Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ugostili smo prijatelja sa mreže, II deo

Nastavak priče: Ugostili smo prijatelja sa mreže, I deo

Kasnije smo ležali svo troje zajedno, Mačkica u sredini. Pribijem se uz njen bok, pomazim je po stomačiću. „Fino se družiste vas dvoje, a?”

Živimo slobodno!
Odbacimo stege društva!

Oboje prasnuše u smijeh. Marko se okrenu prema meni sa kezom od uva do uva. „’Ej, što ste vi neki gotivni ljudi, stvarno! Ni sa jednom devojkom nisam bio ovako opušten! A ni u ludilu nisam pomislio da ću imati ovakvu ribu pred njenim mužem!” „Ma, šta ti to pričaš, a?”, reče mu Mačkica mazno i poljubi ga.

Zapravo, uvuče mu jezik. Ljubili su se tako sa jezicaima čitav minut. Okrenula se prema njemu, a guzu meni u krilo. „Znaš šta”, rekoh, „i Mačkica je meni priredila ovo isto, sa našom prijateljicom. Red je bio da se odužim. A red je da i ja sada malo uživam. Vi slobodno ćaskajte, nađite neku temu koja vam je interesantna, šta znam…”

Podigoh joj malo desnu nogicu i namjestih ga od pozadi. Sad, nije da se hvalim, ali što moja mačka ima guzu… oblu, jedru, nježnu. Često je ljubim i grickam i kad nemamo seks. Polako sam je jebao dok su se njih dvoje ljubili. Da, bili smo opušteni…

Posle nekoliko minuta sam ga izvadio i okrenuo se na leđa. Marko je odmah prešao u akciju. Opet njene nogice oko njega…

Jebali su se tako strastveno, tako vatreno da mi se činilo da će se istopiti.

Ovog puta nije svršio, sad se on zadihan izvalio na leđa a ja nastavio. Dok sam je jebao, Mačkica me je ljubila, a u jednom trenutku mi šapnu na uvo: „Hvala ti, ljubavi…”

Negdje do tri sata svi smo svršili još po jednom. Pristala je da joj ga Marko stavi u usta i prospe spermu unutra. Curila joj je niz lice na jastuk, nije je progutala. Oblizala se, nasmijana i srećna.

„’Ej, ljudi”, rekoh im, „moramo nešto da jedemo, trebaće nam snage”. Uzeh telefon, pozvah recepciju i naručih ručak za troje.

„Predlažem da ti dočekaš tipa sa hranom, gola. Nek’ malo vidi koliko si lijepa, a?” „Važi!”, reče i ode u kupatilo.

Nas dvojica ostasmo na krevetu. Uzeh cigarete i pepeljaru sa natkasne. Ponudih ga. „Ne pušim, hvala”, reče. „’Ej, koja si ti sila, čoveče!” „Nastavi, hvala ti! Ništa to ‘hvala’”, rekoh smijući se, „nego, kad se oženiš, javaljaš nam i mi dolazimo”. Pogleda me i obojica prsnusmo u smijeh.

Mačkica se ubrzo vrati, istuširana i nasmijana. „’Oćeš ti sad pod tuš?”, rekoh Marku, „kad ovaj tip dođe da nas ne vidi gole na krevetu, pomisliće da smo pederi”. „Hoću”, reče i ustade. U prolazu je poljubi i pomazi po guzi.

Nisam im više ja bio potreban

Ubrzo se začu kucanje. Prebacih čaršaf preko sebe a Mačkica ode da otvori. „Dobar dan”, začu se muški glas i zveket tanjira. Tip sa sve leptir mašnom na bjeloj košulji uveze kolica. „Evo tu stavite”, reče mu i pokaza rukom na sto. Tip mi klimnu glavom i poređa nešto što je fino mirisalo. „Samo trenutak”, reče mu moja mačka i prođe pored njega do njene natkasne na kojoj je bila tašna. Okrenu mu leđa i malo se sagnu. Tip je bez pardona gledao u njenu guzu. Sagnu se još malo dok je tražila novčanik i pokaza se njena lijepa pička. Nije žurila. Još je malo promeškoljila guzom. Izvadi novčanicu od pet evra i onim njeni finim pokretom mu je pruži. „Za vas”, reče. Sva je sijala, sijale su njene okice, njen osmjeh. Tip joj još jednom odmjeri sise i pičku, uze novčanicu i zahvali se. Odveze svoja kolica, zatvori vrata. „’Ej, stvarno si šašava”, rekoh smijući se. Ona se baci na krevet, poljubi me i reče: „Ti si najbolji muž na svijetu!”

Posle ručka i nekih slatkiša, sjedjeli smo za stolom i ćaskali. Ja sam odbijao dimove, a kako su u sobi bile samo dvije stolice, ona mu je sjedjela u krilu. Pričali smo o svemu i svačemu. Marko joj je s vremena na vrijeme mazio sise, pa bi spustio ruku preko stomačića do pičke.

Počelo je da se smrkava. Nismo uključili svijetlo, dovoljno je bilo ono što je dopiralo s vana. Preko puta je bila neka bolnica, ili šta već.

„Dječice moja”, rekoh u jednom trenutku, „ne znam kako vama ali ovome ovdje tipu se spava”. Pređoh na krevet, njih dvoje za mnom. Opet Mačkica u sredini. Okrenula se prema meni, guza je ovog puta otišla Marku. Zaspao sam posle nekoliko minuta.

Probudio sam se u neko doba noći, otišao u kupatilo. Pri povratku pogledam njih dvoje. Spavali su pripijeni jedno uz drugo, zagrljeni. Lice uz lice. Legoh i ponovo brzo utonuh u san.

Negdje posle sedam probudi me ljuljanje kreveta. Otvorim oči i vidim Mačkicu, uzjahala Marka. On joj mazi sise, spušta ruke do bokova i opet do sisa. „’Ej, vi ne gubite vrijeme”, rekoh im. Nisu me ni čuli.

Ustanem, odem u kupatilo. Istuširam se, operem zube. Vratim se u sobu. Sad je ona na koljenima a on je jebe od pozadi. Glasno su oboje uzdisali.

Sjednem na stolicu i posmatram ih, kurac mi se diže. Promjeniše pozu, napustiše krevet. Sjela je na stolicu pored moje, on stade ispred. Uze mu kurac u usta. Trudila se da ga primi čitavog ali nije mogla. Zagrcnula bi se, a on nije navaljivao.

Posle nekog vremena poče da joj puni usta. Ovog puta se trudila da sve proguta, samo je nekoliko kapi iscurilo niz bradu. Izvadila ga je i oblizivala.

„’Ej”, rekoh, „je li neko za doručak?”

I tako smo nas troje uživali do ponedjeljka ujutru, kad smo se odjavili iz hotela i otputovali. Dok smo se vraćali kući, Mačkica je dremala na sjedištu sa nekim poluosmjehom na usnama.

Nastavak: Nas dvoje sa Jecom

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o