Jebem se kao da sam ona poslednja kurvetina

Nakon lepog izlaska, vrele atmosfere i pića vraćamo se kući. Tiha i bludna je noć. Drkam mu ga lagano dok vozi. Pričam mu kako hoću da me tuca, napaljena sam kao poslednja kurvetina. Pod dlanom osetim trzaje, znači dopadaju mu se predlozi. Izvio se, ukrutio i odebljao onako nategnut. Bilo mi je jasno da je pitanje trenutka kada će da stane negde.

To skretanje nisam videla, jer mi je glavu natakao na kurac, što dublje u grlo. Stali smo i prešli na zadnja sedišta. Posisao i oblizao mi je čitave prepone, sve… Mmm, volim ga. Uhvati me pod svoje, jebe me kako hoće, jebe jako čitavim kurcem. Pali me što svrsi služim. Devojke su za jebanje i zato, kako dajete, tako ćete i biti jebane.

Jebem se kao da sam ona poslednja kurvetina

Očekujem da me mužjak troši, a ne ja njega. I dobijam ga do kraja u komadu. Namestio me je kako mu odgovara i počeo da me cepa.

Pušim mu dva srednjaka. Odlepim kada uhvati ritam. Zapuši mi usta da ne stenjem. Nabija mi ga do kraja, muški ga zakiva.

Gleda me kako se izvijam, stresam i svršavam. On tek malo pa zastane. Ubrzo me potresa drugi orgazam, šljapkaju mu jaja o ribicu. Nabadam se okrenuta leđima. Navlači me kao da sam poslednja kurvetina držeći mi obe ruke na leđima, kao da me hapsi. Zavuče ga silovito. Nabija mojih 50kg na svoju kurčinu.

tumblr_n6z0on4OCd1r9x1k6o1_400

Moram da pustim uzdah, jecaj, vapaj, bodrenje za još. Dodao mi je svoj novčanik i zamolio da ga zagrizem. Daaa… Kako te volim, posebno kada me jebeš da ja svršim. Tada te najviše volim! Hvala ti što si moj! Ispunjavaš me totalno.

Devojka kao ja, 30god, 168cm, 56kg, laborantkinja u bolnici, ne bi sigurno živela sa tipom četiri godine, a žudela za ovakvim osećanjima. Kontamo se, radimo oboje, živimo zajedno, lep kurac, tvrda guza.

Nadam se da sam bila jasna, pa da se vratim na kurac. Grizem mu novčanik. Svako malo uhvatim sebe u retrovizoru, kao slide-show podešen na 0,8 sekundi, takav je ritam.

Jebem se kao da sam ona poslednja kurvetina

Vlažna sam, sva onako opuštena. Tek mi je skinuo suknju dobrim lizom. Uvek napomene zahvalnost za haltere. Pomera već uveliko vlažne gaćice. Uskoro će me izjebati treći put za 20min, (Za dame, on je skinuo farke, a na farke gaće ni ne nosi. Tako mu prija i, eto, od kako ga ja znam samo su me dugmići delili od uvek podšišanog, čistog kurca). Nabijam kontru, a on mi steže ruke na leđima. Zvecka mu kaiš na farkama i slušam ga kako mi govori:
– Evo, dušo, jače ti treba. Uh, kako volim da te jebem! Svršavaj… Takoo… – Odbrojavam. Ispustila sam novčanik, zajecala par puta uz trzaje karlice.
– Aaahhh… Dušo, ja volim našu alfu. U njoj si me i pojebao prvi put.

Dok razgovaramo, maramicom upijam znoj sa lica da ne uništim šminku. Pramenove odlepljujem, hvalim ga i odobravam potpuno. Vlažnu maramicu držim u dlanu. Silazim sa tvrdog kurca. Zavaljujem se pored, maramicom upijam sokove. Drka ga, govori mi da odaberem da li sada u autu ili u stanu da mi nafiluje guzu. Ljubim ga, sisam mu jezik. Pomalo se i mazim.
Dušo, imaš li kondom? – pitam. – Nemam gaćice, a ni maramica još puno. A koliko su ti jaja natekla, ne bi baš u autu bilo zgodno. Mada bilo je slučajeva, samo presvlake skidaj…

Stišali smo se, izljubili, ja se obukla i malo zategla. Pod suknjom sam smotala gaćice i pritisla ih uz ribicu, dok potpuno ne prestane da vlaži.

Dragi me je je gledao dok se nameštam. Hvali mi izgled, govori kako voli moje grudi (B korpa, tvrđe, ništa ekstra meni, ali momci ih voleli). Kurac hvata levom, dok desnom pronalazi put ispod svega, pa preko boka da bi me primio za sisu. Češljam se i uživam u intimi. Namirena se doterujem za civilizaciju. Gledam dragog kako drka na mene i moja odobravanja da ću mu sa vrata dati guzu, ako treba i u hodniku ili ulazu…

tumblr_ni8n26siaP1srbq2xo1_500

Naravno, uz cigaretu smo ostali na zadnjem sedištu. Lagano mu nadrkavam opušteni alat masirajući mu mošnice. Uspela sam da ga nagovorim da odemo negde na kafu, a on je dodao i tekilu.

Mirna je noć, hladnija. Oktobar je bio. A mi na nekih 5km od grada, na jednom od stotine puteljaka u atare. Otišli smo dosta od puta; na ivici smo i kukuruzom sakriveni. Idilu pauzira auto koji samo sa upaljenim onim maglenkama dolazi prema nama i na nekih 50m staje, ’ladno nas ne vidi…
– Opa! Draga, strpićemo se za tu kafu, moraju malo ovo dvoje…

Da se kola lepo nisu videla, beli golf 3, otišli bismo… Ali sam htela da malo ostanem. Kakva sam ona poslednja kurvetina…

Prozor je jače otvorio i pokrio me svojom i mojom jaknom. Nastavila sam, naravno, da mu ga masiram pričajući o našoj dugo razvijajućoj temi da bi trebalo probati sve što nas kao par interesuje u seksu, do leta, jeseni ili do novaka.

Jebem se kao da sam ona poslednja kurvetina

Tucali smo se pred drugim parom tri puta, tucao me je preko sajta na četu dva puta i jednom sam mu pušila. Imala sam seks sa devojkom sama i opet bih… Želim jako da pušim mome sa drugim tipom, pa tip njemu… Ne bih išla dalje… Sve u svemu, imali smo i jednu trojku. Čitavu noć je trajalo. Bila su dva tipa, jednog sam ugovarala ja, a drugog on. Prvog smo pokupili autom, lepuškast 23 godine, bucko, nekih 10kg više na svojih 180cm. Dragi je shvatio moj pogled i direktno ga pitao je l’ spreman da izvadi kitu, jer ga samo to još ostavlja u igri. Pa frka, pa ne bi… Pa ja ću mu izvaditi… Kod Filozofskog na parkingu, ja i klinja nazad, B nas gleda… Zapitkuje me dok mu diram jaja preko farki, pušiću mu ako mi se svidi… Sreća, imali smo i drugoga… Bucko je izvadio aparat za drkanje i nadrkao ga maksimalno… Poljubila sam ga u obraz i pozdravila… Drugi momak je imao 22 godine i kurac kao limenku guarane… Malo deblji od B-ovog. Htela sam i dobila trojku u hotelu Park, potpunu… Bio je iskusan za 50 evra (Toliko je tražio, a kada je skontao da ima prođu, upalilo mu je očito uvek i zasluženo).

Beli golf, spustili su prozore. Čuli su se muški glasovi. Nešto su radili. Upalili su na kratko svetlo u kabini. Dva tipa izlaze. Jedan se žali drugome kako nije odavno. Pale cigaretu i daju jedan drugome, duvaju. Sede jedan pored drugog na haubi… Tajac je zavladao. Prestala sam da drkam, oči su mi upijale prizor…

Tip je pušio drugaru. Sigurna sam da mu je pušio jako dobro, jer te uzdahe ja svojim pušenjem nikada nisam čula od tipa… Zamenili su se… Sve traje nekih deset minuta… Ušli su u kola…
Kurac koji drkam me iznenađuje, tvrd i napet je… Ćutim… Jebiga, scena je hot…

37_4-03

Pošto su se valjda opustili, glasnije i pričaju sve se čuje. Klinci su definitivno čim pričaju o ribama, kolokvijumima, travi… Pa, tajac…

Pljuvačkom vlažim glavić, pušim ga do kraja… Pitam te da ostanemo još. Ti zatežeš kurčinu kao i obično kada odobravaš… Ljubim te i drkam jače… Pitam te da li bi ti bilo glupo ili ružno, a da to niko ne zna, da li bi popušio dobrom ortaku i on tebi. Odgovaraš pitanjem da li bih ja gledala tako nešto… Grabim ga jako i oblizujem usne u znak odobravanja.

Klinci opet duvaju. Žar se vidi te kod jednog, te kod drugog. Smeju se i hvale kako je jaka trava… Dogovaraju se da se vide sutra, ali da bude duže. Jedan pita drugoga koliko je do sada pušio… 2 prema 6… A onda ponovo, urliče jedan, stenje drugi… Op, op, op! Jedan se nagutao, dok je drugi ispalio i odustao… Upalili su kola i otišli…

Jebem se kao da sam ona poslednja kurvetina

Ubrzo smo i nas dvoje ispijali kafu i popili koju tekilu sa našom šankericom. Pomenula sam događaj i ona zastade. Nasmeja se slasno i šapnu mi na uvo:
– Uh! Kada bih videla tako nešto, pozvala bih ih obojicu na gajbu!

B nas obe upita do koje granice je naše interesovanje. Nakon nekoliko rečenica saopštimo mu da bismo nas dve najviše volele potpunu trojku. Tip jebe tipa i tebe. Tipovi jebu tebe. Pušite dva kurca…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Ovo je moje delo ,hvala na izboru.