Prodata robinja i kuja na lancu, III dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Prodata robinja i kuja na lancu, II dio

Đurđa je bila radodajka i sigurno je uživala u bespoštednoj jebačini. Pitala sam se da li je uživala i u sadomazohističkom tretmanu. Upoznala sam puno radodajki koje nisu voljele grubosti. Ako je Đurđa bila takva, onda joj nije bilo nimalo lijepo. Muškarci su se posebno voljeli iživljavati na radodajkama, na onima koje nisu mogli kurcem pokoriti. Ja sam bila nepokoriva i zato sam često dobijala batine. Ali ja sam @u batinama uživala.

Čudila me je Ana. Ona je bila pristojna žena. Sjetila sam se vremena od prije nekoliko mjeseci. Ana je redovito nosila suknje. Ali tada se prebacila u hlače. Mjesec dana je nosila isključivo hlače. Sigurno je čekala da joj se koljena oporave, a rane zacjele. Znači Ana je prošla ovakav treman, a ne Đurđa. To je bilo logično. Pristojne žene, one koje ne afektiraju, su bile sklonije grubim igrama. U stvari su one @submisivke koje prihvaćju sve što im se događa kao sudbinu.

Jasam bila Đurđa i Ana istovremeno. Cijeli život sam prelazila iz faze nimfomanije u fazu submisivnosti i nazad. Od jurnjave za kurcima na batine, a onda s batina na jurnjavu za kurcima.

Sjetila sam se jednog slučaja kad smo Ana i ja ostale duže na poslu. Šef ju je zvao na razgovor. Kroz zid sam čula kako joj prigovara. Nakon desetak minuta, Ana je počela plakati. Pitala sam se kako podnosi da je to malo, ljigavo smeće od šefa vrijeđa. Sad mi je postalo jasno zašto je to podnosila. Uživala je u tome. Prisjetila sam se i riječi koje su mužjaci izgovorili:
– Muzli smo je kao kravu. – Ana i ima ogromne sise kao krava – rekla sam u sebi. – Razvalili smo joj pičketinu. – Da li je plakala ili uživala? pitala sam se. Možda je plakala i uživala.
– Dvocjevka. rekao je jedan od njih. – I dame vole u guzu – pomislila sam. – Napunili smo je blatom pa jebali. – I meni su to uradili. To je odvratno, ali muškarci su odvratni kad se uspale.
– Jela je blato.

Zgrozila sam se. Pomislila sam na smrdljivo blato puno crva. Želudac bi mi se okrenuo da već nisam bila otupila na sve zamislive perverzije. Sreća da mene nisu tjerali da jedem blato – rekla sam u sebi.

Ivanka je bila @dominantna žena. Nju sigurno nisu ovako mogli tretirati. Ona na to nebi pristala. Ali, nikad ne reci nikad. Poznavala sam neke domine koje su bile poslušnije od najposlušnijih subica.

Na jednoj @orgiji sam upoznala gospođu Macu. Bila je okrutna domina. Šamarala je muškarce samo ako bi je krivo pogledali. Ali kad je došao gospodin Đuro i rekao joj „k nozi!”, poslušno je kleknula uz njegovu nogu kao kujica. Svi muškarci koje je šamarala prije toga, vratili su joj milo za drago. Nisam mogla vjerovati da jedna žena može podnijeti toliko zlostavljanja. Godinama mi je bila uzor i pristajala sam na sve. A onda sam na jednoj orgiji kod tog istog Đure čula kako govori za mene da sam bolja od Mace. To je značilo da pristajem na okrutniji tretman nego ona.

Znala sam i gospodina koji me jebao okrutno i nemilosrdno. Obožavala sam ga kao boga. Ali kad sam ga čula kako na telefon razgovara sa svojim šefom, razočarao me je. Pred njim je bio manji od makovog zrna. Tek sam naknadno saznala da mu je šef neki sitni, ljigavi guzonja koji voli da ga se jebe. U javnosti je glumio apsolutnu pokornost, a kad bi ostali na samo, razvalio bi šefu šupak do te mjere da se ovaj morao dugo oporavljati.

Osjetila sam da mi je lice dotaknulo tlo…

Ruke su mi već preko laktova bile potonule u blato i shvatila sam da se moram boriti za život. Ako potonem još malo, i ja ću jesti blato. I noge su mi još potonule. Dok sam tonula, noge su mi se širile, a rupa mi se otvorila i gladno zijevnula. Blatni čep je potonuo još dublje u mene. Tada je počela kiša.

Hladne kapi su mi udarale u tijelo. Osjećala sam ih kao ubode iglama. Boljelo je. Blato kojim su me namazali se topilo pod kišom i ubodi su postajali sve bolniji. Osjetila sam kako potočić vode klizi niz moju kičmu i slijeva mi se u rupu. Blato u meni se pretvorilo u žitku smjesu. Osjećala sam sve veću napetost. Moram ga se osloboditi – pomislila sam. Napela sam se i blatni čep je izletio iz mene uz prasak. Osjetila sam olakšanje, kao da sam rodila.

Poznavala sam doktora koji je volio igrati igre poroda. Stavio bi me na ginekološki stol i napunio. Onda bih ja morala izbaciti to šta je u meni. Najslađe mi je bilo kad bi me punio jabukama. Na trbuhu bi se vidjeli njihovi kuglasti obrisi, a ja bih pokušavala jednu po jednu izbaciti iz sebe. Ako bi neka zapela, on bi ugurao ruku i izvadio je iz mene. Vidjeti obrise njegovih prstiju na mom trbuhu kako grabe jabuku je bilo podjednako stravično kao i uzbudljivo.

Čula sam korake. U prvi trenutak sam pomislila da me muškarci dolaze spasiti, ali iz kuće su se čuli pijani glasovi. Tko onda to korača? – upitala sam se. Kao munja me ošinula pomisao: pas lutalica. Nagužena kao kuja i raskrečena bila sam mu lak plijen. Vidjela sam i radila svašta u životu, ali igre sa životinjama me stvarno nisu zanimale. To nije bio moj svijet.

Dvije ruke su me uhvatile ispod ramena:
– Ti si moje vlasništvo i moram brinuti za tebe – čula sam glas. Andrija! – shvatila sam. Nije pas!

Izvukao me je iz blata

– Znam siguran put do kuće – rekao mi je. Napravila sam korak, a onda me šamarčina složila na pod. PLJUS! – Kujo! – dreknuo je.

Podigla sam se na sve četiri i krenula za njim. Vrijeme provedeno u blatu je ostavilo traga. Promrzla sam se tresla i jedva sam hodala. Blatnjava i prljava dogegala sam se do kuće. Osjetila sam miris dima. Očito su upalili peć da se ugriju. Napokon ću se ugrijati – pomislila sam.

– Ostani vani da te kiša opere. Nemo’š tako blatnjava u kuću.

Zakačio je lanac za kuku i zaključao ga. Čula sam ga kako se penje uz stepenice. Ušao je u kuću i ostavio me na kiši. Moja volja je odavno bila slomljena i sve šta mi se događalo sam prihvaćala kao sudbinu. Da me prije dva sata ostavio na kiši, moljakala bih ga da me primi u kuću. Sad se nisam bunila.

U mislima sam pokušala dočarati kako izgleda njihov dvorac. Shvatila sam da je to obična klet s verandom i nekoliko stepenica koje su vodile u blatno dvorište. Ja sam opet klečala u blatu na kiši, a samo metar dalje je bila natkrivena veranda. Ja tu pripadam – rekla sam u sebi. Među stoku. Koliko mi je lanac dopuštao, opipavala sam okolinu. Nadala sam se da je tu neka pasja kućica u koju se mogu skloniti. Čak i za stoku imaju štalu. Za mene je nema – rekla sam u sebi

Zašla sam u stanje ravnodušnosti. Sati provedeni u mraku i na hladnoći, potpuno su me promjenili. Nisam vjerovala da postoji svijetlost i toplina. Nisam vjerovala da postoji izlaz iz situacije u kojoj sam se našla. Klečala sam i podnosila kišu. Pomirila sam se sa sudbinom i više se nisam ničemu nadala. To je uostalom i bila smisao sadomazohističke seanse. Više nisu trebale ni batine ni uvrede.

Još kao mladoj mi je običan seks postao dosadan. Moji kolege su pričali o ekstremnim sportovima, a ja sam maštala o ekstremnom seksu. Povremeno sam igrala s jebačima igre otmice i silovanja. Jebač bi me na silu odvukao na neko prljavo mjesto i izjebao. Iako je sve bila igra, ja sam to doživljavala vrlo realno. Jednom prilikom me jebač istukao prije jebanja. To mi se jako svidjelo. Odlučila sam krenuti tim putem. U toj potrazi naletjela sam na gospodina Profesora. On mi je otvorio novo poglavlje života. Cijeli vikend me držao kao zatočenicu. U petak mi je lomio volju, i tek kad sam postala apsolutno pokorna, jebao me je. Kad me u nedjelju oslobodio, nisam znala ni tko sam, ni što sam, ni gdje stanujem, ni kuda idem. Trebalo mi je više od sat vremena da se saberem i da shvatim kojim putem trebam ići kući. Kad sam se dočepala svog stana, zavukla sam se u krevet i plakala od sreće.

Vrata kleti su se otvorila.

– Puna su mi jaja. Moram ih isprazniti – rekao je jedan od muškaraca.

Ostala trojica su rekla da su i njima puna jaja. Onda su svi u glas počeli govoriti kako treba nešto jebati, razvaliti, pumpati. Njihove rečenice su bile pune prijetnji i uvreda. A sve na moj račun. Ja sam sve to mirno slušala. Bila sam u takvom stanju da se nisam stigla ni uplašiti.

– Gdje je kuja? – upitao je netko.
– U dvorištu – odgovorio je Andrija.
– Neću opet na kišu. Dovedimo je gore.
– Prljava je.
– Ja ću vam je dodati – rekao je Hrapavi.

Čula sam ga kako silazi niz stepenice. Koraci mi bili sve bliži. Njegova snažna ruka me zgrabila za guzove. Nekoliko prstiju mi je zabio u pičku.

– Sad ću vam je dodati kao rukavicu.

Šta misli pod time da će me dodati kao rukavicu? – upitala sam se u sebi.

– Prazna je! – rekao je – Sad ću je navući.

Ruka mu je potonula u moju utrobu. Gurao ju je sve dublje. Osjetila sam kako mi ju je nabio do lakta. Onda me podigao. Nosio me na ruci koja je bila zabijena u mene. Ja sam rukavica na njegovoj ruci! – rekla sam u sebi. Nikad prije nisam ništa slično doživjela. Bila sam na redaljkama, primala po dva kurca odjednom, nosili su me na kurcu, nosili su me na dva kurca, fistali, bila na fist redaljci, ali me nitko nije nosio na ruci.

Podigao me kao perce i naslonio na ogradu verande, s vanjske strane. Nečije ruke su me uhvatile za glavu. Kurac mi je uronio u usta. To je Jeger – pomislila sam. Njegov kurac je jurio kroz moje grlo. Pijani muškarci teško svršavaju. Tako je bilo i s njim. Jebao me je u usta kao da me jebe u pičku.

– Ja ću svršiti – rekao je Mesnati – Daj da joj napunim usta.

Jeger me prepustio njemu. Njegov kurac mi je uletio u usta i praktički istog trenutka mi počeo usta puniti spermom. Htjela sam gutati, ali grlo me nije slušalo. Sperma mi se slijevala iz usta.

– Sad radite šta hoćete – rekao je.

Jeger mi je opet utrpao @kurčinu do jaja u usta. Cijelo to vrijeme me Hrapavi nabijao na ruku. Osjećala sam kako mi njegova šaka pritišće želudac.

– Ja ću joj napuniti grlo! – rekao je Jeger.

Svršavao je duboko u meni

– Ja sam na redu – rekao je Andrija.

On me prošli put umalo ugušio kurcem – pomislila sam. Možda sad bude išao do kraja. Možda su ovo moji posljednji trenuci.

Nisam osjećala strah. Prepustila sam se sudbini. Ako tako mora biti, neka bude. Njegova kurčina mi je kliznula u usta, a onda produžila u grlo. Mogu disati – pomislila sam. Već mi satima kurci razvaljuju grlo i toliko mi se raširilo da sam mogla gutati njegov kurac i disati. Andrija me je jebao dugim zamasima. Izvadio bi cijeli kurac, a onda ga u jednom naletu sjurio do jaja u moja usta. Onda je počeo svršavati. Napuno bi mi usta, a onda kurcem gurnuo spermu u moje grlo.

– Daj da je pridržimo dok je ti jebeš – rekao je netko od muškaraca Hrapavom.
– Imam bolju ideju – rekao je – Jebat ću je u pičku.
– Razvaljena je.
– Baš takvu trebam.

Nabio je kurčinu u mene, ali ruku nije vadio. Rupetina mi se razjapila. Činilo mi se kao da ću eksplodirati. Mlatarala sam rukama i nogama pokušavajući održati ravnotežu na njegovom kurcu. Netko me zgrabio za kosu i pridržao da ne padnem. Činilo mi se kao da će mi iščupati cijeli skalp. Vrištala sam. Hrapavi me je divlje jebao, ne obazirući se na moju agoniju.

– Izlazi – rekao mi je Andrija.

Ispuzala sam iz gepeka na sve četiri. Jedva sam se vukla. Negdje je zvonio sat. Netko ide na posao – pomislila sam. Jutro je.

– Požuri! – rekao je Andrija – Ako te namiriše susjedov pas, najebat ćeš kao Ivanka.

Zadnjim atomima snage sam se požurila. Nisam marila ni za rane na koljenima i dlanovima, ni za to da li će me netko vidjeti i prepoznati. Samo sam žurila da me ne dohvati susjedov pas.

Andrija je zatvorio vrata za nama. Osjetila sam olakšanje. Skinuo mi je kapuljaču. Iako nijedno svijetlo nije bilo upaljeno, a vani je tek svitalo, činlo mi se kao da mi svijetlost bode oči.

– Ovamo dođi – rekao je i poveo me je prema vratima za koja nisam znala kuda vode. Otvorio ih je. Bila je to ostava. Na podu je bio prljavi madrac, a pored njega zdjelica za pse. Sa strane je bila i prljava deka. – Tu ti je mjesto. Tu se možeš odmoriti. I tu te nitko neće dirati.

Zatvorio je i zaključao vrata za sobom. Ja sam se sklupčala na madracu, pokrila prljavom dekom i počela plakati.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Trans Maya


Dvostruki život trans drolje…

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x