Najčešće će baš domaćica prevariti muža

Mnogo faktora utiča na to da li će nas partner prevariti – nezadovoljstvo, privlačnost druge osobe, osveta… Novo istraživanje pokazalo je da je među faktorima koji utiču na preljubu i vaše zanimanje.

“Illicit Encounters”, @veb stranica za sastanke iz Velike Britanije namenjena ljudima u braku, proučila je 10.000 profila svojih korisnika.

Ispostavilo se da je 20 odsto žena koje su imale profil na stranici priznalo da su usamljene, a njih 27 odsto opisalo je da su „muževne”, implicirajući da imaju snažan seksualni nagon. A isti procenat njih, 20 odsto njih, kao svoje zanimanje navelo je „domaćica”.

jebanje u kuhinji

Kristijan Grant iz ove kompanije, dodao je da ženska želja za preljubom, posebno kod domaćica, odraz osećaja zanemarivanja i čežnje za nečim dubljim.

Tipičnu ženu koja se upušta u preljubu na to ne podstiču arogancija, ego ili požuda, već njena usamljenost i nezadovoljstvo u braku. Domaćice su često kod kuće usamljene, a kad muž dođe i dalje se osećaju zanemareno.

Kad je reč o muškarcima, situacija je suprotna. Visoki, bogati i inteligentni muškarci upuštaju se u preljubu zbog svog ega, arogancije i požude.

jebanje na dvosedu

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o