Bila sam klinka željna kurca, a on pravi muškarac

Registrovani korisnici ne vide reklame

Dolazila sam u svoj omiljeni kafe 2 godine, pila kafu sa društvom. Nekad sam to mesto menjala za klasičan izlazak u grad, jer me je smarala preterana gužva, preterano glasna muzika i klasične fore klinaca koji nas startuju… Taj kafe, izgledao je kao mali kuplеraj, prigušena svetla, crveni zidovi ponegde, garniture komotne, muzika koju je vlasnik birao, a koja je samom mestu davala melodiju i miris posebne erotičnosti.

Dugo nisam znala ko drži lokal, nije me ni interesovalo. Onda sam u jednom trenutku ugledala muškarca koji se nagao nad šank da pusti pesmu na kompjuteru. Bio je to jako simpatičan gospodin sa jos simpatičniјom guzom. Kroz osmeh sam odmah pitala drugarice ko je taj lik? Bio je to vlasnik lokala kojem se ja često javim kada uđem, ali ga nikada nisam registrovala. Prolazile su nedelje, a ja sve sam češće svraćala…

Ulazim u kafe sa istim osmehom koji zraci jebozovnošću i pozdravljam dobro poznatu ekipu. Ugledam ga, nasmejem se malo, diskretnije ispod oka zapazim i njegov blagi osmeh. Sedeo je sa društvom na starom mestu gde uvek sedi. Vremenom, ja sam zapazila da taj lik uvek seda tako da mu budem na oku. Ništa drugačije nije bilo ni ovog puta. Razmenjivanje pogleda postalo je neizdrživo.

tumblr_lrx7789IGl1qi9sb6o1_500Odlazila sam u toalet i zadržavala se duže od ostalih devojaka. Kad me napali pogledima, diskretno se izvučem iz društva i zaključam se. Tada je ludilo u glavi i gaćicama dominiralo. Naslonim se na vrata, zavučem ruku u gaćice, dodirujem je intenzivnije i grizem usnu. Pičkica je balila i ludela na sve slike koje prolaze kroz glavu u kojima je on glavni akter. Zamišljala sam kako me naslanja na vrata, grize usne, kako mi ljubi vrat sa posebnom vatrom u dahu, kako mi dodiruje grudi, jebački senzualno, pa se prstima nežno spušta niz moj struk do pičkice i nabija do kraja svoj prst i daje mi da ga oližem dok otkopčava pantalone.

Onda me snažno, pomalo mahnito okrene i pribije otpozadi, da osetim tu vrelu nabreklu kurčinu između svojih nogu kako bali za mojom pičkicom koja ludi od želje da joj se zarije do kraja u nju. Toliko sam bila jedna klinka željna kurca… Tako naslonjena na vrata, masturbirala sam stenjući glasno, uvijajući se, plašeći se pomalo da me neko ne čuje i da ne svršim bezobrazno kako umem. Iz toaleta sam se vraćala pomalo razbarušene kose, punih usana, a oči su imale sjaj i nedefinisan pogled, kome se posle toga jebalo za sve živo.

Primetivši da me on takvu gleda i promatra, primetih da mu se diže, da me guta pogledom i ako situacija nije prikladna, jer je u tom društvu bilo i žena koje su starije od mene i pritom veoma smerne. Par trenutaka kasnije gospodina nije bilo. Drkao je svoju kurčinu u WC-u koji je još mirisalo na moje uzdahe, parfem i sveže izvađene prstiće iz pičkice.

Primetno smiren vratio se na svoje mesto, razmenivši pomalo perverzan osmeh sa mnom. Iskrena da budem, iako je bilo u lokalu toliko žena, bila sam srećna što je životinju smirio masturbiranjem, nego da je priveo neku od uglednih devojaka za njegovim stolom. A želele su ga, bilo je nekad to i više nego tako jadno i providno, evidentno.

tumblr_n5cfn6hZvi1r07sh9o1_1280Par meseci kasnije, večeri u kojima smo se sretali i viđali, tako eventualno u prolazu, prolazile su u istom maniru. Pičkica je bila uvek napaljena i vlažna samo od pomisli na njegove poglede i parfem koji je počeo da mi kida čula u toku orgazama, dok mi je ruka klizila po telu i zabijala se u međunožje, njegove erekcije postajale su vidljivije i bezobraznije.

Bila je srpska Nova godina, došla sam sa ženskim društvom da tu malo proslavimo. On je, naravno, bio sa svojim društvom, cirkao svoje žestoko piće. Za njegovim stolom bilo je mladih žena, i par njegovih drugara koji su podizali atmosferu i pomalo muvali prisutne damice.

Na tenutak, ja sam zastala kod kamenog šanka da naručim piće i osetila da prilazi i staje iza mene, polako me priteže uz šank otpozadi i šapuće na uho:
– Nisam ti nikad do sad rekao da imaš najljepši osmjeh u lokalu. – Nasmejao me je taj komentar, a pritisak jebački koji mi je izbio dah iz diafragme počeo je da mi muti pamet. Okrenula sam se preko ramena, mazno ga pogledala od usana do očiju, lagano, nonšalantno i šapnula mu tiho:
– Hvala Vam.

Onda sam krenula sa svojim pićem, ne ka svom društvu, nego uz stepenice ka radnoj sobi na spartu lokala. Znala sam da je tu zabranjeno ulaziti, ali isto tako sam znala da me je video i otpratio pogledom u kom su mu gorele zenice od prizora. U roku od 2-3 min čula sam njegove korake, znala sam da je on, znala sam da neće izdržati, znala sam da zna da sam tu zbog njega. Stajala sam okrenuta leđima i gledala kroz prozor u tom uskom mračnom hodniku i pila koktel. Prišao mi je opet otpozadi…
– Pretpostavljam da znam zašto si ovde? – Osetila sam mu dah na vratu dok izgovara tu kratku rečenicu.
– I ja pretpostavljam da znate… – Nisam se okretala ka njemu, stajala sam mirno u crnoj haljinici koja je krila ispod crni veš s detaljima od čipke, nežne niti haltera i blagu jezu u kojoj je prigušeno tinjao orgazam, koji želim da mu poklonim… posle par sekundi tišine, tiho se čulo njegovo:
-I?

Spustila sam koktel na prozor, okrenula se ka njemu, blago ga privukla sebi i krenula da ga ljubim senzualno, da u svakom dodiru usana oseti otrovni miris mog karmina koji mami i traži još. Tako pripijena osetila sam nemir njegovih ruku i ona opaka kurčina je tražila da se pusti na slobodu, kao zarobljena zver. Blage kratke pauze između sočnih poljubaca koristila sam da ga pogledam provokativno u oči i osetim tu želju koju krije u sebi već dugo kao i ja. Lagano sam se spuštala niz njegov vrat usnama. Ludeo je. Svaki dodir mu je bio sve intenzivniji i napaljeniji, želeo me je evidentno i bez bilo kakave sumnje. Želeo je mene pored svih onih žena koje su stalno za njegovim stolom i upravo u tom momentu piju i nazdravljaju na njegov račun.

Lagano sam mu otkopčala šlic dok sam mu lizala usne i grizla ih nežno napaljeno kao mala boginja strasti u koju ni sam ne može da poveruje da je stvarna. Ta ogromna kurčina je bila ukrućena u mojoj ruci za sekund, bio je tvrd i napet, nisam dugo oklevala, pogledala sam ga nasmejano u oči ponovo i spustila se do „Zverčine”!

tumblr_mvmh9cwBbl1rkfo3lo1_500Krenula sam da mu pušim. Polako, pomalo pomažući se rukom, a onda sam krenula da ga gutam, svakog sledećeg trenutka želeo je više i ta želja se prenosila na mene. Kurčina je počela cela da mi staje u usta. Pušila sam mu skroz iskusno iako sam izgledala čedno. Uživao je u svakom dodiru napaljenjih usana, u palacanju jezikom po vrhu usijanog glavića iz kog curka jebozovno tečnost koja me pali u tom polumraku.

Jedva je stajao na nogama naslonjen uz zid, moć mojih usana u tom trenutku bila je za njega najjača moć koju neka žena može da poseduje. Na trenutke sam bila mazna i umiljata kao anđeo, a na trenutke sam mu dušu uzimala kao najpaklenija kučka neprekidnim gutanjem kite, lizanjem jaja i sisanjem napaljenog glavića…

Stvar je postala neizdrživo vrela. Osetio je želju za mojom pičkicom kada sam zacvilela u mraku od napaljenosti dok sam gutala njegovu kurčinu

Otvorio je vrata svog kabineta u deliću sekunde. Bio mu je u neviđenoj erekciji, naslonila sam se na njegov radni sto dok je zaključavao. Prišao mi je i nežno me podigao na taj radni sto pretrpan papirima, hemijskim olovkama i raznoraznim pizdarijama. Raširio mi je noge i malo zagrebao po butini. Usne su mu letele s mojih usana na vrat, vraćale se na moje lice, dok je rukama lagano skidao moje gaćice. Ubacio mi srednjak u mokru pičkicu.

Zastenjala sam kao klinka, u suštini ja sam to i bila, a i bio je dosta stariji od mene. Prst mu je bio mokar od mog soka koji priziva mirisom njegovu erekciju. Primakla sam se željno uz njega mazno, kao rajska kučkica. Njegov kurac je krenuo lagano da se zabija u mene. Uživala sam u tom prodiranju, tako je bilo jebački iskusno, da mi je gorelo telo od želje za njim.

jebanje klinke u kabinetu na stolu

Dah se isprekidao, pogled zamutio, usne nadošle od strasti. Krenuo je jače da me nabija, stenjala sam sa osmehom na licu koji se bori sa grčem slatkih strasti i nemira u ženskom telu. Želela sam da mi ga zabija celog, da oseti puls mog srca kad ga nabije jako u mene. Izvila sam se jebozovno, i rukom pobacala po podu sve stvari koje mi smetaju na stolu, onda sam legla… Bio je oduševljen što sam mu pročitala misli, jer je i sam želeo da me napuni da vrištim od uzbuđenja.

Dahtala sam dok me razvaljuje. Kurčina mu je bila kao projektil, razarao me je muški. Umirala sam od lepote, izvijala se, grebala, stenjala i cvilela. Sa svakim mojim vriskom kurac me je sve bolje radio. Njegovi dodiri su me izluđivali koliko i sam osećaj dok je u meni. Bio je to savršen muškarac koji osluškuje svaki moj drhtaj tela, pogled i zvuk strasti. Dahtala sam i molila ga da nikada ne stane, jer je bio predivan osećaj. Suze su mi lile dok mi je njegova kurčina ispunjavala pičkicu do kraja. Onda sam se lagano izvila ka njemu, privukla ga da nam se dodiruju jezici i usne.

Odjednom je dobio inspiraciju za promenu poze. Podigao me je i spustio sa stola, onda skroz elegantno držeći moju ruku u svojoj, okrenuo kao da smo u sred koreografije nekog intimno najstrasnijeg plesa, i odjednom ja sam opet bila naslonjena na sto, samo okrenuta leđima njemu i kurčini koja je idalje bila spremna za dobro tucanje ove mlade pičkice.

Tako pripijeni jedno uz drugo, osetila sam potrebu da ostanem tako mokra i pripijena uz njegovo telo. Sama kurčina me je izluđivala, ali to trljanje tela o telo teralo me je da svršavam kao nimfomanka. Provukla sam mu, ni sama vise ne znam kako, ruku u kosu, ljubila mu vrat i mirisala tu svežinu parfema koja je isparavala iz njegovog tela. Šaputao mi je prljavo na uho:
– Pojebaću te opasno sad, kučkice moja, čućeš kako ti pjevuši pičkica kad te udaram kurcem, kako mirišeš na tucanje. Fak!!! – Onda mi ga je stvarno zario u pičkicu da sam ga osetila skoro u grlu i nastavio mahnito da me puni.

tumblr_ncir89GXFB1t3ctxmo6_400Režala sam od siline udarca i nabijanja. Bilo je to brutalno nabijanje do iznemoglosti. Činilo mi se da kurac nema kraja ni početka. Kad god ga zrije osećala sam blag prekid stvarnosti. Jebao me je žestoko i dirao klitoris prstima leve ruke, dok sam se ja jednom rukom držala za njegоv vrat provlačeći mu prste u crnu oštru i meku, istovremeno mokru kosu.

Trljala sam svoje male grudi ritmično drugom rukom, bradavice su stajale kao dva mitraljeza napaljeno i topile se pod prstima… Moj orgazam je postao sve intenzivniji, krenula sam da stenjem i klecam. Nije odustajao, nabijao ga je ludački i kao da jebe poslednji put u životu. Drhtala sam od orgazma, grebala po stolu, uvijala se, cvilela, dok mi se slivalo niz butine od svršavanja.

U trenutku kad sam se predala i opustila iscrpljeno, ispucao je svu spermu u mene i stegao me jako. Pičkica je zapulsirala, a ja sam žmureći zagrizla usnu do krvi od užitka. Okrenula sam se ka njemu i pogledala ga razvaljenim pogledom sa zadovoljnim osmehom, kao da sam u drugoj dimenziji.

Spustili smo se lagano na pod, jer do troseda niko nije imao snage. Legla sam pored njega, paleći cigaretu koju sam dohvatila s poda tu pored. Biće da je sletela sa radnog stola u trenutku strasti. Ležao je i ćutao gledajući me nasmejano, bio je i dalje so sexy. Privukao me je i zagrlio najlepše na svetu, kao malu devojčicu koja mu jedina ništa nije kupila za Novu godinu, a dala mu je sve što je želeo…

kurac svršava u pički

Maji

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

I ja bih te napunio.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x