Gledao sam majku i oca kako se strastveno jebu, II dio

Nastavak priče: Gledao sam majku i oca kako se strastveno jebu, I dio

Osvanula je srijeda, majka je na pauzi došla s posla. Zatekla me je kod kuće. Ovo dvoje mlađih su se igrali sa djecom u obližnjoj šumici. Baš su se zaigrali. Majka je bila sva crvena u licu. Znao sam šta hoće, samo sam iščekivao njeno prvo pitanje, pa onda više njih, u seriji.

Imam prebogato iskustvo – volim sve.

– Bobane, kako si noćas spavao? Meškoljio si se nešto. Ja i Ljubo smo pričali i nešto planirali, da ti nismo smetali? – pitala me je, a nije sto posto bila sigurna da li sam ih slušao, da li sam bio svjedok njihove prelijepe jebačine. Da, jebačine, tako se dobar seks nazivao tada.

I ja sam crvenio, vidjela je to. Pravio sam se nevješt i rekao sam da ništa nisam čuo, da sam se izigrao fudbala i da sam spavao.

– Šta si sanjao, sjećaš li se nemirko moj? – pitala je opet.
– Ma svašta, ne mogu ti reći – rekao sam joj i nasmijao se.

Povjerovala je da sam svršio u snu, da sam sanjao kontakt sa ženama. Znao sam da će biti oprezni nekoliko dana i da će me iskušavati. Ali znao sam i da im je dobra jebačina jedina razonoda od kuće, posla i briga, i da će se već nakon dva dana poželjeti. Ona tvrdog kurca, on sočne pičke.

Znao sam da ima još pitanja za mene koju je muče danima

Te večeri sam se potrudio i brzo sam zaspao. I slijedeće isto tako. U petak je otac kasnio s posla. Majka je bila nervozna, znala je da će doći pripit ili pijan, što je još gore. I bila je u pravu. Došao je u sumrak i nastavio sa pićem. Onda ga je savladao san. Majka me je zamolila da ga pokušamo prevesti u sobu. I uspjeli smo. Legli smo oko 11, mi djeca.

Noć kao iz bajke, mjesečina, razvedrilo se nakon pljuska. Bilo je otprilike pola 12 kada je majka došla u krevet. Mislila je da spavam. Tako sam i disao, ležao sam potrbuške, ali sam škiljio na jedno oko. Svlačila se, ugledao sam joj velike prelijepe sise i crnu trokutastu pičku. Bila je gola. Obukla je taj takozvani kombinezon, pokrivao joj je samo guzu do pola. Raspustila kosu, legla pored oca. Provjeravala je u kakvom je stanju. Pokušala mu je nešto reći, ali nije vrijedilo. Čuo sam kad je opsovala i njega i rakiju i rekla da iz njega bazdi kao iz bureta. Okrenula se i zaspala. I mene je savladao san.

čipkasti kombinezon

Razdanjivalo se, kad sam čuo otvaranje vrata. Otac se vraćao iz kupatila, išao je na pišanje. Bio je mamuran i najopasniji. Rekao joj je:

– Koviljka, ovo dvoje spavaju. Vidi Bobana.
– I on spava – rekla je. – Šta misliš da izađemo vani, da odemo u štalu?
– Ma ne, hoću ovdje na podu, poludjeću koliko mi se digao – rekao je.

Skinula je jorgan i napravila ugođaj. Lagla je i odmah digla noge.

– Jebi me odmah, dok spavaju. Mokra sam već, dirala sam ti kurac dok si spavao – rekla je.

Sve se već vidjelo. Očev kurac bio je poput dječije ruke sa stisnutom šakom, crven, debeo i moćan. Štrčao je jako uvis. Samo joj je sa nekoliko pokreta pomilovao čupavicu i snažno ga zabio. Jeknula je.

– Mogao si malo lakše – rekla je.jebanje na podu

Jebao ju je ludački, dugo u jakom ritmu. Majka je svršavala i tresla se. Onda je rekla:
– Vadi ga, hoću zguza – i postavila se na koljena. – Jebi me kao kobilu, jako i duboko.

Otac ju je poslušao, uzeo ju je za guzove i navlačio na kurčinu, kao da želi da je pocjepa. Ona se krivila i ječala, mumljala i vrtjela guzicom.

Sise su joj plesale u ritmu kurčeva nabijanja

A onda je uslijedilo svršavanje. Dugo i žestoko. Stari je skočio i rekao:
– Ja ću prvi u kupatilo, moram na posao.

grubo karanje zguza

Legla je na leđa i pokrila se do sisa. Gledao sam u te dvije oznojene ljepotice. A onda je ispružila nogu, potražila peškir koji je bio ispod jastuka i počela brisati pičku. Još je brzo disala. Legla je na leđa i zažmirila. San ju je hvatao, a ja sam neprestano gledao u golu nogu i dio prelijepe pičke. Pomišljao sam da joj dodirnem sisu, nogu, pičku… Nisam nikako smio.

Prevario sam se, pomislio sam da je hvata san i pružio sam ruku ka njenoj sisi. Uhvatio sam je prstima za bradavicu. Podigla se na lakat i rekla:
– Bobane, šta radiš? Da li sanjaš? Ja sam tvoja mama.

Ćutao sam i dirao joj sisu, trebalo mi je samo malo da svršim. Pomjerila se u stranu ruka mi je spala. Pokrila se. Izašla je gola, a ja sam ga uz dva-tri trzaja rukom doveo do svršavanja. Spermu sam prosuo dole po jorganu, gdje je prije dvadesetak minuta i otac svršio.

hvata je za sisu

Znao sam da neće znati da su fleke moje, ali sam znao da se na ovome neću zaustaviti. Vrijeme je bilo na mojoj strani…

Nastavak: Gledao sam majku i oca kako se strastveno jebu, III dio

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments