Valentinovo i princ na bijelom konju

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bližio se je taj dan a ja sam bila sama. Nisam uopće voljela taj dan jer to je dan zaljubljenih a ja niti sam bila zaljubljena niti sam bila u vezi. Već je bilo sve dogovoreno za taj dan; moje prijateljice su me uspjele nagovoriti da idem sa njima u jedan klub. Tamo će se plesati i biti će omladima uglavnom.

Nije mi se dalo ići jer one imaju dečke i šta ću ići tamo i držati im kao sviječu. To sam im ja govorila ali one su me uspjele nagovoriti da neka idem da ću se zabaviti, da šta ću doma sama. Pristala sam ići na kraju jer imaju pravo – šta ću sama u stanu. Nisam zaista imala šta raditi.

Dan prije smo išle ja i curke u šoping. Kupila sam crvenu haljinu, crno donje rublje seksi. Sve to mi je lijepo stajalo. Neznam samo zašto sam toliko trošila novce, kao da će me netko primjetiti u tom klubu. One su me ohrabljivale da sam zgodna i da ću sigurno upoznati nekog dečka. Nisam im vjerovala.

Došao je taj dan, Valentinovo. Bila sam u stanu i pila sam jutarnju kavu. Pospana u spavaćici sam sjedila. Popila sam kavu i htjela sam otići u sobu se obući u normalnu robu. Zvono na vratima me prekinulo u tomu. Morala sam staviti prije ogrtač, da ne dođem na vrata u otvorenoj spavaćici, vidjele su mi se malo sise. Ako je muškarac na vratima samo da pogleda dole vidio bi ih.

Nisam znala tko je tako rano. Pitala sam tko je no nije bilo odgovora. Otvorila sam vrata a na tepihu je bilo puno toga. Nisam znala što je to, uzela sam sve u ruku i sjela na kauč. Nadam se da nije neka bomba. Oh… ostala sam zapanjena, sve je bilo predivno. Dobila sam cvijeće, čokoladu „Dorinu” sa keksom i pismo.

Počela sam čitati pismo, nije puno toga pisalo ali ja sam se rasplakala od sreće. Pisalo je ovo: „Draga Andrea, ti mene ne znaš ali ja sam očaran tobom i tvojom ljepotom. Već dugo mi se sviđaš, to jest ludo sam zaljubljen u tebe. Danas je Valentinovo te sam odlučio ti to reći a i uskoro ćemo se vidjeti. Sada sigurno misliš tko je to ali… Ne, ti mene ne znaš, uskoro ćeš me vidjeti obećajem ti to. Šaljem ti pusu veliku. Tvoj tajni obožavatelj.”

Kako lijepo – pomislim a onda sam odlučila nazvati prijateljicu da li ona zna nešto o tomu. Nadam se da nije to neka njihova spletka. Uzela sam mobitel u ruku i zvala sam Luciju. „Halo”, kaže mi ona. „Hej… kako si?” „Dobro sam a ti?” „Odlično sam.” „Nešto ti se desilo Andrea?”„ Da… samo nisam sigurna da li je to sve istina.” „Kako misliš?” „Pa gle… dobila sam pismo od tajnog obožavatelja, je li to vaša spletka možda?” „Ne nije, znaš da te mi volimo.” „Sigurno nije?” „Nije.”

„Uh… dobro, onda ne sanjam, to je stvarnost.” „Andrea, slušaj me, drago mi je zbog tebe, ‘ajde razvedri se, ipak nisi tako sama, vidiš? A uvijek sam ti govorila da će kad-tad netko doći.” „Da, u pravu si, moram biti sretna. Ali nekako ne znam da li je to istinito, šta ako se netko zeza?” „Ne vjerujem, šta ti je napisao?” „Da se uskoro vidimo.” „Možda danas, tko zn? Znaš šta, pričat ćemo večeras u klubu, može!? Imam posla nekog i moram završiti, nemoj se ljutit.” „Može Lucija čujemo se.” „Čujemo se… pusa. cmok!”

Poklopila je. Jadna ona, uvijek je oko tih papira, tajnica je. Sjedila sam i bila sam izvan sebe. Gledala sam u jedan list papira, puno puta sam pročitala pismo. I dalje nisam mogla vjerovati. Kažem sama sebi – Andrea dosta, digni se i odi nešto raditi. Konačno sam se obukla i otuširala. Kuhala sam i ručala. Popodne sam odmarala a onda je brzo došla večer. Spremala sam se za u klub. Obukla sam sve što sam kupila i našminkala sam se. Spremna sam vrijeme je da krenem.

Otvaram vrata a na podu crvena ruža i papir. Srce će mi stati. Divno, zaista divno. Kasnije ću pročitati šta piše na papiru da ne bih zakasnila na bus. Hodala sam do stanice. Došla sam i čekala sam bus a u ruci mi je bila ruža i pismo. Otvarala sam list papira i počela sam čitati: „Draga Andrea došao je taj dan kada ćeš me upoznati. Očekuj me na nekom posebnom mjestu večeras. Tvoj tajni obožavatelj.”

Došao je bus, ulazila sam unutra. U busu sam sjedila i razmišljala o njemu, tko je on, kako izgleda, kako me zna… baš sve me zanimalo. Nakon četri stanice sišla sam i malo pješačila a onda sam ulazila u klub.

Svirala je muzika. Parovi i samci su polako dolazili. Evo mojih, prijatelji tamo su sa dečkima. Potrčala sam prema njima i rekla: „Dobra Večer!” Svi su me pozdravili i rekli kako će njihov ples uskoro početi.

Žao im je bilo što ću ostati sama. Ipak još smo malo popričali a onda su otišli. Svi su plesali samo ja sam bila sama. Zamislila sam se toliko da me je jedan dečko bio prestrašio. „Hej Andrea… jesi li za ples?” „Oh… da, jesam, naravno.” Pružio mi je ruku a ja sam ga uhvatila.

Plesali smo, tijela su nam se spajala a onda mi je šapnuo na uho: „Ja sam tvoj tajni obožavatelj”.

Dugo smo pričali. Malo smo popili i jeli. Sviđao mi se i htjela sam se poseksat sada odmah sa njime. „Hej… Fran, da li znaš neko mirno mjesto!?” „Zašto?” „Iskreno, tako bih se sad poseksala sa tobom. Ti smeta to?” „Ne, nimalo, ‘ajde, znam tu jedno mjesto blizu. Prati me.”

Hodali smo i došli na livadu. Počeo me je ljubiti po vratu. Poljubio me je u usta, dugo smo se ljubili. Skinuo je svoju jaknu i raširio ju je na travu. Ljubili smo se i jedan drugomu skidali odjeću. Bili smo goli a naša tijela spojena.

Srušili smo se na jaknu. Uzela sam u ruku njegov kurac i drkala sam ga. Mazio me je po tijelu, mjesio je moje sise. Ruka mu je kliznula na moju pičkicu koju je mazio.

Išli smo u pozu 69. Stavila sam mu moju guzu i pičkicu na njegove usne a ja sam bila dole i drkala njegov kurac i stavila ga u usta. Lizao je moju pičkicu. Kružio je jezikom. Njegov tvrd kurac sam imala u ustima. Tako je fin bio. Jednog drugoga smo izluđivali. Bili smo jako napaljeni.


„Ah… želim da me jebeš”, kažem mu. Legla sam i raširila mu noge. Polako je stavljao svoj kurac u nju. Sve dublje i dublje je bio u njoj. Ušao je cijeli.

Polako me je počeo jebati. Gledali smo jedan drugoga u oči. Ubrzavao je ritam dok se spuštao dole i poljubio me u usta. Dignuo se je i jače me je počeo jebati. Počela sam stenjati. Mokri smo oboje. Držali smo se za ruke. Jebao me je i nije stajao.

Promjenili smo pozu. Okrenula sam se i naguzila mu se. Pomazio me je po guzi i lagano ju pjesnuo. Malo je svoj tvrd kurac lupkao po mojoj guzi a onda ga je stavio u moju vlažnu pičkicu. Ušao je cijeli.

Jebao me je polako pa sve brže i brže. Kao da je cijeli svijet stao, predivno mi je bilo sa njime. Dugo me je jebao u toj pozi. Izvadio je svoj kurac iz nje i počeo je svršavati. Svršio je na moj trbuh.

Sperma se cjedila niz moj trbuh, došla je do mojih nogu. Polizala sam svaku kap sperme još na njegovom kurcu. Fina je sperma.

Jebao me je prstima u pičkicu i ja sam svršila. Još ju je malo lizao. Divno mi je bilo sa njime, uživala sam. Ovaj dan neću nikad zaboraviti. Valentinovo je bilo predivno, kakav dan samo!

Ja i on dugo smo bili u vezi a moje frendice su mu pomogle da dođe do moje adrese. Svi smo postali jako dobri prijatelji. A njega… ja sam ga voljela ludo.

* * *

Ja i Fran odlučili smo otići na jedno putovanje. Malo se odmoriti i staviti mozak na ispašu, što bi rekli ljudi. Rezervirali smo apartman samo za nas dvoje u prirodi. U pitanju je Gorski kotar i svjež zrak. Ta dva dana provest ćemo u šetnjama, seksu, jelu i još puno toga.

Toga dana smo spremali sve za put. Fran je vozio a ja sam tražila dobru muziku na radiu. Na cestama nije bilo gužve te smo brzo došli. Došli smo do kućice, di je bio apartman. Vlasnici su nas dočekali i zapisivali naše podatke. Platili smo sve unaprijed, tako da budemo na miru. Odveli su nas do našeg apartmana. Soba je bila predivna, kao i kuhinja a vani je bio mali vrt. Predivno zelenilo i cvijeće.

Umorni smo bili oboje te smo zaključali vrata. Legli smo na krevet i strastveno se ljubili. Zaspala sam, bila sam umorna od puta. Sve je bilo kao iz sna; ja sam spavala a on me je mazio po licu. Otvorila sam oči i pogledala ga. „Hej ljubavi”, kaže mi, „kako si?” „Iskreno dragi, ja sam tako sada željna maženja i seksa. Vodila bih ljubav sa tobom sada.” On se je samo nasmijao i privukao moje tijelo uz svoje.

Naša tijela su bila spojena. Skidali smo jedan drugoga i odjednom smo bili oboje goli. I on je bio napaljen, njegov kurac je bio dignut. „Napaljen si ljubavi?” „Aha odavno već ali si tako lijepo spavala.” „Žao mi je”, kažem mu. On se samo nasmijao i rekao da raširim noge. Nagnuo je svoju glavu i počeo lizati moju pičkicu.

Kružio je jezikom, zabijao jezik i jebao me prstima. Zatvorila sam oči i uživala. Htjela sam njegov kurac u ustima, kleknula sam na pod i držala ga čvrsto u ruci. Drkala sam ga. Stiskala sam njegova jaja i lizala ih.

Lizala sam njegov glavić sa jezikom i njegov cijeli kurac sam lizala kao da je sladoled. Uhvatio me je za kosu a ja sam njegov kurac stavila u moja usta. Jebao me je kurcem u ustima. Uživala sam. Nakon nekog vremena i uživanja sa kurcem u mojim ustima počeo me je jebati.

Bili smo na boku i on me je držao za moje grudi dok je njegov kurac bio u mojoj pičkici. Jebao me je. „Ah… ljubavi.” Polagano pa sve brže i brže me je jebao.

Nismo više mogli izdržati oboje smo svršili. Ja sam svršila na njegov jezik a on u moja usta. Njegova sperma je bila od prvog dana mi tako fina i uvijek sam ju progutala.

Taj dan bili smo u apartmanu, jeli smo i ležali. Navečer smo šetali u šumi. Šuma je bila predivna. Svjež zrak. Dugo smo šetali i držali se za ruke.

Došli smo u apartman i brzo smo zaspali. Bili smo oboje pospani. Ujutro smo doručkovali i odlučili otići opet u šumu šetati. Napravit ćemo piknik. Uzela sam deku i složila sam nam par sendviča. Uzela sam i bočice sa vodom nam, te voće. Sve sam to stavila u košaru. Naravno, nisam ja to nosila nego je on, on je dobar i pazi na mene. Ja ga jako puno volim.

Hodali smo po lijepom putu sa zelenilom i stablima oko nas. Uočili smo jednu livadu gde nije bilo nikoga i odlučili smo se tamo zaustaviti. Rastegnula sam nam deku te smo sjeli na nju a košara je bila do nas.

