Pokazao mi je kolika je drolja moja majka, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nakon dužeg vremena i nekoliko devojaka koje sam promenio, otvorio sam poznatu internet stranu poznatog gay chata. Otvorio sam i ostao dugo gledajući u prazan pravougaonik i crticu koja je u njemu treperila, misleći kakav nick sada sebi da nadenem. Sećao sam se prošlih: „Napuni_mi_Usta”, „Kurva_Za_Obdarene”, „Jebi_mi_Kevu”…

Ah, „Jebi_mi_Kevu”. Kako sam samo dobru ševu imao pod tim nikom! Taj naziv načinio je da utonem duboko u sećanje. Bio je omanji, mršav, izrazito crn dečko, tek nekoliko godina mlađi od mene. Izašli smo na piće. Susreo sam ga i već na prvi pogled dao bih mu sebe u svim mogućim pozama, no on je ostajao gotovo potpuno hladan tokom večeri, što me je nateralo da mu se udvaram na sve moguće načine dajući mu do znanja da me može imati uvek i kako on to poželi. Sedeći za stolom konačno se nagnuo ka meni i prošaptao mi:

– Dečko, razbijaću te od kurca, pendrečiću ti guzicu cele noći, zapušiću ta tvoja jebena usta koja nikako da zatvoriš… – Oči su mi, znam, zasjale u tom trenutku kada sam ga pogledao s potpunim odobravanjem.
– Hajde, vodi me – zavapio sam !
– Ne dečko, ne – rekao je. – Po redu ja jebem. Moraćeš prvo da me upoznaš s kevom, da vidim je li vredna jebanja.
Progutao sam knedlu. – Ali ja… – počeo sam da zamuckujem… – ali ja sam mislio tako mene da jebeš kao recimo što bi mi jebao kevu – pokušao sam da se opravdam.
– Znam dečko, znam, ali ja ne znam kako bih jebao tvoju kevu ako nju ne upoznam, slažeš se – upitao je ne skidajući oči s mojih očiju i sa pokvarenim smeškom na njegovom opasnom licu.

Šta sam mogao, složio sam se, jer znao sam i verovao u to da moja majka nikoga nije imala osim moga oca. Pa šta, mislio sam, upoznaću ga, baš da vidim hoće li smeti da mi startuje kevu, i ako je startuje, baš da vidim, kad mu najblaže rečeno, pljusne šamarčinu.

gej poljubac

Naravno da sam predobro poznavao svoju majku. Bila je stroga, kulturna gospođa sa manirima prave dame. U kući bezobrazne reči nikada nisu smele da se izgovore, na svaku malo bezobrazniju scenu menjao se kanal na televiziji. To su bila njena nepisana pravila, čak i moj otac koji je bio oficir tu nije mogao, niti smeo ništa da uradi.

Nakon dva dana, dok je ćale bio na terenu, kao i mnogo puta do tada, po dogovoru rekao sam majci da će mi doći jedan drug, pa neka me sačeka ako se ne vratim iz grada, u koji sam kao morao otići. Poljubio sam je pred vratima i mislim da sam tada po prvi put, baš onako kao muškarac, obratio pažnju na njene velike sise koje su mi se priljubile uz grudi u tom kratkom poljupcu.

Nema šanse, pomislio sam zatvarajući vrata za sobom. Pa moja keva, kada bi htela, mogla bi da ima kakvog muškarca poželi, a ne nekog balavca koji je uzgred mnogo niži od nje, a lakši za sigurno tridesetak kilograma. Jer, moja je majka visoka, krupna, gotovo debela crnka, punačkih obraza, velikih mesnatih grudi i trtaste, gotovo ogromne guzice, zbog čega se retko mogla videti u nekim farmericama. Obično je nosila suknje do kolena iz koje su se protezali krupni i čvrsti listovi njenih nogu i koja bi obično bila tesna, tako da su joj se krupne butine i njena ogromna guza ocrtavali pri svakom koraku.

