Bujna ujna i dvije kite u njenoj guzi

Svaka žena ima svoj miris. A mnoge svojim mirisom pozivaju na seks. Kao mlade, žestoke zvijeri, njihova tijela ispuštaju nepogresiv zov, pune muške nosnice svojom strašću, željom za tvrdim kurcem. One druge žene, iz obitelji – majka, sestra, baka – one mirišu nekako tupo. Pa čak i kada malo dijete vidi svoju mladu majku potpuno golu, ne uzbuđuje se, jer ona miriše drugačije, nimalo privlačno. Ali moja bujna ujne jednom je primila čak dvije kite u svoju usku guzu…

A onda je došla ona. Ujna iz Austrije. Bili smo u Sloveniji, na skijanju. Dijelio sam sobu s njom.

Bila je to relativno mlada žena, u ranim četrdesetim… Ali savršena. Vitka, dugih nogu. Blijede puti. Duga, crvena kosa spuštala joj se do oblih guzova, preko velikih, ali čvrstih grudiju… Imala je napućene, punašne usne, kojima kao da je uvijek pozivala na poljubac. Velike, tamne oči, s dugim trepavicama, i oštre, zamamne obrve…

Kada sam bio djecak, vidio sam, slučajno, kako je moj stariji brat praši u gostinjskoj sobi.

Gledao sam, iz prikrajka, dok je on širio njene butine i zakucavao svoj napet ud duboko u njenu mokru pičku.

Nije mi bilo jasno zašto to rade – pa, bože, u rodu su! Ali sada, sada sam počeo shvaćati.

Nakon napornog dana na snijegu, povukli smo se u svoje sobe, ona i ja zajedno.

Legao sam na krevet i upalio televiziju. Ona je pošla pod tuš. Vratila se potpuno gola. Ostao sam zaprepašten.

– Neće te biti sram, zar ne? – dobacila mi je sa smješkom, i sjela na svoj krevet, nasuprot mojem.

Gledao sam opčinjeno u njene otvrdle bradavice i široke, skoro krvavo crvene kolutove oko njih. Nehajno se češljala.

Bio sam se već svukao u uske bokserice, i moja nabreklina među nogama postajala je sve očitija. Pogledala je prema meni, i nasmijesila se:
– Hej! Pa, digao ti se!

Poželio sam da se zemlja otvori i proguta me. Krv je prštala u mojim obrazima i mislio sam da ću umrijeti od neugode, a ujna je mirisala kao mlada ždrebica željna prljavog, grubog seksa.

– Neštasko! – uzviknula je.

Ostao sam nepokretan. Ustala je i prišla mi. – Ja sam kriva, zar ne? – prošaptala je. – Ja sam ga ovako uznemirila, nisam li?

Nisam znao što bih rekao. – Sada kada sam ovo učinila, nema mi povratka… – nastavila je, pa kleknula pred mene. Vještim prstima povukla je moje bokserice naniže i svukla mi ih do koljena.

– U…Ujna… – promrmljao sam.
– Šuti – prekinula me blagim glasom, pa uzela moj tvrd kurac u ruku. Zadrhtao sam, a moj ud se propeo među njenim prstima. Osmjehnula se i lagano ga prodrkala.

Mirisala je kao kurva.

– Pa, mali – pogledala me prodorno – da ti ga izdrkam, ili da ti pušim?

Šutio sam i zurio u svoj napet kurac stisnut u njenoj šaci.
– Da ti drkam? – ponovno je pitala. Zažmirio sam i prošaptao:
– Puši.

Nasmijala se glasno:
– Što si rekao, da ti drkam?

Duboko sam udahnuo, pa ponovio glasnije:
– Puši.

Smijala se nekoliko sekundi, pa naglo pognula glavu i progutala moj kurac u jednom zalogaju. Osjetio sam kako se njen nosić utrljava u moja znojna jaja, dok je žustro oblizivala penis svojim vrućim jezikom.

Pomislio sam da ću eksplodirati. Lizala je divlje, kao kakva zvijer puštena s lanca. Nesvjesno, obuhvatio sam njenu glavu odostraga, i privukao je još bliže sebi, trpajući pohlepno ud duboko u njena usta. Mrmljala je nerazgovjetno i nekontrolirano pušila, sisala, lizala.

Uplasio sam se da je to sve, pa sam je povukao za kosu i oslobodio svoj kurac njenih pohotnih ustiju. Povukao sam ju na krevet, licem pema dolje, i podigao njene guzove visoko prema gore.

– Oho, mali je izrastao u jebača! – podrugljivo je primjetila.
– Raširi guzove – naredio sam, pun tek otkrivenog samopouzdanja. To joj se svidjelo i razmakla je polutke stražnjice, otkrivajući mom pogledu uzak, mokar čmar i potpuno ovlaženu, rascvjetalu pičku. Taj prizor potpuno me raspomamio.

Prislonio sam glavić na njenu picu, pa je naglo privukao sebi, prodirući žestoko u njeno nezasitno grotlo. Jauknula je i glasno se nasmijala. To je već postajalo lagano iritantno, taj njen nadmoćan smijeh, pa sam navalio grubo razarati njenu pičku.

Udarao sam trbuhom u njene guzove, dok je moj kurac brutalnom oštrinom provaljivao sve dublje. Vrpoljila se na krevetu, vrtjela kukovima i usisavala ud duboko u sebe.

– Mmmmmmh… Tako, daj, nahrani svoju ujnu, popuni me, navali, trpaj to u mene, rasturi me! – vrištala je.

Uplašio sam se da će nas netko čuti, ali televizija je bila dovoljno glasna. Jebao sam, ali njoj nje bilo dosta.
– Da, daj, jebi mali, jebi, jebi ujnu, daj mi ga do jaja, trpaj, trpaj!

Kakva jebačica! Neumoljivo je zahtjevala još, više, više i više…

Ševio sam koliko sam mogao, a zatim ga naglo izvukao i prosuo svoje užareno sjeme po njenim leđima.

Skočila je na noge i pljusnula me.
– Koji ti je!? – viknula je dok joj se pičkin sok cijedio niz butine. – Misliš da je to to, da mi je dosta? Ti bi se malo umočio, pa svršio i zaspao? Zaboravi! Ima da me jebeš dok ne svršim.

Pljusnula me ponovo, pa legla na krevet i izbacila guzove prema meni. Savladavši iznenađenje, ponovo sam prislonio kurac na njenu picu, pa pogledao kako se moja sperma s glavića razmazuje po njenim usminama.

– Oprosti, ujna – ispričao sam se – ali ne mogu ti ga uvaliti ovako svog punog sperme.
– Onda me jebi u šupak – kratko je odgovorila.

Od toga mi se digao kao nikad ranije. Podigao sam ga i ugurao joj ga u čmar. Ulazio je polako, s mukom. Njen anus širio se sporo, cvjetao je oko mog uda, uvlačeći ga milimetar po milimetar, sve dok glavić nije sasvim prodro.

Neljudski je zarežala i trznula dupe unatrag, i kurac je kliznuo duboko, sve dok mi se jaja nisu priljepila uz njene mokre prepone. Režala je i ritala se, vrtjela je guzovima oko mog penisa, kosa poskakivala je po znojnim joj leđima.

Bujna ujna i dvije kite u njenoj guzi

Kružila je straznjicom kao komad mesa na ražnju, a ja sam se zabijao što sam jače mogao. Ta je žena bila sam vrag. Šupak joj se potpuno rascvjetao, jecala je, gurala si prste u čmar pokraj mog kurca…

Vrtjelo mi se u glavi, sljepoočnice su mi bubnjale, vid mi se maglio. Zvijer.

Konačno, poskočila je, glasno vrisnula i survala se na plahte. Gledao sam kako znojna drhti na krevetu i ponovo svršio, po njenim guzovima, leđima i vatrenoj kosi.

Umirila se, a kao iz najgore noćne more, netko je pokucao na vratima. Čuo sam bratov glas, i sledio se.
– Hej, vi! Tiše malo.

Ostao sam ukočen. – Ako već gledaš pornice s malim, bar stišajte ton – dodao je brat, a ja sam odahnuo. Ujna se glasno nasmijala, pa dobacila: – Hoćeš li gledati s nama?

Ponovo me obuzela nelagoda, jer brat je ušao. Kada nas je vidio gole i oznojene na krevetu ostao je ukočen, bez teksta.

– Što se mrgodiš? – slegla je ramenima ujna. – Kada si me ti prcao, nije ti bilo krivo. Sada je došao njegov red.

Brat me pogledao prijekorno, ali ujna je nastavila:
– Daj, ne seri. Dovuci dupe ovamo, i ukrcaj svoj tvrdi kurac u moju pičku. Baš sam željna dvostruke ševe. Trebale su joj dvije kite.

On je još neko vrijeme oklijevao, ali kada je ujna zadigla guzu i zanjihala njome u znak poziva, samo je opsovao i svukao se.

Ujna me polegla, i uzjahala. Oprezno je namjestila moj glavić na svoju pičku i kliznula prema dolje, gutajući pohotno kurac. Naslonila se sisama na moje lice i počeo sam divlje lizati njene napete bradavice.

Kada se naglo trgnula i zarežala, znao sam da je brat zatukao svoj ud u njen projeban, ovlažen šupak. Dvije kite su je ševile sada…

Bujna ujna i dvije kite u njenoj guzi

Uhvatila me za kosu i privukla moju glavu među znojne sise. Vrludala je guzicom, lijevo-desno, gore-dolje, a moj kurac je bujao u nazastioj pički. Osjećao sam kako se sudaraju moja i bratova jaja, dok smo gasili manijakalnu žeđ naše lude ujne.

Nerazgovjetno je mrmljala, dahtala i stenjala. Između neartikuliranih brbljarija, razabrao sam jasnu naredbu:
– Oba… Oba u… Šupak… Jebem vas blesave… Oba u šupak… Oba u čmar!

Poslušao sam i izvukao ud iz njene pičke. I brat je razumio, pa je stao. Njegov penis mirovao je u njenoj guzi, a ja sam svojeg pokušao ugurati pokraj njegovog. Nije išlo. Iz šupka joj je tekla gusta sluz, mješavina znoja i sperme.

Gubio sam strpljenje i sve sam žešće gurao, a njeni prsti raširili su guzove do krajnjih granica. Čmar joj se polako širio, i ona je nervozno gurala guzicu prema meni. Konačno, u nevjerici sam osjetio kako moj kurac klizi unutra, gurajući se s bratovim, koji je spokojno mirovao u nutrini te nevjerovatne, beskrajno pohlepne stražnjice.

Bujna ujna i dvije kite u njenoj guzi

Oduševljeno je ciknula, i počela mahnito vrtjeti guzovima. Naši kurci su se trljali jedan o drugog, a njen anus se čvrsto stezao oko njih. Nisam mogao vjerovati da se to događa. Kakva kurva, luda, bolesna, nastrana kurva! Uzbuđivala me njena pohlepa, njena vječita žeđ za jebanjem i dao sam sve od sebe da ga zabijem što dublje, dok je znoj klizio s nje u potocima.

Nakon nekoliko dugih minuta, svršio sam, a i ona je ubrzo pokleknula, drhćući u snažnom orgazmu. Napunili smo njen šupak spermom, pa se konačno zaustavili.

Srušila se na krevet. Kada smo izvukli svoje alatke iz njene guze, znatiželjno sam ju promatrao. Njen čmar ostao je širok – crna, mokra rupa u koju bi bez poteškoća ponovo uskočila dva jebača, dvije kite…

– Sviđa ti se? – upitala je umorno.

– Da – odgovorio sam.

Brat se obukao, dobacio joj da je bolesna, i otišao. Ovoga puta joj je stvarno dosta – pomislio sam, ali vraga.

– Drkaj – rekla je.
– Molim?
– Drkaj.
– Zasto? – upitao sam ne vjerujući da još uvijek misli o seksu.
– Volim gledati mlade dečke dok drkaju – odgovorila je mirno. Uzeo sam ga u ruku i počeo natezati gore-dolje. Gledala je opčinjeno kako moj kurac ponovo raste, još uvijek okupan spermom i njenim sokovima.

Prišla mi je i uzela ga u usta. Tresao sam se od iscrpljenosti dok je sisala, spretno i predano. Pušila je i zadovoljno me promatrala, a ja sam se molio da će odustati, da će se konačno umoriti i zaspati.

Nije. Kada sam joj, naravno vrlo oskudno, svršio u usta, nasmijala se i legla kraj mene.

Pustila je da joj sperma klizi niz bradu.

– Idi skuhaj kavu – naredila je.
– Duga je noć!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]Swing newsletter

Ako želiš da dobijaš Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl:

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

3. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

4. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

5. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

6. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments