Jebali smo se sve jače i jače i napalili komšiju

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Jače, jače manijače

Probudili smo se. Bilo je negde oko 1 popodne. Konačno smo malo duže spavali, mada sam ja bila mrtva. Bolelo me je celo telo a i ovaj put sam se ja probudila pre mog manijaka, tako da sam ovaj put ja njega malo gledala dok spava. Bio je lep prelep, crnkasta kosa, zelene oči (mada su bile zatvorene dok je spavao), usne punije… Baš je bio meden, tako slatko je spavao a telo je imao savršeno; mišićavo, izdepilirano, stvarno dobar frajer.

Tako dok sam ga gledala, opet mi je palo na pamet ono njegovo drkanje. Bože, šta mu je to trebalo? Ali sam bila ponosna na sebe što sam ga promenila… I tako, dok sam ga gledala I milovala ga po kosi, moj manijak lepotan je otvorio svoje prelepe krupne zelene oči i rekao:
– Ohooo, pa sad si ti budna – tako smo bili zagrljeni I samo sam ga nežno poljubila govoreći mu:
– Da dragi moj, i ovaj put sam ja tebe gledala. Hhaaah, eto ti ga na – smejala sam se – ne možeš samo ti mene – gde smo na to oboje počeli da se smejemo, dok smo se ujedno i ljubili i mazili. Rekoh: – Uuhhhh, što sam umorna, danas nema seksa do večeras, samo da znaš!
– Kakooo? Ma ne nije valjda?
– Da daaa, ne mogu, sve me boli, stvarno moram da odmorim.
– Važi dušo, no problemo – odgovorio mi je – samo ćemo da se mazimo tegleći se. – Rekoh:
– Da, to može, još malo se mazimo i odmaramo pa bih mogla na brzaka da nam spremim špagete. A, šta misliš?
– Možee, super, obožavam špagete a i baš ih dugo nisam jeo…

Tako smo zagrljeni ležali, gledali TV, pričali, ljubakali se još jedno sat vremena. Bilo je negde oko dva popodne. Rekoh:
– Idem na brzaka da se tušnem pa da nam spremim ručak. Taman dok ja se ja spremim, ti možeš da se tušneš. – Kaže:
– Važiii ljubavii, znaš da je tvoja reč za mene zapovest…

Tušnula sam se i počela da spremam ručak, gde je on posle tuširanja počeo da se vrti oko mene ljubeći me po vratu i pokušavajući, dok sam seckala šta treba, da me naguzi sa dignutim kurčinom, uveliko.

Jebali smo se sve jače i jače i napalili komšiju

– Daj bre, šta ti je? Jesmo rekli nema. Skloni se.
– A daj polako samo jednom…
– Ma beži bre, skloni se manijače. Znam ja te vaše fore; samo jednom, samo malo. Stvarno si bre manijak, ajde beži bre tamo i gledaj TV – i otišao je. Posle dva minuta opet, i iznova i iznova dosađivao je, slatko, pokušavajući da me nagovori na svakojake fore, lepe, simpatične, gde sam ja počela da posustajem polako, jer, iskreno, i ja sam njega i dalje želela. I dalje, posle toliko jebanja i jebanja… Rekoh:
– Sačekaj samo sve da stavim da se kuva pa dok se krčka možemo na brzaka, ali polako. – Sav srećan kaže:
– Naravno, naravno, kako ti želiš. – Ode do sobe, dere se: – Je l’ gotovo?
– Nije.
– Je l’ gotovo?
– Evo još malo…
– More, je l’ gotovo ženo božija? – gde je već postalo smešno, mada jeste bilo gotovo odavno, ali sam ipak odugovlačila. Kad se pojavio iza mene, rekao je:
– Ahaa, znači lažeš me dušice moja mala? Pa zar ti mene više ne želiš? – Rekoh:
– Ne, nego jednostavno nemam snage, čuvam se za večeras i iznenađenje – smejući se, govorila mu to, na šta me je on poljubio, uhvatio, stavio na sto koji je bio tačno idealne visine za nas i počeo lagano da ulazi u moju ribicu i da me jebe polako, dok sam ja uzdišući ležala na stolu, onoko kao napravila most stenjući, dok me je on jebao i mesio mi sise, ljubeći ih, pa samo meseći.

jebanje u kuhinji na stolu

Nabijao je sve jače i jače. Rekoh mu:
– Polako, jesmo rekli polako?
– Ma šta bre polako? – i počeo da nabija svoju kurčinu u mene sve jače i jače. Stenjući je govorio: – Ohhh kako si dobra… ahhh, ja ne znam kako ću posle ovog bez tebe… ahhhh bože, zašto ne mogu da te imam svaki dan, zaštoo? Ahhh, ahhhh – jebao me je ludački, valjda zbog te nervoze jer zna šta nas čeka posle. Jako me je, ludački nabijao, kao nikada do tad, divlje, a ja u ekstazi jecala, uzdisala i govorila:
– Ahhh tooo, jebi me samo tako, jebi me jebiii… ahhhh ahhh ahhhh – i počela da se tresem da svršavam kao luda na njegovom kurcu, na šta je i on počeo da svršava da se trese i puni mi, po ko zna koji put, pičketinu spermom.

Bili smo mokri, znojavi do gole kože, bez vazduha bukvalno, koliko smo se jako tucali. Rekoh:
– Kada smo završili špagete, taman dok se malo ohlade, aj’mo na terasu da popušimo cigaru. A, šta misliš? – Odgovorio je:
– Možee – i izašli smo tako u bade mantilima.

Jebali smo se sve jače i jače i napalili komšiju

E sad, kako je bila stolica i nadstrešnica od terase, on se nije video. Kako je seo na stolicu, a ja naravno na njegovom kurčinu sela, ali kad se naslonim na zid od terase i pomerim ja mogu da se vidim sa sprata iznad i tako dok smo pušili cigaru i jebuckali se jer sam mu, naravno, kao po običaju, sedela na kurcu. Bacila sam pogled gore i videla komšiju koji je bio stariji od mene samo par godina i u tom trenutku naslonila se na zid da može da me vidi i počela da mešam mom manijaku na kurcu i da stenjem, stavljajući mu ruku preko usta i pokazujući gore da ukapira da ima nekag, samo on nije znao ko je to i tako, pušeći cigaru, gledala sam komšiju pravo u oči, dok sam istovremeno stenjala i mešala na kurcu. On je blenuo kao budala, prosto nije čovek verovao valjda šta vidi.

Bacila sam cigaru i povukla se da me ne vidi, poljubila svog manijaka mešajući mu na kurcu i rekla:
– Aahhh jebi me jače, i jače… ahhh – i opet se spustila na zid, pogledala gore, kad u tom trenutku sam se bukvalno ja našla u čudu, jer je komšija izvadio kurac i počeo da ga drka gledajući me pravo u oči. Ja sam, nabijajući se sve jače i jače na kurac mog manijaka, stenjala, gledajući komšiju pravo u oči i vikala: – Ahhh too jače… jebi me, jebi me, ahhhh… tooo, ahhh to – gde se u jednom trenutku samo začulo:
– Dragane ljubavi, gde si? – Na šta je komsija počeo jako da svršava drkajući svoj kurac koji ja nisam mogla da vidim od zida terase, sve jače i jače svršavajući i stenjući jako.

Više me nije ni gledao, ja se povukla kod mog manijaka ljubeći ga i žvalaveći ga jako. Počeli smo i nas dvoje ponovo da svršavamo i samo smo čuli glas:
– Dragane, šta to radiš? – Hahaha, žena ga je ladno u’vatila kako drka, ovaj sav zbunjen, naravno nas ne vide, odgovorio joj je:
– Pa ništa, pušio cigaru. I u jednom trenutku mi je palo na pamet kako te tucam ovde naguženu na zidu od terase. I ne znam šta mi je bilo, samo sam izvadio i počeo da drkam – snašao se komšija, na šta mu je ona rekla:
– Ahhh kako si lud, polazi unutra. Možda ti i ispunim kasnije želju, hahahah… – na šta smo se ja i moj manijak smejali kao ludi…

jebanje stojeći na terasi

Ušli smo unutra, jeli špagete, istuširali se i zavalili u krevet i kulirali. Bilo je već negde oko četiri – pola pet popodne… Tako smo se mazili, ljubili, gledali TV, zezali se, na muža i dete bukvalno nisam ni mislila. Jeste da smo se čuli stalno, ali to ovde neću ni da pominjem, to nije tema… I nekako smo utonuli u san.

Probudili smo se, bilo je oko devet sati, zagrljeni, ja na njegovim grudima. Ne znam ali mi smo se bukvalno ponašali kao da smo momak i devojka. Još malo smo kulirali, ležali, mazili se, ljubakali i rekoh:
– Ajmo u dnevnu da pijemo kajsiju, imam dobru. Znači ubija koliko je dobra. – Kaže:
– Ne seriii, pa što nisi rekla odmah?
– Pa – rekoh – čuvala sam za iznenađenje, šta ti je…

Pustili smo muziku, pijuckali rakijicu, pričali, zezali se, i kad je bilo negde oko 11 sati, rakija je već počela da udara uveliko. Rekoh:
– Budi tu, idem da se spremim, imam iznenađenje za tebe. – Otišla sam do sobe, obukla one čarape sa čipkom, haltere zakačila samo, bez gaćica, i gore imala samo brus i imala neki bič sa onim resicama kao.

Znači obukla sam se kao prava droljetina, prostitutka, striptizeta…

Kako god, izgledala sam savršeno; kosu zavezala sa dve kike sa strane, znači izgledala sam kao bomba, sva savršena, sexy, pervezna, sa bičem u ruci i ogromnim štiklama. Pojavila se na vrata, a kada me je ugledao bukvalno mu je vilica pala dole… Rekoh:
– Aaa kako mi stoji? – upitah ga.
– Uuu jeboteee kako si ti dobra, kako si jebozovna. Nisi ni svesna, pa ti bukvalno možeš porniće da snimaš. Dođi – otvario je onaj bade mantil i bacio ga sa sebe dok sam mu ja onako sexy jebozovno prilazila, uzela sam daljinac i naravno pojačala muziku. Neki disko-haus je išao dok smo pijuckali kajsiju. Popela sam se na stočić, on onako zavaljen u ugaonoj drka kurac i govori: – Jebote kako si dobra, znači strašnoooo… dođi da te jebem. – Rekoh:
– Nee, malo ćeš ovaj put sa tim da sačekaš – i kako sam se popela na stočić, počela sam da igram, izvodim striptiz, mešam guzom i udaram se bičem po dupetu, ali jako…

Jebali smo se sve jače i jače i napalili komšiju

– Aaa, je l’ voliš moje dupence, aaa? – „Fljas!” – udarac biča.
– Je l’ ga želiš?
– Daaaa.
– Dođi da te jebem dođii… – na šta sam se ja okrenula, stavila mu štiklu na grudi i rekla:
– Polakooo manijače moj, tek smo počelii – nabijajući mu štiklu malo jače na grudi da oseti bol. – Je l’ hoćeš da probaš ukus moje štikle – i nabila mu u usta, na šta je on polizao drkajući kurac sve vreme, balaveći bukvalno i govoreći:
– Dođi da te jebem, dođi…
– Polakooo, nemoj da si nestrpljiv – njihala sam se u ritmu muzike, a onda sam se okrenula, naguzila, spustila do jedne noge, skinula cipelu, ustala, udarila se po guzi, sve vreme mešajući, igrajući i izvodeći striptiz.

Onda sam se polako naguzila, spustila do druge noge i tako nagužena skinula drugu cipelu, sišla sa stola i udarila mu šamar bičem, ali jako, onako baš da oseti…

– Je l’ me želiš, a manijače moj? – „Fljus!” Pa drugi šamar. – Kaži mi dragi, je l’ me želiš? – Dok je on u ekstazi od silnog uzbuđenja, a i rakije, bio unezveren i stenjući je govorio:
– Daaa, daaa, dođi da te jebem… dođi!
– Pa polako, kažem ti, jebaćeš me. Lezi sad, ispruži se – i bičem sam ga udarila jako po grudima. On je po mom naređenju legao je na krevet, gde sam ja stala iznad njega i spustila se u pozu 69 i počela bičem da ga udaram po mudima i da mu pušim kurčinu, dignutu kao strela, debelu kao limun, dok mi je on istovremeno sisao pičketinu. Sisao, dudlao, nabijao prste, drkao klitoris… Ja njemu pušila ludo, nabijajući ga do kraja, dudlajući i sisajući ga kao da mi je poslednje u životu, dok sam ga bičem udarala po mudima.

lizanje pičke i drkanje kurca u pozi 69

Onda sam se okrenula prema njemu, dala mu bič u ruke i rekla:

– Evo ti, ja imam neka druga posla – smeškajući se – i hoću da mi guza bude crvena, da boli, da osetim bol…

Nastavak: Sad sam ja razbijala njegov čmar…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x