Miris kita: Posao na prvom mestu (II deo)

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Miris kita: Posao na prvom mestu (I deo)

Dok sam ja nagužen za stolom, Danilo se spušta na kolena i usmerava glavu ka mojoj bulji. Ne skidajući mi pantalone zabija celo lice u moju bulju dok mi rukama masira guzove.

Čujem kako duboko uzdiše na nos a onda osećam vlažnost na gaćama i čmaru od njegove pljuvačke. Prekasno sam shvatio da je počeo da me liže preko pantalona ali ga svejedno naglo odgurujem i ispadam iz uloge.

– Ne! Ne, moronu! – malo sam glasniji – Ne preko pantalona! Kako misliš da izađem iz tvoje kancelarije sa ogromnom vlažnom flekom na sred dupeta?
– U pravu si. Izvini, nisam mogao da se suzdržim – i za tren oko otkopčava moj kaiš i jednim potezom mi svlači tesne pantalone i gaće.
– O lepote! – na trenutak hipnotisano zuri u prizor ispred njegovih očiju: velika, okrugla, mesnata, dlkava muška bulja koja krije otvor.

Već u sledećem trenutku mi sa obe šake naglo razdvaja guzove. Bukvalno mi je rascepao procep i to me boli samo na momenat.

Još više me rasčepljuje i širi otkrivajući veliki ružičasti čmar koji se čas širi, čas skuplja.

– Uh, stiže tatica! – uzvikuje i ponovo silovito zaranja u moju bulju svojim muževnim licem.

Ne znam na kom sam nebu dok on servisira moje dupe kao niko do sad. Liže mi dlake oko čmara, a zatim i sam njegov obod. Odmah nakon toga palaca jezikom dužinom celog mog čmara ali ne uranja u njegovu unutrašnjost.

Iznenađen sam kad odjenom osetim topao vazduh na rascepu. Ovo je nešto novo, nikada nije duvao u njega, ali svejedno, jako mi prija. A onda sledi omiljeni deo, ponovno zaranjanje ali ovog puta sa špicom brade.

– Ahhh… mmm! – ječim od blagostanja – Too tatice!

Miris kita: Posao na prvom mestu (II deo)

Koliko volim kad po bulji i čmaru osetim njegove dlačice, to grebuckanje i bockanje. Čujem ga kako pljuje po čmaru, a zatim ponovo liže. Malo se uspravljam za stolom kako bih sa leđa rukama obuhvatio Danilovu glavu i jače je prislonio uz svoju guzicu. Silovito mu guram glavu među guzove. Njegov jezik je sad već duboko u mom čmaru, a ja počinjem da mešam dupetom i jače da mu se nabijam na facu.

Žestoko me kara jezikom i mogao bih odmah da svršim, ali ne želim to. Želim njegovu kurčinu. Čujem da počinje da krklja i da ostaje bez vazduha pa popuštam stisak i puštam ga da se odlepi od bulje. Gledam ga preko ramena kako rumenog lica pokušava da se nadiše vazduha. Ono mu je u celosti mokro i umrljano pljuvačkom i balama.

– Mili Bože! – uzvikuje dok grca.

jedan tip drugome liže čmar

Za sekundu prilazi ponovo mom naguženom izbalavljenom otvoru sa kog se cedi pljuvačka pravo na dlkava muda. Trpa jaja i mulja ih u ustima.

– Mmm… bljm… srp… – su zvukovi koji se čuju dok ih cucla, a zatim ih vadi i počinje da ih stiska i vuče.
– Voliš kad ti to tacica radi, jel?
– Ahamm… jako.

Sa muda je prešao na sisanje kite. Kako stojim nagužen počinje sa lizanjem od korena kurca pa se spušta ka glaviću. Ponovo se diže pa spušta, obrađuje ga kao lilihip. Priželjkujem da ga celog ugura u usta jer znam koliko to voli, kao i da jezikom razdvaja rupicu na glaviću.

Odjednom naglo prestaje sa lizanjem i uspravlja glavu.

– Sranje! Za 6 minuta mi počinje sastanak! Skroz sam smetnuo sa uma.
– To je i više nego dovoljno de me izjebeš.

Diže se iz klečećeg položaja i počinje strastevno da me ljubi. Trljamo jezik o jezik razmenjujući pljuvačku. Prinosi tri prsta desne ruke svojim usnama i žestoko ih sisa. Vadi ih, a zatim ih meni trpa među usne da bi ih na kraju ugurao u moj vlažni čmar.

– Sad će tatica da te pocepa.

Miris kita: Posao na prvom mestu (II deo)

Bacam sa sebe sako i košulju da se gužvaju na podu i ostajem samo u običnim crnim čarapama. Posmatram moju muškarčinu kako se skida. Prvo otpada sivi sako i crna kravata, a odmah zatim i bela košulja otkrivajući mu krupne nabildovane grudi pune kratkih tamnih i svetlih dlačica. Osećam svežinu njegove košulje. Bradavice su mu nabubrele i povremeno ih stiska. Stvoreno su da ih čovek sisa i iz njih samo što ne poteče mleko. Mišići na rukama i trbušnjaci na stomaku su toliko čvrsti kao da su od kamena. Od pupka kreću gušće i duže dlake.

Otkopčava kaiš i laganim pokretima skida pantalone sve vreme fiksirajući moj pogled. Butine su mu krupne i maljave i na obe ima po tetovažu. Skida cipele i ostaje u muškim crnim najlon čarapama. I za kraj skida gaće puštajući na slobodu velikog dlkavog monstruma. Koliko volim njegovu kurčinu i koliko me ona upotpunjuje! Lepa, debela, dugačaka, opasana gustim tamnim dlakama sa po kojom sedom. Muda krupna i puna ko u bika.

Sa ivice stola gura sve papire i pribor koji uz jak tresak završavaju na podu kancelarije. Prilazi mi i sočno me ljubi. Potom diže moju levu ruku i nos zabija u dlake ispod mišice. Miriše mi ih, a zatim i liže. Isto to radi i sa drugom rukom. Prilepio se uz mene i ponovo se žvalavimo dok nam se kite trljaju jedna o drugu razmenjujući predsemenu tečnost. Jedva sklanja usne sa mojih i pita:
– Spreman si?
– Da, još od četvrtka kad si poslednji put izašao iz mene. Samo sam čekao da mi ga ponovo vratiš.

Miris kita: Posao na prvom mestu (II deo)

Diže me u vazduh kao da sam pero i namešta me na sto. Dupe mi je rašireno i istureno na samoj ivici stola dok su mi noge naslonjene na njegova snažna ramena. Čmar mi je u potpunosti vlažan, širom otvoren, nadražen i ubrzno pulsira.

Danilo pljuje na kurčinu i bez ikakvog daljeg čekanja uvaljuje mi ga celog do kraja

– Aaaah! – ječim od jačine prodiranja.

Ušao je bez ikakve sile otpora, bez protivljenja i prepreka. Uleće mi tako lako i prirodno kao da ceo život čeka ovo, kao da mu je jedina funkcija i svrha da bude u mom dupetu, u mojoj unutrašnjosti. Svojom veličinom popunjava ceo moj otvor i ne postoji teoretska šansa da se još nešto ugura pored njega.

– Aaaaaaah! – još jače ječim kad mi ga vadi napolje. Bez njegove kurčine osećam ogromnu prazninu i želju da ga što pre vrati unutra, kao da je taj kurac moj sastavni deo i da pripada meni.

dva geja se jebu u kancelariji

– Cepaj tatice, cepaj! – vičem sav zajapuren. Danilo to i radi. Hvata zalet u kukovima i divljački uleće u mene. – Tooo! To tatice! – gledam ga pravo u oči – Pocepaj mi pičketinu!

Zakucava se u mene i buši me iz sve snage. Čas je u meni, čas van mene. Pri svakom uletu osećam neopisivu radost, a pri svakom izlasku neizrecivu tugu. Srećan, tužan, srećan, tužan… Voleo bih da mi ga uopšte ne vadi. Telo mu se sija i postaje obliveno znojem. Dlake na grudima su mu sada slepljene i pri svakim zakucavanjem u mene, sa njih kapljice znoja cure na moj stomak.

Dok me kara, u jednom trenutku počinje da mi ljubi dlakavi list noge. Skida mi čarapu i zafrljačuje negde u kancelariji. Liže mi nožne prste, jedan po jedan, detaljno i sa svih strana, a onda se trudi da ih što više zajedno ugura u usta. Ljubi mi tabane i pete. Nakon što završi i sisanje druge noge, sa još uvek svojom kitom u meni, nadnosi se nadamnom u pokušaju da me poljubi. Usne nam se sreću i počinjemo sa razmenjivanjem nove doze pljuvačke. Tako me neko vreme ljubi i cepa.

Miris kita: Posao na prvom mestu (II deo)

Ustajem sa stola i vodim Danila za ruku do dela kancelarije za goste sa kožnim kaučima i foteljama. Svom silinom ga guram i on pada na kauč. Klečim sa glavom između njegovih nogu.

Rukom sam mu jako stisnuo žilavu kitu usmerivši svu krv da mu se sjuri u glavić. Sada je ogroman, okrugao i tamno ljubičast. Ne sisam ga odmah već prvo počinjem da ga ljubim.

– Koliko ljubavi? Toliko ga voliš? – kezi se zavaljen u kauču.
– Nemaš pojma koliko – sad mu lupam glavić o moju bradicu.

Oblizao sam mu ceo kurac sa svih strana i uglova i osetio svaku nabreklu venu pod jezikom. Mirišem mu kurčev žbun pokušavajući da osetim bar trunku zaostalog znoja ali sve što osećam je svež miris njegovog veša u kom mu je do malopre kita bila upakovana. Otvaram širom usta i gutam ga celog.

jedan tip drugom miriše kitu

– To dečko moj! Celog ga puši tatici!

Trudim se da ga što duže zadržim u ustima. Osećam kako mi udara o krajnike. Vadim ga, pa ponovo tapkam o bradicu, da bi se za sekundu kasnije ponovo našao među mojim krajnicima. Ovaj put, pre nego što krenem da ga vadim iz grkljana, Danilo obe šake stavlja na potiljak moje glave i snažno me nabija na kurac. Nikad nije bio dublje u mom grkljanu. Toliko me je nabio da mi je i njegov žbun u ustima i u nosu.

U početku lagano diže dupe, još dublje mi ga uterujući, a onda ga lagano spušta. Hvata sve brži ritam i sada mi nemilosrdno cepa grlo. Krkljam, davim se, usta su mi puna pljuvačke i precuma koje nemam gde da izbacim. Ni na nos ne mogu da dišem jer je zapušen njegovim dlakama.

Mlataram rukama kako bih mu skrenuo pažnju da prestane ali on to ne čini i nastavlja da me napušava bez milosti. Gotovo je, u mislima se rastajem sa životom. Ukoliko me ne oslobodi za 4 sekunde zaista ću se ugušiti.

deepthroat gagging gay

Konačno je sklonio ruke i ja automatski brzo dižem glavu kao da sam izronio iz najvećih morskih dubina. Borim se za vazduh dok mi iz usta izleću sve neprogutane kurčeve izlučevine koje padaju pravo na Danilov ogromni kurac.

– Morončino! – krećem da vičem i svašta bi mi još rekao ali me on prekida.
– Liži mi čmar – u još uvek ležećem položaju privlači noge ka sebi, sa sve najlon čarapama i širi ih. – Liži tatici čmar.

Šakama se hvata za okrugle guzove i razdvaja ih još više, otkrivajući razjapljeni, dlakvi, tamni čmar. Ni reč mu nisam rekao, već sam ponovo bez razmišljanja zaronio u morske dubine.

Ližem mu obod prelepog čmara…

– Mmmm… lepo – ponavlja ovo nekoliko puta u ekstazi. Sada mu ulećem jezikom u unutrašnjost i počinjem da rovarim po njemu.

Miris kita: Posao na prvom mestu (II deo)

– Aaaaah! – uzvikuje.

Uživam ližući. Pljujem na srednji prst i prelazim mu uz samu ivicu rupe.

– Mmm! – znam koliko moja muškarčina želi da mu uguram prst, pa to i činim. – Ahh! – trza se nakon ulaska. Jebem ga polako srednjakom dok je on u čistom delirijumu. – Ahhh! Jače.
– Želiš jače? U redu. – Ubrzavam ritam.
– Ahhhhh!

Vidim koliko se prepustio i koliko uživa u ovome. Do sada sam ga barem sto puta ubeđivao da proba kurac, ali on to ne želi ni da čuje. Sve može, ali nijedan kurac neće završiti u njegovoj mačo guzici. Al’ dobiće ga on, kad tad ću ga jebati. Poznavajući Danila, jednom kad ga proba, neće silaziti sa njega.

Nabijam mu dva prsta.

– Ahhhhhhhh! – trza se i cima – To! To je tatin dečko!

Čmar mu se širi tako lako i moglo bi ovde da stane još mnogo čega osim dva prsta.

Miris kita: Posao na prvom mestu (II deo)

Prekida nas Sandra na interefonu:
– Gospodine Kacagić, klijenti su stigli na zakazani sastanak.
– Sranje! – tiho govorim kako me Sandra ne bi čula.
– U redu Sandra – odgovara Danilo – Uvedi ih u salu za sastanke. Dolazim za minut.

Užurbano ustajem i nameštam se na Danilu koji leži. U čučnju sam i nasedam mu na kitu.

– Šta to radiš? – pita me – Moram da idem.
– A ne, ne, ne, nisi me još izjebao. Kad svršim možeš da ideš.

Kako nemamo više vremena, pokrećem bulju u pogon i ubacujem je odmah u turbo brzinu. Nemoguće je ispratiti pokrete moje guzice i siguran sam da mu u životu ni jedna nije ovako primala, niti da je ovako nešto video u pornićima.

Mešam mu i drobim kurac. Samo što ne krenu varnice da pršte koliko je užareno i vrelo. Uništiću i svoj čmar i njegov kurac.

Miris kita: Posao na prvom mestu (II deo)

– Aaaaaaaa! – on viče na ivici najvećeg zadvoljstva i bola: – Jebote! Ti nisi čovek! Ti si mašina!
– Ahhhhhhh! – ječim i svršavam ogromnu količinu sperme svuda po Danilu i kauču.
– Ahhhh mali, jebeš se ko lud! Ahhhhhh! Svršavam!
– Ne! Da mi nisi svršio u čmar! Ima ceo dan da mi curi iz bulje! – i momentalno se skidam sa njegovog kurca i ustajem.

On ispaljuje fontnske mlazove sperme koji takođe završavaju po njegovom stomaku i kauču. Šteta da se baci tolika sperma. Najčešće mi svrši u usta što ja sve progutam. Nema boljeg proteinskog šejka.

Volim njegovu slanu spermu i popio sam litre i litre do sad. Ništa manje ni ne volim kad mi svrši u bulju, pa kad krene da mi curi… mmm… Samo danas nosim odelo i ne bih želeo da ga isflekam spermom.

Miris kita: Posao na prvom mestu (II deo)

Obojica se brišmo vlažnim maramicama svuda po telu, a ja brišem i kauč i skupljam razbacane papire po kancelariji. Pokušavam da skupim sve svoje stvari, ali ne uspravam da pronađem gaće.

– Tražiš ovo? – Danilo ih vrti oko kažiprsta.
– Aha. Baci mi ih.
– Mmm – prinosi ih nosu i miriše – A ne, ovo ću da ostavim kao suvenir.
– Kako misliš da idem bez gaća?
– Koji će ti kurac? Niko neće primetiti – dodiruje ih malo jezikom a zatim stavlja u svoju aktn-tašnu.

Na kraju oblačim pantalone bez gaća, mislim nije da prvi put idem bez donjeg veša.

– E da, da ne zaboravim, mogao bi da svratiš kod mene u nedelju u vili. Magdalena putuje, a poslugu će otpustiti taj dan, tako da ćemo biti sami. Mogli bi da se bućnemo u bazanu?
– Volim bazene, a i ako šef naređuje, nema mi druge – smešim se. – Nadam se da će mi biti plaćen prekovremeni rad vikendom?
– Volim zaposlene kojima je je posao uvek na prvom mestu.
– Pa da svi imaju šefa kao što si ti, svima bi posao bio na prvom mestu. – Uvaljujemo jezičine jedan drugom za rastanak i mogu da osetim kako mi se kita opet digla.
– Nego, treba li da ponesem kupaći ili nešto?
– Ništa – vragolasto se smeje. – Kao da ćemo se zaista kupati.

Miris kita: Posao na prvom mestu (II deo)

Nastavak: Miris kita: Putanja sapuna

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Milan Lepljivi


Kurac. Postoji li lepša stvar na svetu? Predmet mojih najvećih čežnji i skrivenih želja. Toliko različitih veličina, oblika, boja, aroma i ukusa. Taj miris kad vam se uvuče u nozdrve. Upoznaću vas sa nekoliko kurčeva koji upotpunjuju moj život i daju mu svrhu. Možemo da počnemo…

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Dobra jebacina

1
0
Would love your thoughts, please comment.x