Takvu je nosila i ovoga dana. Belu suknju sa crnim povezom gde se kopča oko struka i oivičena crnim povezom tu kod kolena gde se završava. Nosila je bodi belu bluzu, isto oivičenu crnim povezom, koja je išla zajedno u kompletu sa suknjom. Ispod nje beli grudnjak, napinjao je njene grudi koje su, priljubljene jedna uz drugu, virile u plitkom dekolteu. Pa moja je majka BOMBA – iznenadio sam samog sebe tom mišlju, prvi put je obrativši pažnju na ono što sam gledao svakodnevno. Podsmehivao sam se u sebi misleći kakav će blam doživeti moj budući jebač, i to od ne bilo koga, već od moje rođene keve.

naguzila se

Šetao sam par minuta ulicom, a zatim se brzo vratio do kuće, ali sa zadnje strane, povukao požarne stepenice i uskočio kroz prozor, koga sam namerno ostavio otvorenim, u svoju sobu. Pozvao sam Đorđa na mobilni i prošaptao mu da je sve čisto i da može doći. Nedugo zatim začulo se zvono. Odškrinuo sam vrata i video ga gde se pozdravja i upoznaje s mojom kevom. Obučen u otmenom odelu, nalickan, izgledao je, priznajem, dosta poželjno. Poželjno, da ali za mene.

Ulazivši, začuo sam ga kako govori: – Bože, nikada ne bih ni pomislio da vi možete biti Markova mama.
Čuo sam majku da se osmehuje: – Zašto, pa zar ne ličimo? Svi kažu da je više na mene nego na oca.

– Ma jeste, nego ipak ste vi tako lepa i baš mladalački izgledate. Ko bi rekao da ste majka tolikog momka!
– 52 – progovorila je moja majka. 52 godine imam, zato hvala na tim divnim rečima sine.

Sine, hi hi – mislio sam, već mu je stavila do znanja da je on tek neki dečko, balavac. Skuvala je kafu, postavila ga na fotelju, a ona sela na kauč preko puta njega, s druge strane stolčeta. Prekrstila je noge, te joj se haljina malo podigla na gore i njena bela krupna butina sevnula je pred našim očima.

Gotovo je – rekao sam sebi. Sad će da pokuša i bukvalno da ga najebe od moje majke. Smejao sam se u sebi očekujući blamažu. No, on je i dalje mirno sedeo i isto tako mirno ćaskao. Potom je ispričao neki svoj doživljaj gde su se oni kao smejuljili, a meni je već postajalo odista dosadno, tu kraj vrata špijunirajući ih.

Odjednom, promenio je boju svoga glasa: – Dosta je šale – rekao je gotovo ljutito, na šta je moja majka ućutala, iako se do pre trena smejala.  – Ne znam – nastavio je isto prekim glasom – šta vam je rekao vaš sin ko sam ja?
– Pa prijatelj – progovorila je moj majka.
– Ne prekidaj me – rekao je nervozno, to nije bilo pitanje. – Nikakav ja prijatelj vašem sinu nisam, pogotovo ne on meni. Ja držim kockarnicu u gradu, a vaš sin je u njoj ostao dužan 3000 evra.
– Kako, kako? – mucala je moja majka – pa moj sin se ne kocka.
– Ne kocka se, a? Pa šta vi mislite glupačo gde je on sada? Znao je da ću doći, pa je pobegao, sigurno u neku drugu kockarnicu da pokuša da povrati pare.

Šta ovaj priča? – pomislio sam, kakva kocka? Ha, dobra fora, ali neće mu proći. Pa moja majka nije baš glupača, više od 20 godina radi kao psiholog u školi i ako misli da će je prevariti, mnogo se zajebao. Ha, ha, došlo mi je da se gotovo naglas nasmejem.
Ustao je sa fotelje i nervozno šetao sobom govoreći:
– Znate li vi da nema opraštanja dugova, znate li da ga čekam već četiri meseca i verujem mu da će doneti pare, kako me je molio. I ja sam mu verovao, verovao mu – podigao je ton.
– Verujte onda meni – progovorila je moja majka a zatim se pridigla da ustane, no u tom trenu je Đorđe uhvatio za rame i gurnuo je natrag.
– Sedi kučko lažljiva! Sedi! – prodrao se.

ispala joj sisa

Gotovo je, pomislio sam i krenuo da izađem i razbijem mu njušku što mi gura majku, kad su moje oči ugledale kako iz sakoa vadi pištolj. Stao sam ukočen.
– Zašto? – govorio je. – Zašto me svi teraju da koristim ovo? – Vitlao je pištoljem. – Lepo kao čoveku dao sam jedan, pa drugi, pa treći rok sam mu dao, i šta sad? Volite li vi svog sina, gospođa? – upitao je.
– Volim, volim ga – odgovorila je kao iz puške.
– Pa imate li vi tih 3000 evra?
– Nemam, nemam trenutno. Ali evo uzmi kompjuter, dvd, muzički uređaj, sve odnesi šta želiš, samo ga pusti na miru, molim te.
– Ne, gospođa ne, šta će mi to. Ali… – zastao je. – Ali ima nešto što bih želeo od tebe sada – govorio je stojeći ispred moje majke koja je sedela i gledala ga nemo, činilo mi se gotovo sa iskrama suza u očima.
– Recite, recite šta, daću vam sve!
– Pa za početak gospođa – rekao je tiho, a zatim glasno – mogli bi da mi malo popušite!
– Mmm… mmmolim? – zamucala je moja majka!
– Šta moliš kučko, nego uhvati se mog šlica dok nisam skroz popizdeo. Hoću da mi ga dudlaš za 3000 evra, da te karam kurvo za te pare, da jebem majku onom tvom lažljivom sinu.

Na trenutak nastala je mrtva tišina. Ona strašna u kom se iščekuje neko zlo koje će se dogoditi ili se neće dogoditi. Sekunde kao sati dugi, gotovo da sam prestao da dišem gledajući tog balavca nad mojom majkom. A onda… Zaškripao je kauč pod mojom majkom koja je skliznula svojom teškom guzom prema šlicu tog balavca a zatim ga uhvatila za kaiš.

Mnogo se brzo ona uhvatila za taj kurac…

– Tooo, kurviceee – otelo mu se iz uzdaha, dok mu je otkopčavala kaiš. On je zato vreme svukao sako i bacio ga na pod. Bože. pomislio sam. Bože. jebaće mi kevu. Šta sam to uradio? – pitao sam sebe, boga i odgovor je stigao pravo iz pantalona tog balavca.

Dugačka, podebela kita ispala je iz njegovih gaća, rumena, išarana venama i to baš pred očima moje majke. Otvorila je usta i krenula ga staviti u grlo, kad je on uhvatio za kosu i povio joj glavu unatrag držeći je tako.

šamaranje kurcem

– Polako kurvo, polako. Ti vidiš kurac pa bi ga odmah u usta. A, ne može tako droljo – izgovorio je a zatim joj pljunuo posred lica. Nije se otimala, pustila je da joj pljuvačka klizi licem i pada joj na grudi. Prineo joj je pištolj ustima i kružio cevkom po krajevima njenih usana nekoliko trenutaka a zatim joj njime otvorio usta i nabio joj cev u grlo.
– Hajde da vidim kako ga dudlaš kurvo – rekao je i počeo joj jednom rukom nabijati taj cev a drugom rukom vukući je za kosu, nabijati njena usta na cev pištolja. Ubrzao je ritam, čulo se mumlanje moje majke, čiji su se obrazi skupljali i širili pri svakom ulasku i izlasku.
– Dobra si, dobra – govorio je, zatim je izvukao pištolj iz njena usta, položio ga na sto, drugom rukom ne ispuštajući glavu moje majke. Oslobodivši ruku, krenuo joj je deliti šamare tom istom rukom. – Reci kurvo da želiš da te bijem, reci – naređivao je lupajući joj, ipak reklo bi se, odmerene šamarčine.
– Želim – progovorila je moja majka. – Bij me! Bij me!

To ga je popalilo te su šamari koje je delio mojoj majci postali jači i još glasniji. Konačno, pustio joj je glavu, skinuo pantalone, nagnuo majku na naslon kauča a zatim se popeo na njega raskoračivši široke kukove moje majke. Ne čekajući, odmah nalegao je otegnutim mudima na usta moje majke koja je ona na mah otvorila i muda tog balavca našla su se u ustima moje majke, kao kada bi joj se našla jabuka ili bilo šta ranije.

– Aaaaaahhhhhhhh – uzdisao je sa jajima u ustima moje majke. – Zevaj kurvo, jedi mi jaja, sisaj moja muda, cela – gotovo da je zavapio, a onda se jednom rukom uhvatio sa koren svojih muda, priljubio jedno jaje uz drugo i tako oba zario u raščepljena usta moje majke.

