Spoj moje mladosti i njenog iskustva izrodio je plodnu saradnju

Registrovani korisnici ne vide reklame

Kako radim u jednoj stranoj firmi, a inače imam 25 godine i još uvek sam slobodan, u opisu mojih mnogobrojih obaveza je i odlazak u banku u kojoj firma ima otvoren račun. Mogu reći da u centrali banke rade sve jako zgodne i šarmantne službenice, kako kaže jedan moj prijatelj, ovde možeš organizovati izbor za mis sveta u raznim kategorijama: dobrih matorki, žena srednjih godina, kao i onih mlađih devojaka do 30 godina.

Uvek kada dolazim poslom malo se šalim s njima i imamo baš dobar odnos, a mnoge od njih su mi pale za oko, ali mi se posebno dopala gospođa Tanja. Uvek se uljudno pozdravimo i razmenimo par reči najčešće o prirodi i šetnji kraj reke jer smo ustanovili da i ona, kao i ja, uživa u tim stvarima. Inače gospodja Tanja je žena srednje visine, ima negde oko 50 godina, plave kose, plavih očiju, malo punija baš gde treba, dobra guza i jake grudi, uvek elegantno obučena, ali tako da je sve dosta usko uz telo što baš dobro ocrtava njene obline. Uvek kada je vidim dobro je osmotrim tako da i ona primeti da uživam u njenom telu.

Dugo sam pokušavao da nekako ostanem s njom nasamo da bih mogao stupiti u neku ozbiljniju akciju. Tako sam jednom prilikom došao u banku, a tamo od svih stolava gde su sedele ostale službenice samo gospođa Tanja. Priđem njenom stolu i sednem nasuprot nje, ona obučena u neku usku haljinu uz telo sa dubokim dekolteom. Naravno da sam se zagledao u njene grudi, dodam joj papire koje sam doneo ona ih pregleda, osvrćem se okolo, a ona kao da je znala šta ću da je pitam kroz smešak kaže:

– Samo je nas dve ovde, a koleginica je otišla na doručak, ostale su na godišnjem, tako da nema nikoga, te si samo u mojim rukama.

milfica u kancelariji

– Onda sam u najboljim rukama ovde, najradije ne bih išao odavde – rekoh i ponovno spustih pogled na njene grudi.
– Sve za kljinte, stojimo na usluzi – dobaci Tanja, pregleda dokumenta i reče da mi nedostaje još jedan papir, ali ona će mi sve ovo što sam doneo primiti, ali da joj pošaljem faksom taj što ne dostaje, a kada sam u prolazu da joj donesem i original.
– Dogovreno – rekoh – da li ste išli skoro na reku? – upitah u polasku.
– Nažost nisam baš dugo, muž ni je slomio nogu te leži kod kuće već mesec dana, tako da nisam ni imala vremena, ali ni društva – reče Tanja.
– Šteta, zadnjih dana je baš je lepo predveče – rekoh odlazeći i dok sam ustajao još jednom sam osmotrio njene grudi, što je ona i te kako primetila. – Čim stignem u kancelariju, šaljem Vam dokument – i dobacih – blago Vašem mužu! – Gospođa Tanja se nasmeja pruži mi ruku i pozdravismo se.

Celo vreme dok sam se vozio do firme mislio sam na nju. Kada sam stigao u firmu spremio sam dokument i pozvao je da joj pošaljem na faks, tako da će ga ona pogledati, te da je nazovem za par minuta kada sve to pogleda. Nakon par minuta je pozovem:
– Sve si dobro uradio nemam zamerki – reče Tanja.
– Uh, dobro je, da me ne zezaju šefovi, dobar smo tim, ko zna šta bi sve mogli uraditi zajedno – rekoh.
– Spoj mladosti i iskustva daje najbolji učinak – reče Tanja.
– Slažem se, dobra kombinacija za sve, možda da se ja Vama odužim nekom kafom, ali molim Vas nemojte me odbiti – rekoh.
– Hm, pa može, ja radim do 16;30, te možemo oko 17h, da li ti odgovara?
– OK, i ja završavam tada, dolazim po Vas u 17h.
– Važi, ali nemoj ispred banke, nego me sačekaj u ulici pored idem u prodavnicu te ću tuda proći.
– Razumeo sam, vidimo se.

