Gledao sam majku i oca kako se strastveno jebu, III dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Natavak priče: Gledao sam majku i oca kako se strastveno jebu, II dio

Moje uživanje posmatrajući oca i majku u vođenju ljubavi trajalo je još nepunu godinu. Otac je opremio naše sobe, tako da su on i majka bili odvojeni. Jedino sam ih sada mogao čuti i to jednostavno, uz pomoć malog trika. Stavim uho na utičnicu pored kreveta i čujem sve, svaki pokret. Čujem njihove priče, majčine uzdahe, mljackanje premokrog očevog kurca i majčine pičke, sve detalje. Drkao sam nemilice.

Mati je nagovijestila da će uzeti godišnji odmor i sa bratom i sestrom otići kod njene braće u Beograd. Malo će se odmoriti, a malo će, kako je rekla ocu, i raditi u jednom restoranu prema Avali. Dogovorili su za sutradan da poslije njegovog posla odu do njive. Trebalo je uplastiti pola dunuma sijena od djeteline. Znao sam da će se i tu strastveno pojebati.

Stari je došao na vrijeme, bio je dobro raspoložen. Nakon ručka su krenuli na njivu, meni su rekli da ne moram ići sa njima. Brat i sestra bili su u školi. Krenuli su, ali ja sam prečicom kroz kukuruze otišao za njima. Brzo su pokupili sijeno, a onda je otac ostavio dva velika naviljka i od preostalog mirišljavog sijena napravio nešto kao veliku potkovicu. Polegli su tu i počeli se dirkati, niko ih sigurno ne bi mogao vidjeti, a tim dijelom njive niko i ne prolazi. Skupio sam se u kukuruzima na desetak metara od njih. Pretvorio sam se u oko i uho.

Majka je imala široku suknju na lastiš, bez gaćica. Gore je imala majicu bez grudnjaka. Oznojene sise su joj se jasno ocrtavale. Uzela je kuhinjsku krpu iz korpe i vodu iz staklenke, pokvasila je, pa mokrom krpom obrisala obje sise. Rekla je ocu da će obrisati i njegovog ljepotana. Da. baš tako je rekla. Otac ga je trijumfalno izvalio iz poluspuštenih hlača, majka ga je pomilovala i obrisala, a zatim poljubila. Primila ga je do pola u usta, dudlala ga je grubo i nekako drugačije u odnosu na današnje žene. Čitavo vrijeme držala je očeva jaja u ruci.

– Moj lijepi tvrdi kurac, sad ćemo te mi smekaniti – pričala je majka sa očevim ponosom. Onda joj je on počeo ljubiti sise i sisati čas lijevu, čas desnu bradavicu. Pitao ju je
– Koviljka kako želiš da te jebem? – Rekla je:
– Jebi me otpozadi i malo kontroliši da neće neko slučajno banuti.

Nabio joj ga je grubo, jeknula je. Rekla je:
– Volim da me divljački jebeš, ali sad si ga prejako nabio, zaboljelo me je.

Otac nije hajao za njenu primjedbu nabijao ju je muški, sise su igrale u ritmu kurca. Majka je počela ječati, pričati nešto nerazumljivo i samo je rekla:

jebanje od pozadi, u prirodi

– Joj, ja svršavam. Tako ga osjetim u sebi, vruć je, kao da se širi. – Kad je majka svršila, stari joj je rekao:
– Lezi na leđa Koviljka.

Poslušala ga je, legla je i jako raširila noge. Digla ih je i naslonila lijevu nogu na plast sijena. Otac ju je poklopio, majka je sama poštimala kurac, rekla je:
– Joj ljepote, da umrem ne bi mi bilo žao.

Nabijao ju je muški, jako, mijenjajući ritmove. Obuhvatila ga je i nogama i rukama, ruke je položila na njegove guzove, kao da ga je dodatno pritiskala. Otac se potom izvio, podigao svoje obje noge, a potom i ruke u vazduh. Kurac je bio jedina veza sa majkom. Svršavao je, krenula je ponovo i ona. Rekla je:
– Ostavi ga u meni, neka ga unutra, još je tvrd.

Ostali su tako još nekoliko minuta, a ja sam otrčao kući.

jebanje na javnom mestu

Stigao je i ljetni raspust, majka je spremila brata i sestru i zaputila se u Beograd. Ocu je pripremila dovoljno košulja i gaća, meni isto tako. Bio sam neraspoložen što su otišli, otac nije, to me je par dana zbunjivalo.

Odmah do nas, u susjednoj kući, živio je očev drugar Mićo. I on i žena radili su u seoskoj pošti. Njihova ćerka Milena došla je oko prvog maja sa bebom, napustila je muža. Tad se to govorilo: „utekla je“. Žalila se na njega da ju je tukao, pio, zapostavljao. Milena je imala 26 godina, skoro duplo manje od moga oca, od mene je bila starija osam godina. Bila je lijepa mlada žena, velikih sisa, plavih očiju, iz kojih je dopirao nekako molećiv pogled. Sinčić joj je bio beba, imao je sedam-osam mjeseci.

Otac je koristio dvije sedmice starog godišnjeg odmora. U svojoj radionici pravio je nekakvu bravariju, od koje je izbijao novce za opremanje kuće. Bio je ekstra majstor.

Ni u snu ne bih pomislio da je moguće da se desi nešto između oca i komšinice Milene. Ali desilo se, i to nakon dva dana od majčinog odlaska

Tražio sam u staroj kući crtane romane u namjeri da ih razmijenim sa drugarima. Tata nije znao da sam tu, nije me vidio. U dvorište je banula Milena sa malim Vladicom u kolicima. Pozdravila se srdačno i pitala za mamu, brata i sestru. Prozborili su nekoliko riječi, a onda je rekla ocu da će mu ostaviti kolica da ih popravi. U pitanju je jedna cijev koja se razglabala.

– Samo da mi Vladica zaspi, uzeću ga u ruke, a ti mi pogledaj kolica.
– Ne brini šećeru – reko je stari. Milena se poluglasno zakikotala i rekla:
– O, otkada mi tako neko lijepo nije rekao.

Otac, stari taktičar i iskusni jebač, znao je šta radi. Izvadio je iz ormarića bocu sa rakijom, bilo je negdje za četiri prsta. Ponudio ju je, ona je za divno čudo uzela i povukla dobar gutljaj. A onda je zatražila i cigaretu. Stari je izašao u dvorište i počeo me dozivati. Javio sam mu se nakon trećeg dozivanja sa desetak stripova u ruci. Pitao me je šta radim, slagao sam mu da sam dogovorio sa drugarima da ćemo se naći na igralištu. Izvadio je crvenih 100 dinara i rekao:
– Kupi mi nišku Drinu, a za ostalo sebi kupi sok ili nekakve slatkiše. I nemoj žuriti, imam još pola kutije cigareta, to mi je za večeras tek.

Napravio sam manevar, odjurio biciklom po cigarete i vratio se neprimjetno. Kolica su bila u radionici, a obuća na stepenicama je značila da su u kući. Popeo sam se merdevinama na tavan i pored kablova od antene skoro sve vidio. Razgovor je tekao ovako:
– Milena, ti se moraš vratiti mužu ili raskrstiti sa njim. Ti djeluješ zabrinuto, tužno, teško ti je živjeti samoj – rekao joj je.

zgodna devojka, zavođenje

– Znam da je teško, a i roditelji mi stalno pribadaju. Ali ne ide više sa njim. I dok smo bili skupa sve je nekako bilo na silu. Nikad ništa lijepo sa njim nisam ni doživjela – rekla je.
– Ma nije valjda, pa on je mlad i lijep čovjek – branio ga je otac.
– Jeste, ali samo na prvi pogled. Uvijek sam pored njega bila željna svega.

Ispijali su kafu, pili su posljednje kapi iz tadašnjih šaljica.

– Nije moje da ti pričam o tome, otac ti po godinama mogu biti, ali snalazi se, nađi sebi saputnika, trgni se malo.
– Kako? Sve se zna, ovo je selo, nemam uslove za to, a nedostaje mi muška ruka, zagrljaj, noćima plačem – rekla je komšinica Milena.

Otac je ustao, sklonio šaljice, gucnuo još malo rakije, a potom ju je pomilovao po kosi i zagrlio. On je stajao, ona je sjedila na kauču. Milena ga je obuhvatila rukama iznad struka oko leđa i rekla:
– Kako mi je lakše kad se nekome izjadam.

