Ispunili smo moju cuckold fantaziju

Registrovani korisnici ne vide reklame

Moja Mira je izuzetno lepa i zgodna žena. Visoka, dugih jakih nogu, uskog struka, sa malo širim kukovima, dobrom guzom i jedrim sisama. Prosto rečeno – vrlo jebozovna. Ni dva porođaja, sem poneke strije na stomaku, nisu ostavili traga na njoj. Mislim da izgleda bolje nego ikad. Verujem da nema tog muškaraca koji je ne bi potucao. Još kao mlada devojka upoznala je sa mnom čari i lepote seksa. Ja sam joj bio prvi i do sada niko sem mene nije je jebao. Po njenom mišljenju, a za nju tada nevinu i neiskusnu, imao sam pregolem kurac od 18 cm. Bar joj je u to vreme tako izgledao.


Normalno, primila ga je bez problema i brzo se navikla na njegovu veličinu. Još moram da se pohvalim, da je od mene uvek bila redovno i po mom mišljenju, dobro jebana. Trudio sam se da uvek maksimalno prvo nju zadovoljim, pa tek onda sebe. Inače meni je dovoljno da pomislim na seks sa njom i kurac mi se odmah ukruti.

Još pri mojoj prvoj jebačini, otkrio sam da i kad svršim, kurac mi ne gubi na čvrstini. Tako da bez obzira koliko bio uzbuđen, mogao sam da je jebem jako, jako dugo. Njoj je to sve prijalo, pošto je i ona u naučila da svrši po nekoliko puta.


Onda smo iz radoznalosti počeli da gledamo porniće. U njima su uglavnom bili rasni i vrlo kurati glumci. Tada smo shvatili da i nisam baš nešto posebno obdaren. Mnoge stvari koje smo videli u tim filmovima, isprobali smo i uneli u naš seksualni život. Dosta toga, nije nam se svidelo. Kao na primer: gej, biseks, sado-mazo i zoo seks. Mi smo bili isključivo, za normalan hetero odnos. A u tim pornićima, uglavnom su bile scene gde dva jebača jebu jednu žensku.
Negde u to vreme i mi smo u toku seksa počeli da maštamo i sve to pričamo jedno drugom. To nas je dodatno palilo i seks nam je postao još kvalitetniji. Tako da smo nastavili da izmišljamo i pričamo svoje fantazije.


Moja draga ženica vremenom je bila sve slobodnija u krevetu. Tako, pričajući svoje mašte, počela je da mi govori kako bi volela da proba veliki kurac. Na moje pitanje koliki? Odgovarala je: „Dosta veliki”. Bez nekih određenih dimenzija. Još dok bi se jebali, pričala je kako bi volela da je veliki i debeo. Da je skroz napuni i popuni joj picu. Pošto je osetila da me svaki put te njene priče jako pale, redovno ih je pričala. A ja sam je nakon toga vrlo žestoko jebao.

Jednom prilikom posle dobre jebačine, još dok smo se mazili i odmarali, sasvim ozbiljno sam je pitao da li ima želju da to i proba. Napomenuo sam da ja nemam ništa protiv. Kako i ja imam želju da nađemo nekog tipa koji ima veliku kurčinu, da je dobro izjebe ispred mene! Na to se samo nasmejala i odgovorila mi: „Ni slučajno! Možemo samo da maštamo o tome. Za mene je to neprihvatljivo i nisam u opšte spremna za tako nešto!” Jedino sam još uspeo je da mi obeća, ako se bilo šta kod nje po tom pitanju promeni, sigurno će da mi kaže!


Već i sama pomisao da neki nepoznati a kurati tip jebe mi ženu, nenormalno me palila. Naš seks je i dalje bio jako dobar. Uvek smo u toku jebačine maštali i pričali. Ona je bila ta koja je sve više mašte unosila u naš odnos.

Jedno veče, otpilike oko dve godine od moga predloga da uvedemo još nekog u naš seksualni život, a posle dobre jebačine, iznenada me pitala: „Ljubavi, želiš li i dalje da gledaš kako me neko drugi jebe?” Odgovorio sam odmah, kao iz topa: „Da srećo, želim”. Tada mi je bez ustezanja rekla: „Pored ovih naših maštanja, razmišljala sam dosta o tome. I prelomila sam! Sad sam i ja spremna, da probam nekog drugog, dobro obdarenog!” Prosto ne verujući, pitao sam je ponovo da li je sigurna, jer znao sam koliko je patrijahalno vaspitana. Ona mi je odlučno sve potvrdila, što je mene oduševilo.

Uzeo sam na sebe obavezu da sve to nekako i organizujem. Obećao sam joj da ću dati sve od sebe, kako bih pronašao zaista nekog kao iz mašte. Ona je dodala kako ima puno poverenje u mene i da uopšte ne sumnja u moj izbor. Negde u dubini duše, bio sam malo ljubomoran i nije mi bilo baš sve jedno. Ali ipak je silna želja prevladala, da je napokon vidim kako se jebe sa nekim kuronjom. Da tu samo moju pičkicu koju sam obožavao, napokon vidim na nekom drugom velikom kurcu.

Još mi je napomenula, da ovo radi samo iz velike ljubavi prema meni. Jer dobro vidi i oseća, koliko silno želim da probamo trojku. Takođe je dodala da je i ona raščistila svoje predrasude, da, posle svih tih mašti i priča, jako je radoznala kako će to sve da ispadne. Nisam hteo ovakvu šansu da propustim. Da mi sve ne ostane samo mašta i moja pusta želja.

Bacio sam se na posao. Prvo sam napravio naš profil, bez mnogo cifranja i doterivanja. Mi smo bili hetero bračni par, ja 40 g. a ona 38 g. Tražili smo diskretnog, lepog, markantnog i dobro obdarenog tipa do 45 g. Bez nekih širih i posebnih detalja. Okačio sam i par njenih slobodnih fotki. Jer znao sam da njenom super izgledu, mnogi neće odoleti.

Ko se nije bavio oglasima, ne zna koje su to muke! Kakve su se sve budale javljale i nudile neverovatan seks. Dobili smo mnogo ponuda, što preko oglasa, što preko telefona. Zbog diskrecije, kupili smo karticu i broj samo za tu priliku. Zajedno smo takve odmah odbacivali. Bilo je tu i po koja pristojna ponuda. Ali nije zadovoljavala neke naše kriterijume. A na prvom mestu veličinu kurca. Uglavnom su bili oko 18 cm. Kako je ona sama rekla, imala je mene sa tom veličinom. A ona je htela baš nešto veće. Mnogi su pored slika pisali da imaju po 25-26 cm, kao da mi prostim poređenjem nismo znali da ih uhvatimo u laži.

Kad smo već polako počeli gubiti nadu, javio nam se jedan interesantan tip. Napisao je kulturan odgovor. Opisao je sebe kao visokog, markantnog i tri godine mlađeg od mene. Izrazio je želju da se upoznamo, pa da o njemu i njegovom izgledu presudimo sami. Za veličinu kurca, u šali je rekao da se plaši da je mnogo veći nego što dama očekuje i želi. Još je predložio sastanak u nekom restoranu. Više puta smo pročitali njegov odgovor, i odlučili da ga pozovemo telefonom. Ti razgovori su nas uverili da se radi o ozbiljnom čoveku. Poslao nam je i neke slike. Činilo nam se da je sasvim u redu.

Posle toga, definitivno smo odlučili da se nađemo i vidimo kakav je uživo. Dogovorili smo se za jedan restoran u Skadarliji. Moja draga ženica se doterala i izgledala je baš jebozovno. Dok smo sedeli i čekali Rajka, jer tako se zvao, bili smo malo nestrpljivi. Posebno ona. Pitala me je da li smo mi normalni i šta to radimo. Pokušao sam da je opustim rečima: „Baš ništa! Upoznaćemo interesantnog tipa. Ako ti se ne svidi, odlazimo i ništa se neće dogoditi! Samo dobro pazi! Ako ti proceniš da je onaj pravi, neka ti se pica dobro spremi!”

Nasmejala se na tu moju šalu i malo opustila. Kvalitetno vino je takođe činilo svoje. Primetio sam muškarca koji je ličio na Rajka, kako prilazi našem stolu. Upoznali smo se. Srdačno nas je pozdravio i Miru poljubio u ruku. Zaista je bio lep i markantan muškarac. Poznajući je, video sam da joj se na prvi pogled dopao. Uz večeru i drugu bocu kvalitetnog vina, skroz smo se opustili, šalili i pričali kao stari znanci. Pošto sam je posle toliko godina zajedničkog života dobro poznavao, video sam u njenim očima otvorenu želju da se pojebe sa njim. Ne kasnije. Ne sutra, ili neki drugi dan. Već odmah večeras!

Rajko se kulturno izvinio i otišao u toalet. Čim je izašao pitao sam je: „Jel ti se sviđa?” Bez imalo ustezanja odgovorila je: „Da! Baš mi se dopada! Još ako ima kurac kao što je rekao, onda je onaj pravi!” Još mi je rekla da ga odmah pozovem kod nas.

Čim se vratio, preneo sam mu naše utiske i predložio da pođe sa nama, da nastavimo lepo druženje. Odgovorio je da mu drago da nam se sviđa i da je oduševljen Mirinim izgledom. Dodao je kako će dati sve od sebe da tako lepu i zgodnu ženu dobro zadovolji.

Ušli smo u naša kola. Njih dvoje su seli pozadi i odmah počeli da se ‘vataju i ljube. Malo mi je bilo krivo što zbog vožnje, nisam mogao da vidim šta rade. Samo sam u ogledalu video njegovu ruku ispod Mirine suknjice i mogao pretpostaviti da joj mazi već vlažnu picu. A nju kako mu preko pantalona masira kurac i verovatno odmerava veličinu.

Naš stan je bio blizu, tako da smo ubrzo stigli i pravo ušli u spavaću sobu. Tu je bio veliki bračni krevet. Ništa nismo pričali, već smo se ubrzano svlačili i veoma brzo ostali skroz goli. Kad sam video koliki mu je kurac, umalo nisam pao na dupe. Pa to je bila prava grdosija! Bio je ogroman sa velikim glavićem i prošaran nabreklim žilama, uredno depiliran. Nije mu stajao kao meni, nadignut prema stomaku, već usmeren napred kao top. Verovatno od dužine i težine. Na Mirine reči:„Joj koliki je!” Priznao je da se plašio da u porukama kaže da ima 24 cm dužine i 16 cm obima. Još je dodao da mnoge žene čim to čuju, iz njima nekog razloga odmah odustanu.

Moram priznati da sam se i ja počeo pribojavati za moju Miru. Kroz glavu mi je proletela misao – Kako će da se izbori sa ovom grdosijom? Ali video sam da joj to ni malo ne smeta. Već naprotiv. Bila je spremna i nestrpljiva. Jedva je čekala da primi taj ogromni kurac. Dok se ona svojim savršenim telom spuštala na krevet, on me upita: „Kako hoćeš, da ti jebem ženu?!” Bez obzira koliko sam bio spreman na sve to, trgao sam se i smušeno odgovorio: „Neka legne na leđa i raširi noge što više”. Ona je nestrpljivo čekala i gledala u nas nekim čudnim pogledom. Više ni malo nije bila stidljiva i povučena. Već naprotiv; baš onakva kako sam ja to i tražio od nje, da u krevetu i seksu uvek bude prava kurva. Pogledala je u mene tim čudnim pogledom. Video sam da je spremna na sve, samo da joj ga utera i da bude dobro izjebana.

Namestila se, legla na leđa, a ispod guze stavila jastuče, savila noge i jako ih raširila. Prstima je nežno i izazovno mazila klitoris.

Pica joj je bila divna, blago otvorena i dobro se videlo, već sva vlažna. Jako se uzbudila. Inače, njenoj predivnoj pici nije trebalo mnogo da ovlaži. Gledajući je tako, osetio sam blagu ljubomoru. Ona je moja žena, koju volim, a on samo jedan obični jebač, koji želi da je što pre izjebe! Smetala mi je ta moja ljubomora, a u isto vreme palilo me samo saznanje da ću je uskoro i napokon videti na tuđem velikom kurcu.

On me nije u opšte zanimao, već samo ta njegova ogromna kurčina. Tad sam mu rekao: „Tvoja je! Jebi je slobodno!” On se smesti među njene raširene noge, kleknu i nagnu se preko nje, zadržavši se na rukama. I onda počinje da se dešava nešto čudno zbog čega i pišem ovaj događaj. Jer toga nije bilo ni u jednoj našoj najluđoj mašti! On traži od mene da mu ja namestim kurac na ulaz u njenu picu. Bez obzira što sam bio spreman na sve, samo da ga vidim u njoj, nije mi baš bilo pravo. Ćuteći uzeo sam ga u ruku i uperio u nju, istovremeno osećajući njegovu težinu, nenormalnu veličinu i debljinu!

Nije mu baš bio tvrd, što me je malo začudilo. Prevukao sam tim velikim glavićem po Mirinoj vlažnoj i spremnoj pici.

Koliko god to želeo, nikada ranije ne bih mogao ni da zamislim sliku, u bilo kojoj mašti, gde ja svojom rukom držim tuđi, ogromni kurac i nameštam da joj ga utera! Ali tek onda nastaje pravi šok za mene. Umesto da joj uđe, on ga odmaknu od pice i dalje se držeći na kolenima i rukama.

Okrenu se prema meni i reče: „Malo mi se opustio. Hajde ga drkaj, da se ukruti kako treba, pa da je onda dobro izjebem!” Zabezeknuto gledao sam u nju, jer ovo je već bilo previše. Čak mnogo više od bilo kakve naše mašte. Nisam znao kako da reagujem. Zar ja da mu drkam? Zar već nisam rogonja, koji se sasvim dovoljno ponizio? Zaustio sam, da ga oteram u pičku materinu, ali ona sa onim svojim kurvinjskim pogledom klimnu mi glavom i promuklo reče: „Uradi mu to! Rekao si da si spreman na sve!”

Nastavak: Njegova ogromna kurčina ulazila joj je do muda

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Super prica

1
0
Would love your thoughts, please comment.x