Požuda ima zelene oči

Registrovani korisnici ne vide reklame

(Priča je plod fikcije i svi likovi su izmišljeni.)

Dođe čovjek u te godine kada shvati kako stvari više nisu kao što su nekada bile. Nekada davno bio sam na glasu kao šarmer i zavodnik, onaj koji bi mogao odvesti svaku curu u krevet nakon samo par rečenica šapnutih u uho pod mračnim okriljem diska, nakon čega bih nesebično dao sve od sebe da ostvarim dojam koji bi se proširio duž čitavoga grada. Sada, u kasnim pedesetim nisam više ni sjena onoga što sam nekoć bio. Prizor mene kako sjedim u starom naslonjaču pušeći cigaretu dok pepeo pada po dlakama moga poprsija iznad zarasle stomačine definitivno nije fantazija većine žena… možda me zato moja i napustila, baš poput već odraslog sina i kćeri te kose koju je zamijenila ćelava glavurina. Ako ništa drugo, onaj dole bio je još u funkciji zahtijevajući redovno pražnjenje nakon par gutljaja viskija i povremenog pogleda na neku od starleta kako izbacuju poprsije na TV-u. Premda od tog drkanja ni nisam imao neki užitak, čak ni orgazam nije ono kako ga se prisjećam, no opet treba smanjiti tenzije na neki način. Živio sam od iznajmljivanja par stanova po gradu, uglavnom studentima, potajno im zavideći na njihovoj mladosti i životu. Sve dok se jednoga dana na oglas nije javila studentica… i to ne bilo kakva. Ispočetka smo se čuli mailom, dogovorili sve oko plaćanja, smještaja i slično, no kada se pojavila sa torbom ispod stepenica zgrade čeljust samo što mi nije pala do poda.

Crnka od samo 20-ak godina, visoka oko cca 170 prekrasnih, malčice orijentanog oblika zelenih očiju i srebrnog pirsa sa lijeve strane ispod nosića tik iznad gornje usnice. Stajala je obučena u crnu usku trenerku i bijeli topić bez rukava držeći sportsku torbu preko lijevog ramena.
– Vi mora da ste Darko, Vlatka, drago mi je! – Prozborila je blago hrapavim glasićem pruživši desnu ruku prema meni.
– Meni je još draže. – Primio sam njezin mekani dlan u ruku, od čega mi je onaj odmah poigrao u boksama. Uzvratila je prekrasnim osmijehom sa kristalno bijelim zubima od obraza do obraza.

To je bio početak, nakon čega sam ju odveo do stana i upoznao sa okruženjem. Prolazili su dani, no otkako je ona tu sve sporije i sporije. Nisam si mogao pomoći a da ne bacim oko na nju dok je džogirala oko zgrade vrteći onom utegnutom guzom lijevo desno, ili pak dok radi jogu…. to fit preplanulo tijelo bez imalo celulita kako se vješto balansira na nožnim prstićima po pločicama balkona, izdižući guzu prema gore svojim snažnim nogama me naprosto izluđivalo. Imala je manje grudi, no taman onako fino prpošne i lijepo vidljive iznad mišićavog stomačića kojeg je redovno održavala dugotrajnim plankovima. Često bismo se i sreli u hodniku, na što bi uvijek dobacio neki suptilni kompliment u onom svom starom šarmerskom stilu, izazivajući onaj predivni osmjeh na njezinom licu.
– Hvalaaa čika Darko! – uvijek bi odgovorila, ostavljajući me sa čežnjom i tugom, znajući da ovakav matorac kao ja nikada neće imati takvu za sebe.

Požuda ima zelene oči

Jedne subote, nakon nepunih mjesec dana zatekao sam ju predveče u hodniku, u izdanju kakvom je do sada nikada nisam vidio. Raspuštene kose sve do grudi u otvorenom dekolteu, uskoj i kratkoj zelenoj haljini koja se savršeno poklapala sa bojom njezinih očiju, golih preplanulih ramena prošaranih garavim pramenovima kose i parom srebrnih štikli na stopalima. Ušminkana i sređena prebacila je torbicu preko ramena i zaključala vrata primijetivši mene u prolazu, istog trena se osmjehnuvši.
– O pa djevojko, malo se ide u život? – nadodao sam onako ležerno.
– Pa evo malo sa drugaricama… da vidim kakav je grad, nisam još. – Smješkala se, balansirajući se u štiklama što je bolje mogla
– Ma svidjet će ti se, ne zovu ovo uzalud gradom mladih! Baš zato se i pitam što ja još radim ovdje haha. – Glasno se nasmijala, što mi je uvijek godilo.
– Ma doobro pa šta vam fali! Dobro se držite! – Namignula je krenuvši prema izlazu. Znao sam u sebi da je samo pristojna te nisam uzeo kompliment ka srcu.
– Ugodan izlazak! – Nadodao sam.
– Hvaaalaaa! I vi se zabavite što bolje znate! – Uzvratila je koračajući onim dugim glatkim nogama sa kojih oči nisam mogao maknuti… a i guza deifinitivno nije pomogla…

Produžio sam u svoj stan, natočio čašu viskija i razmišljao. Razmišljao o njoj, kako joj muškarci prilaze u rojevima, smaraju je dosadnim pričama, kako će se možda nekome od njih i posrećiti. Vrlo vjerovatno nekom jadniku koji će ju ostaviti razočaranom. Znao sam da nije u redu razmišljati o njoj toliko… mlađa je od moje djece majketi… ali nisam mogao, jednostavno morao sam makar maštati o njoj u onoj uskoj haljini koja savršeno prijanja uz njezinu fit figuru, kako koketira sa mladićima za šankom. Prva, druga, treća čaša lagano su kliznule niz moje grlo dok sam pokušavao umrtviti erekciju uzrokovanu Vlatkom, boreći se svim silama sam sa sobom. Bilo je oko 3 ujutro i tek što nisam krenuo u krevet, na što sam čuo zvuk automobila kako staje ispred zgrade. Provirio sam preko zavjesa i primijetio Vlatku kako izlazi iz taksija, držeći one iste štikle u desnoj ruci. Brzo sam se odmaknuo od prozora s obzirom da je pogledala prema gore, čisto da ne ispadne kako špijuniram te se zavalio još jednom u naslonjač. Čuo sam otvaranje i zatvaranje vrate te bosa stopala kako tapkaju po pločicama hodnika čiji zvuk je bivao sve bliži i bliži mojim vratima, nakon čega je zavladala tišina popraćena sa par otkucaja na hrastovini ulaznih vrata. Nije me uhvatila panika, koliko nelagoda s obzirom da sam obučen u ono svoje klasično kako inače boravim u ovo gluvo doba noći, stara potkošulja, bokse i otrcane sportske čarape… definitivno nepovoljan prizor za dočekati zgodnu curu, no svejedno trgnuo sam se te otišao do vrata otvorivši ih do pola.

Gledala me onim pogledom koji sam prepoznao kod žena u svojoj prošlosti. U tim zelenim očima vidjela se žudnja, manjak dodira, nedostatak pažnje kakvu ženi samo muškarac može pokloniti. Desna bretela haljine samo što nije spala sa meke kože njezina ramena dok se dekolte uzdizao i spuštao poput morskih valova popraćen dubokim uzdisajima.
– Vlatkice, jesi dobro? – progovorio sam otvorivši vrata do kraja. – Pogledala me je zbunjeno ne znajući kako da se izrazi u tome trenutku.
– Oprostite čika Darko, ali dobro bi mi došlo društvo još kojih pola sata, sat… ako nije problem. – Nasmijala se napravivši blagu grimasu koja je izgledala odviše slatko.
– Ma naravno, slobodno uđi, izvini na neredu jebiga, nisam te očekivao tako da nisam imao vremena pospre… – Kako sam se okrenuo, ni ne dovršivši rečenicu ostao sam u šoku vidjevši Vlatku kao od majke rođenu kako leži bočno na mome kauču promatrajući me sa osmjehom. Njezino nago utegnuto tijelo zračilo je seksipilom, ti široki bokovi, duge noge pružene duž trosjeda i grudi onako taman za staviti u dlan sa ukrućenim bradavicama, poput kakvih smeđih dijamanata. Te nove generacije baš brzo prelaze na stvar… – pomislio sam u sebi dok mi je kita skočila u gaćama brže nego mladiću.

devojka gola i napaljena na krevetu

– Brzo si se raskomotila… – Prošaptao sam.
– Šta, ne sviđam vam se?! – Podigla je obrve naslonivši obraz na lijevi dlan.
– Ma ne, dapače… nego… mislim… ti znaš da ti ja mogu biti tata praktički?
– Pa dobro iiii…? Šta s tim? – Naprćila je usnice onako znatiželjno dok sam polako prilazio njezinom preplanulom tijelu. Nježno sam ju prihvatio za bradicu i strastveno poljubio, spuštajući ruku polako, sve dok nisam napipao mekoću njezine dojke. Prostenjala je u sebi dok sam ljubio njezine usnice okusa trešnje. Disala je ubrzano dok sam palcem polako prelazio preko otvrdjele bradavice povrh mekog brežuljka dok su nam se jezici poigravali među usnama. Dlanom sam polako klizio niz glatku kožu ravnoga stomaka, preko sitnog pupka sve do hrapave kože friško izbrijanog međunožja. – Hiiiii… – uzdahnula je maknuvši usnice sa mojih onoga trena kad sam prstima osjetio vlažnu kožu njezine ženstvenosti.
– Opusti se… Čika Darko će se pobrinuti za tebe… – Šapnuo sam pri čemu se nasmijala pogledavši me ocaklenim očima. Igrao sam se njezinim međunožjem u isto vrijeme ljubeći nagi vrat čija koža mirisa lavande me naprosto izluđivala. Srce joj je lupalo sve brže i brže dok sam jezikom lagano prelazio preko slanih bradavica njezina poprsja ispipavajući pičkicu čiji sokovi su već odavno procurili duž snažnih butina pod izbrijanim međunožjem.
– Hoću da ga vidim… – prošaptala je kroz izdah na što sam istoga trena ustao i kroz sekund dva izvukao već nabreklu batinu od 18 centimetara tik pred njom. Sjedila je na kauču sa osmjehom od uha do uha, diveći se mojoj obrezanoj kurčini kao kakvom skupom pokloni kojeg priželjkuje duže vrijeme.
– Baš je… onakav kakav sam zamišljala… – Nasmijala se prelazeći kažiprstom preko donje usnice gledajući nabreklu gljivu pred sobom.
– Bolji od tvojih dosadašnjih jebača? – Upitao sam.
– Pa to ćemo tek saznati… – Namignula je polizavši dlan desne ruke sve do vrhova prstiju prihvativši ga istom rukom uz nježni stisak. Prestao sam disati na jedno par sekundi o sjetivši njezine vitke prste obavijene oko kurca kako ga drkaju onako nestručno no ugodno. Ipak prošlo je dosta vremena otkad je netko poput nje dotaknuo moj kurac i svakako je godilo pa kako god bilo. – Kako mi ide? – pogledala me okicama prelazeći jagodicama prstiju preko glavića.
– Dobro je… – promrljao sam.
– Samo dobro? – Nasmijala se. – Znam ja nešto što će mi sigurno ići bolje! – zagrizla je usnicu približivši glavu bliže, premjestivši ruku na moja nabrekla jaja. U tren oka stavila ga je do pola u usta, prelazeći mesnatim usnama duž venama išaranog debla.
– Ahhhhhhhh – prostenjao sam osjetivši toplinu njezinih usta i vitki jezik kako poigrava sa onim osjetljivim dijelom.
– Mhmmmmm – Promrmljala je punih usta pušeći ga poput kakve profesionalke, stiščući moja jaja nježno poput para debelih klikera. Osjećao sam se kao u kakvom polusnu prolazeći prstima kroz njezinu bujnu kosu dok mi je pušila. Znao sam da, ako se ovo nastavi neće proći dugo prije nego što joj ispunim usta svojim sjemenom.
– Stani! – rekao sam.
– Što… ne sviđa ti se? – Nadodala je.
– Okreni se i nasloni na naslonjač… – Na što se nasmijala zadovoljno, skočivši poput divlje mačke sve dok koljenima nije uronula duboko u madrac. Mahala je breskvastom guzom hihoteći se dok su slinave kapi curile niz mesnate usne njezina međunožja.

Požuda ima zelene oči

Stavio sam ga tik do nje i uronuo sve dok jajima nisam dodirnuo njezine prepone. Uzviknula je kao da je tek zakoračila u ledenu vodu dolazeći jedva do zraka od užitka i napaljenosti dok je njezina uska pica pritiskala moj kurac poput udava. Stao sam toga trena, puštajući da se privikne na njega u sebi, promatrajući kako joj žmarci prolaze duže kralježnice.
– Fino ti je, ha? – Upitao sam provokativno uživajući u njezinoj unutrašnjosti.
– Dah… prefino! – Nasmijala se između izdaha dok sam polako ubrzavao ritam.

Promatrao sam kako moj matori kurac nestaje ispod njezinih guzova dok je sitni čmar namigivao svakim pokretom…

– Toooo… jebite me, jebite me! – Šaputala je naglašeno, glave naslonjene na rub naslonjača i šaka čvrsto stisnutih iznad guste kose.
– Hmmmm baš si bezobrazna!
– Jesam… jaaaako… – Prostenjala je preuzimajući inicijativu sve više, nabijajući se guzicom u mene proždirući debelu kitu svojom mladom picom. – JEBOTE! – Uzviknula je nakon čega je zavladalo par sekundi tišine. Tijelo joj se ispružilo poput šibe a pička stisnula čvršće no prije. Mesnate butine vibrirale su kao pod strujom dok ju je val oragazma tresao poput cunamija.
– Taako je… svrši za mene, budi dobra… – Prošaptao sam masirajući dlanovima vrele guzove sa kitom još uvijek unutra. Promrljala je par nerazumljivih riječi što je bilo pomalo i slatko te okrenula glavu prema meni sa drhtavim usnicama i pramenom kose zaljepljenim o znoj obraza. Poljubila me strastveno zarivši jezik duboko u moja usta dok sam u isto vrijeme masirao njezine meke grudi sa ukrućenim bradavicama poput sviježe obrušenih dijamanata. Po prvi puta je osjetila ono što žensko tijelo može postići u smislu ekstaze te je brzo iz svog onog bezobrazluka i zadirkivanja postala ponizna poput male mace u potpunosti predana meni. Nastavio sam ju jebati zguza u tom istom zagrljaju ali ovaj puta polakše i nježnije što je nakon samo par pokreta uzrokovalo novim orgazmom i još glasnijim vriskom s njezine strane.
– Aaaaaaaaa! – Uzviknula je, čvrsto zgrabivši posteljinu sa naslonjača u šake dok sam u isto vrijeme pridržavao njezino tijelo u rukama. Koprcala se poput divlje životinje, onako nekontrolirano dok sam se borio u isto vrijeme s njom kao i sa time da izdržim još barem malo. Njezini sokovi naprosto su curili po mojim jajima dok se klitorisom nabijala o njih, iskorištavajući svaki segment moje muškosti da produlji svoj užitak.  – Ovo je tako dobro! – Smijala se jedva dolazeći do daha.
Eto šta ti dobar kurac znači… – Dodao sam tiho u njezino uho.

Požuda ima zelene oči

– Sada je na vas red… – ustala je spustivši se na koljena, prihvativši kitu u jednu ruku dok je drugom podigla moja jaja približivši ih ustima. Proždirala ih je u isto vrijeme drkajući odveć vlažnu kurčinu brzo i posvećeno.
– Ahhhhh blizu sam dušo! – Uzdahuo sam pri čemu se uz jedan brzi osmjeh udaljila prihvativši ga objema rukama. Kako ga je obuhvatila taman je prekrila sve osim glavića koji je provirivao iznad vitkih prstiju. Polukružnim pokretima masirala ga je uz vlažne zvukove, gore, dole, prelazeći preko glavića lijevom rukom dok je desnom čvrsto držala donji dio. Gledala me je bezobrazno onim zelenim očima dok su joj ramena sjajila pod svijetlom lustera. Tek što je htjela nešto reći kad su najednom mlazovi vrele sperme počeli špricati iz glavića kao iz šlaufa. Prvi je prešao preko njezina lica, od obraza do obrve, drugi po njezinom ramenu, a treći i četvrti po sisama kako ga je usmjerila prema dole.
– Wow! – Smijala se promatrajući u čuđenju bijelu tekućinu po svojoj preplanuloj koži. Trebalo mi je koji sekund da dođem sebi a ona je ostala privržena i nije ga ispuštala sve do zadnje kapi koja se slila po njezinim prstima.  – Ovo je bilo tako dobro… – rekla je zadovoljno i ispunjeno. – Nikad nisam ovako svršila… ali ozbiljno… – Ustala se namjestivši kosu iza leđa.
– Drago mi je! I ja sam baš uživao – Uzvratio sam izvalivši se na kauč dok je ona otišla u kupaonu oprati se.
– ’Ej! – Provirila je glavom iza vrata.

Prespavala je tu noć kod mene, sa osmjehom na licu, kao od majke rođena sa plahticom preko nogu. Iduće jutro probudio sam se uz osjećaj ugode, toplinu i užitak kakav me dugo nije probudio. Pogledao sam prema dolje ugledavši Vlatku kako leži postomačke sa ustima ispunjenim mojoj kito dok je tabanima plesala iznad brdovitih guzova.
– Mmmmm – Izvadila ga je iz usta drkajući polako. – Sjetila sam se da sam ja svršila dva put tako daaaaa… Moramo izjednačit – Namignula je nastavivši rad.
– A jeeebote… – Naslonio sam se glavom na jastuk i pomislio na sreću koja me potrefila.

Požuda ima zelene oči

DorionX

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x