Nismo još bili gladni. „Sjećaš se dragi naše prve večeri?” „Da kako da ne, bilo je Valentinovo i prvi put smo se poseksali na deci, to ne mogu zaboraviti.” Nasmijala sam se i rekla: „Ni ja. A da li želiš ponoviti?” „Da ljubavi, želim.” Nismo još bili gladni a kako nije bilo nigdje nikoga odlučili smo se skinuti prvo goli i dobro poseksati tu na deci.

Bili smo goli. Ja sam se naguzila a on me je pljesnuo po guzi. Brzo sam se okrenula prema njemu i nagnula glavu do njegovog kurca. Njegov kurac u mojoj ruci je postao tvrd. Lizala sam mu jaja. Stiskala sam mu jaja dok sam njegov kurac drkala. Stavila sam ga čim dubljem u usta. Bio je dugo u mojim ustima.

Nakon par minuta. Legla sam na deku i raširila mu noge. Moju pičkicu je počeo lizati, stenjala sam. Kako je to dobro samo radio. Stao je i došao do mojih sisa, grickao je bradavice a onda me poljubio u usta. Osjetila sam okus moje pičkice.

Ugledala sam jedno stablo i potrčala do njega. Pratio me je. Došla sam i naguzila mu se. Kurcem me lupkao po guzi a onda ga je naglo stavio. Počeo me je polako jebati dok sam svoje nokte zarila u koru od drveta.

Sve žešće me počeo jebati i počela sam stenjati. Držao me je za bokove i još jače me počeo nabijat. Jebao me je i nije stao. Naglo ga je izvadio i rekao da se okrenem. Pogledao me je a ja sam mu rekla: „Želim tvoj kurac još, jebi me”. „Hoću ljubavi jebat ću te još.”

Jednu nogu mi je lagano podigao i stavio ga u moju pičkicu. Jebao me dok se nagnuo na moje tijelo. Ljubili smo se. Jebao me je dok smo se ljubili. Malo su udaljio od mog tijela i počeo me sve jače jebati. Stenjali smo oboje i bili smo jako mokri.

Nismo više mogli izdržati, ne još dugo. Svršit ćemo ubrzo. To se vidjelo po nama. Brzo smo potrčali do deke i on je legao. Okrenula sam mu guzu i gledao je u moja leđa. Sjedila sam na njegovom kurcu i lagano se nabijala na njemu pa sve jače i jače.

Naslonila sam se iza i on me je počeo jebati sa kurcem. Sve brže i brže. Jebao me je par minuta. Možda i duže, ne znam jer sam uživala. Koga danas briga za minute, bitno je da seks traje i da nam je lijepo.

Naglo sam otišla na drugu stranu. On me je prstima jebao u pičkicu a ja sam njegov kurac drkala. „Svršit ću draga”, kaže mi. Stao me je jebati u pičkicu. Došla sam bliže njegovog kurca i otvorila mu usta a jezik isplazila. Čekala sam spermu. Sperma me zalila. Gutala sam ju ali još je bila na mom licu i tijelu. Puno je bilo sperme. Svršio je dosta.

Lizala sam njegov kurac, svaku kap sam polizala. Lizala sam ga sve dok mu se nije spustio. Njegov kurac je počeo spavati.

Legla sam a on me je jeba u pičkicu. Počela sam stenjati i bila sam sva glasnija. Svršila sam. Oh… kako dobro.
Oboje smo bili jako sretni a onda smo jeli jer smo ogladnjeli. To je bio naš provod daleko od svih u planinama. Samo ja i moja ljubav. To se pamti.

„Ljubavi, šta kažeš da još koji put tu dođemo?” „Svakako”, kaže mi. Oboje smo se nasmijali i jedva čekali da ponovimo ovako nešto. To je ljubav.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ćao!
Zovem se Amy Hot
Ja sam TOMIRADI DEVOJKA

Ćao!
Zovem se Amy Hot
Ja sam TOMIRADI DEVOJKA

Autor ovog posta je:

Anina


Pravim po narudžbini erotske i audio priče samo za vas, na bilo koju temu koju smislite, sa imenima i detaljima koje vi hoćete. Takođe se fotkam, snimam, radim hot chat, hotline i web cam. Javite mi se na Discordu.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x