Gledao sam, njeni ionako obli obrazi postali su još obliji, veći, napumpani mudima tog balavca. Davila se, krkljala, gušila se tim jajima.
Konačno krenuo je da izvuče svoja muda iz usta moje majke, kad se dogodilo ono što za hiljadu godina i stotinu života ne bih mogao poverovati. Moja majka, predobra moja majka, gotovo u trenu svojim lepim šakama stisla je tog balavca za guzove i pritisla ga jako prema sebi te su njegova jaja ponovo skroz do korena završila u njenim ustima.

deepthroat

– Ahhhhhhh – otelo mu se još jednom, sad snažnije, glasnije. – Kurvo, voliš to, a? Voliš?
– Marko – obratio se meni – gde god da si, čuj me. Jebem ti kevu. jebem je svojim jajima, Karam joj usta. I znaš šta? Ona uživa, uživa jedući moja jaja, ta tvoja majka, ta kurva.

Znao je dobro gde sam ja, zato je to i govorio. I time mi pokazuje da može, i ne samo da može, već da mi uistinu jebe kevu. Gledao sam. Slušao „mmmmmmmmmm” moje majke iz njenih punih usta. Gledao kako s jajima u mojoj majci kurcem lupa po njenom nosu, obrazima. Konačno je bio van nje, spustio se sa kauča, seo na sto nasuprot moje majke.

– Skidaj se – rekao je – polako, želim da te gledam dok to radiš.

Otvorenih ustiju i crvenog lica, sakupila je noge u kolenima, dok je stopala držala razmaknuto. Oblizala je usnice i počela mesiti svoje ogromne i utegnute sise preko bodija. Gledao sam i na tren se upitao da li je ova scena baš namenjena meni. Jer, moja majka sedela je kao da sedi predamnom i mesi svoje ogromne sise u svojoj požudi. Da, siguran sam, balavac je hteo da i ja vidim, da osetim bar deo onoga što on oseća dok je gleda.

Prebacila je bodi preko glave i sise moje majke priljubljene u grudnjaku našle su se pred mojim očima. A ona ih je stiskala, oblizivala se, šaputala.

– Kako te zelim, kako te samo želim. Tvoja jaja, tvoj kurac. Želim te cela, mmmmoje sise te žele. Žele taj tvoj ogromni mladi kurac – šaptala je, a on ga je drkao tu ispred njenih očiju, zbog čega se tako slatko i oblizivala.

Pokazao mi je kolika je drolja moja majka, I deo

Tu je bio kraj. Moj kurac poskočio je u trenu, i u trenu dobio svoj totalni oblik. Oblik jednog lepog, dugog i skladnog kurca koji se upravo digao na majku, želeći je. Želeći je kao ni jednu drugu, kao ni jednu pre.

Želela je da bude kažnjena, a bogami i ja

Otkopčala je grudnjak i njene slobodne, potpuno gole sise zasjale su na svetlo dana.

– Oh, mamice – prošaptao sam, gledajući te dve velike, mesnate polulopte, velikih bradavica, oivičene prilično velikim crvenim krugom. Maštao sam da sam kraj nje, uzimam ih u ruke, mesim ih, stiskam te sise moje majke. Ali to nisam bio ja, već umesto mene neki balavac zario je kitu u te ogromne polulopte moje majke, a ona ih je gnječila i drkala mu kurac njima. Drkala mu je ne skidajući pogled s njegovog pogleda.

– To kurvo, to – govorio je u uzdasima. – Prava si kurva, jebaću te kao najveću kučku, kao kobilu kurvetino, kao što te nikad nije muž jebao.
– Znam da hoćeš, verujem ti – govorila je kao prava kučka. – Znam da ćeš me jebati kao što nikad nije moj muž. Mmmm – dahtala je s kurcem u njenim mesnatim sisama.

Pokazao mi je kolika je drolja moja majka, I deo

Uhvatio je za njenu bujnu crnu kosu, izvukavši kurac iz njenih sisa. Povukao je snažno, te je ona svojim kolenima lupila na pod. Odgurnuo je sto nogom a zatim krenuo da je vuče. Uhvatila mu je svojim rukama ruku koja je vukla za kosu i povlačila za sobom u delu prostorije koja je bila prazna.

Ostavio je na kolenima još ne ispuštajući glavu iz njegove ruke, a ona je svoje ruke prebacila obujmivši ga oko butina. Zalepio joj je još par šamara, a zatim joj prišao i lupao je svojom dugom, debelom i teškom kurčinom preko usana, koje je ona pućila i ljubila tu uvek nanovo dolazeću kurčinu.

Nedugo zatim, ta velika kurčina zaplovila je u usta moje majke. Sa najvećom slašću moja majka sisala je poveći ružičasti glavić tog balavca, koji je sa svakim trenutkom uranjao sve dublje u njena pohotna usta, da bi ga na kraju, snažno uhvaćena za njegove, butine vukla ka sebi i gutala taj debeli kurac gotovo do kraja, balaveći i daveći se njime.

– Tako je, tako je matora kurvetino – govorio je on s kurcem u ustima moje majke. – Ti znaš kako treba. Vidi se da si iskusna matora kurvetina, da si ih gomilu popušila.

Sa završetkom rečenice izvukao joj glavu sa svog kurca, zalepio joj još jednu šamarcinu i naredio joj da se tako klečeća uspravi, što je ona poslušno odmah učinila.

jebanje u usta

Uhvatio je za povez od suknje i izvukao, te mu se u ruci našla duga crna traka. Prišao je iza nje i njome joj vezao kleči sa vezanim rukama i golim mesnatim sisama, potpuno razuzdana, pogledom koji gotovo da je molio za još i još poniženja. Čitava scena, iako me potpuno emotivno uzdrmala, načinila je da stanem mesiti i gnjaviti moj potpuno natečeni kurac u farmerica, koje su mi najednom postale tesne.

– Hajde matora kurvetino – započeo je – hajde pričaj mi ko te je zadnji put jebao, a da to nije tvoj muž – govorio je i u istom trenu gurao je prste u njene vilice koje je moja majka slasno oblizivala.
– Mmmmmm, bio je to Ratko, mmmmmm, naš kum. Mmmmmm, prošle srede, mmm.
Nisam mogao da verujem šta čujem. Ratko, čovek koji je mene krstio, a ujedno očev najbolji prijatelj. Prošle srede – pokušao sam da se prisetim. Ah, da, došli su zajedno, majka je rekla da je susreo s posla pa je dovezao kući.

– Gde te je jebao? Pričaj kurvetino – iz misli me je vratio glas jebača moje majke koji joj je upravo vadio prste iz usta i udelio joj još jedan šamar. – Gledaj u pod kurvo i pričaj jebem li te u usta kurvina.
Gledala je u pod i kroz duboke uzdisaje koji su joj punili pluća, a njene sise nekako postajale sve veće i veće, progovorila je:
– Prvo u autu, onda kraj reke.
– Od kad se jebeš s njim kurvo? – upitao je prišavši joj i počevši je lupati kurcem po temenu.
– Od dana pre nego nas je venčao.
– Ah, vidim ja da sam naišao na pravu jebulju. Pričaj ko te jebe još osim muža, nabroji mi ih sisata.

dickslap

– Neša, električar, Iva, kolega s posla, Miloje i njegov brat u selu…
– Dosta, dosta, dosta sam čuo droljo. Varaš muža, a?! Pa to zaista nije lepo. Moraću za to dobro da te kaznim, kobilo debela.

…Miloje i njegov brat sa sela – pomislio sam ne verujući u ono što sam čuo. Pa to su bile dve najneotesanije seljačine koje sam ikad upoznao u životu. Krezavi, gotovo bez zuba, sa ogromnim pivskim stomacima, jedini ovčari u selu. Postajalo mi je jasnije sada dok sam razmišljao, zašto je moja majka svakodnevno išla kod njih i kljukala nas ovčijim mlekom, vraćajući se uvek mirišući na na taj odvatni ovčiji miris, rumena, sa vlasima trave i dlakama po odeći. Išla po mleko, majčica moja. Sigurno su je muzli zajedno sa ovcama. Razvlačili te njene ogromne sise i gostili se telom te pozamašne rasne gospođe iz grada. Saznanje da je ta rasna gospođa, moja majka, seoska kurva smrdljivih seljačina, u meni je izazvala bes i ljutnju, a moj kurac dodatno se napumpao sa još krvi, da sam morao da ga izvadim i drkam ga na svoju majku, na tu kurvu od moje majke, na muzaru, kobilu, te sam poželeo da sam ja taj koji će je kazniti. Ali, ja nisam bio taj.

Nastavak: Pokazao mi je kolika je drolja moja majka, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x