala”, govorim Miri, „ti ideš prva. Ti si nam nabila ovu cenu.” „Nego šta sam”, odgovara Mira zadovoljno. „Trebala sam i više. Koliko nas iskorišćavate, malo smo vam naplatili. Terate nas u razvrat. Delkate nas. Razmenjujete nas. Najbezobraznije stvari nas terate da radimo. Ha, ha, ha, što nas iskorišćavaju. Zar nija tako?”, obraća se Tanji. „I te kako nas iskorišćavaju”, smeje se i ova. „Kreći mala”, ponavljam Miri. „Gde da krećem?”, pita Mira. „Da uzmeš lovu lutko. Da ti se plati što si bila bezobrazna. Vodim te tamo pored. Tamo gde je makar malo sakriveno. Osim ako ne želiš da ti dižem tu malu haljinicu ovde. Da ti svi gledaju dupence. Meni se sviđa i tako. Kako god ti hoćeš.” „Idemo, idemo”, smeje se Mira. I ona ipak više voli isplatu inkognito. Mada, nešto mi se ipak malo dvoumila. Kako su bezobrazne… ko zna. Vodim je za ruku. Zalazimo iza žive ograde. Dosta je zaklonjeno. Ne vidi nas ni Tanja. Tako je bolje. Treba i ona da doživi isto iznenađenje.

Dobija mala od obojice… lovu i milovanje

Sad smo sami. Ne treba više da glumim. Privlačim je ka sebi. Ljubim je. Milujem je po butini. Ruka mi na njenoj guzi. Zavlačim joj ruku pod suknjicu. Milujem joj guzu ispod suknjice. Polako, da je pripremim. Da Petra napalim. Govorim joj uz poljupce. „Sad ću da ti dignem tu kratku haljinicu. Da ti stavim nagradu u gaćice. Onako kako si tražila.” I ona se uzbuđuje. Sad se već i stidi. Rukom joj podižem joj haljinicu. Otkrivam joj dupence. Vadim 500 evra. Stavljam joj pare u gaćice. Po poljupcima vidim da je uzbuđena. „Gde je još 500?”, pravi se veliki trgovac. Gde je Petar da naplatim i njegov dug?” I dalje je ljubim. Privija se uz mene. Haljinica joj dignuta. Guza joj otvorena za poglede. Petar gleda šta joj radim sa guzom. Napalio se mangup na moju devojčicu maskiranu u njegovu ženicu.

vaćarenje napolju

Dajem znak Petru da dođe. I ja sam se mnogo sam se uzbudio. Privlačim je da oseti koliko sam tvrd. Koliko mi se kurac digao na nju. Ona se namešta da mi ga bolje primi po telu. Petar nam prilazi. Ja je čvrsto držim. Govorim joj na uvo. „Evo tvoje nagrade i tvog iznenađenja.” Petar je iza nje. Kreće joj poljupcima po vratu. Osećam kako je zadrhtala. Kako se trgla kad je osetila njegove usne. Iznenađena. Ne zna šta se dešava. „Šta mi to radi Petar? Šta mi to radite vas dvojica?” Ja je spreda ljubim u usta. Petar je od pozadi ljubi po vratu. Ja je smirujem. „Petar te ljubi lepotice. Ja sam ga pozvao. Došao je da te iznenadi. I da namiri dug.” Petar joj pušta svoju ruku niz telo. Miluje je. „Šta mi to radite?”, ponavlja uzbuđeno. Moja ženica prihvata milovanje. I moje i Petrovo. Petar joj ide rukom od ramena naniže. Do struka, pa do guze. Miluje joj Petar guzu. I dalje joj ljubi vrat. „Šta mi to radite ljubavi?” Mnogo je uzbuđena.

Petar je sad skroz do nje. Dodiruje je po celoj dužini tela. Ja sam spreda. On od pozadi. Oseća nas obojicu. Mene spreda, Petra od pozadi. Prede moja lepa ženica u sendviču između dva napaljena muškarca. Njenog muža i njegovog prijatelja. „Da li nas osećaš ljubavi?”, pitam je. „Da li nas osećaš obojicu? I mene i Petra?” „Aaaaaaaa”, pušta moja lepotica uzdahe zadovoljstva. „Osećam vas ljubavi. I tebe i Petra. Svuda ste po meni. Šta mi to radite?” „Uživaj između nas dvojice”, odgovaram joj. „Uživaj sa dva muškarca. Obojica te želimo. Obojica hoćemo da uživaš. Dok si između nas. Dok te delim sa Petrom. Tako ljubavi, tako, uživaj.”

