Anini slučajevi: Mali ali dobar za anal

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sonja mi je klijentkinja više od pola godne. Ima 29 godina. Dolazi jednom nedeljno i naše seanse se uglavnom vrte oko njene nemogućnosti da doživi orgazam što je čini nezadovoljnom, ponekad i depresivnom. Napolju je padala kiša, a Sonja je kasnila već 10 minuta.

Vrata se otvaraju i Sonja uleće u prostoriju. Sa kratke crne kose sliva se voda, bela bluza je skroz mokra i jasno se vide njene male čvrste sise sa velikim roze bradavicama. Sonja se izvinjava što kasni i okreće mi leđa. Kroz helanke joj se ocrtava čvrsta guza. Dok otresa kosu kapljice padaju na njene pune usne. Tek u tom trenutku kapiram koliko je Sonja lepa i zgodna.

Sonja seda u fotelju dok je pitam kako se oseća. Odlično! Čudno, zapravo. Mislim da sam sinoć konačno doživela orgazam ili nešto tako slično:
– Bilo je… baš dobro…
– Stvarno? Ispričaj mi!
– Tog tipa znam odavno i nešto u njemu me je uvek palilo, ali nikada nišata nisam htela sa njim da pokušavam zato što je nizak. Uvek sam se plašila da ima mali kurac. A znaš ono: „jedino gore od niskog muškarca je muškarac koji ima mali kurac”. Šta ako je i nizak i ima mali kurac? – Sonja je počela da se smeje, a njene sise su se smejale sa njom – tresle su se, a tvrde bradavice provirivale su kroz mokru majicu.

devojka pokazuje sise i drži naočare u zubima

– Kako si se onda našla sa njim?
– Bila sam sinoć na nekoj sedeljci kod drugarice i nekom čudom i on je bio tamo. Odmah mi je prišao i počeo da me muva. Znaš one standardne priče kako super izgledam, bolje nego ranije i slično. A pošto je tamo bilo baš dosadno pristala sam da odem sa njim do grada na piće. I tako se još u kolima atmosfera zagrejala. – Sonjini obrazi počeli su da rumene. Bilo mi je jasno da će se napaliti opet dok bude pričala.
– Nastavi, molim te.
– Dok je vozio i menjao brzine, dodirivao mi je koleno, a onda polako počeo da mi mazi celu butinu. Ja sam već popila dve čaše vina kod Marije i bila sam više nego raspoložena. Njegova ruka se polako uvlačila pod moju suknju. Osećala sam kako mi nežno dodiruje gaćice i ono ispod njih. Shvatila sam da je glupo da gubimo vreme po kafićima i predložila sam mu da odmah idemo do njega. Naravno, odmah je pristao. Čim smo izašli iz kola, zagrlio me je oko struka, a zatim mi zavukao ruku u gaćice od pozadi. Dok smo se ljubili u liftu pokušala sam da otkrijem koliki mu je. Nekoliko puta sam rukom prešla preko njegovog šlica, ali ništa nisam mogla da osetim. OK – pomislila sam u sebi, možda mu se još nije digao. Mada mi je bilo čudno što se on još nije naložio, a meni su već gaćice bile mokre. Ali, nisam imala mnogo vremena da razmišljam, jer me je on strasno ljubio, gurao mi svoj dugački jezik u usta, u uvo. Bila sam toliko napaljena da sam mislila kako ću odmah da mu skočim na kurac, ali mi on to nije dozvolio. Nabio mi je jedan prst u pičku, a onda još jedan. Mislim da sam u tom trenutku počela glasno da stenjem. Izvukao je prste i dao mi da ih poližem. Kunem ti se, moja pička nikad nije imala slađi ukus, toliko sam bila napaljena! – Sonja je bila rumena u licu i držala je šake između čvrsto stisnutih butina. Bilo je jasno da opet proživljava jebanje od sinoć.

sisanje prstiju, strast, predigra

– Htela sam da mu ga popušim. Gurnula sam mu ruku u bokserice, ali ga ispod pojasa nije bilo. Spustila sam niže ruku i konačno ga uhvatila za kurac. Na moje veliko razočarenje, bio je mali. Mali toliko da mi je glavić jedva virio iz stisnute šake. Odustala sam od pušenja i nastavila da se nabadam na njegove prste dok sam mu nežno drkala. Bacio me je na krevet i raširio mi noge. Zagnjurio je glavu u moju sveže istrimarenu pičku i počeo da me liže. Prvo nežno gore-dole, pa sve jače. Povećavao je pritisak jezikom svaki put kad bi došao do klitorisa. Vrteo je jezik oko klitorisa, a kažiprstom me jebao sve jače. Iz mene je curilo, toliko sam bila mokra da se svaki pokret njegove ruke čuo. Povukla sam ga ka sebi i još više raširila noge. Želela sam ga unutra i u tom trenutku sam zaboravila koliko je mali. Ušao je u mene. Mnogo sam bila vlažna, tako da sam ga jedva i osetila. Počeo je da me nabada na kurac, ali ja i dalje ništa nisam osećala. Verovatno ni on. A samo sam želela da osetim što čvršću batinu. Uhvatila sam ga za guzove i počela da ga nabijam na sebe. Bio je znojav i zadihan.

Sonja gleda negde u daljinu. Jasno mi je da traži način kako da nastavi svoju priču…

– U tom trenutku se oboje mučimo, znaš. Sokovi cure, napaljeni smo kao zveri, ali niko od nas ne oseća ni malo trenja, jebiga. I onda on meni besno kaže kako sam mnogo široka! Da nisam bila toliko napaljena verovatno bih se okrenula i otišla. Ali bila sam napaljena, mnogo… i osećala sam da konačno mogu da svršim… A onda mi je postalo jasno da svršavanje samo od mene zavisi. Okrenula sam se u krevetu i postavila četvoronoške, tako da mu moja guza bude ispred lica. „Pripremi mi guzu, molim te“, rekla sam mu maznim glasom. Bio je malo zbunjen, verovatno je očekivao da ću da se naljutim. Ako mi je pičkica široka, čmarić nije. „Hoćeš da probaš?“ Mahala sam mu guzom ispred očiju. Kleknuo je na krevet i opalio me po desnom guzu tako jako da sam odmah zastenjala. Uhvatio me je za guzove i raširio ih. Osetila sam kako mi jezikom pravi krugove oko čmara i kako je sve bliže rupici. Vrhom jezika mi je ovlažio rupicu, a onda snažno pljunuo u nju.

Anini slučajevi: Mali ali dobar za anal

– „Spremna sam“, samo to sam uspela da izgovorim od uzbuđenja. Pička mi je snažno pulsirala, a čmar se širio. Morala sam što pre da budem napunjena! Ali, njemu se nije žurilo. Palcem mi je polako ulazio u guzu. Osećala sam kako mi širi čmar. Onda je snažno pljunuo još jednom, toliko sam se napalila da sam morala rukom brzo i grubo da protrljam klitoris. Uvijala sam se ispred njega i malo je falilo da počnem da ga molim da mi ga stavi.

Naslonio je glavić na mokru rupicu i polako pokušao da ga uvuče unutra, ali mu nije uspevalo. Gurnuo je prste u moju mokru i vrelu pičku i ponovo mi podmazao čmar. Zatim je gurnuo glavić unutra. Zaječala sam. Ošamario mi je guzu i nabio se još malo unutra. Zastenjao je glasno i raširio mi guzove kako bi imao bolji pogled. Ritmički je počeo da mi ga nabija u guzu. Stajala sam mirno i uživala u svakom pokretu. Uhvatio me je za kukove i snažno se nabio unutra. Vrisnula sam i namestila guzu za još jedno nabijanje. Odlično je čitao moje pokrete tela, tačno je znao da želim da me jebe dublje i grublje. Uhvatio me je za sise i jako stisnuo, a zatim se uspravio i počeo da mi nabija kurac silovito i duboko u guzu. Zagrizla sam jastuk kako me ne bi cela zgrada čula kako vrištim od zadovoljstva.

Više nisam mogla mirno da stojim dok me jebe. Kretala sam se suprotno od njega kako bi mi kurac ulazio dublje. Više nisam mislila na to da mu je kurac mali. Obožavala sam taj kurac u tom trenutku, punio me je u potpunosti i, osećala sam, vodio me da svršavanja. Rukom sam trljala klitoris, a on me je nabijao sve jače i jače. Osećala sam ga u guzi kako pulsira. Uhvatio me je za kosu i zadihano rekao: „Sad ćeš da svršiš kao nikada u životu!“ Nabio mi je svoj kurčić skroz do kraja. Mogla sam na pičkici da osetim njegova vlažna jaja. Nagnuo se i nabio me da ga što bolje osetim, a onda mi je nagurao tri prsta u pičku, jedan po jedan, tiho mi šapućući na uvo šta mi radi. Bila sam luda od napaljenosti i želje da svršim, ali on nije žurio. Dok mi ga je držao u guzi, ne mrdajući telo, jebao me je prstima sve jače i jače. Počela sam da se uvijam. „Molim te, jebi me, svuda me jebi“, cvilela sam.

Anini slučajevi: Mali ali dobar za anal

– Brzo me je okrenuo i postavio na ivicu kreveta. Raširio mi noge i malo ih pridigao, taman toliko da može da mi ga nabije u guzu. Olizao mi je pičkicu i čmar još jednom, polako. Nisam mogla više da izdržim taj tempo. Morao je da me jebe odmah i to sam mu i rekla. Nabio me je na kurac jednom, pa još jednom. Vrištala sam i stenjala, trljala sam rukom pičku. Odgurnuo mi je ruku, nabio palac snažno u pičku, kao što mi je nabijao kurac u guzu, i jebao me kao niko do tada.

„Svršiću, svršiću“, obuzdavala sam sebe da ne vrištim. Ošamario mi je sisu i nabio ga poslednji put pre nego što je iz mene počelo sve da curi. Svršavala sam u talasima, izvijala se, drhtala, stezala ga nogama…

– A on? – pitala sam je, svesna koliko me je ova njena priča naložila. Sonja me nije ni pogledala, samo je nastavila:
– „Hoćeš da svršim u tebi ili po tebi?“ Shvatila sam da mi niko nikada nije svršio u guzi i htela sam to da osetim. „Svrši unutra, ja neću da se pokrećem, hoću sve da osetim“, rekla sam mu. Opet je počeo da mi ga nabija. Držao me je za kukove i snažno se zakucavao u mene. Trudila sam se da mu se što bolje namestim, da svrši što jače. Odjednom je stao i osetila sam kako mu kurac u mojoj guzi pulsira u talasima. Jednom, dva puta, tri puta… Glasno je zarežao i ošamario me po guzi pre nego što je izvukao kurac iz mene.

tip svršava ribi u dupe

Sonja me je pogledala postiđeno. Znam da je svršila opet prepričavajući mi prošlu noć. Rekla sam joj da ne treba da se stidi svog jakog orgazma i da je to veliki napredak u njenoj terapiji. Napokon je uspela da svrši sa muškarcem. Sonjina majica se već osušila. Nisam više mogla da vidim njene rozikaste bradavice.

– Vidimo se sledeće nedelje – rekla je i veselo izašla iz kancelarije.

Dok sam gledala kako nestaje njena čvrsta, ali razvaljena guza, samo jedna stvar mi se vrzmala po glavi. Zašto nije htela da mu popuši kurac kad je shvatila da je mali? Razmišljanje o ovome navelo me je da počnem da zamišljam kako bih ja popušila mali kurac…

Anini slučajevi: Mali ali dobar za anal

Ana B.

Nastavak: Anini slučajevi: Nabijao mi je ceo svoj mali kurac

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x