Sklonio mi je tangice u stranu i jebao me na haubi

loading...

Topla kupka brisala je svaki trag umora sa mog tela a egzotični miris pripremao me za novu noć i nove avanture. Uobičajena večernja šminka, odmereno nanesena, isticala je moje prelepo lice a donji veš odabran u najelitnijim prodavnicama, izvajanu figuru devojke koja drži do svog tela i izgleda. Maleni top i minić koji je jedva prikrivao minijaturne tangice, činile su me neodoljivom za muški svet mada ni devojke nisu ostajale ravnodušne.

Napokon spremna – rekoh sebi u bradu, ponosna na svoj izgled i uputih se u diskoteku koju je držao moj dobar prijatelj. Uobičajena gužva za subotu na ulazu nije sprečila momke iz obezbeđenja da me uz zvižduk i oduševljenje propuste preko reda.

Diskoteka je bila prepuna. Uputila sam se ka separeu gde me je čekala prijateljica. Sedela je u društvu mog prijatelja Nikole, vlasnika diskoteke. Uobičajni pozdrav i poljubac za dobrodošlicu. Sledile su ture pića i alkohol je već počeo da utiče na raspoloženje. Ustale smo i počele da igramo za stolom uvijajući se i trljajući tela jedna o drugu.

Sklonio mi je tangice u stranu i jebao me na haubi

Brzo smo privukle pažnju muškog dela. Momci za barom gledali su u našem pravcu i došaptavali se. Muzika je usporila tempo, pa smo nas dve otišle do toaleta da popravimo šminku. Na povratku videla sam momka koji je sedeo za barom i upijao moje telo očima kako sedi za našim stolom i razgovara sa Nikolom. Na kraju mu je pružio ruku i poveći smotuljak. Ustao je i otišao. Nikola mi je, kada smo sele, diskretno šapnuo:
– Mačko, ugovorio sam ti poslić. Mali je totalno odlepio za tobom. Ovo je za tebe – i gurnuo mi u ruku hrpu novčanica od po 100 evra. – Rekao sam mu da ćeš ga čekati na parkingu.
– Ok, hvala ti. – Poljubih ga u obraz, pozdravih se sa drugaricom i krenuh ka izlazu, prolazeći kraj bara izazovno hodajući. Izašla sam ispred, zapalila cigaretu i sačekala da izađe napolje.

Za njim je izašao i Nikola. Rekao mi je da se zove Vlada i posle kratkog upoznavanja krenuli smo ka njegovom autu. Išao je iza mene, uhvatio me oko struka a drugu ruku zavukao u moje gaćice. Brzo je pronašao klit i lagano ga trljao. Slobodnom rukom mi je zadigao minić i mazio moje guzove, ne mareći za prolaznike koji su znatiželjno zagledali.

Nekako smo se dovukli do auta i seli na zadnje sedište, dok je Nikola seo na mesto vozača. Ubacio mi je jedan prst pa zatim još jedan, polako prodirući i ispitivajući unutrašnjost moje vlažne pičkice. Počela sam da uzdišem i vrtim kukovima osećajući nadolazeći orgazam. Prsti su mu bili mokri od mojih sokova. Sve je polizao i vratio na pičkicu razmazujući sokove sve do čmara.

pušenje kurca na žurci

Otkopčala sam mu pantalone i izvukla pozamašnu kurčinu čiji se glavić sjajio od sluzi. Fino je mirisao, debeo, sa izraženim venama i velikim jajima. Spustila sam glavu, jezikom oblizala glavić i polako ga usisala u usta. Ušao je više od pola.

Tangice su mi bile natopljene koliko sam ovlažila…

Vrtela sam jezikom oko glavića dok sam ga rukom drkala u korenu. Probala sam koliko mi može ući i ugurala ga do krajnika u grlo. Poludeo je odjednom, uhvatio rukama za potiljak i grubo jebao u usta, vadeći ga i zabijajući ga do kraja. Stenjao je i razvaljivao moja usta i grlo dok ga nije zabio do jaja i počeo da se prazni direktno u grlo.

Dugo je svršavao, a ja sam se trudila da progutam i zadnju kap sperme. Nikola je sve vreme drkao kurac gledajući me kako pušim.

Sklonio mi je tangice u stranu i jebao me na haubi

Vlada je dodao ključeve mom prijatelju zamolivši ga da pomerio auto na mračni deo parkinga. Izašla su obojica. Otvorio je moja vrata i izveo me napolje. Okrenuo me je tako da sam ležala grudima na haubi. Desnu nogu mi je podigao na branik, pomerio tangice u stranu, protrljao par puta i naglo ga zabio u mene. Levom rukom me je uhvatio za kosu a desnom mazio klit.

Nabijao me je dubokim i brzim pokretima. Udari njegovog glavića o matericu, sklonjene tangice u stranu i trljanje klitorisa doveli su me do vrhunca. Počela sam da vrištim i svršavam u talasima. Stezala sam ga svojom pičkicom želeći da se što pre isprazni.

Nikola je stajao pored nas, gledao i drkao. Izašao je iz mene i okrenuo meje tako  da sam ležala leđima na haubi. Rukama mi je raširio noge u špagu i zabio u mokru pičku. Rasturao me je. Mislim da sam ga osećala u želucu. Pička mi je utrnula. Osetila sam da je blizu i da će uskoro svršiti.

tip jebe kurvu na haubi automobila

Izašao je iz mene a ja sam klekla i spremno ga dočekala u usta. Nabio se još par puta a onda sam osetila kako mi prska u usta. I Nikola je bio blizu vrhunca. Zamolio me je da mi svrši u usta. Klimnula sam glavom u znak odobravanja i primila i njegovu spermu. Kao prava kurvica zadržala sam spermu u ustima, otvorila da vide i progutala, požudno ih gledajući pravo u oči.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments