Dao sam oglas za lizanje pičke…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Dođoh na ideju da dam oglas da nudim lizanje pičke i seksualno-erotsku masažu za žene. Tog momenta mi je to bila odlična ideja. Idem do prodavnice, uzmem broj, aktiviram ga i uplatim par stotina dinara kredita za nedaj bože. Vatim se kući i dam oglas na internetu. „Samo za dame! Pružam usluge erotske masaže i lizanja pičkice. Potrebno je poslati poruku na Viber ili Whatsapp i sve ostalo je stvar dogovora.“ Nisam dugo čekao na poziv.

– Ćao!
– Ćao!
– Kad možeš doći na adresu?
– Odmah mogu doći.
– Šaljem ti adresu u poruci, molim te dođi odmah. – Oho, pa ovo dobro zvuči. Ovo bi moglo biti i dobro lizanje pičke!

Spremih se na brzinu, sedoh u auto i kreno na naznačenu adresu. Nije bilo daleko ali nisam imao nameru nešto previše da se šetam, a i busevi mi nisu nešto odgovarali. Brzo sam stigao na datu adresu i pozvonio. Otvorila je vrata i rekla:
– Uđi, ja sam Milica. Niko nam neće smetati. Imamo vremena.

Milica – žena, po mojoj proceni, oko 40 godina, plave duge kose, sa, koliko sam uspeo da vidim preko tanke kućne haljine, i prilično zgodna.

milfica plavuša širi guzu

– Kafa?
– Naravno, može kafa.
– Sedi, odmah dolazim. – Dok sam sedeo i čekao da stigne kafa malo sam zagledao stan koji je zračio bogatsvom i raskošem. Naravno, ukusa je tu bilo najmanje ugrađeno. – Želiš neko piće, sok?
– Ne hvala, biće dosta kafa, možda kasnije.
– Da ti se predstavim, udata sam za čoveka koji baš ne mari puno za mene. Odlučila sam se za ovaj korak jer stvarno jako volim lizanje pičke ali ovaj moj nije zainteresovan nikako za to. Čak sve manje i provodimo vreme zajedno. Imam 42 godine, mada to i nije tako važno. Važno je da si ti dao oglas za lizanje pičke, a ja isti pronašla.
– Evo trudiću se da opravdam poverenje. Da li želite i malo da vas i masiram ili samo želite lizanje pičke? Inače, volim da šaram rukama po ženskom telu a vama sigurno to ne može smetati! imam 55 godina i zovu me Miki!
– Pa može malo i da me masiraš jer sam baš ovih dana nešto napeta, verovatno će mi prijati. Idem da donesem svoje ulje koje stalno koristim za kožu. Gde želiš da me masiraš?
– Generalno, gde vama odgovara, ali moram vam reći da obožavam to da radim na kuhinjskom stolu.
– Zanimljivo! Može. Idem da donesem i nešto da podmetnom ispod da ne umažemo baš ceo sto. Ti se za to vreme raskomoti, evo odmah dolazim.

Iskoristio sam da se skinem dok ne dođe i malo mi je bio neprijatno jer čekam ženu koju ću uskoro masirati i lizati, a ne poznajem je. Dok je dolazila primetio sam da se skinula i ušla je u kuhinju skroz gola. Bože, kakvo je telo imala! Grudi puna četvorka, pičkica uredno podšišana, dok su joj usmine bile gole. Inače i volim tu varijantru za lizanje pičke da bude glatka, a da ima malu frizuricu. A dok je stavljala peškir na sto, prosto nisam mogao da verujem kakva je to guza bila. Ko nacrtana. Skoro nisam imao prilike da vidim takav sklad osim na fotografijama po internetu a dve trećine bi joj mogle pozavideti na izgledu i telu. Nisam ni primetio da mi se u međuvemenu digao do pucanja od pogleda.

– Vidim da ti se dopadam. Malo sam se pribojavala kako će izgledati taj naš prvi susret jer ipak malo je neobična situacija. Evo leći ću na stomak da možeš da počneš.
– Važi, počeću od nogu polako da možeš da uživaš što više.

Dao sam oglas za lizanje pičke...

Polako sam nanosio ulje na noge i kada sam dodirnuo nogu i krenuo prema butini masirajući je, kita je polako poskakivala i davala do znanja da i ona uživa. Svakim mojim dodirom po nozi ona je ispuštala zvuke odobravanja i uživanja, ali malo sam se zadržavao na stopalima i listovima i hitro grabio prema lepim i skladnim butinama. Kako bi ih dodirivao i mazao uljem, ona se sve više prepuštala i opuštala. Tačno se moglo osetiti po njoj da uživa u tome.

Ona je jedva čekala to lizanje pičke, osećao sam koliko je ustreptala

Preskočio sam guzu i prešao na gornji deo leđa. Prišao sam joj od strane glave i polako masirao ramena i lopatice i onda polako spuštao i pritiskao leđa duž kičme, terajući je da uživa sve više. Svakim pokretom rukama prema guzi duž kičme kitom sam uspevao da joj dodirnem glavu ali sam se trudio da pomeram mesto gde se dodiruje da ne bude da stalno udaram na isto mesto.

Osetio sam njene ruke na svojim butinama sa unutrašnje strane. Polako je i ona mene mazila od kolena prema preponama, i ja sam u tom momentu dok sam je kitom dodirivao po glavi sve više uživao. Zatim sam prešo na guzu. Mesio sam joj guzu što sam više mogao i primetio da je dosta osetljiva po njoj, što je meni davalo nove ideje i bivalo je sve lakše za maženje. Inače obožavam da diram žensku guzu. Skroz je bila nauljena i primetio sam da uzdiše sve jače, ali nisam obraćao previše pažnje na to. Trudio sam se da ja više uživam od nje jer volim to što radim.

– Molim te, okreni se da malo izmasiram i prednji deo koliko mogu.
– Okretala se polako i uskoro je ležala na leđima. Grudi su se razlivale ispred mojih očiju. Predivan prizor. Bradavice lepe, ne prevelike, sa oreolama koje su tamne i predivnog izgleda. Grudi koje plene pogledom i izgledom.

Počeo sam da joj sipam ulje po stomaku i polako da joj masiram stomak polako dižući ruke prema grudima da bih konačno i njih obuhvatio. Taj uzdah nikad nisam u životu čuo. Bradavice su se odmah ukrutile i izlgledale još lepše na dnevnom svetlu. Polako sam klizio dlanovima preko grudi i kroz prste propuštao bradavice, i sve više obraćao pažnju na njih. Bile su tvde i sočne.

Dao sam oglas za lizanje pičke...

Polako sam prineo usne i uhvatio levu bradavicu usnama i počeo da je sisam. Osmeh joj nije silazio sa lica. Tačno se videlo da uživa i da joj treba pažnja. Dok sam jednu bradavicu sisao drugu sam prstima stimulisao i prevrtao po prstima. Nisam predugo čekao nego sam i drugu bradavicu, stavio je u usta a zatim počeo naizmenično da ih sisam i vučem ustima preveći vakuum. Prstima bih uvrtao i vukao prema gore a onda jezikom kružio po njima i sisao kao malo dete.

Kad sam sisao bradavicu polako sam ulje počeo da sipam na venerin brežuljak a ono se slivalo među njene usmine. Prstima sam počeo da razmazujem ulje a bila je sva masna od ulja. Najviše sam se zadržavao na klitorisu koji je bubrio i pokazivao da je željan milovanja.

Ubrzo mi se našao u ustima i sisao sam ga kao bradavicu. Uzdasi zadovoljstva su se čuli u sobi kad sam jezikom oblizivao usmine koje su već bile dobro natečene. Kritoris osetljiv na dodir jezika. Savršeno. Konačno sam je imao na jeziku i konačno je počela da ispušta sokove zadovoljstva po mom jeziku. U jednom momentu mi se učinilo da je čak i malo špricnula pri svršavanju a svršavala je snažno i obilno. Uživao sam u pogledu na prelepu pičkicu koja svršava, koja se otvara i zatvara i pušta sokove. Ko to nje video, ne zna šta su prave čari koje dolaze uz lizanje pičke i klitorisa.

jebanje prstima u pičku i u čmar

Polako, dok sam joj sisao klitoris prstom sam joj polako masirao deo između pičkice i čmara. Jecala je od zadovoljstva a zatim sam polako počeo uvlačiti jezik u utvor koji se širio pod mojim jezikom. Odmah sam dodao i prst da mi pripomogne jeziku i polako milimetar po milimetar uvlačio prst u nju. To je bila dobitna kombinacija. Počela se polako nabijati na prst dok sam joj sisao klitoris i zvukovi oko nas su postajali sve glasniji i glasniji. Stvarno je uživala u tome. Nisam znao da žena može toliko biti glasna kada svršava pa sam polako ubrzao ritam, ne ispuštajući jezik sa malenog i lepog klitorisa koji se tresao od uzbuđenja.

Sokovi su se mešali sa uljem i sve se više grčila i jecala. Uhvatila me je za glavu i nije je ispuštala, nabijajući se i dalje na jezik i prst koje je milovao unutrašnjost njene mokre pičke.

Izgubio sam totalno pojam o vremenu dok je trajalo ovo lizanje pičke. Konačno je prestala da se miče od umora i svršavanja pa sam i ja obustavio lizanje pičke ali sam nastavio da joj prelazim rukama preko tela i dalje se zadržavajući na grudima koje sam mesio i uvrtao bradavice i dalje. Bila je opuštena i vidno zadovoljna.

Polako je krenula da ustaje sa stola i otišla da se istušira. Sedeo sam i čekao je. Kada se vratila skuvala je kafu.
– Moram ti prijaviti da me niko nikad nije tako dobro lizao kao ti. Prosto sam se jednog momenta izgubila.
– Znam, osetio sam na jeziku. Sve ja osetim na jeziku.
– Neizmerno ti hvala na ovome. Nadam se da će ovo ostati tajna.
– Naravno. Vrlo sam diskretan po tom pitanju i to je moja tajna kao i tvoja.
– Za ovo kako si uradio bićeš nagrađen. A i preporučen. Imam ja drugarica koje vole lizanje pičke i masiranje.
– Nikakav problem. Sve ostaje među nama, a imate moj broj pa mi se javite ili prosledite broj. Javljam se svakako i ne postavljam puno pitanja. Tu sam znog vas a i vi zbog mene.
– U svakom slučaju sledeći petak sam sama pa te očekujem da ponovo dođeš ali onda bez masaže. Želim nešto novo i divlje.
– Razumem. Dolazim, a ako bude promena javim na vreme.
– Dogovoreno.

Dao sam oglas za lizanje pičke...

Kada sam izlazio iz stana dobio sam koverat koji nisam otvarao pred njom već sam kreno prema kolima da što pre odem kući. Svašta mi je prolazilo kroz glavu. Jebem ti, da li sam ja to upravo postao žigolo? Sreća pa je bila mlađa žena. Budalo, kako bi bilo da je bila starija od tebe? O tome do tad nisam ni mislio.

Nekako sam stigao kući pun utisaka i blago umoran od akcije. Konačno mi se ispunila želja da nešto korisno uradim ženskom rodu i da uživaju pored mene. Pa još sam i nagrađen. Taj deo mi se svideo. Polako sam uzeo koverat i okretao ga u ruci ali nikako da ga otvorim i vidim koliko sam bio dobar. Konačno otvaram i doživljam ushićenje i radost jer upravo sam zaradio na jeziku 100 evra. Za lizanje pičke! Jebem ti, mislio sam da je reda radi stavila 10 evra ili da je napisala samo „hvala ti“, ali ovo je bilo pravo osveženje i radost za mene. Pa ja sledeći petak opet kod nje a i neka njena drgarica će zvati. Pa biće tu para, možda.

Mada, iskreno, čast je i radost jebati jezikom. Javiću vam kako sam prošao u petak.

Miki Riki

Nastavak: Jednim lizanjem zadovoljio sam tri žene!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x