Slučajno primanje kite

Registrovani korisnici ne vide reklame

Događaj koji opisujem je od pre nedelju dana, izmeniću samo imena i verovatno neću uspeti tačno da se setim konverzacije, ali gledaću što približnije sve da napišem. Imam 24 godine, trenirao sam vaterpolo do 20. godine, a od tad samo teretana rekreativno. Mogu da kažem da sam jako zgodan, visok sam 186. Od 22. godine sam se odvojio od roditelja i živim sam. Mojima je pukla cev u kupatilu dan pre nego što su trebali da odu na put, pa su mi rekli da dođem i budem tu, sutradan da će doći majstor to da popravi.

Smaralo me to, ali jbg, morao sam. Ujutru sam otišao do njihove kuće i čekao majstora. Zvoni neko, otvaram vrata i ugledam čoveka koji je sigurno pola glave viši od mene, po mojoj proceni oko 40 godina, ali stvar je u tome koliko je krupan. Ljudi moji, ne znam šta je na njemu bilo veće, gromada. Velika glava, ramena, ruke, stomak, ma sve, malo nadrkana faca. Predstavlja se, ovde ću ga zvati Nikola, pruža ruku i ja ga pustim unutra.

Ponudio sam ga nešto da popije, tražio je samo vodu. Vodim ga do tog kupatila da mu pokažem u čemu je problem. Odmah mi je rekao da je cev pukla u zidu i da će biti posla. Pitao sam ga jel’ mu treba još nešto i jel’ treba da budem tu, na šta mi je rekao da nema potrebe i da će me zvati ako nešto zatreba. Ja sam otišao i nastavio svojim poslom. Međutim, nikako nisam mogao da izbacim iz glave njega, ne mogu da kažem da mi se svideo ali nešto me jako ložilo kod njega. Sad, stvar je u tome da ne znam koje sam sexualne orjentacije. Lože me devojke, u dugoj vezi sam, par puta sam bio i sa muškarcima, ali ne dešava mi se da sad nekog vidim i naložim se na njega. Više mi je zanimljivo sve to, pa ‘ajde.

Međutim, sad je bila drugačija sitacija, ovaj lik me baš palio

Presvučem se ja u šorts i majicu i odem opet do njega, a on nagužen, u sivoj trenerci kleči i nešto čačka po cevima. Došlo mi je samo da kleknem iza njega i gurnem mu jezik u čmar.

momak se presvlači

Rekao mi je da dođem da držim na jednom mestu dok ne zavrne ventil jer je otkrio odakle voda izbija. Ja sam čučnuo i jako držao gde mi je rekao, međutim u tom uskom prostoru bilo mi je nezgodno i izgubio sam ravnotežu, pao i voda je prskala na sve strane. On je to brzo zavrnuo ali obojica smo bili skroz mokri. Ja sam iskoristio priliku i odmah skinuo majcu da pokažem svoje telo, a on mi je rekao da sam smotan. Na to sam se samo nasmejao i rekao da sam izgubio ravnotežu, on mi je tu dao neki dvosmisleni komentar ali ne mogu da se setim šta tačno. Rekao je da je skroz mokar, a ja sam mu rekao da nemam ništa toliko veliko od stvari ovde.

Tad je skunuo duks i majcu ispod. Ne znam da li vam se to nekad desilo, ali nisam mogao da se iskontrolišem a da ne zablenem u njega. Koliko telo jbt! Srednje dlakav, baš krupan ali ne onako da sve visi, nego nekako zategnuto debeo. On je video da blenem pa sam se sabrao i pitao da jel’ trenira i kako je uspeo tako da nabaci masu. U tom trenutku sam shvatio da sam se samo još više ukopao i da je bolje da sam ćutao. On se iskezio i čudno me pogledao, nekako jebački, i rekao da je pre trenirao dosta, ali žena, deca, pa se zapustio. Onda je on mene pitao šta treniram i rekao mi da top izgledam, neki komentar u fazonu „e šta ti je mladost”.