Ustala je i stavila glavu na očevo rame. On, stari lisac ju je trljao dlanom po leđima, a potom desnu ruku spustio na njenu guzu.

– Zaključaj kuću, može neko naići – rekla je.

Otac ju je poslušao i ubrzo se vratio. Ljubio ju je po vratu, licu, usnama, kosi. Milovala ga je i nešto šaptala, nisam mogao čuti šta. Stari joj je svukao majicu, otkopčao grudnjak i oslobodio dvije mlade sočne sise.

– Kako su lijepe i rasne, nema ih nijedna djevojka ljepše – pohvalio joj je otac sise.

Oslobodio ju je spretno i suknje, a potom joj svukao i obične bijele gaćice. Sjevnula je guza, otac ju je uzeo u naručje i položio na drugi kauč. Na jednom je spavao njen sin Vladica. Vidio sam tako lijepo njenu njegovanu pičkicu, sa uredno podšišanim crnim trokutićem. Dlačice su joj bile kraće i kovrdžavije nego u moje majke, usmine povelike poput srca. Otac joj je počeo grickati pičku, ljubiti klitoris, maziti sise. Ječala je, tražila je da joj da kurac da se poigra.

lizanje pičkice

Kad ga je stari izvadio, ona je gotovo zaprepašteno rekla:
– Joj šta je ovo, pa to je zvijer, potrgaće me. – Poljubila ga je i stavila veliki glavić u usta. Izvadila ga je i rekla: – mnogo je i duži i deblji nego u moga muža. Jebi me nježno, barem na početku.

Otac joj je digao noge oko svojih slabina, jednom rukom milovao sisu, a desnom držao kurčinu u ruci. Želio je da bude dominantan, njeno divljenje mu je pojačavalo ego. Velikim glavićem prelazio je preko mlade pičkice, a potom ju je počeo udarati kurcem. Onda se sagnuo naprijed i primio njen jezik u svoja usta. Znalački ga je nacentrirao i trzajem guze ušao glavićem u mladu, sočnu i usku pičku prve komšinice. Jeknula je i rekla:
– Boli me.

Izvadio ga je, ponovo ju je mazio glavićem, kao da ispituje teren, a onda nježno prodro do pola kurca u mladu vrelu pičkicu.

– Takooo, takooo mili moj komšija. Jebi me, željna sam kurca, ti si moj kuronja. – Otac ga je dodatno zabio i rekao:
– Evo, ušao sam do jaja.

Jebao ju je u ravnomjenim taktovima, gledala ga je u oči, pogledom koji je bio pomalo unezvijeren. A onda se osmijelila i rekla:
– Jebi me jako, najjače, prejako, da osjetim tvoj prelijepi kurac u utrobi.

misionarsko karanje

Stari se topio i davao sve od sebe. Milena je vrisnula i rekla:
– Joj, evo svršavam, ovako mi se nešto nikada nije desilo.
– Lutko moja, zlato moje, pile moje – rekao je otac – izjebaću te da ćeš pamtiti moj kurac do kraja života.

Milena je dugo svršavala, a onda mu je rekla:
– Lezi na leđa, sad ću i ja tebi pokazati kakva sam jebačica.

Stari ju je poslušao, a ogromna kurčina se trijumfalno klatila. Jednom rukom milovao je svoja jaja, a drugom ju je povlačio ka sebi.

Moj kurac, po svemu nalik na očev, samo neiskusan, bio je tvrd do bola. Drkao sam ga na tavanu iznad njih i zamišljao čas prelijepu mladu pičku komšinice Milene, čas čupavicu moje majke Koviljke. Svršio sam u pet poteza, a Milena je plesala, jašući na mome ocu.

Uživali smo sve troje. U stvari, uživao je i mali Vladica, koji je spavao mirnim snom, dok mu je mamica primala tvrdi, debeli i dugački kurac njenog komšije, a moga oca. Zavidio sam mu, ali ni trenutka nisam bio ljut na njega što jebe i zadovoljava drugu ženu osim moje majke.

jahanje kurca, špijuniranje

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

BIG


Imam prebogato iskustvo – volim sve.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x