Matora komšinica zna šta je prava muškarčina

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imao sam 22 godine i kao student živeo sam u stanu na prvom spratu zgrade. Iako je bilo leto nisam kao većina studenata odlazio kod svojih već sam ostao u nameri da spremam zaostale ispite. Nije bilo ni 10 sati ujutru kada sam začuo zvono na vratima. Otvorio sam i ugledao godpođu od oko 50, možda i koju godinu više. Nismo se poznavali i prepoznao sam je samo zato što smo se u prolazu javljali jedno drugom, ništa više od toga. Ta matora komšinica bila je buckasta dama krupnih zelenih očiju i kratke kose ofarbane u crno. Uvek je bila fino doterana, našmikana i naparfimisana sa sređenim noktima koji su obavezno bili lakirani istom bojom na rukama i nogama. Godine su činile svoje pa su se na listovima, koje sam mogao da vidim jer je nosila letnju haljinu, već pojavljivale vene a grudi su joj bile velike ali opuštene, skoro do njenog povećeg stomaka.

– Molim te, da li bi mi pomogao sa ovim stvarima do stana? Prokleti lift se ponovo zaglavio. – Rekla je pokušavajući da se nasmeje sva crvena od umora, vrućine i znoja. Ipak je mirisala na parfem a na svetlobeloj haljini su se na leđima oslikavale kapi znoja. Savila se kako bi uzela kesu i nesvesno mi pokaza svoj, od znoja, usijali dekolte.
– Naravno – rekao sam i prihvatio se kesa.
– Hvala ti, ne znam kako bih ovo sama. Morala bi da se vraćam nekolilo puta – rekla je uputivši se ka kupatilu. – Sačekaj samo malo da se sredim pa ću nam sipati neki sok.

Stan u kome je živela je bio prostran i lepo sređen. Videlo se da je pedantna i uredna stara dama. Čuo sam tuš iz kupatila razmišljajući o tome kako izgleda. Zamišljao sam je golu i nesvesno dodirnuo kurac ispod šortsa.

Matora komšinica zna šta je prava muškarčina

– Uhh, vrućine su paklene. Jesi li za hladnu limunadu? – Pitala je kada se vratila iz kupatila.
– Može – odgovorio sam.
– Ja sam Marta, nismo se još ni upoznali – rekla je nasmejavši se.
– Ja sam Jovan – odgovorio sam pružajući ruku ka čaši koju mi je dala. Prsti su nam se ovlaš dodirnuli a ja sam spustio pogled. Video sam njene negovane prste na nogama obojene crvenim lakom.
– Koliko već živiš ovde? Rekla bih da nisi dugo.
– Par meseci, studiram ovde a u ovaj stan sam došao marta ove godine.
– Hm – rekla je izvijajući obrvu – preko leta nema predavanja, sigurno imaš neku devojčicu ovde – rekla je sedajući pored mene. Oboje smo spustili čaše na stočić ispred nas.
– Ma bar da imam devojčicu – rekoh iskreno. – Već mesecima sam sâm.
– Ne verujem ti, tako lep dečko da nema baš nijednu devojčicu – nasmejala se. – Sigurno mnogo biraš?
– Ne, ne, nakon ovoliko vremena pristao bih na bilo šta – rekao sam smejući se. Shvatio sam da matora komšinica koketira sa mnom. Nisam znao da li se samo igra ili je željna kurca.
– Hahaha pa zar si toliko zagoreo, nije valjda da samo drkaš? – smejala se glasno ali je vešto podigla haljinu iznad kolena otkrivajući bele butine.
– Mhm, nažalost ali tako je – rekao sam i gledao u njene noge.
– Mm, znači baš bilo šta? – ponovila je pitanje kaziprstom mi podižući bradu. Gledali smo se u oči a ona se smeškala.
– Mhh – prommrmljao sam spuštajući ruku na njenu butinu. Mazio sam joj nogu do prepona a kurac se već polako dizao.
– Ooohh – uzdahnula je dodirujući mi ruku koja je klizila niz njene noge. Iznenada je ustala i spustila jastuče sa kreveta tačno između mojih nogu na pod.
– Hajde da vidimo šta tu imamo – prošaputala je kleknuvši lagano mi svlačeći šorts. – Opaa, uuuu – rekla je kada joj se pred očima našao moj nabrekli, obrijani kurac. – Pa ti baš imaš čime da se pohvališ – rekla je nežno ga mazeći. Nije skidala pogled sa njega. Laganim pokretima ruku ga je mazila i poluotvorenih usta. – Baš je veliki. I lep – konačno mu je prišla usnama. Poljubila ga je i uvila se oko njega uzdahnuvši.

Matora komšinica zna šta je prava muškarčina

– Mmmm. – Žmurio sam ali sam osetio da je glavić u njenim ustima. Lagano ga je obrađivala usnima još uvek stedeći jezik. Mljackala ga je dok sam ja duboko disao. Mazila mi je jaja i lagano ga celog stavljala u usta. Zaista joj je bio veliki, gušila se ali nije odustajala, pušila ga je sve brže i brže.
– Mmm, hmm, znaš li ti koliko ja dugo nisam osetila kurac, m? – Rekla je gledajući me, ne prestajući da ga drka. – Godinama ja živim bez muškarca. Mmm, kako je dobro ovooo, uuuhh – mumlala je između pušenja i drkanja mog kurca.

Matora komšinica pridigla se svlačeći mi potpuno šorts i gaće. Mazila me je od butina duž celih nogu. Nežno mi je milovala stopala ljubeći mi butine sve dok se nije pohotno vratila na kurac.

Ogroman je, uuh divan, ooohh. – Kako ga je samo lepo pušila, lizući ga od jaja na gore, bila je nežna i erotična, tiho stenjala i pružala mi zadovoljstvo kakvo do tada nisam osetio. Kurac mi je pulsirao i osećao sam da sam pri kraju. Nisam želeo da svršim ali sam bio van kontrole. Matora komšinica je osetila to, podigla glavu i pogledala me sa osmehom.
– Pa ti si stvarno zagoreo, m?
– Ne mogu da se uzdržim, Marta. Tako dobro to radiš, ooh. Svršiću, Marta, svršiću! – Vikao sam jer sam osećao kalo mi sperma kulja da izleti. Vratila ga je u usta navlačeći se na njega usnama istovremeno palacajući jezikom po celom kurcu. Nokte mi je nabijala u butine grcajući od kurca i grčeći se od uzbuđenja. Počeo sam da se tresem ali ga nije vadila. Samo je lagano ruke spustila do mojih nadutih jaja, nezno ih mazeći.
– Aaahhh! Urliknuo sam. – Oooh, aaaaghhh. –  Urlao sam držeći je za kosu i pritiskajući glavu kako bi kurac bio sto dublje u njenom grlu. Sperma je kuljala iz mene a ona grcala puštajući zvuke kao da ne povrati. Snažno se trznula odgurnuvši moje ruke sa njene kose. Konačno ga je izbacila iz usta koja su bila raščepljena od kurca i umazana balama, pljuvaćkom i spermom.

Matora komšinica zna šta je prava muškarčina

– Životinjoooo – oteglo joj se kad je došla do daha. – Oohh, kako je dobro, mmmh – nastavila je da ga drka onako umazanog od sokova. Bio sam opušten onako naslonjen na njen dvosed dok se ona opušteno igrala sa ostacima moje sperme i kurcem koji nije želela da ispusti iz ruku i usana. – Uuh, kako je ovo dobro, a? – Pitala je mazeći mi ponovo butine i sasvim polako, vrhom jezika lickajući mi glavić.
– Da, tako mi je trebalo ovo – rekao sam mazeći je jednom rukom po licu a drugom po ruci. – Savršeno to radiš, Marta… – Nasmejala se ustajući.
– Hodi, pružila mi je ruku. – Hajde da se okupamo zajedno.

U kupatilu smo proveli narednih pola sata, pod tušem mazeći se i ljubeći. Kurac mi je bio mlitav i opušten ali to nam nije smetalo da nastavimo. Mazeći joj pičku osetio sam da podrhtava. Naglo se oslonila na zid kupatila podižući nogu savijenu u kolenu. Stegao sam joj butinu a ona me je strastveno mazila po kosi i vratu.

Matora komšinica bila je u zanosu, transu…

Jezici su nam se dodirivali dok sam ja sve brže trljao njen klitoris. Stenjali smo zajedno a ja sam opet osetio kako mi se kurac diže. Osetila ga je i ona na svom stomaku i polako spustila ruku ka njemu. Mazila ga je i drkala. Uzbuđenje je raslo i kulminiralo njenim ujedom na mom vratu.

– Aaahhh!! – Vrisnula je i zabila nokte na moja ramena.

Nisam prestao da joj trljam pičku spustajući se niže. Čučnuo sam i jezikom zamenio prste. Pička joj je bila dlakava i rascvetala, ogromna. Mirisala je na sokiće koje je ispustila pre svega par minuta i bila preslatka. Nekontrolisano sam palacao jezikom po celoj pički sve dok se nisam zaustavio pri vrhu, na mestu gde je klitoris poprimao veličinu klikera. Snažno sam ga pritiskao jezikom osećajući kako Marta drhti i slušajući njene krike. Isključila je tuš i sada je moje mljackane po pički i njena vika odzvanjala kupatilom. Stiskao sam joj ogromno dupe pritiskajući svoje lice na njenu pičku. Dlake mi nisu smetale, čak su me i palile, sviđalo mi se to što ližem prirodnu, dlakavu pičku. Osećao sam se kao prava muškarčina dok mi je zalivala lice svojim sokovima i govorila nerazgovetne rečenice. Konačno me je odgurnula od sebe uz još jedan glasan vrisak.

Matora komšinica zna šta je prava muškarčina

– Hajde da me jebeš – rekla je hvatajući me za ponovo očvrsnuli kurac. – Dođi – rekla je pružajući mi ruku nakon što smo se površno obrisali dugim peškirom.

Odvela me je u spavaću sobu u kojoj se nalazio veliki bračni krevet. Drkao sam gledajući je golu i željnu jebanja. Bila je punačka, sa talasastim stomakom i velikih sisa sa braon bradavicama. Butine su joj, za razliku od listova, bile debele a na zadnjem delu i na guzi bilo je celulita. Nije mi smetao, već naprotiv, na neki neobičan način me je dodatno uzbuđivao.

Želeo sam da jebem ovu ženu koja je svakim svojim pokretom činila da se osetim muškarcem…

– Kako želiš? – Pitao sam ne ispustajući kurac iz ruke… Legla je na leđa raširivši noge.
– Samo me jebi, to želim.

Zagrlio sam je zavukavši se među njene noge. Lice mi se nalazilo u njenoj kosi, jednom rukom joj dodirujući leđa a drugom dupe. Kurac je sam našao prolaz koji mu je bio potreban. Istog momenta me je obgrlila nogama obavivši ih oko mojih butina i dupeta. Nije bilo zagrevanja, odmah sam počeo jako da joj se nabijam do kraja. Grubo sam je stiskao i životinjski joj rasturao pičku. Stenjala je uzdisala mazeći me po leđima.

– Tako je, tako, tako. Jebi me, dečko moj. Hajde kuronjo, tako, tako, ne vadi ga, treba mi tvoja kurčina. – Govorila je između poljubaca i uzdisaja. – Tako kuronjo, tako, ne prestaj da jebeš tvoju kurvu, jaaakoo, ahhh – svrsila je. Osegio sam kako kurcem šljapkam po vodi koju je izbacila. Bila je vrela, mokra i umazana od tečnosti koje su se izmešale. – Još, nemoj da staješ, tako kuronjo takoo. Šta mi to radiš, lepi moj, a? Šta radiš to tvojoj Marti?
– Jebem te – rekao sam ubrzavajući.
– Uhh, jel’ ti se sviđa to, a? Reeci mi, sviđa ti se da budeš u meni, da budem tvoja kurva, a, reci mi molim te?
– Mmm, daa, pališ me mnogo, znaš. Izluđuješ me, Marta.
– Jel’ sam ja tvoja kurva, a?
– Jesi, Marta, moja si kurva, moja jebena kurvetina.
– Ooh, too, to, ubrzaj, tako, pumpaj mi pičku kuronjo tako. Ispuni je svakim delom te tvoje batine, tooo. – Mumlala je sve dok nisam izašao iz nje osećajući spermu. Nisam želeo da svršim, bilo mi je odlično i želeo sam dugo da je jebem.

tip jebe debelu ribu dok ona drka pičku

Ležala je raširenih nogu dok sam joj razmazivao sokiće po dlakama. Trljao sam joj pičku po malo prilazeći i njenom analnom otvoru. Mazio sam je među nogama istovremeno trljajući kurac o njeno koleno.

– Šta radiš to? – Tiho je pitala.
– Želim da uživam u svakom delu tebe – rekao sam sada potpuno srednjim prstom trljajući joj čmar.

Gledala me je u lice mazeći mi obraz. Ustala je i strastveno me poljubila. Ostali smo tako dugo pripijeni u poljupcu. Mazio sam je po leđima i dupetu.

– Želim te celu, Marta – kao u transu sam prošaputao.
– Tvoja sam, lepi moj – rekla je i ustala. – Sačekaj me momenat. Vratila se za par minuta noseći pomadu sa sobom. – Hajde, uzmi ovo i namaži me. Samo polako, ja dugo nisam ovo radila – nasmejala se i okrenula mi guzu. Ruke je opružila ispred sebe, legla na krevet i samo izdigla guzu. – Sa mnom možeš da radiš sada šta god poželiš. Hajde kuronjo, samo nemoj da žuriš, imamo ceo dan.

Namazao sam joj pomadom čmar i lagano razmazivao. Uzbuđenje je raslo sa svakim njenim slatkim uzdahom kada bih joj bar malo ušao u guzu svojim prstima. Nije se opirala a ja sam radio šta sam poželeo. Pljuvajo joj i razmazivao guzu, stavljao prste unutra ne zaobilazeći ni pičku koja nije gubila vlažnost.

Stavio sam joj kurac u pičku i lagano je jebao dok sam joj palcem razrađivao čmar. Bilo je fenomenalno slušati je kako stenje, jebati i uskraćivati sebe za orgazam koji je bio sve bliži. Konačno sam je uzjahao i prislonio glavić na njen čmar.

– Budi nežan, molim te – rekla je shvativši šta radim.

Ćutao sam i uvlačio deo po deo u rascvetalo dupe. Ulazio je lagano ali je zbog veličine i naboja izazivao Martino stenjanje.

– Da li te boli? – Pitao sam.
– Uhhh, daa, ogroman je – rekla moja matora komšinica, šakom rastežući dupe kako bi mi pomogla da lakše uđem. Zastao sam. – Izvadi ga pa pokušaj ponovo – rekla je a ja sam poslušao.

Matora komšinica zna šta je prava muškarčina

Kurac mi je postajao sve deblji i činilo se da nikada neće probiti njen uski otvor…

– Namaži ga pomadom – rekla je. To sam i uradio i ponovo se vratio. Sijao se od pomade kao i njeno dupe. Slika koju sam video pred sobom bila je neverovatna. Nagužena žena koja sa obe šake širi svoj čmar olakšavajući mi da je pojebem u dupe!

Ponovo sam je opkoračio i prislonio glavić na otvor. Išlo je lakše, glavić je prošao odmah, a ja sam svom težinom nalegao na njeno dupe. Vrištala je ali se ja više nisam obazirao. Bio sam u njoj. Rukama sam joj nabio lice u jastuk kako bih prigušio njene krike a životinja u meni sve jače i brže je razvaljivala njenu guzu.

– Odlična si, kurvetino. Tako, taako te volim kad si poslušna. – Nisam bio svestan šta govorim, snažno se nabijajući u nju. Više mi se nije svršavalo pa sam nastavio da je jebem u istom ritmu narednih desetak minuta. Izašao sam iz nje i ugledao osmeh na njenom licu. Prišla mi je i poljubila me, mazeći mi lice.
– Tako je, lepotane, razjebao si ovu matoru kurveštiju kako zaslužuje – lupnula me je po guzi smeškajući se. – Nemaš pojma kako mi je trebalo ovako jebanje.
– Još ja nisam završio sa tobom, matora – rekoh položivši je na leđa. Nisam od stomaka mogao da joj podignem noge na ramena ali sam ih dobro raširio. Držao sam je za stopala i ponovo ušao u njenu izjebanu pičku.
– Ahhh, too, kuronjo, daj mi ga. Mmmmhhmmm – zastenjala je kada sam ubrzao – too, tooo – bodrila me je, svesna da sam pri kraju. – Hajde, hajde životinjo, napuni me, hajde, želim spermu, hajde, puni ovu pičketinu.
– Ahh, ahh, ahh uuu, blizu sam, Marta – grčio sam se.
– Znam, znam, prelep si kad svršavaš. Kajde kuronjo, hajde – govorila je stežući mi lice i gledajući pravo u oči. – Samo ga ne vadi, želim da osetim spermu u sebi, molim te.
– Aghhaaaa aahh, aaaa! – Urliknuo sam i počeo da se praznim. Pustio sam joj noge i legao čitavom težinom preko nje.
– Tako, mili moj, tako je kuronjo Martin. Ne, ne vadi ga, ostani tu da te osetim. Pritisni me svojim telom, da, da… – govorila je sve tiše kako bi me smirila.

svršavanje u dlakavu pičku

– Savršen si, znaš to – rekla je dok smo ležali jedno pored drugog zagledani u plafon. Nisam ništa govorio jer nisam imao snage ali da, Marta je učinila da se osećam savršeno. – Možeš ponovo svratiti na limunadu neki dan – rekla je dok me je ispraćala. – I nemoj više da drkaš, to nije zdravo, znaš. Kad god poželiš da istreseš tog lepotana, znaš da imaš gde da dođeš – poljubila je svoj kažiprst i stavila ga na moje usne, nežno se osmehnuvši.

Devet

Nastavak: U transu sa svojom matorom komšinicom

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x