Lizao sam svoju spermu iz njegovog čmara

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ne znam dal’ vam se nekad desilo da vidite nekog i odmah poželite da se karate. Da želite da ližete sve na njegovom telu, od njegovog kurca, do njegovog čmara. Ne znam dal’ je to obostrana hemija ili šta, ali meni se nedavno desilo. Imam 21 godinu; visok, zgodan, lep, normalan dečko. Ne znam ni kako je krenula moja privlačnost prema muškarcima, nekako je spontano išlo, drkanje sa ortakom, pa pušenje, itd. Uglavnom volim devojke a povremeno me lože likovi.

Nedavno sam imao manji udes pa sam sjebao branik i svetlo na kolima. Otišao sam u servis ali rekli su mi da osiguranje ne pokriva to i da će za moj auto biti mnogo skupo, pa mi je taj radnik rekao da ima jedan čovek što to može da mi zameni ali nije licenciran pa da će biti dosta jeftinije. Uzeo sam br, pozvao i zakazao za sutradan.

Odlazim tamo, prvo sam jedva našao jer oko toga nema ništa, bukvalno livada. Već sam razmišljao da se vratim, ali vidim jako lepa i nova radionica. Kad sam stigao, izlazi čovek. Na sebi je imao trenerku i majicu, bio je nekako nabijen, kao da je nabildovan, ali nekako debeo… ne znam kako da objasnim. Odmah mi se nasmejao i prišao.

Nešto me privuklo jako kod njega, ne znam šta mi bi. Prozdravili smo se. Počeo je opušteno da priča kao da se znamo sto god. Pogledao je auto i rekao mi da sednem tu dok ne završi pregled. Gledao sam ga dok se savijao, podvlačio i ostao tako. Kako me je ložio jebote, nisam znao dal’ bih više voleo da me kara ili da ja njega odvalim kurcem koliko je dobro dupe imao.

Lizao sam svoju spermu iz njegovog čmara

Rekao je da će da poruči delove i da mi javlja kad da dođem. Posle dva dana me zove i kaže da dođem u 5, a prvi put kad sam bio mi je rekao da radi do 5. Bilo mi je čudno, al ajde. Stižem tamo, a drugi radnik mi kaže da rade do 5 i da sam zakasnio, kad izlazi ovaj i kaže:
– E ja sam mu rekao da dođe sad. Idi ti, ja ću ovo da završim. Sve to mi je bilo čudno al reko’ aj da ne preterujem.

Seo sam tu na stolicu pored auta a on je počeo da radi. Ispitao me je sve što moze da pita, pa sam počeo i ja njega. Ima 41 godinu, razveden, ima ćerku. Skoro je otvorio ovo a pre toga je radio u onom servisu. Iz čista mira je skinuo majcu i ostao samo u kombinezonu. Jedva sam se suzdržao da ne zagledam previše dok me je gledao. Uh kako je jebozovan, kako bih mu sisao bradavice. Onako izbačene čvrste grudi, ispod stomak koji je zatezao kombinezon, jake ruke, široka ramena. Pitao me je jel’ ima riba, kako je on karao sve u mojim godinama… Onda sam ja njemu rekao:
– Pa ni tebe ništa ne sprečava da karaš, sad si razveden. – On se nasmejao i rekao: – Pa koja bi sa mnom legla pored tako lepih i zgodnih dečkića kao što si ti?

Mislim da sam bio skroz crven u licu jer sam osetio da me pecka koliko sam se postideo. Nije mi bilo jasno šta mi se dešava, inače ne reagujem tako. Nisam znao šta da kažem pa sam ćutao. Posle nekog vremena sam ga pitao gde je WC. Rekao mi je da moram da uđem u kuću i idem gore.

Krenuo sam ali sam ušao na pogrešna vrata pa je krenuo za mnom i rekao mi da će me odvesti. Ušao sam, namerno sam ostavio malo otvorena vrata i počeo da pišam. Perem ruke – kad ulazi on, kaže:
– Batice, moram i ja da pišam. – Izvadio ga je dok sam još prao ruke, bio je bočno od mene pa sam morao da se okrenem da bih video. Trudio sam se da ne pomeram glavu već krajem oka da pogledam ali on kao da je samo to čekao pa mi je rekao: – Šta viriš, pogledaj slobodno. – Opet me bilo jako blam, pa je rekao: – Ajde slobodno.

Lizao sam svoju spermu iz njegovog čmara

Okrenuo sam se. Držao ga je u ruci a mlaz je išao u WC-šolju. Imao je kraće dlake iznad njega, a kita nekako kratka ali jako debela. Nisam skidao pogled sa njega a on je počeo da ga zavrće kad je završio pišanje. Počeo je da mu se diže…

Prišao sam mu, uzeo je moju ruku i stavio je na svoj kurac. Stiskao sam ga, a on je uzdahnuo. Onda me je uhvatio za glavu i poljubio… Gurao mi je jezik, sisao ga, uh… Svukao mi je majicu i odmah se spustio na bradavice. Grickao ih je i sisao, otkopčao mi farmerke i izvadio moj kurac. Onda je ustao i rekao da je sav prljav i znojav, upalio vodu u tuš kabini i rekao:
– Upadaj.

Pustio je vodu na nas. Gledao sam ga – kako jebozovan lik! Poljubuo me je a onda je počeo da nas sapunja. Ruke su mu bile po celom mom telu, a onda me pribio uz sebe i prstom prešao po mom čmaru, lagano je ugurao nasapunjan prst u mene. Ljubili smo se, a on mi ga je sve žešće gurao. Trljali su nam se kurčevi.

Spustio me je dole i lupio me kitom po faci par puta a onda sam ga progutao. Jako debeo, ali ne previše dugačak. Disao sam mu glavić, lizao jaja, pušio. Gurao mi je glavu do kraja na kurac, sve dok ne osetim njegove dlačice na licu.

Neko vreme sam mu pušio a onda me podigao. Sisao mi je bradavice, ljubio vrat, lagano me okrenuo. Osetio sam pritisak a onda oštar bol.

Ubacio je kitu u mene. Jako je bolelo.

Polako je ulazio ali nije mogao da izdrži pa je počeo jače. Jedva sam izdržao, ali onda je bol prestala. Naguzio sam se a on me je uhvatio za kukove i počeo jako da cepa. Sve je pucalo, on se divljački zabijao u mene. Tresle su mi se noge od uzbuđenja. Nikad me niko ovako nije jebao.

jedan gej drugom puši kurac u radionici

Počeo je jače da stenje, a onda me je tako nabio na kurac da sam udario u zid kabine. Ostao je tako i nije se pomerao. Svršio je u mene. Stiskao me je jako i duboko disao. Kad se smirio pitao me je:
– Jesi svršio? – Rekao sam da nisam.

Počeo je da mi drka. Izmakao sam se i okrenuo ga, naguzio se, a ja sam čučnuo i zario glavu u njegovu bulju. Uh jebote! Imao je jako malo dlaka, a bulja velika, čvrsta. Uživao sam u lizanju njegovog čmara, a on me je držao rukom i nabijao. Par puta sam zavrnuo kitu i svršio kao lud.

Obukli smo se i on je rekao da mora da završi auto. Sedeo sam i gledao ga dok je radio. Malo-malo pa mi se kurac digne dok ga gledam. Kad je završio pitao me je hoćemo li sad drugu turu. Rekao mi je da ga čekam u sobi.

Skinuo sam se i legao na krevet, on se na brzinu okupao i ušao u sobu skroz go. Jebote, kakav sexy čovek! Legao je preko mene i ljubili smo se. Spuštao se ka dole sve dok mu moj kurac nije bio u ustima. Kako ga je iskusno dudlao… Podigao mi je noge i sjurio mi jezik u čmar. Stenjao sam, lagano je gurao dva prsta.

Još uvek sam bio podmazan njegovom spermom a razmišljao sam o jebanju njegovog čmara

Podigao mi je noge na ramena i namestio kurac. Ušao je, opet me je bolelo ali manje. Počeo je da me jebe jače i jače.

stavljanje kurca u čmar, gej

Onda me je okrenuo na stomak. Skupio sam noge a on ga je sjurio do kraja. Ne znam koliko smo poza promenili. Na kraju je svršio opet u mene kad sam bio nagužen. Rekao sam mu da hoću i ja njega da tucam. Gledao me je i rekao:
– Nisam primao 20 godina. – Rekao sam mu da stvarno želim da ga karam. On je rekao da mu ližem bulju pa ćemo videti.

Legao je na leđa i raširio noge. Držao me je za glavu dok sam mu lizao čmar i karao ga jezikom. Ubacio sam prst, kita mu je bila tvrda pa sam prešao da je pušim dok sam mu prstom širio čmar. Rekao je da odem po kremu u WC. Vratio sam se i mazao mu čmar. Namesti me da legnem na leđa, a on me opkoračio i namestio kitu na čmar.

Polako je sedao sve dok nije došao do kraja. Mogao sam odmah da svršim. Koliko me ložilo da gledam ovolikog čoveka kako mi se nabija na kurac. Kad se opustio počeo je jače da se nabija, meša buljom a u isto vreme je drkao svoj kurac i stiskao bradavice.

Skolonio sam ga i namestio ga da bude nagužen. Rekao je:
– Jao mali, šta mi radiš… – Nabio sam jako kurac u njega, izmakao se i rekao:
– Polako.

Opet sam ušao ali laganije, kratko je trajalo i nisam mogao da izdržim. Osetio sam da mi sperma kreće iz dubine i eksplodirao u njega. Nisam mogao da se kontrolišem, samo sam pao preko njega. Kurac mi je ispao iz njegove bulje a on je rekao:
– Aj sad poliži.

Lizao sam svoju spermu iz njegovog čmara

Spustio sam se i lizao svoju spermu iz njegovog čmara. To ga je ložilo pa se okrenuo i dao mi da mu pušim. Posle nekoliko trenutaka mi je punio usta spermom. Prvi put sam gutao, ne znam što, ali njemu sam želeo.

Lepo sam ga olizao i legao pored njega. Rekao je:
– Au mali al si dobar. Hoćemo da nastavimo da se viđamo il’ je to to?

Rekao sam da bih ja voleo. Onda mi je rekao da mu je ovo najbolja jebačina i da bi još svašta probao sa mnom. Naravno da smo nastavili da se viđamo!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x