Moj život i seks-avanture, X dio

Nastavak priče: Moj život i seks-avanture, IX dio

Pozdrav svima koji su me zapratili na Tviteru i hvala za komentare. Oni koji žele, naš Tviter profil – Boki i Mica. Da ja nastavim sa svojom pričom.

Priđemo mi vratima, kad imas šta i videt: on leži na krevetu, a Mica mu sedi na faci, dok ga Milena vešto puši, krenuli su u ritmu. Ja pogledah u Danu, ona izvi ramenima i reče:
– Ne mogu vjerovat da je odma’ u akciji, baš su njih dve spremne – i poče tiho da se smeje. Dule joj zadiže haljinicu i odma’ joj ga zavuče, na šta ona uzdahnun i savi se glavom prema dolje i malo raširi noge.

Dule je kren’o bogami žestoko da se zakucava u nju. Ja skid’o hlače i odma’ joj ga ponudih. Ona ga primi sa zadovoljstvom i samo kroz nos ispušta krike užitka. U momentu čujemo glas Micin kako pita dečka je l’ mu lepo, on odgovara da mu je prekrasno. Ja pogledah prema njima; Milka se nabijala na njegov jako mali kurac, po izgledu jedva 10 cm, a Mica ga mazi po grudima i povremeno se ljubi. Pita ga zašto nema curu il’ ženu, a on reče da nema hrabrosti, jednom je bio sa nekom curom koja je baš bila rasna i ništa joj nije mog’o, ona ga je počela zejebavat kako on nema čim da jebe i od tad nije imo nijednu vezu, pa čak ni seks. Jedino što je radio, to je drkanje redovno, na šta Milka doda:
– U mamine gaće! – on se kao malo trže. Dule se prest’o zabijati u Danu i svi čekamo dalju priču. On reče:
– Otkud vi to znate da drkam u mamine gaće? – Milka na to doda:
– Mi sve znamo. A je l’ te pali mamim miris pice? – on ‘nako kroz stid reče:
– Pa da – na šta Milena siđe sa njega i leže pored i lagano mu drka. On se sav izgubio, ne zna što bi pre. Ljubio se sa njima, sis’o sise koje su letele oko njegove glave, a Milka reče:
– Sad ćeš sve da nam ispričaš i da napuniš obe, a videćemo za posle koga ćeš. – On ne zna šta da im kaže, a ona reče: – Pričaj nam kako se pališ na mamine gaće. – On odgovori:
– Valjda sam željan mirisa žene, pa jedva čekam da se ona ode istuširat, da uzmem njene gaće i da svršim, jer je redovno gledam kroz ključaonicu kako se tušira i napalim se. – Milka mu reče:
– Pa jes’ prob’o pričat sa njom o tome? I ona je bez muškarca, možda bi i ona htela…
– Ne, nisam smeo, boj’o sam se da neće pristat, a i ako pristane, ona je jako dobra, neću joj moć’ ništa i onda ću je razočarat. Zato sam je potajno gledao kad sebi zavlači vibrator u sobi i dok se tušira, i s tim sam se zadovoljav’o. – Mica doda:
– To nije ništa strašno, ja sam se jebala i sa manjim nego tvoj, on je super. Zato ti, ajd’ mene spucaj sa guza i isprazni se, a ako želiš stvarno da ševiš kevu, ništ’ ne brini, mi ćemo ti to sredit. – On je pogleda:
– Misliš da bi ona pristala na seks sa mnom? – Mica se nasmeja i reče:
– Ma zašto ne bi? Eno nje, već se troši sa onom dvojicom, a ti treba da nas izjebeš, pa onda idemo i nas troje da se pridružimo njima i da ti konačno svoje snove ostvariš, da se izliješ u maminu picu. Ona to čeka.

dve devojke jašu momka

On odma’ nastavi i krenu se zabijat u Micu kao manijak i poče da urliče. Gotov je, počeo je da svršava i puni Micu i nakon pola minute izvadi se iz Mice i krenu da sedne, na šta ga Milena uhvati za kurac i reče:
– Ajde sad mene isto tako, nemoj mislit da si završio. Imaš mene i onu tamo što je ona a dvojica troše.

Milena leže na krevet, on je zajaši i krenu, a Mica reče:
– Bravo majstore, ne pada ti, vidiš da je dobar – i potapša ga po guzi.

Nas troje se pogledasmo, na šta Dule uze Danu, povede do ugaone, leže na leđa i kaže joj da se nabije.mmf trojka, spitroast

Ona ga bez pogovora zajaši, nabi se do kraja, uzdahnu i reče:
– Je l’ mislite stvarno da će on jebat i mene? – Ja na to doda’:
– Je l’ ne želiš il’ želiš? – Ona se nasmeja:
– Iskreno želim, al’ se plašim njegove reakcije. – Dule reče:
– Ništ’ se ti ne brini, sad se ti nagni da Boki može lepo da uđe u tebe, a za njega ćemo mi lako. – Ona se trznu i reče:
– Pa nećete valjda oba odjednom u mene? – Dule je poljubi i reče:
– Ništ’ ne brini, ako ne uđu oba u jednu, imaš ti još jednu rupicu koju mi jako volimo – na šta ona reče:
– Ojme majko, pa vi ćete mene pocjepat! Šta će onda on jadan; em mu je mali, em sam mu mama…

jebaje u pičku i guzu

Šta da radim – ja joj ga prineso’ i pored Dulinog uđo’ bez ikakvi’ poteškoća, što ona samo proprati uzdahom:
– Ooojj ojo oj!

Veliki su, al’ stadoše

U tom momentu se ispred nas stvoriše njih troje. Dečko je stajao u neverici i gledao kako mu mama prima dva odjednom, na šta je ona kao izgubljena pogledala u njega i rekla odlučno:
– Sine daj mami u usta, da sam popunjena skroz.

On se kao malo nećka. Mica ga gurnu prema njoj i on joj stavi u usta. Ja se malo izvadih iz nje, na šta Mica brzo uze kremu, namaza moj kurac i njenu guzu, namignu mi i reče:
– Napravi put za malog, da i on oseti maminu guzu.

punjenje u sve rupe

Ja ga pristavih na njenu guzu i krenuh ulazit. Ona se samo trza, ne može ni da vrišti niti da šta napravi, bojala se da ne bi Dina povredila, jer je duboko bio u njenom grlu. Ja uđo’ do kraja i zastado’ dok se ona nije privikla.

Dok je Dule odozdo zakucavao kao lud, a mali se počeo krutit u njenim ustima, u momentu se čuo Dule kako urliče i nabija se žestoko u nju i govori da svršava. Ja krenem lagano da se nabijam, a i ona se grči (al’ ne ispušta sinovljev kurac napolje). Kad je Dule završio i mali izvadi njoj iz usta, ona odahnu i reče:
– Boki, ne prekidaj, ja još svršavam.

Ja pokaza malom da se zamjenemo, on odma priđe, ja izvadi a on brzinom munje nabi se u nju i krenu da je jebe u guzu.

jebanje milfice u dupe

Dule se izvuče ispod nje, Mica uze vibrator, stavi ga na najmanju vibraciju i gurnu Dani u picu, na šta ona još jače zastenja i reče:
– To sine, jebi me, ne žali mamu da razvališ.

Ja, Milena, Mica i Dule se odmakosmo i sedosmo za sto. Uzesmo piće i gledamo prizor kako sin mami razvaljuje guzu, a ona sa vibratorom u pici samo stenje i kad ga on nabije, ona počne da piša od zadovoljstva, što je i sama priznala, da je svršavala i pišala u isto vreme, ne znajući da se kontroliše. U jednom momentu se mali odvoji od nje i reče:
– Mama, aj se okreni.

squirting milf

Ona se okrenu, leže na leđa, on odma’ uze, zadiže joj noge i nabi se u nju, i počeše da se strasno ljube. Prostorijom je odjekivalo njihovo stenjanje i udarci tjela o tjelo. Mica reče meni:
– Aj’mo i mi pored njih, ovo je baš super! – Milena uze Dulu za ruku i reče:
– Ajde stari, sad ćemo svako sa svojim, da im damo podršku!

Odma’ smo počeli da se slažemo jedni pored drugih i jebemo kao životinje, dok u jednom trenutku nije mali rekao…

grupnja, dve puše kurac

Nastavak: Moj život i seks-avanture, XI dio

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments