Jebačina na jahti, II dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Jebačina na jahti, I dio

Nakon što sam se upoznao sam se upoznao s njegovim prijateljima, Markom i Antom, ustao sam se i krenuo prema platou na krmi potpuno gol. Bila je okrenuta prema uvali koju je obasjavao puni mjesec. Sporim sam se korakom približavao rubu, uživajući u pogledu na mjesečev odsjaj na mirnoj površini mora, dok su me sva trojica pohotno promatrala. Stao sam na rub i skočio na glavu u more, a njih trojica su sa smješkom ispratila moj potez.

More mi je baš prijalo i uživao sam u tom osjećaju plivajući u krug. Za to vrijeme čuo sam Davora i društvo kako se kikoću na krmi. Pričao im je kako me skupio te me hvalio kako sam bio dobar maloprije. Ante i Marko su samo, uz kikotanje, slušali i promatrali mene kako plivam.

Kada sam se napokon odlučio vratiti i popesti nazad na brod, dočekala su me sva trojica, postrojivši se u polukrug. Penjući se po ljestvama, prvo sam ugledao 3 para stopala, a zatim i dlakavih listova. Jedino je Marko imao crnu dlaku, dok su druga dvojica bili sijedi. Kada su mi oči došle u ravninu njihovih prepona, potpuno nesvjesno sam se obliznuo po usnama. Iako su bili obučeni u minijaturne kupaće gaćice, vidjelo se da se sva trojica imaju čime pohvaliti.

– Kaže Davor da ti dobro ide lizanje sladoleda – prekinuo me je Markov glas. Pogledao sam ga odozdo ravno u oči i nasmijao se…
– To on najbolje zna. Ipak me je on promatrao, a i počastio kasnije – odgovorio sam, stajući na plato. Tek sekundu kasnije osjetio sam oštar čvrst udarac dlana o moju guzu. Nakon što me pljesnuo, Davor je nastavio držati moj lijevi guz u svome dlanu.
– Ne budi skroman, mali. Bio si odličan – rekao je, a zatim nastavio: – Marko i Ante su isto znatiželjni, a ja nisam ljubomoran tip, tako da im slobodno možeš demonstrirati svoje vještine. – Gledao sam u pod i smješkao se. Marko i Ante su se oboje primili za (poprilično velike) izbočine na svojim kupaćama. – Na koljena – šapnuo mi je Davor autoritativno na uho i ja sam ga instiktivno poslušao.

Polako, ali odlučno spustio sam se na koljena i moja se glava ponovno našla u ravnini njihovih prepona, ali sam i dalje sramežljivo gledao u pod. Sva su mi se trojica, gotovo sinkronizirano približili i u jednom trenutku se Davorova ruka našla na mom potiljku i grubo me povukla za kosu. Dok sam glavu pomicao unazad, prisiljen Davorovim potezom, vidio sam kako Markove kupaće klize dolje i iz njih izlazi ogroman žilavi kurac. Iako je već bio otvrdnuo, vidjelo se da do krajnje veličine ima još dosta.

Taj mi je kurac stajao ravno ispred usta i milimetri su ga dijelili od mojih usana. Obuzet pohotom, instinktivno sam krenuo otvarati usta i vaditi jezik, ne bih li mu pripremio što udobniji ulazak. Istog je trena on krenuo bokovima prema napred i u trenutku kad mi je njegov veliki glavić dodirnuo vrh jezika, zatvorio sam oči i glasno uzdahnuo, istovremeno nježno prolazeći vrhom jezika po donjoj strani njegovog glavića.

Napravio je pola koraka naprijed i njegov je glavić bio lijepo smješten između mojih usana. Stisnuo sam ih oko njih, a Marko je polako nastavio prodirati. Ruke sam oslonio na njegova bedra, a on je nastavio ulaziti. Davorova ruka nije mi dala da ustuknem, ali nije ni bilo potrebno. Potpuno prepušten, umjesto opiranja, krenuo sam prema Markovim preponama, pokušavajući ga primiti što više. On je ulazio do kraja, a zatim ga je lagano izvukao van i onda ponovio, da bi zatim počeo hvatati ritam. Prepustio sam se njegovom sporom, ali muževnom jebanju mojih usta, a da ne bi pretjerao, kontrolirao sam dubinu oslanjanjem ruku na njegova bedra.

Jebačina na jahti, II dio

David je, vidjevši da ne pružam otpor, maknuo svoju ruku te su on i Ante skinuli svoje kupaće i lagano se dirali po već tvrdim kurcima. Istovremeno, Markov je kurac sve više rastao u mojim ustima i sad sam već morao dobrano raširiti vilicu, ne bih li mogli nastaviti.

Gotovo smo potpuno uskladili pokrete kada sam osjetio kako me istovremeno za zapešća obje ruke primaju Ante i Davor. Prinjeli su moje šake svojim kurcima i ja sam ih odmah primio i krenuo lagano nadrkavati. Kako je Marko pojačavao ritam, osjećao sam kako mi slina curi niz bradu, a rukama sam pokušao isti ritam pružiti i Davoru i Anti.

U jednom trenutku, kad ga je Marko potpuno izvadio, brzo sam se okrenuo ulijevo i strpao cijeli Davorov kurac u usta nevjerojatnom brzinom. Jako ga slineći, potpuno sam izgubio kočnice i navalio kao prava mala hlapljiva drolja. Markov slinav kurac sada je bio u mojoj šaci, a Ante je već duboko uzdisao.  Tek nekoliko minuta kasnije, izbacio sam Davorov kurac i zatim napokon probao Antin. Njegov je dužinom bio najmanji, ali gljivastog glavića i uskog struka. Znao sam koliko ću uživati kad mi ga napokon nabije te me je to još više motiviralo da ga dobro posišem i naslinim.

Krenuo sam s brzim promjenama, ne držeći se pravila. Par ulazaka pa desno, pa onda lijevo, pa sredina, pa lijevo, desno, lijevo, sredina. Red nisam pratio, ali sam bio sve proždrvljiviji. Gutao sam ih gladno i potpuno predan njihovom užitku. Glasno stenjanje svakog od njih samo mi je davalo podsticaj da nastavim, dok su oni oko mene stajali, ruku položenih iza leđa.

– Mislim da je spreman za palubu – rekao je Marko, a Davor se složio s njim te je izvukao svoj kurac iz mojih usta i šamarao me njime . Ja sam, raširenih usta i isplaženog jezika dočekivao svaki njegov udarac, kad je naredio ostaloj dvojici: – Nosite ga na palubu.

Iste sam sekunde osjetio četiri ruke ispod pazuha i za čas su me podigli, a zatim me je Marko prebacio preko ramena i poput vreće krumpira, odnio me prema palubi na jahti. Viseći s njegovih ramena, gledao sam uz smiješak kako nas prate Davor i Ante. Osjećaj je bio fenomenalan. Poput kakve igračke me nosio na prednji dio broda, a ja se nisam ni želio niti pomišljao opirati. Sve što sam želio bilo je da ova trojica iskusnih pastuha iskoriste moje tijelo. Kad smo stigli, Marko me je samo prevrnuo na leđa na uzvišenje kabine te sam ostao ležati dok su njegove muževne i mišićave ruke čvrsto primile moja bedra te ih raširila, dopuštajući mu prilaz između njih.

Sprijemali su se ponovo me jebati na jahti

Dok se Marko namještao među moje noge, Ante se također popeo na tu laganu uzvisinu i opkoračio me, oslonivši svoja jaja na moje lice. Osjetivši ih na obrazima pogledao sam prema gore i ostao oduševljen. Iznad mene vidio sam kako se njegov debeli kurac drži čvrsto iznad moga lica, a iznad njih veliki trbuh i sijede dlake. Oduševljen prizorom, osijećao sam kako me prolaze trnci dok sam podsvjesno plazio jezik ne bih li liznuo njegova jaja. Dok je moj jezik klizio po njima, osjetio sam kako me njegove dlake škakaljaju.

Jebačina na jahti, II dio

Istovremeno, Davor i Marko su rukama širili moje noge i dodirima mi obrađivali zonu između jaja i guze. Pri tome bi jedan držao moje noge raširenima, a drugi mi prstima trljao kožu. Ti su me dodiri još više palili te sam, uz uzdahe, zabacio glavu i uživao u osjećaju njihovih prstiju, glave potpuno uronjene u Antina dlakava jaja. Ante je samo stajao i pratio moje lizanje uzdasima. Iako mu lice nisam vidio zbog poze u kojoj smo se nalazili, njegovi dahtaji govorili su mi da sam na dobrom putu. Davor je tada prstima stigao i do moje rupice te ju je krenuo trljati laganim kružnim pokretima uz stalan i čvrst pritisak prema unutra. Pridružio je još jedan prst te nastavio trljat, a ja sam se već toliko izvio od užitka da se vrh mog jezika s jaja prebacio na vrh mog kurca. U jednom trenutku Davor je raširio prste, širivši mi tako i rupicu, a ja sam osjetio kako Marko prislanja svoj glavić na mene. Srećom, bio je dobro podmazan, bar mi se činilo.

Krenuo je pritiskati na moju rupicu i ona mu nije dugo pružala otpor već se prepustila da je glavić polako širi. Počeo sam disati sve brže i pliće. Osjetio sam snažnu bol, ali je istovremeno toliko prijala, da su se moji jauci više činili kao uzdasi zadovoljstva.

U jednom trenutku, potpuno neočekivano, nečije ruke su mi naglo raširile noge, potežući ih prema mojoj glavi, a Marko je brzim jakim trzajem nabio svoj kurac do kraja. Kako su se njegova jaja zabila u moju guzu, uvalu je proparao moj glasni krik, dok sam u mješavini bola i užitka zabacio glavu i širom raširio usta i ispustio krik. Ante je tu vidio svoju priliku pa je brzo zgrabio svoj kurac i snažno ga zabio meni u usta, nabivši mi ga sve do grla.

Kad su oboje do kraja ušli u mene, na trenutak su zastali. Osjetio sam markov kurac i kako moja guza pulsira oko njega, a Ante mi je parao grlo, izazvavši mi totalnu nelagodu i budeći gag reflex. Trudio sam se suzdržati i izdržati ovu situaciju, kada su obojica naizmjenice krenuli brzim, jakim ritmom jebati me u usta i guzu istovremeno. Davor je sa strane hladno promatrao kako se njegov novi dečkić pretvara u drolju njegovih prijatelja, a Ante i Marko stvarno nisu imali milosti.

Nastavili su u jakom ritmu i ja sam se u bolovima trudio primiti njihove nalete. Iako mi trenutno nije bilo ugodno, želio sam izdržati sve kako Davorovi prijatelji ne bi ostali razočarani. Moje jake krikove prigušivali su Antini naleti, a Marko je parao moju utrobu, uništavajući mi guzu svojom žestinom. Osjećao sam snažan bol u guzi, a suze su mi izbile na oči. Međutim, iako očajan i bespomoćan, osjetio sam kako se moj kurac budi, a s njim i pohota da me koriste još i još. Primjetio je to i Davor te je iskomentirao kroz smijeh:
– Ajme, ovaj još nije ni razrađen – čuo sam Davora.
– Ali guta kao najveća drolja – Rekao je Ante, prodiravši i dalje žestoko u moja usta.

gejevi guraju kurčeve u usta momku

Nastavili su me tako komentirati kao neku igračku , a njihovi naleti nisu posustajali. Dapače, postali su još žešći. Ležeći na palubi i apsorbirajući te bolne i žestoke prodore, shvatio sam da sam ponosan na te njihove komentare. Iako su većinom zvučali ponižavajuće, u meni su izazivali osjećaj ponosa. Shvativši to, počeo sam osjećati kako uživam u boli i kako moji vrisci postaju uzdasi. Baš kad sam se prilagodio Markovim naletima, on i Davor su zamjenili mjesta toliko brzo da ne bi ni primjetio da nisam prepoznao da je sada neki drugi kurac u meni. Davor je ipak bio milostiviji, te je u moju guzu penetrirao puno laganije od Marka.

Ante je nakon nekog vremena pozvao Marka i ustupio mu mjesto. Ante je stao s desne strane moje glave, a Marko je stao s lijeve odozgo. Oba kurca nalazili su se iznad mog lica, gotovo se dodirujući međusobno. Bilo ih je predivno gledat, te sam instinktivno podigao glavu ne bih li polizao oba glavića istovremeno. Njih su dvojica šakama pridržavali svoje kurčeve, dok sam se ja trudio ponavljati tu radnju, uživajući istovremeno u Davorovom strastvenom, ali dovoljno blagom prodiranju u moju guzu.
– Dečko, što bi ti mama rekla da te vidi? – rekao je Davor te se odvalio glasno smijati, ne smirujući svoje prodore.

Ante i Marko su mi sad naizmjenice počeli uguravati kurac u usta, zabijajući se u moje obraze. Ja sam totalno odbacio i zadnju trunku dostojanstva i potpuno predan, sa veseljem sam širio usta, ne bi li netko od njih uletio unutra. Dok su se njih dvojica zabavljala, a ja poput neke drolje dahtao i tražio još, Davor je krenuo ubrzavati ritam. Stenjao sam sve glasnije, a moja se slina razlijepila u više dugačkih niti od mojih usana do raznih djelova Markovog i Antinog kurca, a onda je odjednom Davor viknuo:
– Ante, dođi i izjebi ga. Ja ga idem zalit po faci.

Na nekih 5 sekundi ostao sam ležati raširenih nogu, dok je moja razvaljena guza zjapila prazna. 5 sekundi trebalo je Anti da prisloni svoj gljivasti glavić na moju rupicu i krene je širiti. Nisam se mogao suzdržati i glasno sam vrisnuo:
– Toooooooooooooooooooo!

Jebačina na jahti, II dio

Davor je uz glasan smijeh opkoračio moju glavu te mi krenuo drkat kurac ispred lica, a ja sam se trudio propeti, ne bih li ga bar malo liznuo. On me pak gledao ravno u oči i nadrkavao svoj kurac i približavajući se vrhuncu. Ante je za to vrijeme prodirao lagano, ali odlučno u moju guzu, a Marko je sa strane čekao svoj red.
– Ja ću na kraju kad se vas dvojica ispraznite. Želim ga za sebe, da vidimo koliko može izdržati.

Davor se samo smijao, približavajući se vrhuncu, a Ante je već ušao cijeli unutra. Kad ga je izvukao i uvalio brzo i žestoko, taman sam bio u mislima koliko volim ovo što mi rade, tako da mi je nesmotreno izletjelo:
– Volim vaše kurčeve! – Na što ni jedan od trojice nije reagirao. Ante je uhvatio žestoki ritam, a Davor se približavao vrhuncu. Marko mi je pak stiskao bradavice među svojim debelim prstima, izazivajući kratku oštru bol koja je izazivala trzaje cijelim mojim tijelom. Baš u jednom od tih trzaja, pogledao sam prema Davoru, a on je, kad su nam se pogledi sreli, položio glavić na moje usne i počeo svršavati. Osjetio sam kako jaki mlazovi tople tekućine udaraju u moje usne, jezik i bradu i prskaju na sve strane. Širom sam otvorio usta i pokušao uhvatiti što više njegovih mlazova, dok mi se glava tresla od Antinih naleta.

Počeli su me zalijevati svojom spermom, tu na jahti

Davor ni na trenutak nije trepnuo. Dok su njegovi mlazovi punili moja usta, zalijavali cijelo lice i slijevali se na sve strane, Njegov je strog i autoritativan pogled probadao moje oči, izazivavši neki čudan osjećaj prepuštanja u meni. Znao je on što je postigao i samo je nastavio sa svojim pražnjenjem po njegovoj novoj igrački. Dok sam se ja tako predavao, nisam ni primjetio da Marka već neko vrijeme nema. Ante je, ne obazirući se na išta oko njega, navalio razvaljivati moju guzu sve žešće. Kako se Davor maknuo u stranu, dignuo sam glavu i gledao ga kako me jebe, lica i dalje zalivenog Davorovom spermom koja se slijevala na sve strane.

I prizor i osjećaj bili su nevjerojatni. Ante je zgrčenog lica iza svojih sijedih brkova davao sve od sebe, a ja sam u tim naletima uživao. Oblik kurca kakav je imao Ante najviše mi je prijao od svih te sam sve više zazivao još i još. Tada se vratio Marko i viknuo:
– Okreni kuju!

Ante se osmjehnuo i pogledao prema njemu. Ja sam također pratio Antin pogled i ugledao Marka kako se približava s konopcima u rukama. Nisam se ni snašao, a Ante ga je izvadio i okrenuo me na trbuh, a zatim podigao guzu. Lica zaljepljenog u palubu, uzdignuo sam kukove visoko, kako me Ante navodio svojim čvrstim stiskom oko mojih kukova. Već sljedeće sekunde osjetio sam ga kako polako ali snažno prodire u mene, stičući moje kukove i povlačeći ih prema sebi. Ja sam bio u ekstazi i samo sam glasno vrisnuo:
– Tooooooooooooooooooooo!

Kada sam osjetio snažni stisak oko obje ruke i potezanje. Ante se primirio kada je došao do kraja, a Marko je debelim konopcem svezao moje ruke tako da ih ne mogu ni milimetra pomaknuti. Čim se Marko odmaknuo, Ante je sporo ali tvrdo krenuo jebati me odozada. U skroz neudobnom i bolnom položaju, lica zaljepljenog za palubu, tako da je na njemu praktički cijela težina moga tijela, a usput prima i sve žešće Antine udare, iz mene se čulo samo:
– Joooooooooooooooooooooooooooooooš…!

Jebačina na jahti, II dio

Ante je još pojačao ritam, a Marko je sjeo iznad mene i položio noge oko mene, svaku sa svoje strane glave. Dok sam ja vrištao od užitka pod Antinim žestokim udarima, Marko me grubo primio za kosu i potegao moju glavu prema gore. Ruku svezanih iza leđa, potpuno bespomoćan, trpio sam strašnu bol, ali nisam se dao zaustaviti.

Čim mi je glava bila dovoljno visoko podignuta, Marko se pomakao tako da mu je kurac točno ispod mojih usta. Otvorio sam ih širom i on me odmah spustio na svoj glavić. Bio sam potpuno ovisan o jačini njegovog držanja za moju kosu…

Bolilo je i bilo je strašno, ali mene je samo brinulo kako ću progutati tu debelu mrcinu! S Antinim sve žešćim naletima, to je bilo još teže. Kako sam pomalo uspio cijeli glavić primiti u usta, njegova ruka mi je pritisla glavu i natjerala me da samo ustima kliznem, bez ikakve kontrole, na njegovu ogromnu mrcinu. Nabio sam se na nju do grla. Jedva sam izdržao tu bol, a još sam se ktome i gušio, nabijen na debeli kurac. Muka je u meni istovremeno budila želju da sve stane i ponos što sam tako predana drolja.

Bio sam sretan i ponosan, iako totalno ponižen i fizički maltretiran. Bio sam u raju…

Marko je ponovno počupao moju glavu i počeo hvatati ritam koji mu odgovara, a Ante je bio na vrhuncu žestine, ali je polako počeo preskakati ritam. Znao sam da je blizu orgazmu i želio sam da me napuni dok se meni suze slijevaju niz obraze dok Markov kurac skroz uništava moje grlo. Iako je bio blizu kraja, žestoko se i dalje zabijao u mene, nabijajući me na prijateljev kurac još jače. Pri samom kraju je ubrzao još više, a onda se žestoko zabio u mene i krenuo me punit, uz glasno dahtanje. Kako se on nabio u mene, ja sam se ponovno nabio do kraja na Markov kurac te sam, gušeći se u njemu, glasno uzdisao od sreće što me Ante puni.

Čim je Ante završio, Marko se izmaknuo i pustio me ležati na licu, naguženog. Tek nekoliko sekundi kasnije osjetio sam brz i snažan prodor u moje dupe. Iz mene se čuo glasan dugi vrisak zadovoljstva. Znao sam što slijedi i nisam mogao dočekati. Čim je ušao u mene, Marko je odmah krenuo žestoko. Još žešće nego prvi put. Uživao sam i nisam se ustručavao to ni pokazati zvukovima. Cijelom palubom su odjekivali moji povici:

– Ajme kako je dobar, još, tooooooooooooo!

Marka je to očito motiviralo da bude još žešći. Jednom rukom čvrsto je primio moj guz, a drugom me uhvatio za glavu. Primao sam ga žestoko i uživao u svakom uletu, a neudobnost poze činila me još napaljenijim. U jednom trenutku sam se krenuo trzat, ne znajući što mi se događa, a kad me Marko naglo potegao za kosu i podignuo u zrak, samo sam vrisnuo i osjetio kako me prolazi orgazam. Iz mog je kurca špricalo po cijeloj palubi dok je Marko još pojačavao. Moje se cijelo tijelo treslo u boli i snažnom orgazmu, dok je guza snažno stiskala njegov kurac, koji ju je nemilosrdno i dalje razarao.

– Kujo, napunit ću te! Napunit ću te!

Ja sam se i dalje tresao od ovog nikad doživljenog orgazma kada sam osjetio da se ritam smanjuje, ali snaga prodora pojačava. Jebao me tako još neko vrijeme, a zatim me pustio da padnem na pod, a on se do kraja zabio u mene, pritiščući mi bokove u palubu i puneći me žestoko. Cijelom težinom legao je na mene i ostao tako dok se nije do kraja ispraznio. Čim je završio, ustao se i otišao, puštajući me svezanog i bespomoćnog da izjeban do krajnjih granica ležim nasred palube na jahti. Opustio sam se i pokušao se umiriti misli u svojoj glavi. Prvi put sam bio nečija drolja i odmah ne jednom, nego trojici!

Dok sam se ja tako borio sa svojim mislima i saznanjima da volim poniženje, prišao je Ante i oslobodio me. Pogledao sam ga, podižući se, uz smiješak i rekao:
– Hvala.

grupno gay svršavanje i polivanje spermom

Samo se okrenuo i otišao sjesti malo dalje, pored Davora, a ja sam se ustao i uz smiješak krenuo prema njima. Stao sam pored njih i smiješkao se. Na licu mi je i dalje bila zalijepljena Davorova sperma, a Antina i Markova se cijedila niz nogu.

– Ideš s nama sljedeći tjedan do Korčule – rekao je Davor. Nije to bilo pitanje. Ton je bio jasan i nedvosmislen. To je činjenica i gotovo. Zaklecala su mi koljena, pogledao sam u pod i sramežljivo kimnuo glavom… – Opusti se, vidiš da ti se sviđa – rekao je pljesnuvši me po guzi…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Kinky Tom


It only seems kinky the first time.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x