Jače, jače manijače

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Sa mojim manijakom jebala sam se satima…

Kleknula sam brzo ispred njega, otvorila bade mantil, raširila mu noge, podigla glavu, pogledala ga pravo u oči i nabila kurac u usta dok je bio opušten i mekan. Najviše sam volela da osetim kako raste u mojim ustima i morala da iskoristim priliku kad je konačno bio spušten. Počela da mu pušim, sisam, osećajući kako raste u mojim ustima, pulsira, postaje sve deblji i veći, i kad se dignuo skroz, pogledala ga pravo u oči ližući mu glavić i rekla mu:

– Aahhhh, konačno da osetim kako raste u mojim ustima! To najviše volim, ali nikako da uspem, jer ti stoji kao strela konstantno. – Smejali smo se oboje na to, na šta mi je on rekao:
– Ohhh pa što nisi rekla? Mada je to malo teže sa tobom da bude spušten – smejali smo se oboje dok sam ja nastavila da mu sisam glavić i pušila, dućkala ga sve jače i jače, dok je on počeo da uzdiše i stenje sve jače i jače, držeći me za glavu i bukvalno jebao u ista, nabijajući svoju kurčinu do kraja. Jebao me je u usta tako ludački da sam se ja gušila i jedva dolazila do vazduha, sva umazana sokovima njegove kurčine i moje pljuvačke, ali nisam odustajala, želela sam da mu priuštim najbolju pušačinu na svetu.

Popušila sam mu kao car, svršio je bulvalno za manje od tri minuta tako jebući me u usta i napunio mi usta spermom koju sam ja progutala, onako obrisala usta, krljnula mu žvaku i rekla:
– E, sad možemo da jedemo… Aliii želim da jedem dok sedim na tvom kurcu – i sela sam mu na kurac tako u krilo i počeli smo da jedemo, da pričamo o svemu i svačemu, zezali se, gde sam ja ukapirala da je on u stvari fenomenalan tip, pametan, nimalo glup… Šta mu je trebalo ono sa drkanjem i takva reputacija – nisu mi u tom trenutku bile jasne njegove akcije.

Jače, jače manijače

Uglavnom, jeli smo polako jebući se jer smo se tako cerekajući se pomerali malo i jebuckali, znači nama stvarno nikad dosta, ali nije vredelo, više nisam mogla… Rekoh:
– Sad idemo da spavamo, ali da spavamo satima, da se odnorimo, jer je duga noć pred nama a ja imam iznenađenje za tebe – i otiši smo u sobu, zagrlili se i mislim da smo u roku od odma’ oboje zaspali, ovaj put normalno, bez da je njegov kurac bio u meni, a konačno je bio i spušten pa mi je opet palo na pamet da ga strpam u usta jer mi je neopisiv osećaj kad mi kurac raste u ustima, ali nisam htela da čačkam mečku, pa sam odustala od svojih misli i zaspali smo…

Prubudili smo se, bilo je već negde oko sedam sati i nešto, popodne. Otvorila sam oči i videla njega kako me gleda.

– Opet me ne budiš – kažem mu – odgovori mi.
– I ja sam se probudio skoro, nema pet minuta – i poljubio me… Ja sam počela da se teglim govoreći mu kako sam još uvek umorna i gladna kao pas i da je najbolje da naručimo picu i to porodičnu, što sam i uradila… Kada sam prekinula vezu počeo je da me ljubi i spustio je ruku na moju ribicu, a ja sam počela da se bunim:
– Ajde bre ne još, još odmaramo, ne mogu, a i imam iznenađenje za tebe. Sačekaj da stigne pica da jedemo. – Rekao mi je:
– Ne, ja imam iznenađenje za tebe! – Ustao je, doneo neku tableticu, zagrizauo pola, drugu polovinu dao meni, progutao. Onda mi je dao vode i rekao: – Popij, ovo su vitamini i daće ti energiju – i popila sam i ja… I dalje, nastavljao je da mi dirka ribicu, gde sam ja stiskajući noge govorila:
– Sačekaj, sad će pica…
– Aliii… to nije razlog da ti ja ne izdrkam pičkicu i pružim zadovoljstvo dok pica ne stigne – i počeo sve jače i jače da mi drka klitoris, nabijajući mi dva prata na G-tačku jednom rukom, a drkajući drugom klitoris, gde sam ja počela da jecam od zadovoljstva kao luda i u jednom trenutku počela samo da svršavam pišajući, na šta mi je on sve jače i jače drkao klituris a ja u ekstazi zadovoljstva stenjem:
– Ahhhhhhh božeee ahhhhhh – jecajući sve jače i jače i svršavajući sve jače i jače, i klitorsno i pišajuće svršavanje.

tip joj drka pičku dok ona svršava i skvirtuje

U tom trenutku se začulo zvono na vratima, gde sam ja u tom svršavanju počela da vučem ćebe i da grizem, da ovaj pica-men ne čuje, mada nema šanse da nije čuo moje svršavanje, jer je bilo preglasno a soba odmah pored ulaznih vrata. I tako, dok sam se tresla i svršavala, začuo se i drugi put zvonce, gde sam ja jecajući i stenjući jedva izgovorila:
– Eeevooooo meee stižem – iskulirala još jedno 30 sekundi da dođem sebi, navukla samo bade mantil, otvorila vrata, uzela picu, platila mu, rekla: – Zadrži kusur – i zatvorila vrata… Pica je bila baš vruća kad ju je doneo. Ostavila sam je na stolu i rekla mom manijaku: – Taman imamo još nekoliko minuta da odmorimo dok se pica malo ohladi – i bacila se na krevet pored njega, gde je on počeo da me ljubi, spuštajući se do mojih grudi, meseći ih i naglo se spustio do moje pičkice i nabio glavu u nju, i počeo da je ljubi. – Daj bre, šta ti je, nemam snage…
– Opusti, se sad će vitamini da deluju. A i željan sam je, hoću tvoju picu da jedem pre pice – ljubio ju je, sisajući, dudlajući i nabijajući jezik u nju, gde sam ja, posle onog svršavanja sa pišanjem bulvalno na svakih četiri-pet minuta svršavala tako pišajući. Ne znam, ali to znaju samo oni koji su doživeli da takav orgazam možeš da doživljavaš iznova i iznova, koliko god puta hoćeš.

Tako me je lizao bar jedno 20 minuta, gde sam mu ja bar pet puta svršavala pišajući mu u usta, na šta je on svaki put sve progutao i svaki put i mene poljubio time, i onda u jednom trenutku, samo sam osetila da je kroz mene prošla kao neka jeza. Sva sam počela da gorim, dobila sam neku neverovatnu snagu i energiju. Rekoh mu:
– Izgleda ovi vitamini počeli da deluju, više nisam gladna. Dođi, jebi me, odvali me od tvoje kurčine, molim te, jebi me – na to je on ustao na kolena jer je bio u ležećem položaju dok me je lizao, i prebacio moje noge preko njegovog struka, udario jako po dupetu i rekao:
– Hoćeš da te jebem, a? – ponovo me je udario jako i ponovio: – Je l’ da te jebem, aaa? Kaži mi da te jebem ponovo – udarao je moje dupe toliko jako da je bridelo od njegove šake…
– Ahahhh, daaa, jebi me molim te, jebiiii me, razvali mi pičkicu, jebi me – na šta mi je on jako i naglo zavukao kurčinu u pičku i počeo da me jebe jako, govoreći:
– Da te jebem, a? – Udarao mi je ovaj put sise i jako ih mesio. – Da te jebem? – ljubio me je divljački.

Jače, jače manijače

– Daaaa, jebi me, ahahahhah, jebi me jače, jače, samo me jebi i nemoj nikad da staješ – udarao je moje sise , na šta sam ja skočila, uhvatila ga rukama oko vrata, a on, kako je bio na kolenima, samo sam mu se nabila na kurac i počela da skačem po njemu, da mešam divljački, da se nabijam jako, govoreći: – Evo ovako me jebi – nabijajući se do kraja i držeći tako nabijen kurac: – Ovako, jako, najjače!
– Ahhhhh bože kako si dobra.
– Aahhhh bože, hvala mu što mi je poslao tebe, ovakvog manijaka. Ahhhh ti si stvarno ono pravo. Ovo je nešto posebno između nas… ahhhh, jebi me, jebi me manijače moj. Ahhhh ahhh jače, jebi me – skakala sam po njemu i nabijala se kao luda. Onda sam ga u jednom trenutku samo bacila da leži na krevetu. Kako je ogledalo bilo ispred na ormanu, počela sam da mešam na njegovom kurcu meseći svoje sise i gledajući se u ogledalu.

Nabijala sam se sve jače i jače na njegovu kurčinu, na njegovih 24 cm

Bukvalno skačem po njemu gledajući ga kako uživa, dok je on bio u ekstazi, potpuno očaran, kao da ne zna ni gde se nalazi. Stenjući, nabijali smo se tako još jedno pola sata kao ludi bez prestanka, gde sam mu ja rekla:
– Kad hoćeš da završiš, kaži mi. Hoću da mi svršiš u usta, sve da progutam.
– Važi, može, spreman sam.

Izvadila sam kurac, stavila ga u usta, gde je on počeo da mi puni usta spermom, do kraja. Nisam je odmah progutala, malo sam mućkala u ustima, pljunula njemu, a pola što je ostalo progutala, i rekla mu:
– Probaj da vidiš kako ti je dobar ukus sperme – ljubila sam ga ludo, ludački, žvalaveći ga tako umrljana spermom, pljuvačkom i sokovima iz moje pičke. Rekla sam: – Aahhh, ovi tvoji vitamini stvarno deluju, donesi ulje, hoću da mi odereš dupe, hoću da ga otkineš da tri dana posle toga ne mogu da sedim – na šta je on samo odjurio do kupatila, uzeo ulje, a ja već bila nagužena, u idealnom položaju…

muškarac liže svoju spermu sa njenih usana

Samo je počeo da prska ulje po meni, po njegovom kurcu i nabio ga je jako, najjače, do kraja, i tako stajao samo, nabijajući jedno tri’es sekundi, gde sam ja bukvalno iz momenta kad se to desilo svršavala. Samo sam se tresla, na šta je on nastavio da me jebe ludački:
– Ahhhhh, da ti razvalim dupe! Razvaliću ga draga! Tvoja želja je za mene zapovest – jebao mi je dupe sve jače i jače, nabijajući jako do kraja, ludo, ludački, udarajući me jako po dupetu. Jebali smo se u ritmu muzike. Ovaj put smo morali da je pustimo jer smo bili preglasni.

Razvaljivao mi je čmarinu, napravio rupetinu od nje…

Jedno dva’es minuta i više, jako me je jebao, bez prestanka, stajući samo na trenutke dok je skroz nabijen u mene, i počeo je da svršava, da puni moje dupe i ja sam počela po ko zna koji put da svršavam i da se tresem na njegovom kurcu. Bili smo mokri do gole kože, masni od ulja, ali ja puna snage, puna energije…

– Jebe mi se još – rekoh – aj’mo da se istuširamo na brzaka pa da jedemo više tu picu, pa da nastavimo…

Istuširali smo se, uzeli da jedemo i tako jedući picu, pitam ga:
– Šta si mi ovo dao? Ovo sigurno nisu vitamini. – Kaže:
– Ekstazi. – Rekoh:
– Pa da l’ si ti normalan? ‘Ladno si me drogirao bez mog znanja! Da l’ si svestan šta si uradio?
– Ma opušteno, vidiš da ti nije ništa nego samo uživaš. Što je najbolje, moćeš da se jebeš do sutra a da se ne umoriš.
– Ahaaa… pa je l’ sad to znači da ćemo sad da se jebemo dok ne popadmo u nesvest?
– Tako je, baš to znači. – Jedući oni picu, onako izazovno gledajući ga pravo u oči, prelazila sam nogom preko njegovog kurca i rekla:
– Ajde onda požuri, pojedi tu picu i baci se na posao, manijače moj.

Jače, jače manijače

Pojeli smo picu i odmah se vratili u krevet. Počeli smo da se ljubimo, ližemo, žvalavimo. Mesio mi je sise.

– Ahhhhh, kako si dobra, bože… Ahahahhahh kakve sisetine dobre imaš, ahhhhh – počeo je da ih ljubi divlje, istovremeno meseći ih, stiskajući mi bradavice. Uhvatio ih je onako i vikao, udarao i šamarao mi sise, a ja, drogirana, puna snage, nisam mogla više da izdržim:
– Stavi ga, ajde stavi mi ga, ne mogu više. Stavi ga, jebi me, odvali me – nije mi bilo dosta – molim te manijače moj, jebi me, stavi ga već jednom u moju pičkicu.
– Naravno draga – odmah me je uhvatio naglo, naguzio da se gledamo u ugledalo i nabio jako kurčinu u moju pičkicu, iz sve snage, jebući me sve jače i jače, stenjući mi na uvo, grickajući ga i ljubeći, dok me je rukom držao za kosu, sve vreme gledajući u ogledalu, i govorio: – Ahhhh bože, ahhhhh – stenjao je kao konj, unezveren, i on drogiran. Jebao me je divlje, divljački, da sam vrištala kao luda i stenjala:
– Ahhh jebi me… tooo… samo tako, nastavi, nemoj da staješ! Jebi me jebiiiji…! Ahh to, tooo, manijače moj – i samo osetih spremu kako puni moju ribicu, a drugom rukom mi je tako naguženoj drkajo klitoris, i ja sam počela da svršavam i sva da se tresem.

A onda smo se setili banane…

Svršavali smo se i tresli kao ludi. Nastavljamo da se jebemo još jedno pet minuta, a onda me je okrenuo na leđa i počeo da me ljubi ponovo spuštajući se dole i ljubeći mi celo telo, samo ovaj put grubo, divljački. Spuštao se do moje pičkice, samo je nabio glavu u nju i ponovo počeo da je liže, sisa, dok mi je istovremeno drkao klitoris. Tu je bilo otprilike četiri sata ujutru, gde sam ja već od silnog jebanja opet ogladnela i rekla:

– Stani, aj malo pauza da jedemo, gladna sam. U stvari, ima banana na stolu, donesi mi da jedem dok me ti ližeš.
– Kako ti kažeš draga. Znaš da je tvoja reč za mene zapovest – nasmejao se i otrčao do kuhinje, međutim samo se spustio dole. Rekoh:
– Pa daj mi bananu, gladna sam. – Kaže:
– Može ali prvo da bude malo u tvojoj ribici pa onda je pojedi – navlačeći kondom na bananu dok je to govorio. Rekoh:
– Nećeš valjda?
– Ohhhh da, naravno da hoću – i polako je počeo da mi nabija bananu sve više i više i počeo da me tuca bananom, ujedno ližući i drkajući mi klitoris, a banana je bila negde možda oko 18 cm, nije kao njegova kurčina, al’ zadovoljavajuće…

Jebanje sa bananom u čmar i kurcem u pičku

Jebao me je tako bananom i lizao mi klitoris, a u jednom trenuku je samo ustao na kolena. Kako sam ja ležala, podigao je i mene u poluležećem položaju i nabio mi kurčinu u čmar a bananu u pičkicu i počeo da me jebe kao lud. Znači loodiloo: obe rupe su mi bile pune! Stenjala sam i jecala kao luda od zadovoljstva…

– Ahhhhhh to, manijače moj, to, obe rupe mi puniš istovremeno… Ahhh to, ahhhhh, kako se ranije nisi setio banane? – rekoh mu.
– Pa i nisam, ti si gladna – na šta smo počeli da se smejemo jebući se sve jače i jače i počeli da svršavamo i da se tresemo kao ludi, mokri, znojavi, umazani sokovima sperme.

Konačno smo završili, izvadio je bananu iz moje pičkice, skinuo kondom, otvorio je i rekao:
– Izvoli draga, pojedi je. – Uzela sam je i stavila je u usta, praveći se kao da pušim, gledajući ga pravo u oči i polako grickajući bananu, a drugom rukom sam ga čvrsto držala za kurac i lagano mu drkala, sve dok nisam pojela bananu…

Pogledala sam na sat – bilo je oko šest sati a i ekstazi nas je već popuštao. Meni se baš prispavalo. Rekoh:
– Sad ćemo da spavamo, ali stvarno da spavamo. Znači bar do podne sutra da me nisi budio niti pipnuo.
– Naravno, i ja sam umoran. Šta ti je? Pa jebemo se dva dana kao ludi, ni ja nemam više snage!

Zagrlili smo se i zaspali, naravno, onako sa strane, dok je njegova kurčina u meni…

Jače, jače manijače

Nastavak: Jebali smo se sve jače i jače i napalili komšiju

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Super jebacina, to sa bananom je vrh!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x