Jebačina na jahti, I dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Put do kinky drolje koju ste upoznali u prošlim pričama nije bio kratak. Godinama sam istraživao, tražio se i isprobavao razna iskustva. Priča koju ću vam danas ispričati dogodila se na početku tog puta, I to na jahti, kada još zapravo i nisam bio siguran gdje će me odvesti moje želje i požude.

Imao sam 18 godina i tek sam trebao krenuti na fakultet, a proteklo je tek nekoliko mjeseci od kad sam izgubio nevinost s muškarcem. Tek je nekoliko susreta s mojim prvim bilo iza mene, a osim njega, susreo sam se s još dva njegova prijatelja. Svi su oni bili dosta stariji od mene i već sam tad shvatio da me upravo takvi najviše zanimaju. Ipak, nisam još ni sam znao što točno želim od seksa s njima.

Bilo je ljeto i vraćao sam se s mora te sam zastao u jednom trgovačkom centru ne bih li kupio sladoled. Lice sam obrijao toga jutra, tako da je moje dječački izgled dolazio do punog izražaja. Imao sam kratku svijetlo smeđu, gotovo plavu kosu, a na sebi sam nosio običnu žutu kratku majicu i šarene kupaće cvijetnog uzorka do pola bedra i tenisice.

Odabrao sam sladoled “King double” na štapiću i stao u dugi red na blagajni. Nisam previše obraćao pažnju na kupce ispred sebe, već sam vrijeme čekanja trošio čitajući poruke na mobitelu. Bilo je to vrijeme prije svih silnih dating aplikacija i većinom sam na rijetkim internetskim dating siteovima brzo ustupao broj mobitela svojim sugovornicima, a zatim bi komunikaciju nastavili SMS-om. Poruka je uvijek bilo pregršt te sam utonuo u čitanje i odgovaranje dok se red polako primicao prema blagajni. Kada je ispred mene na blagajni bio tek jedan kupac, začuo sam ga kako govori blagajnici:
– Dajte nek ide prvo ovaj mladi slatkiš. I naplatite meni njegov sladoled.

Polako sam podigao glavu i ispred sebe ugledao visokog sijedog gospodina u kasnim pedesetima kako mi se slatko smješka, puštajući me da prođem ispred njega. Iako sijed i puno stariji od mene, gospodin je djelovao uglađeno, privlačno i njegovano. Kratka sijeda kosa, ugodno lice s malo bora i bez brade, odjeven u finu košulju i u crne hlače od odijela. Pogledom me strijeljao ravno u oči, smiješkajući se bez imalo srama. Ja sam se, s druge strane, jako zacrvenio. Iako mi je godio njegov kompliment i iako mi je djelovao privlačan, prvi je to put da mi netko otvoreno uletava u javnosti.

Prolazeći pored njega, osjetio sam kako mi koljena klecaju, a i donja je vilica podrhtavala. Ipak, uzvratio sam mu smješkom i zahvalio se prolazeći tek nekoliko milimetara od njegovog torzoa, na putu do blagajne. Dok je blagajnica uzimala sladoled iz moje drhtave ruke i skenirala ga, osjećao sam kako me on i dalje promatra. Pogledao sam ga stidljivo u oči, zahvalio se i produžio prema izlazu sporim korakom. Iako sam namjerno sporo koračao, on je imao puna kolica razne hrane, sokova i alkoholnih pića, te nije bilo šanse da me sustigne. Odlučio sam ga sačekati kod izlaza te sam stao uz vrata, otvorio svoj sladoled i krenuo ga lizati. Nekoliko minuta kasnije napokon sam ga ugledao kako prolazi kroz izlazna vrata, gurajući pretrpana kolica.

– Gospodine, puno Vam hvala na sladoledu. Mogu li Vam pomoći ukrcati te stvari u auto – rekao sam, približavajući mu se. Zastao je i odmjerio me odozdo prema gore.
– Slatkišu, nisam te zato počastio. Ali mogao bi mi pomoći – rekao je on, nastavljajući gurati kolica prema parkiralištu. Lizao sam svoj sladoled prateći ga u stopu dok nismo stali ispred njegovog automobila. Bio je to najnoviji model Mercedesove E klase. Naravno, obzirom na držanje i odjevanje, uopće me nije iznenadila skupocjenost njegovog automobila. Kada smo sve iz njegovih kolica prebacili u prtljažnik, uspravio se i pogledao me u oči i progovorio:
– Bi li došao sa mnom na moj brod na piće? Da se malo bolje upoznamo?

gay drkanje kurca preko pantalona

Osjetio sam kako se grozno jako crvenim, a pogled mi je skliznuo u pod te sam sramežljivo piljio u crte parkirališta na podu i nerazgovjetno zamuckivao.

– ‘Ajde, ‘ajde neće te jedno piće boliti. Sjedni u auto – rekao je odriješito, otvarajući vrata automobila i sjedajući na vozačevo mjesto. I dalje piljeći u pod, uputio sam se prema suvozačkom mjestu i sjeo pored njega. Tek što sam zatvorio vrata, on je krenuo. – Ja sam Davor. A kako se slatkiš zove? – rekao je, pruživši mi ruku na semaforu. Prihvatio sam njegovu ruku i osjetivši njegov čvrst i muževan stisak, predstavio sam mu se. Ostatak puta nastojao me opustiti pričom o curama, o fakultetu, kako provodim vrijeme i ostalim neobaveznim temama. Ni u jednom trenu nije spominjao ono što smo oboje znali da slijedi, te me sram pomalo napuštao iako je i dalje bio prisutan.

Vozimo se u jedan od susjednih gradića i tamo stižemo u marinu…

– Ne brini za moju posadu i prijatelje. Bezopasni su – govori mi on, hvatajući me za golo koljeno dok traži parking. Osjećajući njegov dodir, kroz moje tijelo prolaze trnci, a u grlu mi zapinje knedla. Napokon, parkiramo ispred nove novcate dvadesetmetarske jahte. Na jahti nas čekaju tri mornara, a dok mi iz prtljažnika vadimo vrećice namirnica, prilaze nam i pomažu preuzimajući ih i noseći ih na jahtu. Pratimo ih na jahtu i Davor me vodi na krmu te mi govori da se opustim dok nam on donese piće.

Sjedam za jedan stol i nalaktujem se čekajući. Ubrzo dolazi Davor, noseći kantu leda, dvije čaše i bocu gina. Sjeda tik uz mene, a njegove hlače dodiruju moje noge te stavlja doneseno na stol, a zatim nam toči piće i započinje razgovor.

I dalje me nastoji opustiti, ali ne propušta priliku otvoreno mi se udvarati. Njegova mi pažnja godi i osjećam se veoma ugodno u njegovom društvu. Pijemo piće za pićem, a brod polako kreće u plovidbu dok se ja sve više i više opuštam.

Dok napuštamo marinu, Davor svojom rukom čvrsto, muški stišće moje bedro, a ja lagano širim noge, dopuštajući mu prilaz dok mi priča o svojim plovidbama Jadranom. Boca za stolom se polako prazni, a jahta se sve više udaljuje od naselja, da bi konačno pristala na ulazu u jednu pustu uvalu. Moja je noga sad već prebačena preko Davorove, a ja sam udobno zavaljen u klupu, potpuno otvoren za Davorove dodire. Odjednom se gase sva svjetla na jahti, a ostaje samo ambijentalno osvijetljenje, te svijetlost punog mjeseca. Dok mi Davorova ruka prelazi preko trbuha i prepona, moja ruka opipava njegove bicepse, a on se lagano naginje, šapčući mi na uho:
– Slatkišu, jesi li se kada zabavljao sa muškarcem?

Osjećajući kako trnci protresaju cijelo moje tijelo, lagano kimam glavom, a zatim osjećam njegove usne na svom vratu. Pita me je li mi se sviđalo, a ja potvrdno kimam, ispuštajući glasni uzdah. Osjećam kako njegova ruka klizi kroz moju nogavicu i instiktivno se namještam tako da mu oslobodim put.

Moj je kurac već odavno ukrućen u mojim kupaćama, a njegovi dodiri na mojoj koži izazivaju trzaje mog kurca. Osjećam kako mi ljubi vrat i potpuno se prepuštam, zaboravljajući da nismo sami. Njegove su ruke istraživale moje tijelo, zavlačeći se ispod moje odjeće, a ja sam glavu zabacio preko naslona klupe i uživao, osjećajući njegove poljupce i dodire. Svaki dodir bio je izrazito nježan, ali opet muževan i odvažan, izazivajući da mu se sve više i više prepuštam.

jedan gej drugome pljuje na čmar i liže ga

Ljubeći mi vrat, pomalo je skidao moju majicu s mene i, kada ju je prebacio preko moje glave, odbacio ju je na pod krme. Nastavio je usnama kliziti niz moja ramena i prsa, namještajući se između mojih nogu i čvrsto me držeći za bokove. Odjednom su njegove šake čvrsto zgrabile rubove mojih kupaća, a u isti je tren snažno zagrizao moju desnu bradavicu. Moja su se leđa izvinula, glava prebacila dublje preko naslona klupe, a kukovi podigli, dok sam se nogama podupirao o pod, a ramenima o naslon klupe. Moja su usta u tom trenutku ispustila krik užitka, a svoje sam bokserice i njegove prste osjetio kako klize niz moja bedra, a zatim i listove.

Zatvorio sam oči i širom raširio noge, oslanjajući jednu na klupicu, a drugu na stol sa pićem. Alkohol je samo pridonio mojoj podatnosti te sam se do tada već potpuno predao njegovim rukama i usnama. Nastavio je ljubeći mi trbuh i spuštajući se među moje noge na koljena. Ljubio mi je prepone, a moj je tvrd kurac trzao na svako njegovo prijanjanje usana na moju kožu.

Primio me je čvrsto, muževno ispod bedara i podigao moje noge, tako da su mi koljena došla skoro do glave. Osjetio sam njegov jezik ispod svojih jaja i kako lagano liže svoj put prema mojoj rupici. Cijelo moje tijelo je drhtalo u ekstazi, a kada je jezik dotakao rupicu, cijelom uvalom se zaorilo.

– Ah da, to! To mi radi! – Nasmješio se i nastavio. Strastveno me oblizivao jezikom i gurao ga u moju rupicu. Zatvorenih očiju i potpuno prepušten užitku, ja sam samo ispuštao glasne neartikulirane zvukove užitka. – Želim Vas u sebi! – uspio sam progovoriti uz gomilu zamuckivanja, između uzdaha. – J… j… jebite me, molim vas!

Jebačina na jahti

Kriknuo sam u ekstazi, previjajući se i šakama stiščući klupicu. Osjetio sam kako staje te se poljupcima penje uz moje tijelo, sve dok nije stao na vratu. Lagano sam otvorio oči i vidio ga kako otkopčava hlače, a iz njih je ispao ogroman kurac. Bio je obrijan, ali sigurno je bio duplo deblji od mog, a u dužini je mjerio oko 20 cm. Glavić se sjajio dok ga je on čvrsto držao u ruci, navodeći ga među moje noge.

Ja sam, da mu olakšam, jednu nogu prebacio preko naslona klupice, dok sam drugu položio na njegovo rame. Stajao je moćno iznad mene i gledao me ravno u oči, a kurac je oslanjao o moju rupicu. Osjetio sam kako mi se njegov glavić trlja o moj ulaz dok je on po kurcu i mojoj guzi prolijevao neku gustu tekućinu. Kad ju je i odakle izvadio, ne znam, ali sam osjetio kako grije kožu oko moje rupice, podmazujući nas oboje.

Gurnuo je ogroman kurac u mene, tu na jahti

Najednom je samo ispustio boćicu iz ruke i čvrsto me primio za bedro noge koja se oslanjala na njegovo rame. Osjetio sam kako bokove pomiče naprijed i kako njegov glavić povećava pritisak na moju rupicu. Zatvorio sam oči, zagrizao usnu, ne bi li skrenuo misli sa boli koja je jačala te čekao. Njegov je glavić sada već stvarao jedva podnošljiv pritisak i bol me obuzimala, a onda je guza popustila i samo je kliznuo unutra.

Suze su mi krenule na kuteve očiju i počeo sam ubrzano disati, a on je na trenutak zastao ne bi li pričekao da se priviknem. Čim je uočio da moj izraz lica ukazuje na manju bol, naglo je i snažno gurnuo bokove prema meni. Njegov je kurac samo kliznuo unutra, brzo i snažno, izazivajući bolni izraz lica i glasni vrisak. Osjetio sam ga kako širi moj anus, ulazeći sve dublje i dublje u mene, sve dok njegovi bokovi nisu snažno udarili u moje guzove. Kada je bio cijeli unutra, snažno me jr primio šakom za vrat i počeo lagano, ali čvrsto i snažno jebati.

Nestajalo mi je daha ali uživao sam u svakom njegovom naletu. Trudio sam se što više raširiti, ne bi li on što lakše ulazio, a rukama sam milovao njegova sijeda ali jaka prsa. Pod njegovim naletima, moji su se uzdasi i vriskovi orili uvalom, a njega je to motiviralo da pojača ritam i da navali još jače i još muževnije. Bol je odavno prestala, a ja sam se prepustio ekstazi koja je preuzela cijelo moje tijelo, izazivajući izvijanje leđa, zabacivanje glave i vriskove dok sam osjećao kako puni moju unutrašnjost.

Jebačina na jahti

– Davor je opet nekog dobrog klinca našao – čuo sam razgovor negdje u pozadini, a uskoro su se na jahti za stol pored našeg sjela dva čovjeka Davorovih godina, ali puno manje privlačna. Nije to omelo ni mene ni njega. Davor je još ubrzao, vadeći svoj kurac skroz van iz moje guze te ga potom svom snagom (a imao je puno snage) zakucavao u mene do kraja.

– Svršit ću! – vrisnuo sam, na što se Davor samo nasmješio i nastavio. Dahtao sam sve brže i brže, znojio se nenormalno, a svakim ubodom osjećao sam da je orgazam sve bliže. Ova dvojica u publici su se smijala i komentirala, a ja sam nastojao što bolje dočekati svaki nalet.

I onda, točno u trenutku kad je Davor bio cijeli u meni, a njegova me šaka gušila toliko snažno da mi se vrtilo od nedostatka kisika, moj je kurac eksplodirao, a tijelo se počelo nekontrolirano trest. Moja je sperma špricala svukuda, a ja sam zabacio glavu što sam više mogao nazad, nabijajući se kukovima što jače na Davorov kurac dok me tresao fantastičan orgazam. Davor nije posustajao ni brzinom ni žestinom, a ja sam nastavio još nekoliko minuta tresti se u ekstazi.

Tada je došao i Davorov red. Dok je snažno probijao moju guzu koja se svom silom stiskala oko njegovog kurca, zabio se duboko u mene i zgrčio cijelo tijelo, a zatim sam osjetio kako me puni. Osjetio sam kako njegova sperma utječe duboko u meni, puneći me do krajnjih granica, a on je čvrsto primio naslon klupice i nastavio svršavati.

Kada je mene konačno popustila ekstaza, a on se potpuno ispraznio, samo se strovalio sjesti pored mene i pokušavao doći do daha. I ja, iako mnogo mlađi, sam jedva hvatao zrak, sjedeći i dalje raširenih nogu i zabačene glave, dok sam osjećao kako mi iz guze curi njegova sperma.

– Ovo je bilo izvrsno. Nadam se da ćemo ponoviti još koji put – rekao sam mu uz smiješak. Odgovorio mi je kimanjem glave te se uspravio da nam natoči piće.

Nakon što smo nazdravili i na iskap popili hladni gin, upoznao me i s našim promatračima na jahti. No, o tome ćemo sljedeći put…

gej grupnjak na jahti

Nastavak: Jebačina na jahti, II dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Kinky Tom


It only seems kinky the first time.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x