U tvrdom snu je dobila i tvrd kurac

Registrovani korisnici ne vide reklame

Došlo je leto, a žena i ja smo rešili da odemo sa mojim bratom i snajkom na more. Birali destinacije i odabrali Bugarsku. Posle par dana se spakovali i lagano krenuli. Brat je bio mlađi od mene koju godinu ali sličnog temperamenta. Snajka i moja žena su se lepo slagale pa smo put proveli u smejanju i zajebanciji. Tog leta bratov tvrd kurac ušao je u moju ženu…

Snajka je bila zgodna žena ali moja žena je bila nekako jebozovnija. Starija od nje koju godinu, ali je uvek bila lepo utegnuta u neki kratak šorts ili helanke ili u neki minić i uvek plenila muške poglede. Tako kad smo stali na granici zbog pregleda pasoša primetio sam brata kako gleda u dupe moje žene koje je bilo baš utegnuto i jebozovno.

Odlazile su od nas i išle do toaleta a zadnjice su im se njihale i verujem da bilo ko ih je video želeo je da ih pojebe.

Stigli smo na more, smestili se, ali je bio problem jer u apartmanu smo imali krevete u istoj sobi. Pokušali smo da zamenimo apartman da bi imali odvojene sobe ali bezuspešno. Nema veze, šta je tu je, svi smo mi naši. Već prvo veče posle plaže kad smo legli da odmaramo od puta probudili su nas uzdasi snajke jer ju je brat jebao svom snagom. Ona je cvilela ispod njega a on se zabijao u nju kao blesav.

Malo sam otvorio oči i video dve siluete kako se pokreću. Digao mi se i želeo sam i ja da uteram mačora i počeo da pipam moju ženu, ali se ona samo promeškoljila i okrenula na drugu stranu.

Sutradan na plaži uživancija, sunčanje, kupanje, ali sam konstantno primećivao i hvatao njegove poglede na dupetu moje žene, a njegove snajke. Malo-malo pa je merkao njeno dupe u belim tangama. A ona je trčkarajući po plaži i vodi mamila njegove uzdahe tim svojim okruglim dupencetom.

Snajka je otišla do stana sredi ručak jer je na nju bio red, a mi ostali da se sunčamo. Žena me je zamolila da je mažem mlekom ali sam se pravio da spavam jer me je baš mrzelo da ustajem sa peškira. U tom trenutku je brat dolazio iz vode i ona ga upita da joj namaže leđa. Prihvatio je poziv bez ikakvih problema i uzeo kremu sa ležaljke do nje. Seo je pored nje i lagano utrljao kremu na šake i počeo da joj maže leđa.

Lagano joj je milovao leđa,  ja sam se pravio da spavam ali sam virio jer me je interesovalo kako će da se odvija situacija. Taman kad je hteo da prestane ona ga je zamolila da joj namaže i noge. Po izrazu lica sam video da je samo to čekao. Počeo je da joj trlja butine i listove i sve više išao uz butine na gore prema dupetu.

Malo po malo, sada joj je mesio dupe, na šta je ona samo ležala i uživala. Sada je polako počeo prstima da ulazi sa unutrašnje strane butina i da utrljava kremu sve bliže ribici. Moja žena je ležala nempomična i nije želela da ga spreči u tome. Sada je lepo jednom rukom uzeo kremu i sipao direktno na dupence a drugom rukom odmah počeo da razmazuje prema unutrašnjosti butina.

Spustio je kremu i sada sa obe ruke mesio to njeno jebozovno dupe. Utljavao je kremu sa uživanjem, čas na butane, čas po dupetu, i sve više prema ribici išao rukama. Onda je uhvatio za butine i malo ih raširio kako bi lakše došao do pičkice. Bio je tako slobodan jer na plaži nije bilo gužve pa je prvi kupač od nas bio na nekih dvadesetak metara.

Sve je više prstima ulazio u njeno međunožje, da sam video da je moja žena počela lagano da podiže dupe nagore što je značilo da joj je baš prijalo i da joj sigurno dodiruje pičkicu. Video sam da je preterao i počeo sam kao da se meškoljim i da ustajem a on je onda prestao i odmakao se od nje. Ponašao se kao da ništa nije ni bilo. Otišli smo zajedno na kupanje a njemu je tako tvrd kurac bio dignut do pucanja. Video sam da se opasno pali na svoju snajku, a moju ženu. Dok smo se kupali stalno je gledao prema plaži i iščekivao da li će i ona da dođe u vodu.

Kad je krenula prema nama i počela da njiše kukovima i ja sam video ustvari koliko je ta žena stvorena za kurac. Jednostavno u hodu joj se videlo da traži i mami kurac. Ušla je i došla do nas ali je on odmah preuzeo inicijativu i počeo kao da se prska sa nama i da je povlači u dubinu.

Posto sam ja bio slabiji plivač posle nekoliko minuta su otplivali od mene do obližnje bove i tamo se kao nešto prskali i zezali. Nije potrajalo mnogo; došli su do mene jer je bilo vreme da se vratimo u stan na ručak. Snajka je već sve spremila, ručali smo lepo, zezali se, ali sam primećivao da se on jednostavno baš nameračio, baš je bio onako nametljiv.

Veče je lagano išlo, sedeli smo na terasi i pili piće, one dve su se zezale, a mi polako završavali i poslednju flašu vina. Snajka je bila u nekim boksericama i gore u brusu, a ova moja gore u košuljici bez brusa što joj je baš isticalo lepe sisice i bradavice, a dole u belim tangama. Bile su obe baš opustene pred nama.

Pošto je bilo već kasno a ujutru smo trebali rano na krstarenje, rešili smo da idemo na spavanje. Prvi sam otišao u krevet, a zatim je i moja žena legla pored mene. Zatim su došli i brat i snajka i pritom sam vrlo brzo zaspao.

Moja žena je jedva dočekala da primi neki tvrd kurac, bilo koji…

Probudio me je neki zvuk ali se nisam pomerao već samo otvorio oči; kad ono, imao sam šta i da vidim! Moja žena je ležala na leđima sa otvorenim kolenima. Jedna noga joj je bila pored kreveta a druga preko mojih nogu, a moj bret je klečao na kolenima pored kreveta i lizao joj pičkicu!

Ona je spavala jer se to vodelo po disanju. Kako joj je on sve više uvlačio usmine u usta, ona se sve više meškoljila i nešto mrmljala u snu. Znao sam da je popila više i kad popije mrmlja kad želim da se seksamo, teško se budi. Par puta sam imao sa njom seks i svršio u nju a da se uopšte i ne probudi. Tako sam znao da brat, ako želi da ide do kraja, sigurno može.

Sada je polako počeo i prstom da joj čačka po pički a ona je samo to pratila brzim disanjem i po koji put mrdnula u kukovima. Bilo mi je baš neugodno, jer ako mu pokažem da sam budan posvađaćemo se a ako ovako ostane sigurno će je pojebati. Ipak sam rešio da malo odreagujem da vidim da li će da odustane.

Počeo sam da se čašem po glavi i uhvatio ženu za tu nogu koja je bila na meni i povukao prema sebi kako bi i nju malo pomerio ali on se samo malo odmakao od nje i sačekao da vidi šta će da se desi. Njena noga je ostala savijena u kolenu a ja sam sad imao lepši pogled jer sam se malo podigao glavu i prebacio ruku preko tako da nije ni mogao da vidi da ga gledam ispod ruke.

Mislio sam da je gotovo i da će da se vrati u krevet, kad je odjednom prišao još blize i opet nastavio da je liže. Čuo se svaki njegov dodir jezika i sočne pičkice.

Nije mu to bilo dosta i sad je lagano uhvatio za nogu do njega i privukao više ivici kreveta. Izvadio je svoj tvrd kurac iz gaća i počeo da ga nadrkava. Bio je dosta veći od mog. Ja sam imao prosečan kurac 17 cm ali njegov je bio najmanje 20, ali zato dosta deblji.

Žena mi je bila dosta uska jer nismo još imali dece pa nije bila raširena i nisam znao šta će da se desi kad joj je i moj ponekad bio dosta velik i bolelo je u nekim slučajevima. Pomerio joj je gaćice još malo u stranu i počeo da joj glavićem masira usmine. Trljao je glavićem levo-desno i razdvajao joj usmine a ona je ležala nepomična.

Trljao joj je klitoris i glavićem prolazio kroz procep gore-dole i pripremao joj rupicu za ulaz. Nisam mogao sve baš da vidim ali sam primetio da joj je glavić bio na rupici i da pokušava da joj ga utera. Sad se ona počela malo pokretati i negodovati, i on je ustao do police pored kreveta. Uzeo je, koliko sam mogao da pretpostavim, mleko za telo i posipao na svoj tvrd kurac.

Protrljao ga je dva-tri puta i opet kleknuo pored nje. Namestio ga je opet na rupicu i počeo da gura. Mislio sam da je da glavić ušao bez problema ali kad je nastavio da ga gura ona je počela da se pokreće u kukovima i da se meškolji. On je sad uhvatio rukama za struk i pokušao da je još približi i da ga utera do kraja ali se ona u tom trenutku probudila i kad ga je ugledala i htela nešto da mu kaže on ga je zabio do kraja i ona je samo stavila ruku na usta kako se ne bi čula kako je jauknula od njegovog naleta.

U tvrdom snu je dobila i tvrd kurac

On je odmah počeo da je pumpa, ona je htela da se odmakne od njega i da se skine sa kurca ali je on čvrsto držao za struk i još jače navlačio na svoj tvrd kurac. Čuo sam kad mu je rekla:
– Da li si normalan šta to radiš, hoćeš da se probude i da nastane haos? – ali je on nije slušao. I dalje ju je punio tim kurcem a ona je sve manje pravila otpor i sada je počela da meša kukovima i sa uživanjem prima taj veliki tvrd kurac.

Nije prošao ni minut i moja žena je počela toliko da se uvija i da mrda kukovima i prošaputala mu je:
– Svršavam, oh, svršavam.

On je nastavio još jače da je puni i da je jebe i sada i je i on počeo da pravi grimase na licu, što je značilo da je i on svršio i da je napunio svojom spremom. Odjednom je stao a ona mu je rekla da nije normalan i da smo mogli bilo kad da se probudimo. Ali on nije ni reči progovarao već je počeo opet da se pokreće i da je jebe.

U tvrdom snu je dobila i tvrd kurac

Ona se trgla odjednom i ustala sa kreveta i rekla mu da nije normalan i otišla u kupatilo. On je ustao, uzeo peškir sa kreveta, obrisao kurac i otišao za njom.

Nisam više mogao da čekam, popizdeo sam i krenuo za njima, ali dok sam ja došao do vrata već sam čuo kako se prepiru u kupatilu. Pogledao sam kroz ključaonicu ali on je već bio iza nje i tražio put svojim kurcem do njene pičkice. Ona se sad već nije mnogo bunila već sama podigla nogu na kadu a on joj ga je otpozadi uterao i opet počeo divljački da ga zabija u tu moju malu pičkicu.

Video sam od pozadi kako ga je obuhvatila tim malim usminama i kako se rastegla do pucanja. Pumpao je a niz butine joj se slivala sprema od malopre što ju je napunio. Klecala su joj kolena od njegovih naleta a onda je spustila svoju ruku i počela da trlja svoju pičkicu. Znao sam da joj ovo sigurno neverovatno prija i da uživa kao nikad do sad.

Opet je počeo da ubrzava ritam i da je puni.

U tvrdom snu je dobila i tvrd kurac

Kad je prestao da puni piitao joj je da li joj odgovara. Odgovorila mu je da joj je prijalo ali da ovo više ne sme da se ponovi. Rekla mu je da ju je baš lepo napunio i da do sad nije ovako uživala ako je to hteo da čuje. A onda joj je rekao:
– Znači, bolji sam jebač od brata? – a ona mu je rekla:
– Bože, koji si ti bolesnik! – i odjednom uhvatila kvaku od vrata i otvorila a ja sam stojao ispred. Kad me je ugladala a i on, nastao je tajac. Gledali su me tako i niko nije progovarao ni reč, ali o time u drugoj priči…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x