Seminar u Dubrovniku sa pičkom i kurčevima

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bio je to kraj avgusta i šef mi je rekao da za dvije sedmice idem u Dubrovnik na jedan petodnevni seminar. Dogovorio sam se sa njim da mogu ostati i i dva vikenda prije i poslije seminara. Mnogo sam se obradovao jer je ovo bio super način da još jednom odem na more, i to besplatno.

Vrijeme do polaska je brzo prošlo i u taj petak sam stvari ponio na posao. Završio sam nešto ranije, sjeo u automobil i pravac Dubrovnik. Vožnja je bila ugodna i za nekoliko sati sam bio ispred svog hotela. I onda problem. Iako sam imao e-mailova sa potvrdom rezervacije, u hotelu su moju rezervaciju imali tek od ponedjeljka. Hotel je bio pun i nisu mi mogli izdati sobu prije ponedjeljka. Nisam znao šta da radim i sjetim se Ivana, jednog poslovnog saradnika. On je živio malo izvan Dubrovnika sa svojom suprugom Marijom. Ivan se obradovao kada sam nazvao i rekao da ne brinem, te da dolazi po mene i da mogu vikend provesti sa njima u kući. Rado sam prihvatio poziv. Nakon nekih sat vremena Ivan je stigao pred hotel i krenuli smo ka njegovoj kući, svaki u svom automobilu.

Vožnja je brzo protekla i stigli smo do kuće koja se nalazila na padinama brda sa nevjerovatnim pogledom na Dubrovnik i staro jezgro grada. Imala je veliko dvorište ispred kuće u dva nivoa, sve u cvijeću. Kuća je bila jednospratnica sa ogromnom terasom na spratu i velikom verandom.

gola devojka na terasi oblači haljinu

Iz kuće je izašla Marija i Ivan nas je upoznao. Ivan je inače imao 45 godina, a Marija nekoliko godina starija. Bila je brineta srednjeg rasta, nešto krupnija, sa velikim grudima i bokovima. Vidjelo se da je u mladosti bila prava ljepotica koju su sustigle godine, tri poroda i posao. Pokazali su mi sobu koja je bila u prizemlju sa posebnim kupatilom. Njihova spavaća soba je bila na spratu, kao i kupaonica. U prizemlju je još bila velika kuhinja i još veći dnevni boravak sa staklenim vratima koja vode na verandu.

Istuširao sam se i osvježio i presvukao u šorts i majicu i pridružio se mojim domaćinima na verandi. Ivan je bio obučen kao i ja, a Marija u široku ljetnu haljinu. Marija nam je iznijela večeru, tjesteninu sa škampima, salatu i bijelo vino. Uživali smo u jelu, lijepoj ljetnoj večeri i vinu. Ugođaj je bio zaista izvanredan. Brzo smo popili tri boce vina i alkohol me malo uhvatio. Pričalo smo o poslovima, prijašnjim susretima i seminaru koji me očekuje i vrijeme je brzo proletjelo. Negdje oko ponoći Ivan je rekao da mu je dosta i da ide spavati. Marija je krenula za njim i ja sam pomislio da je i ona otišla. Odlučio sam popiti vina što je ostalo u boci, pa krenuti u krevet. Kada sam krenuo nasuti ostatak vina u čašu čuo sam glas:
– Zar nećeš to podijeliti sa mnom – rekla je Marija.

Okrenuo sam se i vidio da stoji na vratima. Obukla je bijelu ljetnu haljinu i zbog svjetla koji je dolazio iz dnevnog boravka vidjelo se da nema ništa više na sebi. Nasuo sam nam ostatak vina u čaše. Nazdravili smo i sjeli zajedno na udobni trosjed od trstike. Brzo smo popili vino, a Marija je rekla da želi još i donijela je novu bocu. Pijuckali smo, pričali, a ja sam sve više gledao u njene ogromne grudi koje su se njihale ispod haljine.

Marija se namjestila udobnije na trosjedu i podvukla noge ispod sebe i haljina joj se zadigla i otkrila mnogo više nego što je željela. Pogledao sam u njeno dlakavo međunožje i zatim u Mariju. Ona je gledala meni u oči bez riječi.

Ustala se i pružila mi ruku da ustanem i ja

– Dođi – rekla je. Povela me je u moju sobu. Kada smo ušli zatvorila je vrata iza nas i svukla haljinu preko glave.
– Marija – rekao sam, a ona mi je stavila prst na usta.
– Ivan zna. Ne brini ništa – prošaputala je. Zatim me je poljubila. Nježan dodira usana. Stavila mi je ruke na prsa i pogledala me. Ja sam se nagnuo naprijed i poljubio je žestoko. Ugurao sam joj jezik u usta i počeo je ljubiti strastveno. Rukama sam joj obgrlio dupe i počeo da mijesim. Osjetio sam da mi se kurac digao.

jebanje milfice u misionarskoj pozi

Jednostavno sam je bacio na krevet i skinuo majicu, šorts i bokserice. Popeo sam se na krevet između njenih nogu i počeo da joj ljubim grudi i velike bradavice. Sisao sam ih, grickao, stiskao rukama. Marija je dahtala ležeći na leđima raširenih nogu. Nisam mogao više izdržati i bez milosti sam gurnuo svoj kurac u njenu vaginu. Širom je otvorila oči i pogledala me.

