Na moru sam upoznao matorku kojoj sam svršio u šupak

Registrovani korisnici ne vide reklame

Prošle godine sam išao sam na more, nekako to mi je baš prijalo. Da se odmorim od svega i zaboravim na sve i da živim tih 10 dana novi i drukčiji život. Imam 24 godine. Odlučio sam da idem u Hrvatsku jer sam čuo da ima dosta strankinja dobrih za pojebat, ali se nisam mogao odlučiti za koji grad i na kraju sam izabrao Split…

Došao sam, smestio se u hotel i krenuo u obilazak grada. Baš je fin grad, a ima i lepe plaže i čisto more. Onda sam otišao do plaže, skinuo se u kupaći, legao da se sunčam. Nisam volio puno da se kupam, nego sam više se sunčao. Razgledo sam oko sebe; sa jedne strane je bila neka devojka i nije bila baš nešto, a sa druge strane neki čovjek, kontam u sebi da sam baš loše mesto našao – ništa dobro za vidjet. Otišao sam na drugo mjesto i legao pored neke devojke, iščekujući kad će reći da je namažem kremom, a sa moje druge strane bila je milfara, koja se dobro držala, i mogu reći da me je čak i ona privukla svojim ogromnim sisama i preplanulim telom.

Ležao sam, kad me odjednom neko tapše po ramenu. Kad sam se okrenuo, bila je ta žena i pitala me je:
– Sine, bi li mi mogao namazati kremom leđa?
– Nije problem – odgovorih ja.

sklonila tangce u stranu i pokazuje golu pičku

Ustao sam ona je legla na leđa. Imala je dobru guzu, malo poveću, ali se vidi da je mesnata i sigurno meka, a noge izvajane, poprilično oblikovane, pomislih u sebi – očuvana starka Uzeo sam u šake kreme i počeo da je mažem po leđima. Lagano sam kružio i čak je malo pritiskao, osetio sam da se lagano uvija.

– ‘Oćete da vas namažem po nogama, kad već ležite? – upitah je.
– Ako Vam nije teško. Baš mi prija – odgovori ona.

Prešao sam na noge, bile su tako meke i nežne. Sigurno je neka bogatija, kad je ovako očuvana, a i gore je imala je zlata oko vrata, a i prstenja na ruci. Kosa ofarbana u plavu, sa crvenkastim pramenovima. Dok sam joj tako mazao noge, upitah:
– A Vi ste odavde?
– Ma nisam, iz Austrije sam, ovde uvek letujem – odgovori ona.
– A što ste sami? – nastavio sam sa pitanjima.
– Pa udovica sam, a imam jednog sina koji živi u Švajcarskoj. Nije mogao dobiti godišnji sad, pa sam ja došla sama – reče ona.
– Pa mora da Vam je dosadno – rekoh ja dok sam završavao sa mazanjem.
– Pa i jeste, ali šta ću… – odgovori ona i ustade.
– Eto sad nećete priplanuti, a imate baš fin ten kože, šteta bi bilo – dobacih ja.
– Hvala, moraću te častiti pićem za ovo, ako hoćeš – reče ona sa osmehom.
– Pa može – odgovorih ja.
– Ako hoćeš, možemo otići do mog hotela, tamo ima divan restoran…
– Idemo.

sise se njišu u majici

Pokupili smo se sa plaže i krenuli prema hotelu. U glavi mi je prolazilo 100 misli – idem sa ovom ženom u njezin hotel, a sa obzirom kako me gleda i guta očima, samo se jedno može desiti u hotelu, a to je dobra jebačina…

Došli smo u hotel, bila je vrućina… Baš smo se oznojili, a ona reče:
– Bolje da odemo u moj apartman, da se fino istuširamo pa onda sveži na tarasi popijemo kafu.
– Meni je svejedno – odgovorih ja, kao da mi to i nije bitno, a znao sam čemu ovo vodi. Ušli smo u njezin, mogu reći luksuzan apartman. Ona mi reče:
– Sedi ti u dnevnu, idem ja da se istuširam na brzinu, pa možeš i ti posle.
– Evo ja ću skuvati kafu dok Vi to uradite – rekoh ja.
– E baš si zlatan dečko – dodade ona i ode u kupaonicu.

U sebi sam kontao kako da je startujem, već je upola gotova.

Samo treba da krenem u akciju i biće na mom kurcu…

Došla je iz kupaone utegnuta u beli šorts, jasno se videlo da ispod nema gaća, jer je bio skroz providan, a gore je obukla tanku belu majicu, sa većim dekolteom, iz koje su kipile sisetine. Pomislio sam – ova me baš namerno napaljuje…

milfica diže majicu i pokazuje sise

Sedeli smo na tarasi, i tako pričali o nekim glupostima. Rekla mi je da se razvela od muža prije pet godina, i da je dobila pola njegovog bogatstva, i da je odlučila da sad malo uživa u životu. Ja sam samo kao nju slušao u buljio u njene ogromne sisetine. Kad smo popili kafu, ja ustade i reče:
– Mislim da je vreme da idem.
– Nemoj još, baš mi je lepo sa tobom – odgovori ona, i uhvati me za ruku.

Neka jeza me obuhvatila, samo je trebalo da krenem u akciju, ali nisam imao snage da krenem prvi. Ja mislim da je to zbog njezinih godina, ipak sam se bojao, nikad nisam jebao ženu stariju od mene. Trebalo je da ona učini prvi korak, što je i uradila…

Zagrlila me je tako da se se sva uz mene pribila i osetio sam toplinu i mekoću njezinog zrelog tela. Sise su joj bile tako nježne, meke i velike, da su me pritisle:
– Ostani još, molim te – govorila je dok me je grlila.
– ‘Ajde ostaću još malo – odgovorio sam kao kreten, umesto da sam krenuo u akciju.
– Jupiii – obradovala se ona kao malo dete kad mu daš čokoladu.

žena sa velikim sisama puši kurac

Kad me je pustila, nisam ni primetio da mi se kurac digao, što se ocrtavalo na kupaćem kostimu. Ona je pogledala i nasmešila se:
– Dig’o se, a?
– Izvinite – ja sam sav postiđen rekao.
– Ma to je normalno, nemaš se na čemu izvinjavati, sad ćemo mi njega spustit – krenu ona prva u akciju.

Prišla mi je lagano, svukla kupaće gaće, i kurac je lupnuo po stomaku u punoj veličini:
– Lepa kita, a i velika – obradovala se ona.

Malo ga je mazila rukama i onda je prišla svojim napućenim mekim ustima, i počela ga pušiti. Malo ga je jezikom lickala po vrhu glavića, što me je dovodilo do ludila, a onda ga je počela sisati kao dudu. Nije mi puno trebalo i počeo sam da joj punim usta. Sve je progutala i ustala.

– Idemo u sobu u krevet – reče ona, uhvati me za ruku i povede za sobom.

milfica liže spermu sa kurca

Kad smo ušli u sobu, ja sam joj prišao, zadigao sam joj potkušulju, tako da su ispale dve divne velike mekane sise, koje su se klatile od težine. Uzeo sam ih u ruke i počeo lagano mesiti. O, kako su bile meke i nežne, prosto su se otimale od težine.

Onda sam čučnuo i lagano joj svukao šorts. Ispred nosa mi je sevnula poveća obla guza. Počeo sam je malo mesiti, bila je mekana i mesnata, a napred kad sam pogledao, pica obrijana. Pomislio sam – baš očuvana žena…

Rekao sam joj da legne na leđa i raširi noge, što je i uradila. Prišao sam mesnatoj obrijanoj pički i počeo da ližem. Već je bila ovlažila. Počela je da se uvija k’o zmija. Onda sam krenuo jezikom ka gore, lizao sam je po zategnutom ali mekanom stomaku, nisam ni znao da tako stomak može biti seksi. Došao sam do sisa, skupio sam ih rukama i vrhom jezika počeo da ližem bradavice, koje su bile otekle od napaljenosti, a onaje počela uzdisati:
– Ohhhhhhh, toooooooo, nemoj prestajati – govorila je.