Oseća moja ženica dva kurca

Uzbuđena je. Smeštena između dva muškarca. Stid je sputava. Strast pobeđuje. Namešta svoje telo između nas. Da nas obojicu dodiruje. Moj kurac joj je na butini. Petrova kara je pritiska na oblinama guze. Obojica je ljubimo. Petar joj miluje dupence od pozadi. Ja je milujem pičkicu spreda. Sva je vlažna. Pušta uzdahe zadovoljstva. Okrećem je prema Petru. „Hoću da ljubiš Petra”, govorim joj. „Zahvali mu se. I on će da ti stavi lovu u gaćice. Da te nagradi što si tako lepa i jebozovna.” „Stidim se ljubavi”, šapuće mi ženica. „Mnogo se stidim. Šta mi to radite vas dva razvratnika?”

u sendviču

Okraćem je prema Petru. Ona ga grli jednom rukom. Mene ne pušta. Petar joj preuzima usta. Sada je on ljubi u usta. Ja je milujem od pozadi. Ljubim je po vratu. Petar joj stavlja evre u gaćice. Obojica je ljubimo. Nastavljamo da je milujemo. Veoma smo uzbuđeni. Nismo nikad ovoliko uživali. Moja lepa ženica je između nas dvojice. Oseća nas obojicu. Vidim i da nas želi obojicu. Istovremeno. Daje nam svoje telo. Deli sa nama uživanje. Kreće da me oseti rukom. Želi da vidi koliko uživam. „Uzmi i Petru”, ohrabrujem je. Drugom rukom. Drži nam obojici istovremeno. Šapućem joj. „Vidi koliko te Petar želi.” Kreće lepotica i drugom rukom. Proverava Petrovu muškost između nogu. Pokriva moj jednom rukom. Petrovu muškost oseća pod drugom. Oseće našu strast u rukama. Prima naše poljupce po licu.

Ne mogu da se zaustavim. Mislio sam da ovde prekinemo. Ali ne mogu. Osećam kako moja ženica uživa između Petra i mene. Vidim koliko je uzbuđena između dva velika kurca u ruku. „Aaaaaaa razvratnici.” Skroz pomamljena drka nam obojici. Petar je ljubi u njena sočna usta. Prima mu moja ženica jezik. Ja joj rukom milujem obe rupice. Skroz je vlažna. I pičić i čmarić. Uživa prvi put između dva napaljena muškarca.

Hoću da se zahvališ Petru… Hoću da mu poljubiš glavić

„Hoću da se zahvališ Petru”, šapućem joj. Idem dalje u svom maštanju. Želim da vidim moju ženicu na kolenima između nas dvojice. Da poljubi Petrovu kurčinu. Da nam uzme obojici u usta.

swingersko pušenje

„Spusti tu tvoju lepu glavicu”, šapućem joj. Hoću da poljubiš Petrov veliki glavić. „Da mu ga obližeš jezikom.” „Aaaaaaa”, pušta moja lutkica strastven vrisak. Steže nas rukama još čvršće. Ubrzava ritam svojih ruku. „Aaaaaa ludače, aaaaaa bezobrazniče.” Hvatam je za glavicu. „Šta mi to radiš?”, ponavlja moja uzbuđena ženica. „Zahvali se Petru, lepotice”, palim je rečima. „Poljubi mu glavić. Vidi kako se moj prijatelj uzbudio.”

Spušta se lutkica u čučanj. „Aaaaaaaa, koliki su vam veliki”, pušta moja ženica uzdah zadovoljstva. Drži mala dva velika kurca u rukama. Petar riče od pomame. Ja jedva govorim od uzbuđenja. „Zahvali nam se na lovi lutkice”, nastavljam da je palim. „Onako kako ti umeš. Onako kako voliš da mi se zahvaljuješ. Zahvali nam se tim tvojim jebozovnim ustašcima.” „Mmmm”, čujem ženicu kako prede. „Hvala vam mangupi…”, izgovara moja mala reči koje obojica želimo da čujemo. Kako smo perverzni. Zahvaljuje nam se moja prezgodna ženica. Na čemu? Što nam obojici prima kare u usta? Kako mi je bezobrazna ženica. „Hvala tebi dušo”, njištim ja kao razulareni pastuv. „Hvala ti što nam daješ ta tvoja jebozovna ustašca.” Petar vadi još love. Spremio se mangup. „Mmmmmm, lepotice.” „Aaaaaaaa Tanja”, nastavlja da riče Petar. „Takooooooo, poljubi mi glavić. Takooooooo, devojčice.” Ljubi mu Tanja glavić napućenim ustašcima. Gleda Petra u oči dok se obnavlja poznanstvo sa Petrovom karom. Prinosi moj kurac na svoj ispruženi jezićić. Oblizuje mi vrh glavića.

Previše dugo ovo traje. Ako nastavimo, nećemo zaustaviti. Napunićemo mojom maloj usta. Petar je taj koji prekida. Diže lutkicu iz čučnja. Ljubi je u ustašca. Uzima je za ruku. Vodi je nazad za sto. „Idi sa njim ljubavi”, govorim joj. Ona okreće glavu prema meni. Ljubi me u prolazu. Odlazi sa Petrom nazad za sto.

pušenje 2 kurca

Na redu je Petrova ženica

Ovo je bilo jako. Mnogo jako. Kakvo uzbuđenje! Nisam verovao da ćemo se sve troje ovoliko razludeti. Jedva smo se kontrolisali. A još nije gotovo. Dolazi Petrova Mira. Da nju nagradimo. Za uživanje. I za lepotu. Još jednom iz početka. Hoćemo li moći da se zaustavimo?

Dolaze, Petar je vodi za ruku. Mira mu govori. „Gde si ti bio? Gde se sad izgubi Milan? Gde vi to nestajete? Pa se pojavljujete. Kakva to igru igrate vas dvojica?” Uzbuđena je. I uplašena. Ne zna šta je očekuje. Videla je Tanju u povratku. Koliko je uzbuđena. Kako je na Mirin upitni pogled samo u prolazu prošaptala. „Bezobrazno, mnogo bezobrazno. Poludećeš.”

Petar ljubi Miru. Šapuće joj na uvo. Ja čekam njegov znak. On joj lagana diže kratku suknjicu. Da ja mogu da joj vidim guzu. Stavlja joj evre u gaćice. Stalno joj tiho govori. Ne dozvoljava joj da okrene glavu. Daje mi znak da im priđem. Prvi moj dodir je rukom. Milujem je po ramenu. Iznenađenje. Drhtaj tela. Spuštam joj usne na vrat. Petar je smiruje. „Pozvao sam Milana da te ljubi. Dok si sa mnom. Pozvao sam ga da te nagradi za uživanje koje nam pružaš. Želim da podeliš ovaj trenutak sa nama dvojicom. Da nas osećaš obojicu. Svuda po telu.” Ona se uvija pod našim rukama. Pribija se uz svog muža. Mene oseća celim dužinom tela. Glas joj drhti. Od iznenađenja. Od želje. Od stida. „Želim vas ljubavi. Osećam vas obojicu. I želim vas obojicu. Sada ovde. Da me podelite zajedno.” Izgovorila je to. Raspametila nas.

Ja joj rukom milijem dupence. Drugom joj pratim poljupce po vratu. Petar je miluje između nogu. Pokrivena je našim rukama i usnama. Nudi nam se obojici. Petar joj govori da se okrene prema meni. Da mi se zahvali poljupcima. Okreće je. Ja joj ljubim usta. Stavljam joj ruku u gaćice. Ostavljam joj novac. I ona istinktivno kreće ka Petrovoj kari. Pod rukom mu proverava uživanje. Da bude sigurna da je uzbuđen dok je deli. Petar zadovoljno reaguje. „Uzmi i Milanov ljubavi. Uzmi mu ga. Da vidiš koliko je uzbuđen. Da osetiš koliko te želi.” Pokriva drugom rukom moj kurac. Mnogo smo uzbuđeni. Vrlo je kritično. Ja ga vadim iz pantalona. I Petar radi isto. Prvo Tanja, pa sada Mira. Požuda sa Mirom se dodaje na požudu sa Tanjom. Sa Tanjom smo jedva prekinuli. A Sa Mirom smo krenuli mnogo napaljeni. Već nas je Tanja razludela. Čudo je da smo se i sa njom uzdržali da joj ne napunimo usta našom požudom. Sad će i lepa Mira na kolena između nas dvojice. Sad će lepa Petrova ženica na kolenima, svojim lepim ustima da nas zadovolji. Ili ćemo je u požudi rastrgnuti ovako stojeći. Ja spreda, Petar od pozadi.

vaćarenje u sendviču

„Klekni lepotice”, naređuje Petar svojoj ženici. „Zahvali se Milanu. Poljubi mom drugu glavić. Vidi koliko Milan želi tvoja usta mala moja.” „Mmmmmmm”, pušta lepa Petrova ženica zvuke želje i zadovoljstava. Ljubi me još jednom u usta. „Hvala vam Milane”, govori mi uz izazovni osmeh. „Hvala vam na bezobraznoj lovi koju ste mi dali. Sad ću da se zahvalim i vašem prijatelju. Ovom dole koji se pali na moja usta.”

Svršavamo obojica… Petar joj puni usta… ja joj polivam ruku

„Mmmmmmmm”, ričemo Petar i ja na njene reči. Mislim da se nećemo moći da izdržimo. Svršavaćemo čim se ova nevaljala Petrova ženica spusti na kolena. Petar joj spušta glavicu. Okrenuta je ka meni. Petrov kurac joj je od pozadi. Preko ramena, pored lica. Ljubi mi mala glavić. Uzima mi ceo glavić usta. „Aaaaaa”, ričem ja. „Daj mi”, njišti Petar. „Daj mi usta lutko”, viče njen razuraleni muž. Kreće Petar da svršava. Okreće se lepa Mira. Hoće sva da primi iz Petrove kurčine. Petar joj svršava u usta.

Meni ga sva pomamljena drka. Gotov sam. Svršavam lepoj Petrovoj ženici u ruku. Petar joj puni usta. Znao sam da nećemo izdržati. Znala je i Mira da ne možemo da joj odolimo. Zato nam se tako bezobrazno i pobednički smeje. Dajem joj maramicu da obriše ruku od moje sperme. Od Petrove nema tragova. Sve je nevaljalica primila u usta… i progutala.

trojka i sperma

Nastavak: Tanja i Mira su nevaljale na Kritu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x