Bio mi je odvratan, ali njegova kurčina mi je bila predivna

Registrovani korisnici ne vide reklame

Vreme je za studiranje! Najzad sam otišao iz mog malog zatucanog grada i došao u prestonicu. Plaćen stan, hrana itd. Sve za obrazovanje… A ja sam želeo i to više od svega, nešto drugo… Roditelji su mi rekli i to da ako mi nešto treba mogu slobodno da kontaktiram naše porodične prijtelje, dali mi brojeve telefona, objasnili kako do njih da stignem… Ono što ću ja da potražim traži se na nekom drugom mestu – mislio sam.

Stan je odličan, na faksu sve ok. Prosto sam uživao. Sladio sam se novom životu i rešio da ga živim do maksimuma. Na fakultetu sam upoznao fine momke. Sve je bilo kao iz bajke. Ubrzo sam u sexy shop-u nabavio i dildo, čisto da se nađe dok ne skupim hrabrosti da konačno krenem u akciju.

gay dildo u guzu

Vreme je polazilo, i kao što biva u moru novih tek sklopljenih poznanstva, upoznao sam Vladu. Vlada je bio dve godine stariji od mene i bio je vrlo simpatičan momak. Dugo smo pričali i družili se dok konačno nismo nabasali na temu izlazaka i kakva sve mesta postoje. Tako sam saznao za obližnji gay klub, što je rasplamsalo moju maštu. Zbog crvenila na mom licu Vlada je brzo skapirao koliko je sati i predložio mi je da svratimo tamo pridveče! Kad se nisam onesvestio! Izlazak, i to gde, ovaj zna šta hoće – pomislih. Malo sam se premišljao, ali njega nisam mogao da odbijem. Posle iskusnog „ubeđivanja”, naravno da sam pristao.

Navukao sam tange i najuže farmerke koje imam i krenuo ka mestu ugovorenom za sastanak. Večeras će nečeg biti, osećao sam to u vazduhu. Našao sam se sa Vladom i ušli smo unutra. Klub je bio nešto neviđeno, svud ok atmosfera. Stali smo za šankom i pili piće, taman što smo počeli da pričamo i da se opuštamo, Vladi je zazvonio telefon. Izvinio mi se i otišao u wc da razgovara. Dok sam ga čekao, primetio sam jednog lika da me odmerava, što me je dodatno napalilo. Kada se vratio Vlada mi je rekao da moramo odmah da idemo jer ima „neka posla da završi”. Super – pomislio sam.

Međutim, kad smo se našli ispred kluba, shvatio sam da to nije nikakva metafora, već da dečko zbilja mora da otpali odmah. E do… – pomislih… toliko o tome, a baš sam se bio naložio. „Idem u suprotnom pravcu, zovem te sutra”, reče, i taman kad je pošao, zgrabih ga za ruku, privukoh k sebi i poljubih. Ah, bio sam na sedmom nebu, kakve meke usne ima ovaj momak… Za to vreme njegova ruka je prešla preko moje guze i uštinuo me je za jedan guz.

gej poljubac

Kad se poljubac završio, samo smo se nasmejali. „Nemoj da se ljubimo na ulici, videće nas neko”, nasmejao se i krenuo od mene. Dok je odlazio, gledao sam ga i lebdeo u svojim mislima… ali kad sam se okrenuo, nije mi bilo nimalo prijatno. Okretom sam primetio čoveka na nekih dva metra u kolima kako bulji u mene. Ja sam gledao u njega, nije bilo sumnje da su nam se pogledi sreli. I sve bi bilo u redu da nisam video nikog drugog do čika Mirka, ćaletovog prijatelja, kome treba da se javim ako mi nešto treba. Kao vetar sam pobegao niz ulicu.

Dok sam trčao, u meni su se menjala razna raspoloženja, od besa do tuge. Kako sam mogao da budem toliko glup? Pa šta ako je veliki grad, nije isključeno da sretneš nekog koga znaš! Stigavši u stan zaključao sam se i zaplakao. O, šta sad da radim? Automobil je isti kao čika Mirkov, u njemu jeste bio čika Mirko. Sigurno me je video. U to nema sumnje… ako… pih ako, kad kaže mojima šta je video, ja sam blago rečeno najeb’o. Moji neće biti oduševljeni. Vratiće me kući i ko zna šta još. Da ga pozovem? I šta da mu kažem? Jeste, ja izlazim po gej klubovima. Sranje. Još je veće sranje što sam od svih naših porodičnih prijatelja čika Mirka najmanje voleo. Uvek je bio nekako grub prema meni. Godina je moga oca, ali onako crn sa onim dlakavim ručerdama, mi je oduvek bio prilično odbojan. Ma uživaće da me zajebe, to je on.

Bio sam očajan. Ipak, palo mi je na pamet da me možda ipak uopšte nije prepoznao, što bi bilo idealno. Hmm, možda stvarno nije. Sa tom mišlju sam nekako zaspao i dočekao jutro. Ceo dan sam bio kući. Nigde nisam izašao. I ceo dan mi nije telefon zazvonio! Uh kakve sreće! Matori me sigurno nije prepoznao! Skakao sam od sreće. Jbg, video čovek dva momka da se ljube pa se zagledao, ništa čudno. Ali mene, sina njegovog ortaka, nije prepoznao. Bio sam presrećan. Za svaki slučaj oprezno sam zvao kući i ispričao se sa svojima najnormalnije.

Veliki kamen mi je pao sa srca. Oživeo sam. U međuvremenu mi se i Vlada javio i rekao da ćemo se obavezno videti sutra jer je zauzet ceo dan. Napisao je još i kako želi da ponovimo ono od sinoć i da radimo još ponešto. Mojoj sreći nije bilo kraja, a priznajem, ni mojoj napaljenosti. Ponovo sam se naložio da nešto primim u guzu, ta moja želja je bila prevelika.

gay priprema guzu

Juče sam mislio da je to veče, sad znam da ću morati još da čekam. Ufff, nisam mogao da izdržim. Brzo sam se skinuo sve sa sebe i otišao u kupatilo, tamo sam se sredio, uzeo kremu i legao na krevet, raširio sam ih i dobro sam se podmazao. Prvo sam nabio jedan prstić u sebe, pa dva… Sve je išlo kao podmazano. Nisam mogao da izdržim, uzeo sam dildo i stavio ga na ulaz u guzu. Počeo sam da ga nabijam, i tek što sam primio gumeni glavić… Šok! Čujem zvono!

Ko je sad, aman!? Ma sigurno je Vlada, želi da me iznenadi… Ustao sam. Na brzinu navukao plave gaćice i krenuo da otvorim mom ljubavniku. Dok sam hodao ka vratima nabijao sam jedan prstić u guzu… mmm, koliko užitka. Prišao sam im, nisam ni pogledao špijunku, samo sam otvorio vrata i bio spreman da se bacim Vladi u naručje. Kako sam otvorio vrata, imao sam šta i da vidim – čika Mirko!

On stoji ispred vrata, a ja u gaćicama ispred njega. Sledio sam se. Nisam se ni pomaknuo. Mislim da su mi se noge odsekle. Pogledao me je, odmerio celog i bez menjanja izraza lica onako ozbiljan uzdahnuo. Pošto sam bio i više nego uplašen, ustuknuo sam korak-dva, na šta je on reagovao ulaskom u stan i zatvaranjem vrata. „Ne, ne, nije to što mislite čika Mirko”, počeo sam da lupetam i da se tresem. „A šta je?”, upita me.

To je to – puk’o sam

Rukom mi je pokazao da uđem u sobu. Ušao sam unutra i stao nasred sobe. Ušao je za mnom i seo na krevet. „Nije kao što izgleda čika Mirko…” „Nego šta je? Balaviš se na ulici sa ko zna kime!”, počeo je da viče. „Molim Vas, nemojte da kažete mojima”, dotrčao sam i seo pored njega. „Poludeli bi kad bi čuli.” Uhvatio sam ga za ruku instiktivno i počeo da molim. „Molim Vas čika Mirko, neću više nikad, obećajte mi da nećete reći nikom!” Ćutao je dok sam ga molió, gledao me, pa onda rekao: „Pa kako si mogao? Ima da pukne bruka znaš, to što si uradio nije u redu”, počeo je da mi priča, ali sve nežnijim tonom…” „Obećajte da nikom nećete reći”, rekao sam kurvičasto… „Oh dečko, nije ni tebi lako…”, uzdahno je… U tom trenutku sam osetio njegovu desnu ruku na svojim leđima, i dok je govorio, išla je sve niže i niže…

gej anal fingering

Kad se odjednom sjurila u moje gaćice, osetio sam njegov prst u svom otvoru. „Šta to radiš?”, skočio sam od njega izbezumljeno. Ustao je i počeo sa skida košulju i otkopčava kaiš. „Slušaj kurvo mala na stolu i za ovu vlažnu guzu…”, tad je omirisao prst koji je malopre bio u meni… „ima da radiš šta ti ja kažem droljice mala”.

Pogledah ka stolu, tamo je stajao dildo na koji sam se malopre nabijao, pa pogledah ka njemu, koji je samo ostao u treger-majici. Ispod nje je stajao poludignuti dlakavi kurac i ogromna, takođe dlakava muda. „Ne, ne čika Mirko, nemojte! Neću, neću neću mnogo!” Uhvatio me je za vrat onim njegovim dlakavim ručerdama i prosto mi glavu navuko na njegovu kitu.

Počeo sam da plačem od poniženja a on je sao na krevet ne puštajući moj vrat. Bio sam u klečećem položaju a njegova poludignuta kita mi je bila između oka i nosa sa njegovim mudima u visini mojih usta. Prvo što sam osetio je bio njegov muški mudni znoj. Sad me je uhvatio za moju malo dužu kosu i podigao me, da su nam se pogledi sreli. „Neću reći nikom, ali ti moraš to da zaslužiš droljo mala, ako želiš da za tvoje kurvanje niko ne sazna, to ima svoju cenu, moraćeš da me zadovoljiš srce. Hoćeš li?”

Klimao je mojim glavom ne puštajući mi kosu. „Nemoj da plačeš, nakvasićeš mi muda”, nasmejao se. A u tom sam trenutku osetio da me nešto udara po bradi. Nije to bilo nešto, nego se njegova kurčina totalno digla i sad je bila u punoj erekciji. Pogledah na dole. „’Oćeš da ga popušiš, zar ne?”

Odmahnuo sam negativno, mislio sam samo na to da se izvučem iz ove situacije. „Otvori ta kurvičasta usta. Sad… još malo… lepo izplezi jezik fufice… tako… e sad ćeš da ga popušiš!”

gej jebanje u usta

Stavio mi ga je na jezik a zatim mi je navukao moju glavu na svoju kurčinu. Bio sam kao lutka u njegovim snažnim rukama. Ništa od ovoga nisam želeo, znao sam tog čoveka od detinjstva, nikada nisam mislio o njemu na ovaj način. Nabijao mi ga je sve brže i brže. Sada me je već za obe ruke zgrabio za glavu i nije stajao. Nabijao mi ga je i stenjao: „Uuhh, od kad ovo čekam, znao sam da ću da ti ga uvalim kad-tad, toliko si me nervirao kao klinac.” Kita mu je bila balava, a njegova muda su me udarala po bradi…

Ali, činjenica je da mi se dig’o

U jednom trenutku osetio sam da mi postaje tesno u mojim gaćicama. Sve je ovo bilo previše uvrnuto za mene, mislim najbolji drug moga ćaleta mi puni usta svijim kurcem? Ali, činjenica je da mi se dig’o. Sklonio je ruke sa moje glave i opružio se a krevet. Nastavio sam da mu pušim. I to najbolje što sam mogao, želeo sam da što pre svrši i nestane iz ovog stana, iz mog života.

Pošto mi je postalo previše tesno u gaćicama, dok sam mu prelazio jezikom glavić malo sam ustao sa kolena i krenuo da svlačim svoje plave gaćice. Pokretom vrata sam čekao negov glavić na svojim usnama a levom rukom sam konačno skinuo svoje gaćice, koje sam ostavio na podu, pa sam desnom počeo da mazim njegova punačka muda.

Iz kite mu je tekla semena tečnost, što je značilo da će ubrzo da svrši. Levom rukom sam počeo da se mazim, i da navlačim i svlačim kožicu… „Ohoho želiš ga i u dupetu droljo?”, bila je prva reakcija čika Mirka kad je ugledao gaćice na podu. Desnom rukom sam mu nastavio da drkam kurac… „Ne ne želim da što pre svršiš…” „Ti ćeš da mi pričaš šta ću da radim!” Pustio sam oba kurca iz ruku vratio se na kolena, a čika Mirko je ustao sa kreveta, podigao me i bacio na krevet na stomak.

gay daddy fuck

„Ne čika Mirko, nemojte, molim Vas!” „Ništa se ne brini, biće i ovo naša mala tajna”, nasmešio se, „nećeš se više nabijati na ove gumene kurčeve, vreme je da osetiš pravi muški kurac!” Drzao ga je u jednoj ruci a drugom razvlačio moj levi guz do iznemoglosti. „Nemojte molim Vas! Nikada nisam primio toliki kurac”, opirao sam se, ali sam bio sve slabiji; što od straha, što od umora, što od strasti. „Jok i nisi, gle’ kako si se lepo podmazao, uff od kad sam želeo da te naguzim pičkice!”

Popeo se preko mene sa rukama u visini mojih ramena, osetio sam njegov pivski stomak na svojim leđima i njegov glavić kako se probija među moje namazane guzove. Kurčić je hteo da mi eksplodira čim me je dotakao njegovim kurcem, prošao je tako nekoliko puta duž moje guze svojim kurcem, pa se pridigao, uzeo ga je u ruku i nanišanio u moju rupicu.

Stavio mi je prvo glavić, kome sam osetio svaku žilu, pa je polako počeo da mi ga nabija. Stavio mi ga je pola, a ja već nisam mogao više. Zgrabio me je rukama za bokove i snažno mi ga je nabio do kraja. Zaplakao sam opet i čvrsto stegao zube. „Uhh što si uska… stvarno nisi primala ovakve ranije…”, nasmejao se i počeo da me navlači na sebe. Osećao sam se kao da sam na ražnju. Svaki ubod me je vraški boleo i glasno sam stenjao. Stanjao je i on. U jednom trenutku je zavukao ruku ispod mog stomaka i uhvatio mog mališana. Pored velikog bola u guzi, kitica mi je bila toliko tvrda da je bilo dovoljno da povuče kožicu dva-tri puta da bih počeo da svršavam kao nikad u životu. Osećaj je bio prekrasan, u tom trenutku je prestao da mi nabija svoj kurac, te sam doživeo pravi orgazam.

gej trpanje u dupe

Dok sam izbacivao spermicu celo telo mi se treslo u skladu sa naletima. Čika Mirka to nije mnogo zanimalo, već je nastavio da me trpa, sada je bilo malo lakše jer mi je očigledno totalno razvalio guzu svojom karom i napravio malo mesta. Trpao me je sve brže i brže, i za to vreme me mazio po leđima. Osećao sam kako su mu ruke znojave.

Odjednom me je zgrabio za ramena i počeo da mi ga nabija od početka do kraja. „Svršavam, aaa!” Nije ga vadio. „Nemoj u mene molim te!”, ništa mi nije odgovorio samo je zastenjao: „Ah ah aaaa”, ščepao me je za ramena i zario svoje nokte u meso dok sam osetio da se u meni izliva talas tople sperme u naletima, dva-tri.

Čuo sam uzdah. Pao je preko mene, na svojim leđima sam osetio muške znojave malje, dok je ubrzano disao na moje uvo. Stegao sam guzni mišić što sam čvršće mogao. Osetio sam da to prija i mom jebaču, koji se smeškao i polako dolazio do daha. Osećao sam kako polako izvlači kitu iz moje guze i kako sperma popunjava taj prazan prostor. Eee tako jebe pravo muško – pomislih. Počeo je da ustaje sa mene, bez najave je izvukao svoj kurac iz mene. Osetio sam kako je malo sperme izašlo napolje i počelo da se sliva niz moju butina na posteljinu. Nisam imao snage da podignem glavu. Ostala je u jastucima.

gay anal creampie

Čuo sam da se oblači. Podigao sam i okrenuo glavu ka njemu. „Dobro se jebeš, treba tvojoj guzi ovakvo parče mesa kurvice mala. Neću reći tvojima, dok me slušaš, ovo će da ostane naša mala tajna. Budi ovde i sutra u isto vreme, taman je vikend, moći ću da ostanem duže… mislim da će neko biti odvaljen od kurca.” Ponovo se nasmešio i izašao iz sobe, čuo sam kako zatvara ulazna vrata.

Ležao sam tako neko vreme. Obrisao sam suze, guza mi je cela bridela. Mada, koliko god mi bio odvratan taj čovek, moram priznati da je jebačina bila vrhunska. Stavio sam prstić u guzu i osetio kako iz nje izlazi još malo čika Mirkove sperme.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x