Pogledah na sat, bilo je oko 14h, nisam mogao sačekati da prođe tih tri sata, kurac mi nije dao mira, nekako sam se koncentrisao na posao i vreme je prošlo.dignut kurac u pantalonama

Stigoh tačno u 17h na dogovreno mesto. Sedim i čekam je. Da li će doći? – pomislih, baš tada sam pogledao u retrovizor i vidm da gospođa Tanja ide ka autu, njiše bokovima. Na nogama cipelice sa većom štiklicom, na njoj haljina sa tigrastim dezenom, pripijena uz telo. Uključim četiri migavca da primeti da sam u tom autu. Prilazi, otvaram vrata, ulazi i seda.

Malo zbunjeni smo oboje

Pruži mi ruku, te se još jednom prozdravismo. Palim auto i krećem, ćutimo. Osećam malu nelagodu, vozim po ulicama Novog Beograda. Počesmo neku uobičajenu priču. Bacih pogled na nju, grudi samo što ne iskoče, a hajina se povukla do iznad kolena. Spustih pogled na lepo izvajane nogu u čarapama, vidi da je gledam i smeši se.

– I, gde me vodiš? – reče.
– Možemo i po tvojoj želji, nadam se da Vam ne smeta što Vam ne persiram?
– Sada nismo u banci, možeš slobodno „na ti”, ma nemam ideju. Ali znaš, malo mi je nezgodno, ipak sam ja udata žena, te ti kafići nisu baš diskretni, ako me razumeš…
– Razumem, naravno – i spustih ruku na njeno koleno. Pomilovao sam je, ona uzdahnu.
– Najdiskretnije mesto je da odemo do mene. Živim sam, a i u zgradi nema mnogo komšija – i dalje sam držao ruku na njenom kolenu.
– Pa ne znam… nemam baš mnogo vremena – reče.

diranje kurca preko pantalona

– Tanja, sviđaš mi se baš, a i nismo deca. Cenim tvoju želju za diskrecijom – uzeh je za ruku i spustih je na moj kurac, koji se ocrtavao preko panatalona.

Tanja pomera ruku po mom kurcu, malo crvena u licu i ja kreneh ka mom stanu. Brzo smo stigli, parkirah se i krenusmo ka zgradi. Išla je ispred mene uz stepenište, posmatrao sam je otpozadi i jedva se uzdržavao da je ne uhvatim za dupe tu ispred zgrade.

Uđosmo u lift i dok smo se vozili do 6 sprata, nisam se mogao uzdržavati, ona stoji naspurot mene. Spustih ruke na njeno dupe i poljubih je, ona prihvati poljubac i uvuče mi svoj jezik u usta. Otključah vrata od stana, uđosmo i s vrata nastavsimo da se ljubimo i grlimo. Dovukli smo se do dnevnog boravka, milovao sam je po leđima i dupetu, a drugom rukom sam stisako njene grudi. Ona me je dirala preko pantalona po kurcu. Odvojimo se, svukoh joj haljinu s tela…

– Wuuuu – rekoh.
– Sviđa ti se? – reče vragolasto.

Tanja je na sebi imala haltere s crnim čarapama, crni brusi i crne tange. Njene obline su bile još izazovnije… Spustih je na trosed i osolobodih njene grudi. Jaka četvorka, bradavice iskočile. Uzimam ih u usta i ližem. Tanja uzdiše, spuštam ruku do njenih bokova, milujem je i osetim kako mi deo ruku dodiruje svilene čarape, a drugi deo glatku kožu. Milujem je po preponama i ovlaš dodirnem njenu pičkicu, sva je mokra. Uredne dlačice izviruju pored tangi, ona pušta glas, kao da prede, spuštam se jezikom preko njenog stomaka do njene pičkice. Liznem je preko gaćica, osetim kakoje mokra i vrela… Još brže i žustrije je ližem.

– Ah ah ah… tooooo, takooo… liži meee!lizanje pičke, pocepane najlonke

Još intezivnije je ližem, vrhom jezika diram joj klitoris, uvlačim prst u njenu pičkicu i ujedno je jebem prstom.

– Too too… ahhh ahhh, kako je dobrooo! Nastavi, molimm teee!

Spušta ruke na moju glavu i miluje mi kosu, pomeram njene gaćice u stranu i zavlačim jezik u njenu mokru pičkicu, jebem je prstom i diram joj klitoris jezikom.

– Ah ah ah… Svršiću, svršiću!

To mi je dalo još stimulansa, volim da osetim kako žena svršava doj joj ližem pičkicu. Ona rukams dira svoje grudi, izvija telo, ubrzavam liz.

– Da da da toooo, toooo, tooo! Ah, ah, ah, jeeeeee… Evooo svršavammmm…

Njeno telo se grčilo, i pičkice curi, sva je mokra i vrelaaaa. Liznem je, podignem se i strasno se poljubimo.

– Wau… bilo je baš dobro… Nisam ovo očekivala, nisam dugo ovako svršila.
– Još nije sve gotovo – rekoh dok sam skidao pantalone zajedno s gaćicama. Moj kurac je iskočio tvrd i dignut, skinuo sam sve sa sebe.

Gospođa Tanja skinu svoje tange, raširi noge, očekujući da je navučem na kurac

Prislonio sam kurac na njenu pičkicu i duboko se zario u njenu utrobu. Podigla je noge visoko, nameštajući se da joj što dublje uđem.

– Uh uh uh… jebi me, jebi meee, puni mi pičku!
– Evo, evo ti. Voliš li da ti se napuni pička?
– Da da, volim kada je kurac u njoj. Volimm kuraaac!

misionarsko karanje

Počeh silovito da se nabijam u nju. Njene grudi poskakuju, ona ih dira svojim rukama. Vadim ga do pola pa se sjurnem do kraja. Njena pička ga baš dobro pirma, guta ga, prosto rečeno.

– Toooo tooo… jebiiii meeeeeee…

Navlačio sam je sve brže i brže, osećao sam da neću još dugo izdržati, baš me je napalila.

– Evo ti kurac… svršićuu… Uh, uh!
– Svršii mi na sise…

Još sam joj par puta nabio do kraja, izvadio sam kurac i počeo sam svršavati po njenim sisiama. Baš sam se izlio… Tanja se uspravi i uze kurac u usta, kupeći svojim jezikom ostatke sperme…

– Hmmmm ukusno je.

Potpuno mi je iscedila kurac. Seo sam pored nje i tako smo mirovali neko vreme i ćutali, a zatim je ona počela da prelazi rukom preko mojih grudi, milujući me, dok je drugom rukom počela da mi dira kurac i koji se počeo ponovo dizati.

svršavanje po sisama

Sve ga je brže dirala i uspela ga je potpuno ukrutiti, zatim ga je uzela u usta i počela ga lizati; prvo glavić, dok mi je rukom draškala jaja. Pušila ga je baš dobro, duboko ga je uvlačila u usvoja usta, pomislio sam da će se zagrcnuti. Milovao sam joj kosu i dodirivao grudi.

– Sviđa ti se? – upita me.
– Da da… baš si dobra.
– Hajde da me jebeš opet – reče Tanja i namesti se guzom ka meni, uhvati se rukama za gornji deo troseda, izbaci guzi u raširi noge.
– Kakav prizor – rekoh dok sam gledao u njenu lepu pičkicu, malo otvorenu, koja baš čeka da se napuni.
– Hajde puni je – okrećući se preko leđa reče Tanja.