Podigao sam joj noge na ramena i navalio silovito da je zakucavam. Ona je gurnula šaku u usta i sklopila oči prepustivši se užitku. Uhvatio sam dobar ritam i jebao je sigurno petnaestak minuta. Zatim sam je okrenuo na stomak i odozgo se zabio u nju. Marija je počela da vrišti i svršava. Ležao sam na njoj i kratkim pokretima se zabijao u njenu pičku. Osjećao sam kako se trese od orgazma. Navlažio sam prst u ustima i počeo joj kružiti oko anusa. Polako sam ugurao pola prsta i počeo da je tucam prstom u dupe dok sam joj kurcem punio pičku.

Nije prošlo ni minut, a stresao ju je novi orgazam. Uskoro sam i ja osjetio da sam blizu. Okrenuo sam je na leđa i stavio kurac među grudi i stisnuo ih i počeo da je tako jebem. Nakon par minuta Marija je uzela kurac i stavila ga u svoja usta i ja sam u tom trenutku počeo da svršavam. Sperma joj je letila u usta i po licu. Počeo sam da je ljubim i ljubili smo se tako dok nisam zaspao.

kurac prolazi među sisama milfari

Ujutro sam se probudio gol i sam krevetu. Istuširao sam se i izašao u dnevni boravak i vidio Ivana i Mariju kako na verandi piju kafu. Pridružio sam im se i proveli smo divan dan na plaži kupajući se i sunčajući. Navečer smo poslije verande sjedili i pili vino poslije večere sve dok Ivan nije otišao da spava.

Sex je bio još bolji nego sinoć

Nisam bio toliko pijan i vodili smo ljubav skoro do zore. Marija mi je rekla da Ivan ne može dobiti više erekciju pa je pušta da ima sex okolo, ali samo sa poznatim ljudima i da mu sve ispriča. Na sličan način smo proveli i nedjelju i u ponedjeljak ujutro sam se zahvalio mojim domaćinima i otišao u hotel jer je počinjao seminar. Ovaj put problema sa rezervacijom nije bilo i brzo sam se presvukao u sobi i otišao na seminar.

Seminar je bio dosadan. Sve je bilo stereotipno. Već sam mislio kako ću preživjeti pet dana ove dosade. Od 10 sati do 18 svaki dan. Katastrofa. Ipak, ušao sam nekako u kolotečinu, upoznao se sa nekim ljudima i vrijeme je prolazilo mnogo brže nego što sam očekivao. U srijedu sam provjeravao neke gay stranice i na romeu našao profil jednog para iz Njemačke. Oni 40 i 35 godina, jedan aktiv, drugi uni. Aktivac je stariji, visok 180, 80 kg, smeđe kose, solidna kurčina na slici. Ovaj drugi nešto viši 185, 100 kg, isto solidna kurčina. Napišem im poruku da sam poslom u Duborvniku, bla, bla. Nakon 5-6 poruka me pitaju u kojem sam hotelu i ustanovimo da su oni sprat iznad mene i pozovu me na piće u svoju sobu. Istuširam se i pripremim dupe. Navučem samo šorts i majicu i za čas sam bio ispred vrata njihove sobe.

Vrata su se otvorila i ušao sam u sobu. Otvorio mi je Dirk aktivac, ovaj drugi se zvao Jirgen. Obojica su bili goli sa poludignutim kurčinama. Brzo sam svukao šorc i majicu i pridružio im se. Stajali smo na sredini sobe i nazdravili pivom za naš susret.

Dirk je uzeo moju flašu i spustio na stol i zatim me zgrabio i poljubio. Uf, kakav je to poljubac bio. Odmah me je gurnuo dole i počeo kurcem udarati po licu. Halapljivo sam mu progutao kurac koji se počeo dizati. Jirgen je odmah stao do Dirka i ponudio mi svoj kurac koji je bio malo kraći, ali deblji od Dirkovog. Počeo sam naizmjenično pušiti oba kurca. Uživao sam u dva velika debela kurca koja su mi punila usta. Maltene sam se davio u kurčevima dok su se Dirk i Jirgen ljubili. Nakon dvadesetak minuta Jirgen je uzeo Dirkov kurac i počeo mu drkati dok ovaj nije svršio po mom licu i grudima.

jedan tip puši dva kurca u isto vreme

Zatim je Dirk izdrkao Jirgenov kurac meni u usta. Ustao sam i sva trojica smo se ljubili i milovali. Dirk me uzeo za kurac i odveo u spavaću sobu. Rekao mi da se naguzim na krevetu. On je klekao na krevet ispred mene i počeo sam da mu pušim kurac. Bože kako mu je mirisao kurac. Mješavina sperme, pljuvačke i mirisa muškosti. Taman kada sam mu progutao cijeli kurac osjetio sam Jirgena kako mi liže dupe. Zastenjao sam sa kurcem u ustima kao zadnja drolja. Odmah mi je sjurio dva prsta u dupe i počeo da me jebe. Ja sam se nabijao na kurac u ustima i prste u dupetu. Dirk je postao potpuno tvrd i legao je na leđa i povukao me na sebe.

„Sad ćemo te obojica jebati”

Sjeo sam iznad kurca i namjestio ga na ulaz u moju pičkicu u sjeo na kurčinu. Bio je to previše silovit ulaz. Bukvalno sam si pocijepao dupe i imao cijeli kurac u dupetu. Oči su mi se ispunile suzama koje je obrisao Dirk i mazio me po licu. Polako sam počeo da se nabijam na kurčinu u sebi i uživam u tom divnom velikom kurcu. Dirk je malo preuzimao inicijativu i nabijao me odozdo jakim pokretima.

Onda sam osjetio Jirgena kako mi gura prste u dupe pored Dirkovog kurca. Dirk se malo protegao i sa noćnog ormarića dohvatio poppers. Ušmrkao sam jako nekoliko puta, a Dirk mi je polizao uho i rekao mi:
– Sad ćemo te obojica jebati.

Nisam se ni snašao Dirk mi je opet gurnuo bočicu poppersa pod nos i kada sam udahnuo Jirgen mi je sjurio svoj kurac u dupe. Bol je bila neopisiva. Pokušao sam se izmaći, ali su me čvrsto držali između sebe. Osjećao sam oba kurca u sebi i da mi je dupe potpuno razvaljeno. Jirgen me mazio po leđima, a Dirk ljubio govoreći kako sam divan.

lik prima kurac u dupe i puši kitu

Dao mi je da opet udahnem poppers, a Jirgen je počeo polako da se kreće. Ubrzo je Dirk uhvatio spori ritam i obojica su kopala duboku u meni svojim kurčevima. Nisam znao šta osjećam. Znojio sam se, tresao i onda sam počeo da uživam. Obojica su počela da mi naizmjenice masiraju prostatu i spustio sam se na Dirkove grudi i počeo da stenjem. Obojica su to prihvatila kao znak da sam se opustio i počela da jebu žešće. Prvo Dirk kratkim rafalima odozdo, pa Jirgen odozgo. Ja sam mislio da ludim. Počeo sam da se tresem od užitka i osjetio eksploziju orgazma iz peta. Kurac mi je bio spušten, a osjetio sam jedan od najmoćnijih orgazama u životu. Osjećao sam kako mi sperma neprestano curi iz kurca, a a nisam mogao da prestanem da se tresem.

Jirgenu je to bilo previše i zabio se jako u mene i počeo da viče kako svršava. Čim je on prestao Dirka je potresao orgazam i napunio mi je moje prepuno dupe svojom spermom. Stropštao sam se sa Dirka i legao na leđa na krevet. Jedva sam dolazio do daha i nisam bio svjestan gdje se nalazim. Soba mi se okretala ispred očiju.

Probudio me zvuk škripe kreveta i kada sam otvorio oči vidio sam da Dirk tuca Jirgena u doggy pozi. Pružio sam ruku i pomilovao Jirgena po licu, a zatim se primakao i počeli smo se ljubiti. Dirk je izašao iz Jirgena i namjestio se među moje noge, digao ih sebi na ramena i zabio mi kurac do jaja. Uzdahnuo sam i osjetio užitak tvrdog kurca u pičkici. Osjetio sam da mi je dupe totalno rastureno i kako glatko Dirkov kurac klizi unutra-van. Dirk mi je gurnuo noge skoro iza glave i počeo da jebe žešće.

gej prima dva kurca u dupe

Osjetio sam da je blizu i da se zahuktava njegov novi orgazam. Uz škrgut zuba je počeo frenetično da jebe, zakucava se u mene i sipa svoju divnu toplu spermu u mojoj pičkici. Jirgen je odgurnuo Dirka od mene i samo nastavio gdje je ovaj stao. Počeo je da me jebe žestoko i da mi drka kurac. Svršio sam za nepun minut prskajući po sebi spermu. Jirgen je hitro izvadio kurac iz moje pičkice i prinio ga ustima i nakon 4-5 pokreta mi svršio u usta i po licu.

Zaspao sam kod njih u sobi i ujutro umalo nisam zakasnio na seminar koji je ispao mnogo bolji i sadržajniji nego što sam očekivao.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x