To me je malo začudilo, ali mi je prijalo. Rešio sam da ostanem tu sa njim i da vidim gde ovo može da odvede. On je nastavio da popravlja a ja sam sedeo pored. Tu u kupatilu ima veliki đakuzi i on me pitao jel’ privodim neke ribe ovde, na šta sam mu odgovorio da ja živim u stanu, a ovde su mi roditelji. On je kroz šalu rekao: „Šteta, mogu da zamislim kakvo je uživanje karati u ovome”.

tip u mokroj majici

Na to sam se nasmejao i rekao da ću probati jednom. Pričali smo malo o mojim roditeljima, on ih zna, radio im je sve instalacije kad su renovirali kuću, i rekao mi je da me nije viđao tad. Malo po malo, i sve smo se više opustali, ispitivao me za devojke… Onda je rekao da sam top frajer i da me sigurno spopadaju sa svih strana, na šta sam rešio da budem dvosmislen pa sam odgovorio: „Da, baš sa svih strana?.” On me pogledao i pitao: „I pederi?”, na šta sam odgovorio: „Da, na društvenim mrežama”.

Postali mi je neprijatno pa sam ga pitao za koliko će biti gotov, hoću da napunim đakuzi. Rekao mi je da je on povezan drugom cevi i da mogu i odmah da počnem da ga punim, jer će biti gotov uskoro. E sad, inače ne bih ni razmišljao o tome, ali u ovoj situaciji ta ideja mi je pokrenula neki osećaj golicanja u stomaku. Mozak mi je govorio da se saberem, ali jbg.

Namestio sam sve i pustio da se napuni. Pitao sam ga jel’ mu ne smeta da se kupam tu, na šta mi je odgovorio: „Slobodno, muškarci smo”. Bio sam mu okrenut leđima i svukao sam šorts i gaće i ušao u đakuzi. Ubacio sam onu kuglu što napravi penu pa se nije ništa videlo. On je bio sav znojav, ali nije smrdeo, samo se malo osećao na onaj muški miris. Čačkao sam telefon, a on mi je rekao kako uživam, on da ima ovo ne bi izlazio. Ja sam mu kao iz sprednje rekao da može da uđe kad završi sa poslom jer ima mesta za četvoro. Samo je rekao da je uskoro gotov. Ja sam nastavio da čačkam telefon ne obraćajući pažnju na njega, kad odjedom ustajem on i kaže: „E sad i ja malo da se opustim”.

Iskreno, nisam očekivao da će stvarno hteti kad sam ponudio, posebno što sam rekao kao iz sprdnje. Svukao je trenerku i gaće i ugledao sam jako lep kurac, velika jaja koja nisu bila dlakava, ali deo iznad kite jeste. Brzo sam skrenuo pogled a on je krenuo da uđe.

krupan muškarac nag

Seo je naspram mene, a voda je krenula da curi napolje. Ja sam prokomentarisao kako su njemu taman ta 2 mesta dovoljna. Razmišljao sam o njegovom kurcu. Jeste bio veliki i debeo, ali od ovolikog čoveka sam očekivao kurčinu od pola metra. Ne znam da li ste se nekad našli u ovako čudnoj situaciji. Želeo sam sve ovo ali opet imao sam neki strah: šta ako se samo tripujem? Pa onda razmišljam kako ne znam ništa o njemu a kupamo se zajedno, šta ako je neki bolesnik, itd.

On je sedeo raširenih nogu od jednog do drugog kraja, a ja sam morao da ih skupim i još sam se trudio da ga ne dotaknem jer bi bilo jako neprijatno. Zapričali smo se, i mogu da kažem da sam se opustio, kad čujem neko zvoni. Morao sam da ustanem, a bilo mi je baš neprijatno, pa čim sam se podigao okrenuo sam se leđima da mi ne vidi kitu. Na brzinu sam obmotao pškir i otisao do vrata, kad ono nema nikoga. Vraćam se u kupatilo i opet ulazim nekako sa strane, ni sam ne znam šta sam se spetljao, kad čujem od njega: „Uh kako imaš dobru guzu”.

U tom trenutku su mi prošli zmarci po celom telu. Pogledao sam ga začuđeno i ne znam da li mu je bilo neprijatno ili se i on uplašio, ali nisam mogao da protumačim njegov izraz lica. Samo sam se spustio i seo međutim slučajno sam stopalom zakačio njegovu kitu i jaja na šta je zakukao jer ga je zabolelo i savio se napred. Držao se za kitu, u licu je bio crven. Ja sam se izvinjavao. Kad je prošlo, opet je lepo seo i kroz osmeh mi rekao: „A nećeš da ljubiš da prođe?”

U glavi mi je odjednom sve lupalo, pocrveneo sam skroz, što je i on primetio pa je nastavio da me sprda: „’Ajde ljubi da prođe”. U tom trenutku sam osetio da me je uhvatio za stopalo ispod vode i namestio sebi na kitu. Pomerao ga je tako da sam mu stopalom trljao kitu. Malo sam se smirio i počeo sam da pomeram stopalo. On je sklonio ruku i samo rekao: „Takoo je mali”. Rekao mi je da priđem, što sam i uradio. Klečao sam između njegovih nogu a on me je uhvatio u gurnuo mi jezik u usta.

gej ljubljenje u kadi

Žvalavio me jezičinom, brzo i žestoko, i prijalo mi je

Uhvatio sam ga za kurac ispod vode i polako mu ga drkao. Već je postajao tvrd a on me sve žešće ljubio. Rekao mi je da se okrenem. Naguzio sam se, a on me je udario po bulji. Onda mi je širio i skupljao guzove i tad sam osetio neko kao golicanje na čmaru. Gurao je jezik u mene i uzdisao. Osetio sam i prst. Rekao mi je da se opustim i pitao me jesam li primao nekad. Rekao sam da jesam jednom na kratko ali da mi ne prija.

Onda se on izdigao i seo na izdignuti deo tako da mu je kurac bio iznad vode. Uhvatio me je za glavu i privukao. Stvarno prelepa kurčina, jako debela. Svukao sam mu kožicu i progutao glavić. Baš mi se svidelo i krenuo sam ozbiljno da mu pušim. Držao me je za glavu i stenjao sve glasnije. Spustio sam se na jaja. Uh kako su bila dobra. Velika, mesnata.

Okrenuo me je i opet počeo da mi gura prst u čmar, i pitao me je jel’ imam neku kremu, a ja sam mu dodao ulje za telo. Namazao je na prst i onda krenuo da mi gura u bulju. Dosta lakše je ulazio, čak je počelo da mi prija. Onda sam osetio da mi širi guzove i nešto toplo na rupici. Krenuo je da ulazi. Naglo je trznuo i ušao malo. To me je toliko zabolelo, kao da me je neko pocepao. Zakukao sam i krenuo da se izvučem, ali držao me je čvrsto. Rekao sam mu da ga vadi, ali on me je smirivao i pričao mi da se opustim.

Trudio sam se koliko sam mogao, bolelo je i dalje, ali dosta manje. Nastavio je da ulazi i polako izlazi. Bol je popustila skroz a on je krenuo brže da se zabija. Držao me je za kukove i sve dublje i jače me karao. Udarao me po bulji. Onda me je uspravio, uhvatio od pozadi za vrat i ljubio. Disao je sve brže, dok ga odjednom nije nabio i krenuo da ispušta glasne zvuke. Jako me je stiskao i vadio ga, pa nabijao do kraja.

gej seks u kadi

Onda ga je izvadio i seo na izdignuti deo, i par puta me udario po guzi. Ja sam se okrenuo sa dignutom kitom a on mi je rekao: „Pa ti još nisi svršio!” Uhvatio je i meni krenuo da drka. Onda me je privukao i počeo da mi puši. Jako mi je bilo popaljivo da gledam tolikog čoveka kako mi sisa kurac, pa sam brzo počeo da svršavam. Prvi mlaz sam mu svršio u usta a onda ga je izvadio pa sam ga isprskao po faci.

Spustili smo se obojica i sedeli u mlakoj vodi. Nisam znao šta da mislim, bilo mi je lepo ali kad sam svršio, kao da me je grizla savest. Inače, tako mi je bilo svaki put kad sam se karao sa muškarcem. Smeškao se i rekao mi da sam odličan. Samo sam se nasmejao i razmišljao kako je vreme da izađemo. Rekao sam mu da se voda ohladila, a on me prekinuo i rekao da ćemo to lako rešiti. Pustio je toplu vodu da se opet zagreje. Nije mi bilo jasno šta je još planirao. Pitao me je da nam donesem nešto za piće. Ustao sam i doneo po pivo. Kad sam ulazio, zaustavio me je i okrenuo.

Raširio mi je guzove i rekao samo da vidim da li ima još sperme. Tad sam se nekako zgadio samog sebe. Međutim, on je krenuo da mi liže čmar opet. Sisao je spermu iz mene, ako je nešto uopšte ostalo. Opet sam osetio da krećem da budem naložen, pa je onaj osećaj griže savesti nestao. Video je da mi se digao, pa je rekao: „Vidi malog, posle 5 minuta opet”. Sad sam seo tako da sam mu bio između nogu, naslonjen leđima na njega. Ljubio me je po vratu, vrteo mi bradavice, a jednom rukom mi mazio jaja i polako drkao. Pitao me je šta mi se svidelo kod njega, iskreno sam mu odgovorio i rekao sam mu da me je najviše napalilo kad sam ga video naguženog kako kleči i popravlja cevi i da sam hteo da priđem da mu gurnem jezik u čmar. Pitao me je jel’ volim da ližem bulju, na šta sam odgovorio da volim.

Odmakao me je, okrenuo se i naguzio. Gledao sam i ništa mi nije bilo jasno. Ispred mene je bila velika muška bulja, dlakava, ali ne previše. Pogledao me je i rekao: „Šta čekaš?” Spustio sam se raširio mu guzove i krenuo da kružim jezikom. Uh kako me ovo napalilo.

lizanje muškog čmara

Bukvalno sam ga jebao jezikom a onda je glasno uzdisao. To je trajalo neko vreme pa sam se uspravio na kolena i počeo da trljam kurac o njegov čmar. Ništa nije rekao, a ja sam ga lupao glavićem po rupici. Polako sam krenuo da uđem, a on se nije bunio. Lagano sam ulazio dok nisam bio u njemu do jaja.

Gledao sam ovolikog čoveka kako kleči nagužen sa mojim kurcem duboko u sebi

Kao sam sam izgubio kontrolu i krenuo sam jako da ga karam. Rekao mi je: „Lakše malo”, ali nisam stajao. Jebao sam ga što sam jače mogao. Uspravio se a ja sam ga uhvatio za bradavice i rekao mu: „Sad ću da te napunim”. U tom trenutku sam krenuo kao lud da svršavam u njega. Kad sam završio, okrenuo se i rekao: „Sad je na mene red”. Seo je na izdignuti deo, ispravio kurac i rekao mi da se nabijem. Polako sam se spuštao na njegov kurac dok nisam seo do kraja. Rekao mi je da bi moju guzu mogao da kara po ceo dan.

Ja sam krenuo da kružim dok sam bio nabijen na njegovu kurčinu. Nabijao sam se, ali morao sam da pazim da se ne okliznemo. Opet je ustao, ja se naguzio i jebao me je dok nije opet svršio. Kad smo se obukli i izašli, trebalo je da krene. Rekao mi je da sam mu se mnogo svideo i da nikome nije dao ga da kara više od 15 godina, a meni je dopustio. Pitao me je da razmenimo brojeve jer bi voleo da se viđamo i dalje. Pristao sam 🙂

gej pušenje u vodi

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Mnogo dobra prica 😀

Trideset trojka Ulazim u autobus 33, u to doba dana krcat, stisnuti smo na zadnjoj platformi. Od prvog trenutka, osećam kako se čovek pribija uz mene od pozadi. Moje dupe oseti i prepozna dodir kurca, a telom i mozgom mi sevnu i buknu osećaj naslućene topline, koja me obli i preplavi. Odupreh se, promeškoljih se i smestih tako da mi njegov već tvrd kurac dođe između guzova. Blagim pokretima napred-nazad i levo-desno, pozvao sam ga što on prihvati i prosto se pripi uz mene gurajući kurac tamo ge sam najviše želeo – na intimni ulaz u mene. Prislonjen grudima na… Čitaj dalje »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x