Upoznao sam tipa i jebao ga u njegov slatki čmar

Registrovani korisnici ne vide reklame

Situacija od skoro. Imao sam neke obaveze rano ujutru da završim, naravno u Bg-u uvek gužva, stalno kasnim. Jedva sam sve skockao, pogledam na sat – 9h a ja sve završio! Seo sam sâm u jedan restoran da doručkujem i popijem kafu.

Bilo je par ljudi, ali nisam obraćao pažnju. Ulazi jedan dečko posle nekih 30 min, vidim fudbalerčić. Nisam rekao, ja sam bi, izgledam potpuno str8, visok, lep, zgodan. Imam 24 godine. Uglavnom, u jednom trenutku ulazi neko, pogledam i prvi put u životu ne mogu da skrenem pogled sa muškarca. Lik je toliko lep da nisam mogaod da verujem. Srednje visine, crna trenerka, vidi se da trenira, a glava – kao anđeo. Crn, pune usne, kratko ošišan a ima zaliske, savršen.

Pogledao me je i tad sam primetio lepe crne oči. Otišao je do tog fudbalera i seo. Malo-malo pa nam se susretnu pogledi, video sam da i on gleda. Nisam gajio neke nade jer sam znao da nema šanse da mu priđem, a nisam znao ni šta bih rekao, nisam znao da se muvam sa muškarcima. Dugo smo se tako s vremena na vreme gledali. Verovao sam da ni on meni neće prići, a što je najgore nisam ni znao dal’ se loži na tipove jer i on izgleda potpuno str8.

Odem do WC-a, pišao sam, perem ruke, kad ulazi neko. Nisam obraćao pažnju, ali u jednom trenutku pogledam u ogledalo, on stoji pored mene i pere ruke. Izgubio sam se, a on mi se nasmejao. Kaže:
– Brate, jel’ se mi znamo? Mnogo si mi poznat, a vidim da me gledaš, pa ne mogu da se setim odakle se poznajemo. – Nekako sam se razočarao, ali rekao sam da je i on meni poznat, što je bila laž, ali ne znam odakle. Pitao me je jel’ treniram možda u toj i toj teretani, on je trener pa sam možda dolazio, rekao sam da nisam bio tu. Rekao sam mu – možda se imamo na instagramu.

Upoznao sam tipa i jebao ga u njegov slatki čmar

Pitao me je kako sam upisan, rekao sam, ali kad je pogledao rekao je da se ne pratimo. Kako nismo mogli da se setimo odakle se znamo, ja sam izašao. Otišao sam kući, završio sve obaveze i uveče uđem na Instagram; milion zahteva, nisam ni gledao. Bilo mi dosadno pa sam počeo da čačkam i vidim da je jedan od zahteva on. Uđem i uzvratim praćenje. Odmah mi je stigla poruka: „E brate šta ima?” Iznenadio sam se, odgovorio sam i krenuli smo da kuckamo neobavezno.

Poslao mi je jednu moju sliku sa profila i napisao kako sam dobro razvio neke mišiće i da sam super građen. Pitao me je ako hoću da treniramo nekad zajedno, da mi pokaže neke vežbe da ravnomerno razvijem sve. Pristao sam, naravno.

Svaki dan smo se kuckali ali sve normalno, i dalje mi je bio prelep, čak sam prvi put imao prema muškarcu neki osećaj, zaigra mi u stomaku čim mi pošalje poruku, ali nisam gajio nikakve nade jer sam video da ima ribu, i sve što je pisao bilo je baš drugarski. Počeli smo da treniramo zajedno. Uglavnom pred zatvaranje jer je najmanja gužva. Baš smo se zgotivili, on ima 33 godine, a ne bih mu dao više od 27.

Imao sam osećaj da se zaljubljujem u muškarca, jebote!

E sad, pre 5-6 dana smo došli da treniramo, svi su otišli. Kad smo završili, on je izvadio piće i kaže:
– Aj da popijemo koju. – Pitao sam što to, on kaže danas mu rođedan. Čestitao sam i sve to. Tek tad sam shvatio da je teretana njegova. Popili smo viski, blejali, pričali, baš je bilo lepo.

Već je bilo skoro pola 2, kaže on:
– Aj da se okupamo pa da idemo, imam rano neke obaveze.

Otišli smo do tuševa, ovo je bilo prvi put da se kupamo. Uvek sam nekako izbegavao da mi se ne bi digao na njega, ali sad nisam imao gde. Skinuo se prvi, gledao sam ga krajem oka. Bože, kakav dečko, sve na njemu je savršeno, bulja za 10, kita lepa, velika jaja. Uh. Kontrolisao sam se, samo da se ne naložim.

Upoznao sam tipa i jebao ga u njegov slatki čmar

Okrenuo sam mu se bočno, ali više leđima. Odlutao sam u mislima i samo čujem:
– Brate, da ti kažem da si ti najbolje građen od svih likova sa kojima sam radio, znaš kakav ćeš biti kad sve završimo! – Zahvalio sam se, i rekao:
– Ti kidaš, svaki mišić baš kako treba. – Rekao je da je super što ne preskačem noge i gluteus i osetio sam da me je stisnuo za bulju, onako, kao da proverava. Pogledao sam ga, bio je baš blizu i opet me je stisnuo.

Lagano me je okrenuo ka sebi. Au brate, šta je ovo? Stojim ukočen, ne znam šta da radim. Približava se, u tom trenutku mi je pao mrak na oči; uhvatio sam ga i privukao skroz uz sebe. Bio sam viši od njega, spustio sam glavu i poljubio ga. Uh, te savršene usne, igrali smo se jezicima. Držao sam ga čvrsto, trljale su nam se već dignute kite.

Da li će on sada razbiti moj slatki čmar…?

Odgurnuo me je i spustio se dole. Počeo je da mi puši, gutao ga je dobro, sisao jaja, jedva sam se suzdržavao da ga ne isprskam. Onda ga je izvadio usta a ja sam bio dole. Jako lep kurac: prav, deblji, nekih 18 cm, lepa jaja. Lizao sam ga, pušio, a onda me je uhvatio za glavu i karao me u usta. Podigao me je i opet smo se ljubili.

Naglo me je okrenuo i osetio sam jezik na bulji. Proždirao ju je, gurao ga unutra, onda prste. Podigao se, stajao je iza mene, ljubio mi vrat, a dva prsta iz sve snage gurao u mene.

jedan gej jebe drugog uza zid ispod tuša

Osetio sam toplo, a onda oštar bol – ušao je u mene kurcem! Jebeno je bolelo ali išao je polako koliko je mogao. Par puta sam ga opomenuo da uspori dok se nisam navikao, a onda sam izbacio bulju a on je krenuo da me cepa. Imao sam osećaj da mi renda pičkicu. Držao me je za bokove, pa za rame, i sve vreme divljački se nabijao u mene.

Kad je je počeo glasno da stenje par puta sam zavrnuo kožicu na kurcu i krenuo da svršavam, a on u mene. Obojica smo se tresli, glasno disali i stenjali. Glavu sam stavio na zid a on se naslonio na mene i tako smo ostali sve dok mu kurac nije ispao iz mene a sperma počela da curi. Okrenuo me je i poljubio.

Obukli smo se i bio sam u fazonu – to je to. Ali onda me je iznenadio kad je rekao:
– Hoćeš kod mene? – Rekao sam da imam obaveze ujutru pa se dogovaramo za neki drugi dan. Što se mene tiče, sve je bilo isto, samo se sad karamo.

Sutradan me je zivkao svaki čas, i uveče smo se videli. Opet razvaljivanje, pa narednih par dana isto. Došao je vikend, pitao me je jel’ imam sutra nešto planirano, rekao sam ne. Onda je rekao:
– Aj da spavaš kod mene pa sutra možemo na neki izlet. – Bio sam iznenađen, nisam znao šta da kažem niti kako da se ponašam. Izbegavao sam odgovor, a on je rekao: – Aj ne smaraj, čekam te večeras.

Ceo dan sam bio u nekom bunilu, ali otišao sam. Naravno, karanje sa vrata. Ležali smo, gledali TV, a on je rekao da je bio par puta sa likovima ali nikad ovako. Objasnio mi je da je uvek, kad je bio sa muškarcima, jednom se karaju i to je to, a kad sam ja u pitanju, drugačije je. Kaže:

– Prvo smo drugari i stvarno mi se sviđaš. – Opet nisam znao šta da kažem, ali isto sam se osećao kao on, samo što sam se plašio da to sebi priznam. Onda je rekao: – Jel’ bi hteo da razvijemo malo sve ovo? – Pitao sam ga:
– Misliš da budemo u vezi? – Bilo mu je neprijatno pa je rekao:
– Pa ne baš kao sa ribom, ali ono, da se ne karamo ni sa kim sa strane, da se viđamo često, čujemo. – Što je u principu značilo da budemo u vezi. Rekao sam da mi je to OK, ali opet mi je bilo čudno. Poljubio me je i spustio moju glavu na svoje grudi.Upoznao sam tipa i jebao ga u njegov slatki čmar

Ležali smo a meni u glavi milion misli. Kako je ovo moguće, kako da budem u vezi sa likom? Što je najgore, ja osećam nešto prema njemu, a nije kao prema ostalim ortacima. Rekao je:

– Baš mi se sviđaš mali. – Počeli smo opet da se ljubimo, lizao sam mu celo telo, svaki mišić, krivinu, dlaku, bradavice. Onda sam došao do kurca i počeo žestoko da mu pušim. Počeo je da stenje i osetio sam mlaz u ustima. Prvi put mi je neko svršio u usta.

Samo sam progutao, on je prskao, a ja sam gutao. Ležao je skroz opušten, a ja sam mu podigao i raširio noge. Gledao sam mu u mali roze slatki čmar, uh. Zario sam glavu i prešao jezikom preko vrha, opet je zastenjao. Celim jezikom sam mu polizao slatki čmar, a onda sam počeo da kružim, guram unutra. On se opustio i lako sam mogao da ga jebem jezikom. Prstima sam počeo da mu tresem taj slatki čmar, kao da drkam pičku. Onda sam ubacio jedan prst i jako ga tresao. Stenjao je sve vreme. Ubacio sam i drugi prst, a kurac je i njemu već bio tvrd.

Pljunuo sam i prislonio glavić na njegov slatki čmar. Rekao je:
– ‘Ej, ja ovo nikad nisam radio. – Otišao sam po neko ulje i dobro mu razmazao po čmaru i mom kurcu. Prislonio sam glavić i ušao. Stegao je jastuk i rekao: – U pičku materinu! Rekao sam da gura napolje i da se opusti, jer će proći. Bio je jako stegnut, jedva sam ušao u njega. Polako sam nastavio da ulazim i izlazim. Posle nekog vremena se opustio i počeo sam da ga karam. Više ga nisam štedeo, nabijao sam kurac u njega iz sve snage. Uživao je i on.

Uvrtao sam mu bradavice a on je drkao sebi. Video sam da je blizu pa sam i ja ubrzao. Krenulo je – svršavao sam u njega dok sam se divljački nabijao, a on je prskao između nas.

Upoznao sam tipa i jebao ga u njegov slatki čmar

Samo sam pao preko njega. Ležali smo tako a on je rekao:
– Mali, ovo nije tako loše…

Tu noć smo se karali još par puta, jednom je on meni sâm seo na kurac. Ovo je pravi muški sex, divljački, strastven. Od tad se viđamo skoro svaki dan.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Pušio sam i ja kurac.Divno je bilo i opet bih.Kad se setim digne mi se.

Dobra priča,baš mi se dopala.Slično iskustvo sam imao,samo što je bio rukometaš u pitanju,isti fazon

2
0
Would love your thoughts, please comment.x