Jebao je devojku koju je dugo želeo, zajedno sa svojom sestrom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bilo je toplo letnje veče. Miona je sedela na terasi u tankoj čipkanoj spavaćici. Ne mogavši da zaspi, napunila je čašu ledenim belim vinom, ponela knjigu i udobno se smestila. Čitala je knjigu o magijskim ritualima, ali nikako joj nije drzala pažnju, njene misli su bile usmerene na nešto drugo, tačnije na nekog drugog – njenog brata kojeg nije videla dugo vremena, a najavio se da će svratiti ovih dana.

Nije ga videla godinama, razmišljala je kakav je sada. Uvek je bio sladak i zgodan, ali klinac, sada je sigurno pravi momak, zreo, za kojim devojke luduju. Tako je i bilo, uvek je bio okružen ljudima, bio je mezimac žena.

Htela je da mu pošalje poruku, da ga pita kada tačno dolazi, jedva je čekala da ga vidi, ali je onda shvatila da je 03 h posle ponoći i odlučila da pokuša da zaspi. Kako je vreme prolazilo, bila je sve nestrpljivija.

Sledećeg jutra je srela svoju školsku drugaricu i odlučile su da popiju kafu, dugo se nisu videle. Pričale su o svemu i svačemu, poslu, vezama, seksu… Drugarica joj je rekla kako je bila sa nekim likom koji ju je izjebao kao niko do sada, najbolji i najluđi seks ikada, a Miona je pomno slusala.

Drugarica pomenu ime, čisto u priči, Mario, Miona se trgnu i pomisli – kakva koincidencija. Međutim, kako ga je drugarica opisivala, sve se nekako poklapalo, njegovo mesto stanovanja, posao kojim se bavi, mesta na koja izlazi. Tek je sada jedva čekala da ga vidi, jer drugaricu niko nije mogao da ima tako lako. Mora da je on sada čista desetka čim je nju odvukao u krevet. Susret se završio standardnim „čujemo se, vidimo”, itd.

Razmišljala je neprestano o Mariu i jedva čekala da ga vidi, zagrli, izljubi… Nisu se videli par godina pošto je ona bila u inostranstvu i tek sada se vratila. Zazvonio je telefon, trgla se i začula dobro poznat glas sa druge strane. To je bio Mario, hteo je samo da je pita da li je slobodna da svrati večeras pošto jedva čeka da je vidi. Naravno da se složila. Sa nestrpljenjem je čekala da padne mrak, sredila je stan, pokupovala piće, grickalice, sladoled, a hranu će naručiti ako budu bili gladni, da ne gubi vreme na spremanje, jer nije znala koliko će se zadržati.

S obzirom da je bilo jako toplo, pogasila je svetlo u stanu, ostavila je samo neke lampe diskretnog svetla, popaljene po stanu. Sredila se. Obukla je crnu usku haljinu do kolena, na tanke bretele, dubokog dekoltea, sandalice sa puno kaišića oko zglobova. Stavila je minđuše od rubina i veliki prsten na srednji prst, takođe sa kamenom od rubina. Izgledala je, u najmanju ruku, jebački dobro.

Tako se i osecala. Oduvek je želela da ga fascinira. Ali pošto je on njen bata, to se nije smelo. Kao klinka je ponekad potajno maštala da se ljube. Usput joj je palo još nešto na pamet; mogla bi da napravi slučajni susret Kasje, sestre njenog druga i Maria. Znala je da se dopadaju jedno drugom godinama. Poslala joj je poruku da svrati, pa šta bude. Naravno, nije joj rekla zbog čega ju je zvala kod sebe.

Pao je mrak, adrenalin ju je pucao kao lud… Čulo se zvono na vratima. Otvorila ih je. Na vratima je stajao momak u crnoj košulji i crnim pantalonama, sveže izglancanim martinkama, kratke kose i širokog osmeha, držeći u rukama prelepu korpu orhideja. Imala je utisak da je prošla večnost dok su se zagrlili. Još jednom je sama za sebe konstatovala kako joj je savršeno jasno zbog čega su sve devojke padale na njega. Njegov bejbi fejs, predivan osmeh i opijajuća boja glasa su bili dobitna kombinacija.

Sprovela ga je na terasu, bio je oduševljen kako je sredila stan, dugo nije bio, mali, ali sredjen sa ukusom. Spavaća soba sa velikim bračnim krevetom, sa uzglavljem od kovanog gvožđa, crna mala komoda i orman pun njene seksi garderobe i fenomenalno osvetljenje. Dnevna soba uređena crno-belim detaljima, bela kožna garnitura, improvizacija kamina na jednom zidu, kuhinja i trpezarija, takođe crno-belo-srebrna. Terasa je bila prelepa, ograda od kovanog gvožđa, saksije sa neobičnim cvećem ljubičaste boje, prigušeno osvetljenje, stakleni stočić od kovanog gvožđa i tri divne i udobne fotelje. Smestili su se…

Mario nije mogao da odvoji pogled sa svoje sestre. Izgledala je fenomenalno. Dok je otišla po piće, razmišljao je kako je kao klinac drkao na nju, naravno o tome nikad nikome nije pričao. Vratila se, kad se naginjala da ga posluži, skoro da su joj grudi ispale iz haljine. Pravio se da ne primećuje, ali je osetio kako ga je probolo u stomaku. Sela je, pričali su, zezali se, pili… Popili su dosta belog vina, prešli su na špricer… Pričali su o tome šta se kome dešavalo u poslednjih par godina, smejali se… Pričali su o seksu, vezama, osećala se seksualna atmosfera u vazduhu.

Neko je zazvonio i Miona je ustala da otvori. Na vratima se pojavila Kasja. Blistala je. Osećala je da će se desiti nešto te večeri… Ušla je u stan, već pripiti Miona i Mario su pokušavali da i nju opiju. Pošlo im je za rukom, zezali su se. Kasja je bila mlađa od Maria, i pola života bila zaljubljena u njega. Kao i on u nju, mada nikada nisu bili zajedno. Ipak je ona mlađa sestra Mioninog druga.

Imala je dugu crvenu kosu, svetao ten, mršavica, lepo građena, čvrstih grudi i lepe guze. Imala je samo majicu, videle su se već nadignute bradavice, 3/4 pantalonice i crne sandalice. Divan nakit na sebi, koji nikoga ne bi ostavio ravnodušnim. U priči, kad su već bili prilično pripiti, rekla je kako joj je Mario neostvarena fantazija, Miona je kroz šalu rekla: „Pa možda ti se noćas posreći”. Mario se samo smeškao i nije negirao ništa. Uvek se pitao da li ima nešto između njih dve, godinama se poznaju, prilično su bliske iako je postojala razlika u godinama. Par puta ih je zatekao da se drže za ruke.

U pozadini se čula prigušena ambijentalna muzika. Mario je rekao da mora da ode do toaleta. Kada su ostale same počele su da se ljube, kao da to rade svaki dan: Mionina ruka je bila u Kasjinim pantalonama, nije imala gaćice.

Jednim prstom joj je dražila klitoris, a srednji prst joj je bio u pici. Uvijala se. Toliko su se uživele da nisu ni primetile da je Mario stajao na vratima terase. Nije želeo da ih prekine, uživao je u prizoru, znao je da ipak ima nešto među njima. Poželeo je da im se pridruži, ali je razmišljao: „Jbt, ona mi je sestra, daj iskuluraj, šta će da pomisli?”

A u Kasju je bio ludački zaljubljen, uprkos svemu. Vratio se u kupatilo primetivši da mu se digao od samo prizora, na brzinu ga je izdrkao i vratio se. Bio je malo crven u obrazima, na povratku je napravio malo buke kako bi ga čule. Tako je i bilo. Kad je došao na terasu, sedele su svaka na svom mestu i smejuljile se. Seo je i počeo da pije, zezale su ga što se toliko zadržao. Kasja je opet počela da priča kako joj je on neostavrena želja, na šta je Miona rekla: „I meni”. Pomislio je da mu se učinilo i opet pomislio kako nije normalan što želi tako nešto, ali je ona tako jebeno privlačna i izazovna, a na sve to je i Kasja bila tu, izgledala je prelepo. Opsedala ga je pomisao da su obe tu, a obe su bile jebeno privlačne. Već je zamislio Kasju i sebe kako se ljube… Trgao se… Kasja je ustala da pojača muziku, na plejlisti je bilo svega i svačega, i sad je bilo nešto brže. Pocela je da igra oko Maria i da ga letimice dodiruje. Šapnula mu je: „Želim te”, ali je mislio da tripuje.

Uzbudio se. Uvijala se oko njega i opkoračila ga je. Stavila njegove ruke na svoj struk i približavala mu se. Miona je posmatrala i smeškala se. Kasja se približavala njegovom licu i počela da mu ovlaš dodiruje usne. Nije mogao da odoli, počeli su da se ljube, simulirala je nabijanje na njegov kurac, digao mu se.

Dodirivao ju je po guzi, ljubio po vratu, pribijala se uz njega. Nije mogao da veruje da je napokon poljubio te sočne usne, dodirnuo to krhko telo koje je u njemu godinama izazivalo bujicu strasti. Zaboravili su gde se nalaze. Miona je posmatrala i polako počela da se dodiruje po grudima, zadigavši malo haljinu, i po butinana.

Ljubili su se, jezici su im se preplitali. Mario je zavukao Kasji ruku u pantalone, bio je prijatno iznenađen kada je osetio da nema gaćice. Glatka, vlažna pica je vapila za dodirima. Gurnuo joj je prst u picu, nabijala se na njega. Otkopčavala mu je pantalone, izvirio je nabrekli kurac… Želela ga je u sebi. Mario joj je izvukao prst iz pice, lizala ga je, ljubili su se. Počela je da se spušta prema njegovom stomaku, ljubila ga je i čikala u isto vreme…

Zgrabila ga je i pušila, skoro celog ga je stavila. Ubrzavala je tempo. Poludeo je od zadovoljstva. Duboko je disao. Bio je uzbuđen kao nikada do sada. Mario je tek tada video da Miona već uveliko masturbira nad prizorom svog mlađeg brata u akciji. Gurnula je dva prsta u picu, trljala se, uvijala na fotelji. Noge su joj bile raširene, sa prstima u pici, kao da mu govori: uzmi me, poliži me.

Uživao je u pušenju i prizoru svoje seke kako drnda svoju pičkicu iz koje su izlazili sočni sokovi, to ga je još više uzbudilo. Kasja mu je pušila i to ga je neverovatno uzbuđivalo, bila je tako dobra. Želeo je da pojebe obe.

Podigao je Kasju, skinuo je celu i počeo da joj ljubi grudi i gricka bradavice. Ona je dražila klitoris i trljala se. Spustio se do njene pičkice i počeo da je liže, sisao je njene sokove, posmatrajući sestru kako se uvija i uživa u prizoru. To ga je još više uzbudilo.

Nabio je Kasju na svoj kurac, vrištala je od zadovoljstva. Tada je Miona ustala i skinula svoju haljinu, poludeo je kad je to video, nije znao šta pre da radi. Bio je fasciniran lepotom Kasjinog tela, uživao je u pokretima dok se nameštala kako bi ga što više osetila u sebi. Ljubili su se.

Miona im je prišla, počela je da se ljubi sa Kasjom, video je kako im se jezici prepliću. Mario je okrenuo Kasju sebi leđima i nabio joj ga od pozadi, drhtala je od zadovoljstva. Mešala je kukovima i uživala. Miona joj je lizala bradavice i spuštala se ispod nje. Kasja je halapljivo počela da joj liže pičkicu, a Miona je uzdisala, uvijala se, i šaputala je: „Bato, pojebi me, godinama to čekam. Daj da osetim tvoj kurac.”

Čuvši to, izvadio ga je iz Kasje i gurnuo u Mionu. Počeli su da se ljube kao ludaci, divljački je nabijajući na svoj kurac. Vrištala je od zadovoljstva. Kasja ih je posmatrala i drndala svoju pičkicu, uživajući u prizoru. Ispunila joj se fantazija i više nego što je očekivala. Imala ih je oboje, i brata i sestru.

Miona je uz uzdahe govorila: „Bato, jebi me, jebi. Želim te još dublje u sebi”. Mario je uzvraćao: „Jebem te seko, tako te želim”.

Jebali su se kao ludaci, Kasja ih je posmatrala i uživala. „Jebem te seko, jel’ uživaš?”, vikao je. Dahtala je, vrištala od zadovoljstva. „Jebi me bato, to čekam ceo život.” Kasja i Miona su se ljubile… Palacale su jezicima.

Prestao je Mario da je jebe. Miona se spustila se do njegovog stomaka, ljubila ga, kurac mu je bio nadignut. Lizala mu je glavić, grickala ga… Uživao je u prizoru svoje sestre. Pušila mu ga je. Sve brže i brže, držao ju je za kosu dok je to radila.

Bio je pred svršavanje, klekle su obe ispred njega, izdrkao ga je po njihovim licima i grudima. Kad je završio, počele su da razmazuju spremu po licu i grudima. Ljubile su se, lizale jedna drugu po grudima.

Miona je počela da liže Kasjinu pičkicu, a Mariu se opet nadigao. Rekla mu je: „Nabij ga duboko u nju (pokazujući na Kasju) otpozadi… jebi je”. Još više se uzbudio čuvši sestru kako mu govori šta da radi maloj slatkoj Kasji. Gurnuo ga je u nju, vlažna pičkica ga je primila u sebe do kraja.

Jebao ju je, nabijala se na njegov kurac. Držao ju je za kosu, i nabijao je. Dahtala je… Drugom rukom joj je prelazio preko leđa, njegovi dodiri su je ludački uzbuđivali. Vrtela je guzom i nabijala se. Uživala je. Mario ju je ljubio po leđima…

Pred svršavanje ga je izvadio i svršio je po njenim leđima. Miona je sve to polizala i počela da puši Mariu nakon toga. Bata i seka su se ljubili. Mario je pipkao sekinu pičkicu i gurkao joj prstiće unutra. Uživala je, kao i on dok mu je Kasja pušila. Završila je, svršio im je po grudima.

Svo troje su otisli na tuširanje, ljubakali se i zezali. Pipkali… Obmotali su se u peškire i otišli na terasu… Uživali su posle dobrog seksa…

Kasja je sedela Mariu u krilu kao mala devojčica, zadovoljna i srećna zbog poklona koji je dobila. Miona je rekla kako sprema žurku za vikend. Samo su se značajno pogledali i smeškali.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x