Upražnjavajte analni seks kao sav normalan svet!

Iako je analni seks za mnoge perverzan čin prožet mnogim tabuima, mnogi muškarci i žene mu ne mogu odoleti zbog uživanja koje donosi. Ako su oba partnera za, ostaje im samo da krenu sa eksperimentisanjem. Evo nekih činjenica vezanih za analni seks za sve one koji žele da se dodatno informišu, kako bi uživanje bilo još bolje:

Ako znate šta radite, ne boli

Anus ima u sebi ogroman broj nervnih završetaka i zbog nepravilnog postupanja analni seks može da bude bolan. Međutim, ako se izvodi pravilno, pruža veliko zadovoljstvo. Prilikom penetracije analni mišići se skupljaju. U slučaju da mišići nisu opušteni javiće se bol i zato je neophodno pričekati opuštanje mišića i penetracija uz pravu dozu lubrikanta neće biti bolna.

butt plug

Ishrana utiče na uživanje

Bilo bi dobro da se izabere lagana hrana kako ne bi ometala probavni sistem. U suprotnom, penetracija može samo da pojača neprijatnost zbog napetosti sistema za varenje.

Ne zaboravite na higijenu

Rektum je neravan i vijugav i potrebno ga je temeljno očistiti pre analnog seksa. Najtemeljniji način je klistir koji ćete baciti pre vaginalne penetracije.

Više vrsta zadovoljstva

Reč je o psihičkim ili fizičkim užicima. Kod muškaraca izvor uživanja može da bude pritisak na prostatu, bilo da je reč o penetraciji, masaži prstom ili upotrebi vibratora. Kod psihičkih zadovoljstava reč je o uznemiravajućem osećaju obavljanja perverznog čina koji je prožet mnogim tabuima, što neke posebno uzbuđuje.

analni spooning

Analna seksualna stimulacija i želja za njom je potpuno normalna i prirodna pojava, posebno kod muškaraca. Dok nekim ženama pruža zadovoljstvo, a kod drugih ne, kod muškaraca je to čak osnovni deo seksualne anatomije, jer se na samom ulazu anusa nalazi i muška G tačka, odnosno žlezda zvana prostata. Ona je veoma bitna za zdravo funkcionisanje muškog polnog organa i proizvodnju sperme.

Pitanje „normalnosti“ neke vrste seksualnog odnosa, pa tako i analne stimulacije muškog anusa u heteroseksualnim odnosima je prilično kontroverzno. Baš kao i većina seksualnih predrasuda ili moralnih normi, opšta prihvaćenost nekog seksualnog ponašanja podložna je kako civilizacijskom, tako i ličnom razvoju čoveka. Dovođenje stimulacije rektuma partnera od strane žene u kategoriju ovakve (ne)normalnosti i civilizacijskih promena može se svesti na opšte strahove i lične sumnje uslovljene verskim, moralnim ili društvenim normama.

Osim dovođenju u sumnju seksualne orijentacije, potencijalno submisivni položaj muškarca u koga penetrira žena prstima ili pomagalom može poljuljati samopouzdanje muškarca. Pojedine kulture podrazumevaju da se uloga muškarca vezuje za njegov dominantan položaj u odnosu na ženu tokom odnosa. U takvom bi se položaju stimulacija anusa muškarca od strane žene smatrala heteroseksualnom, ali bi njegovo dovođenje u fizički podređen položaj prema ženi istu ovu seksualnu tehniku kvalifikovao kao blisku homoseksualizmu.

žena ga jebe strap-onom

Ukoliko smatrate da bi vašem heteroseksualnom partneru stimulacija anusa bila prihvatljivija u manje submisivnoj pozi, kleknite ili sedite pred njega (postavite se niže) i oralno ga zadovoljavajte uz paralelnu stimulaciju anusa. U toj će kombinaciji većina muškaraca dostići i maksimalno produžen i izražen orgazam.

Izvor: Lepota i zdravlje

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments