Duša mamina, mamin muškarac, mamin jebač, mamin muž…

Mamine ogromne grudi svakodnevno su šetale pred mojim očima. Dubok dekolte koji prosto mami muške uzdahe, a njena guza utegnuta u helanke me je svakodnevno primoravala da odem u kupatilo i olakšam se, a tamo bi uvek našao njene nošene gaćice, prineo ih ustima, olizao, upijao miris maminih sokova, a zatim u gaćice ispraznio svu svoju spermu, mešajući je sa maminim sokovima… Taj ritual je trajao već dobre tri godine.

Otac mi je često na putu od gradilišta do gradilišta. Bio je vrhunski inženjer za visokogradnju… Ona uvek nasmejana, vedra, puna života, ponašala se prema meni kao prema drugu, prijatelju, pred kime se nije libila ostati u gaćicama i brusu, izaći iz kupatila samo sa peškirom preko sebe koji je na čas otkrio njene prelepe grudi, a kada bi ga podigla da ih pokrije, onda bi se ukazala prelepa lepo doterana ribica sa dlačicama od crne svile…

Noću bi se iz njene sobe čuli jecaji, prigušen vrisak kada bi orgazam plovio njenim prelepim telom. Taj bih vibrator, posle, kada bi ona otišla na posao, uzimao i na njemu tražio tragove njenog orgazma, a mirisao je po njoj tako jako, tako omamljujuće, da sam ga posle prelio svojom spermom, želeći da ga ne opere i deo mog semena završi u njenoj utrobi…Moje oko na ključaonici dok bi se spremala za kupanje gledalo bi njene prelepe sise, koje bi se klatile na samo dva metra od mene, njena koža bela kao mleko, njene prelepe usmine kada bi se sagla, bi mi pomutile razum.

drka pičku vibratorom

I ovog dana je bilo ista rutina. Ušla je u kupatilo, ovog puta u kućnoj haljini, i jednim potezom je skinula sve sa sebe. Jaooj, pa ona je sve vreme bila pored mene potpuno bez ičega ispod haljine dok smo pili kafu! Petnaestak minuta pre njenog ulaska u kupatilo sam obilno napunio njene gaćice koje je odložila u korpu za veš. Gledam je kako se saginje i iz korpe izvlači baš te gaćice koje sam malopre napunio spermom… Gleda, vidim i da gleda u u svoje dlanove, miriše gaćice. Na licu joj lebdi čudan osmeh. Gledam je tako prelepu, nagu, sa sisama koje bi poželalela mnogo mlađa, guzom zategnutom do pucanja, iako ima 55 godina.

Na moje zaprepašćenje, mama primače gaćice usnama i jezikom pređe po njima, zatim njima pređe po svojim bradavicama, stomaku, i na kraju one završiše na njenoj ribici. U momentu sam svršio tako snažno, uz obilje sperme koja je, ne znam kako, ponovo bila sakupljena u mojim bolnim jajima…

Posle petnaestak minuta, kada je izašla, pravio sam se da gledam TV. Ona sa fenom u ruci sede levo mene na fotelji…

– Šta gledaš to?
– Ništa mama, sve je bezveze na TV-u. Ne okrećem glavu ka njoj…
– Hoćeš li ti u kupatilo?
– Ja ću kasnije mama, sada će neka utakmica…
– Nemaš devojku, slabo izlaziš, je li sve u redu sa tobom?!
– Kako to misliš? – okrenuh se ka njoj… Peškir ne pokriva njene sise, već one u svoj lepoti gledaju u mene. Mora da sam izgledao kao magarac jer nisam od zbunjenosti i iznenađenja okrenuti glavu…
– Vidim da ti gledaš na mene kao na ženu, a ne mamu. Pa evo ti, gledaj…
– Ali mama…

sisata žena zavodi

Ustala je i onako naga stade pored mene…

– Sutra se spremi, idemo do Segedina, tamo ima spa centar, treba mi masaža i kupanje – sa peškirom u ruci, ona odšeta do sobe, polako graciozno…Savršeno telo zrele žene je bilo pred mojim očima…

Noć sam proveo u bunilu. Ne znam da li sam sanjao, ili mi se ovo sinoć stvarno dogodilo…

– Dobro jutro zaljubljeni!!! – Jedva otvorih oči, činilo mi se da sam malopre zaspao. – Hajde da se polako spremamo…

Mama pored mene u prozirnoj crnoj čipkastoj spavaćici stoji, naslonjena na moj krevet. Njene grudi slobodno vise, vidim bradavice. Ona priđe i poljubi me:
– Hajde, odoh da se obučem.

Gledao sam u njenu prelepu guzu dok je izlazila iz sobe. Kurac mi je umalo eksplodirao… Kada je mama izašla spremna za put, pala mi je brada na pod. Prelepa letnja haljina, prilično kratka, sa takvim ubistvenim dekolteom, da sam, ne izdržavši, prokomentarisao:
– Jaooj, kakva si!! Bombaaa!!! – kao leptirica se okrenu i haljina za njom krenu, otkrivajući njene gaćice… Poludeću, sigurno znam…

Auto-put… Vozim, ona podigla noge do šoferšajbne, haljina pala, sise kipe… Umirem…

– A ti tako! Nemaš gde spermu nego po mojim gacicama!? Toliko mladih devojaka, ti kao od brega odvaljen, mlad lep, gledaš babu od 55 godina, još majku!? Šta je sa tobom!?
– Ništa…
– Kakav je miris mojih gaćica!? – Ćutim… – Kakav je miris moje pičke!?
– Uhhh, mama, kako to možeš tako…
– Hahahaha, sada ja bezobrazna, a ti bi da me jebeš…Hahahahahaha…
– Prelep je ukus mama – jedva prelomih preko usta…

Mama zavuče ruku u gaćice…

– Evo ti pomiriši… – Osetih dva mokra prsta na mom nosu i usnama… Mošus… Vozim, izginućemo – pomislih… Njeni prsti na mojim usnama. Zinuh, i ona ih gurnu u moja usta…
– Mokra sam kao što vidiš, đubre jedno jebačko… Danas ćemo malo šetati, kupati se i uživati, bićeš moj momak, nigde ne piše da sam ti majka…

dupe u tangicama

Kako smo stigli – ne znam, ali ono što me je iznenadilo je što smo već imali rezervisanu sobu. Prelepo uređena soba, ogroman krevet, a na moj skamenjen pogled ka njemu, mama se baci na njega i reče:
– Večeras spavamo ovde đubre jedno mamino… – Haljina joj se podigla, gledam u gaćice koje su bile providne. Ne izdržah, skočih pored nje…
– Šta!? Hoćeš sada? Neeeee…
– Mama, molim te, samo da da je poljubim…

Drzim joj ruke uznad glave, gledam tu lepotu koja me dovodi do ludila. Pokušava da me zbaci sa sebe, ali ne uspeva. Polako spuštam usne na njen vrat, njeni parfemi uvek lepo mirišu… Polako spustih usne na njene, ali nema odgovora. Skočih sa nje posramljen.

– Izvini mama, toliko te želim da ću poludeti.
– Hajdemo da ručamo – reče ona i posle desetak minuta smo već silazili ka restoranu. Kada smo izašli iz sobe, mama me uhvati za ruku i tako smo išli hodnicima. Odjednom stade, okrenu se ka meni.
– Poljubi me.

Naše usne se spojiše dok njen jezik nestašno nađe put do mog. Podigoh je, pored začuđenih pogleda gostiju hotela.

– Hoćemo li u saunu?!
– Da zakupimo samo ja i ti?!
– Uhhhh, kako neću…

U sauni sam gledao mamu nagu pored sebe. Kapljice znoja su joj se kupile na njenim prelepim dojkama, stomaku, licu. Prišla mi je i sela mi u krilo, okrenuta licem ka meni. Ruka mi je klizila niz njena leđa, dok mi je ona mrsila dlake na grudima.

jahanje kurca u sauni

– Stvarno me toliko želiš?! – osetih kako moj kurac dodiruje njene usmine.
– Da, mama.
– Koliko traje to dugo?
– Ne znam.

Naše usne se spojiše, njene grudi osetih na svojim grudima. Bili smo mokra, strastvena znojava masa. Polako se nabila na moj glavić.

– Ohhhh, mama koliko to dugo želim, kako si uska sočna, topla.
– Nisam osetila kurac od kako je tvoj otac otišao u Abu Dabi.
– Čuo sam te kako svršavaš noću.
– Slušao si me?!
– Da…
– Mmmmmm, sine, kako si tvrd….

Polako uhvatismo ritam, moj kurac je svakim njenim pokretom ulazio dublje, počela je sve jače da jeca, vrišti. Držim je za sise, znoj kao potočić ide između njih, preko stomaka dolazi do mesta gde smo spojeni.

– Sada smo jedno, dušo mamina, jedna duša i jedno telo. – Sada sam već ceo u noj. Podižem je, spuštam na klupu, njene noge su na mojim ramenima. Ulazim u mamu polako, gledajući kako usmine od njene pičke gutaju moj kurac. Gledam njeno lice, kosu ulepljenu po njemu, njen pupak pun znoja, koji i dalje kaplje sa mene na njen trbuh, sise, lice. – Duuušoooo moja lepa, muškarac moj, ljubavnik moj, aaaaaa!!! – Kada je orgazam zahvatio naša tela, ona je u ekstazi počela da me grebe po grudima, vrišti: – Evoooo, svršavaaam, jaoooooo.

svršavanje u pičku

U istom trenu sva moja želja taložena godinama, bila je u mom orgazmu. Mlazevi mog semena su punili utrobu moje majke. Utrobu u kojoj sam začet. Kao da smo se borili na život i smrt, naša tela su se sudarala.

Klonuli smo. Glava mi je bila na njenim dojkama. Poljubih bradavicu, jednu pa drugu, moj kurac se cedi u njoj…

– Napunio si me?!
– Jesam mama…
– Nisam htela da te prekinem. Ne znam da li mogu zatrudneti, nemam nikakvu zaštitu. – To me još više uzbudi.
– Mama, da li bi rodila?!
– Ma, ti si lud. Hajde da uđemo u bazen.

Moj kurac, izlazivši iz nje povuče potočić sperme za sobom. U bazenu je mama mamila poglede i muškaraca i žena. Njen kupaći je bio prilično oskudan, njeno ozareno lice je bilo pored mog.

– Sada svi misle da sam našla mladog ljubavnika, pogledaj kako zveraju. Još curi tvoje seme iz mene, dušo…

poza 69, pušenje kite

Naša soba je te noći bila svedok strasti koja nije imala dno. Gutala mi je kurac sa takvim uživanjem i strašću, da sam bio na ivici da se onesvestim. U pozi 69, iz njene utrobe su sokovi punili moja usta, dok je majka gutala moj kurac halapljivo, pomalo i grubo…

Duša mamina, mamin muškarac, mamin jebač, mamin muž… Njeno svršavanje na mom jeziku je proizvelo to da je svaku kap moje sperme žedno pila, trzajući se na mom licu, umazanom njenim sokovima… Dugo bi ostali tako. Gledao sam u njenu rascvetalu pičku, osećajući majčin dah na svom glaviću… Volela je i da me zajaše, i da se gledamo u oči dok svršavamo. Iz njenih očiju bi krenule suze, koje bih ja pokupio usnama.

– Volim te mama – ponavljao bih dok bi ona svršavala uz jauke, vrištanje, plač…
– I ja tebe, živote moj…

jebanje od pozadi

Ujutro su naša umorna gola tela opet tražila jedno drugo… Trećeg dana dok sam u mamu ulazio od pozadi, držeći je za kukove, i gledajući kako nestaje moj kurac u njenoj utrobi, telefon je neprekidno zvonio.

– Tata je sine, da mu se javim…? Halo, da. Jesmo, baš nam je lepo. – Pokaza mi mama da legnem na leđa, i polako me zajaha. – Dobro je, evo ga pored mene. Nije ovo za njega, ali poveo me je. – Dok je razgovarala, u pauzi dok bi otac pričao, ljubila me je, polako nasedajući na moj kurac. – Danas se vraćamo, popodne se odjavljujemo, ne brini. – Gledam kako nestajem u mami dok priča sa ocem, mužem… – Hvala ti ljubavi, javiću ti se kad dođemo kući. Ćao…

– Vraća se sledeće nedelje, sine. – U tom ponovo zazvoni telefon. – Da, mužiću moj. Uželeo si me se… Da uključim cam viber?! Da, Aca je u svojoj sobi. – Mama mi daje znak da siđem sa kreveta. Odmakoh se i ona uključi cam. – Evo dušo, ležim na krevetu. Gola. Evo ti moja ribica. Hahaha, mokra je od želje za kurcem.

Gledam, ne mogu da verujem. Stojim na metar od nje i drkam gledajući kako mama širi noge, pokazuje sise mom ocu:
– Laka ti noć dušo. Ćao. – Mama baci telefon i ja skočih pored nje u krevet. Otkidao sam je brzim ubodima i gledao kako njene sise samo što se ne otkinu, idući gore-dole. Mesto gde smo spojeni pulsira neverovatnom jačinom. Vadim ga i trljam o njene dlačice….

nabijanje na kitu

– Ohhhhhh, kako je lepooo – uzdiše mama.
– Daj mi ga dušo… – Popeh se na krevet. Žedno mama uze moj kurac u usta… – Mmmmmm, kako mirišu naši sokovi ljubavi, ahhhh, kako je dobar…
– Blizu sam da svršim mama, želim u tebe da to uradim…

Mama se baci nazad na krevet, gledam njene raširene noge i pičku otvorenu, iz koje su curili sokovi. Spojismo se, naše usne se sudariše, jezici nam počeše ludu igru. Osećam njene bradavice na svojim grudima, njen stomak zalepljen na moj, njenu utrobu koja je topla, mokra, mirisna, i prve nagoveštaje orgazma u strahovitom stiskanju mog kurca njenih vaginalnih mišića.

Nisam hteo da izvadim jezik iz njenih usta, i kada joj je naišao orgazam, gutao sam njen vrisak, jauk, vazduh, dok se ona, želeći ga što više, da ga je isto tako nabijala na kurac, da me je podizala od kreveta. Kada je orgazam protutnjao, mama je hvatala žedno vazduh, drhteći, sa suzom u oku, i osmehom na licu.

– A ti?! Jesi li me napunio?!
– Nisam….
– Hajde svrši dušo, ja sam mrtva od umora, lepote, svršavanja… – Polako uđoh u nju. Gleda me, šapuće: – Tako, srećo mamina, tako dušo moja, srećo…

Držala je dojke u rukama da bi smirila njihovo ljuljanje, a bradavice su bile tako velike, kao da žele poljubac.

jebanje milfare

Osetih da mi se grče jaja, izvadih ga i mlazovi sperme zališe mamin stomak, lice, dojke…

– Tooo, dušo mamina, to srećo moja…

Polako ga opet stavih u maminu pičku i legoh na nju. Spermu koja joj je bila po licu, ona ramazuje prstom, oblizuje ga.

– Mama, šta ćemo kad dođe tata?!
– Ništa ne brini, smislićemo nešto…

U povratku sa vikenda, često sam stajao, gde je god to bilo moguće da je poljubim… Tu noć smo proveli u maminom bračnom krevetu… Zaspao sam spojen sa mamom dok mi je njena guza bila u krilu… Tako smo dočekali jutro…

svršavanje po telu

Dolazak oca nas je vratio u stvarnost. Bili smo sami dugo, ali ne ovako kao muž i žena, tek desetak dana.

Kraj prvog dela… Ukoliko želite nastavak, pišite, ili ako vas zanima ova tema…

Alex

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o