Prislonio sam glavić na njenu pičkicu, a ona se sam natakla na njega i počela se žestoko nabijati. Stajao sam tako, ne pomerajući se, dok se ona nabijala na kurac. Spustio sam ruke na njene bokove i pridržavao je, a zatim sam ja preuzo inicijativu i zabijao se u nju.

– Toooo, toooo… – Tanja je bila sve glasnija.

Njene grudi su mlatarale po trosedu, prateći ritam našeg jebanja. Tada sam spustio ruku na njenu guzu, raširio sam prste i polagano sam jedan prst prislonio na njenu guzu i lagano sam ga uvlačio unutra, pazeći da ne uradim nešto ishitreno. Nisam znao da li voli da ga prima i u dupe.

jahanje i prst u guzi

– Mmmmm, daj ga… uvuci celog – ohrabri me Tanja.
– Voliš u guzu? – zapitah, uvlačeći ceo prst u njeno dupe, dok se ona još žešće nabi na moj kurac, mešajući kao da hoće da mi ga slomi.
– Volimmmm… Stavi mi kurac u dupe… Jebi me u dupe… Hajdeeee…!

Izvadio sam kurac iz njene pičke; bio je sav mokar od njenih sokova. Prislionio sam glavić na njenu guzu. Tanja spusti ruke na svoje polutke, šireći ih još više i izbacujući dupe ka meni:
– Daj mi ga u dupe… Samo polako, dok se ne privikne, molim te. – Uvlačio sam glavić polagano i uvukoh ga. – Kako je lepoooo – reče Tanja, spusti ruku na svoju pičkicu i poče da je dira. Ja sam izgubio kontrolu i zakucah se u nju do jaja.
– Ahhhhhhhhh, ahhhhhhhhh – vrisnu Tanja.
– Da stanem? – rekoh zbunjeno.
– Nee, nee, nastavi. Jebi me! Razvali mi dupe!

Nastavih da je nabijam u dupe, vadeći ga do pola, pa ga žestoko nabijah ponovo unutra. Njena guza je bila baš dobra, uska. Osećao sam da neću još dugo izdržati, a i hteo sam da joj svršim u guzu.

– Svršiću ti u guzu – rekoh.
– Daaaaa daaaa… Napuni je, napuniiii!

jebanje milfare u dupe

Uhvatih je za bokove i navukoh je do kraja. Iz mene je krenula bujica, praznio sam se u nju.

– Ahhhhh mmmmmm… Puni… volim ovooo – glasno reče gospođa Tanja.

Ostadoh tako još neko vreme u njenoj guzi, dok se nije sve iscedilo iz mene, zatim se odvojih od nje i sedoh pored nje, ona se ispravi i pruži mi žestoki poljubac.

– Baš smo se dobro izjebali – rekoh.
– Da, bilo je odlično, baš mi odgovaraš, moramo ponoviti još koji put.

Pogledah u nju, baš dobra rasna žena, iz njene guze se cedila moja sperma… Ona spusti ruku na guzu i zatraži peškir.

– Mogu li u kupatilo? Vreme je, moram kući.
– Naravno – dadoh joj peškir, ona skidee cipele i čarape i ode do kupatila. Vratila se istuširana i polagano je počela da se oblači: prvo čarape, pa tangice, brus… Gledajuči taj prizor, kurac poče da daje nove znake života, a ona me pogleda i reče:
– Pa tebi još nije dosta?
– Vidiš da se i njemu dopadaš – drkajući rekoh. Priđe mi i spusti ruku na njega:
– Neka bude malo strpljiv. Drugi put sledi nastavak – reče Tanja.

svršavanje u guzu

Obukla je svoju haljinu, namestila kosu, našminkala se. Ponudih da je odvezem, ali ona reče da će ipak taksijem. Ispratim je do vrata, poljubimo se i ona ode. Nakon 15 min. na moj mob stiže poruka: „Bilo je divno, moramo ponoviti…”

Narcos9

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x