Došao sam do njenog vrata, koji je bio nežan poput bebine kože, lagano sam je ljubio dok je dole kurac već našao otvor od pičke i lagano počeo ulaziti…

jebanje milfare sa velikim  sisama

Počeo sam da je jebem, dok sam ležao na njenom mekanom telu i velikim sisama, ljubeći je po nežnom vratu. Počela se uvijati ispod mene, govoreći:
– Jebi meeee, jačeeee! Bržeeee! Ahhhhhh…

Ja sam pojačao ritam i nabijao do kraja svoju nabreklu kurčinu u njenu mesnatu mokru pičku

Sva se talasala ispod mene, osetio sam njene sisetine kako se njišu ispod mene, jer sam ležao na njima. Sve sam više ubrzavao i onda sam osetio njene ruke kako su me stegle oko struka. Počela se grčiti, svršavala je, sva se tresla. Tako me je jako pribila uz sebe, da sam se prilepio uz njeno mekano i tada već vruće telo. Lagano je još trzala guzom, nabijajući se na kurac i stenjala:
– Ahhhhhhhhhh, uhhhhhhhhhhhh….

Već se malo smirlila i lagano me puštala, na licu je imala osmeh zadovoljstva koji se retko viđa kod žena.

jebe je od pozadi i drži je za ruke

Ja sam se samo prevalio na drugu stranu, ona se okrenula potrbuške i uvijala se po krevetu, dok je guzu izbacivala u vazduh:
– ‘Oćeš još kurca – upitah je bezobrazno.
– ‘Oču još, jebi me u guzu – govorila je dok je ležala potrbuške.

Prišao sam joj, ubacio jastuk ispod kukova da se guza malo izdigne, a ona je i dalje ležala opuštena. Razmakao sam rukama guzu i gurnuo jezik u vlažnu pičku, a ona se samo trzla i počela mi gurati poveću mekanu guzu u moju facu. Čitavo lice mi je potonulo u njenu veliku toplu guzu:
– Stavi mi ga u šupak, poludeću – govorila je dok je mešala.

Pridigao sam se malo i nanišanio kurac pravo na usku rupu. Nije lako ulazio. Premestio sam kurac u mokru pičku da ga malo navlažim, pa sam opet namestio u šupak. E, sad je već lagano ulazio. Ona je sve više uzdisala:
– Aaaaaaaaaaaah, tooooo, uuuuuuuuhhhhhhh… Baš mi prija u šupku – govorila je.

jebanje milfice u guzu dok ona drka pičku

Ja sam ga gurnuo do kraja i onda sam krenuo u akciju. Ubrzavao sam ritam, sve sam je brže nabijao, da je počela vrištati od zadovljstva i bola, i onda sam počeo svršavati u njen šupak dok je ona govorila:
– Tooo, napuni me tvojom vrelom spermom! Ahhhhh…

Kad sam svršio u njen šupak, samo sam pao preko njenih leđa, dok se kurac sam lagano izvlačio iz šupka. Glavu sam joj naslonio na rame i lagano je počeo ljubiti preko toplog nežnog vrata. Osećao sam je ispod sebe kako se lagano uvija i podiže guzu, tražeći moj kurac koji se izvukao iz guze. Malo sam je još tu guzio, sa onako mlitavim kurcem, koji je slinio po njenoj mekoj guzi, i onda sam sišao sa nje, i legao na leđa. Ona je još neko vrijeme tako ležala potrbuške i onda se ona okrenula i rekla:
– Baš ti hvala, uživala sam, a nadam se da si i ti.
– I meni je bilo lepo – rekoh.
– Imaš divan kurac, tako mi prija.
– A tvoje sise su predivne, i guza takođe – dade i ja njoj kompliment.
– Nisam odavno doživela orgazam, od sada samo sa mlađima – reče ona i nasmeja se.
– Nisam znao da se žena u Vašim godinama tako dobro jebe – rekoh.
– Pa mi smo u godinama najzrelije i najvatrenije!

svršava milfici od pozadi u guzu

Narcos9

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Mislim, nije poenta teskta ali Split i lepe plaze i cisto more ne idu zajedno u istu recenicu! 😀

1
0
Would love your thoughts, please comment.x