Po Tanjinom seksi receptu, V deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Po Tanjinom seksi receptu, IV deo

U petak uveče, poslala mi je poruku da će me sutra čekati autom malo van grada da nas ne bi neko slučajno video zajedno. Subota je bila veoma sunčan dan od samog jutra. Spremio sam fotoaparat u ranac i krenuo navodno sa društvom na roštilj. Čekala me je na dogovorenom mestu pa smo krenuli ka vikendici. Obučena u krem haljinicu na bretele i sa belim starkama, izgledala je bar 15 godina mlađe. Na glavi je nosila neki slameni sešir. Vozeći se, slikao sam usput proplanke.

– Otkad se baviš fotografijom?
– Pa otrpilike 2 godine kako sam dobio ovaj fotoaparat. Može jedan osmeh? Klik, klik. Odlično teta Tanja.
– Evo nas, uskoro stižemo, rekla je pokazujući na drvenu vikendicu u daljini.

Već smo bili visoko iznad grada a pogled koji se pružao ka dole bio je savršen. Izašli smo iz kola. Osećala se svežina vazduha. Bilo je sigurno desetak stepeni niže u odnosu na grad. Mala drvena vikendica spolja obložena deblima, izgledala je poput neke kućice iz bajke.

– Prelepo je ovde zaista.
– Da, ovde pobegnem kad hoću da se isključim od svega i napunim baterije. Otvoriću prozore da malo procirkuliše vazduh unutra.
– Ja ću malo da razgledam okolo.

Zaista lep plac pun zelenila sa mnoštvo drveća. Prve komšije su bile udaljine par stotina metara tako da je privatnost bila solidna. Već sam slikao na sve strane.

– Jesi li za pivo?
– Možemo po jedno. – Iznela je mali sto na plato brvnare ograđen drvenim gredama. Utom sam i ja došao. – Ovo je fantastično, stvarno – rekao sam gledajući oko sebe.
– Drago mi je da ti se dopada. Kakve si slike napravio?
– Evo pogledaj. – Držao sam aparat ispred nje i listao slike.
– Baš lepo, vidi se da imaš smisla.
– Tanja, imam ideju. Zašto mi ne bi pozirala malo u ovom ambijentu?
– Oh, pa ne znam ja to…
– Hajde, sa tobom na slici biće to savršene fotografije.
– Pa gde da stanem?
– Evo ovde… – rekao sam pokazujući rukom na drveni naslon.
– Paa, hajde, mogu da probam.
– Nasloni se laktovima na gornju gredu i gledaj ka gore.
– Klik, klik, škljoc… – ređao sam sliku za slikom.
– Odlično Tanja, prelepa si.

žena pozira i guzi se na javnom mestu kao prava jebulja

Tad se već malo opustila i krenula da menja poze savivši jednu nogu u kolenu. Onda mi je okrenula leđa gledajući u daljinu.

– Čekaj, onaj šešir iz kola bi bio idealan. – Odjurio sam do automobila i brzo joj ga doneo pa smo nastavili. Povukla je haljinicu rukom u stranu poput balerine dok je drugom pridržavala šešir na glavi.
– Škljoc, škljoc, ma savršeno. Odlična si.
– Hvala dušo – odgovorila je sa širokim osmehom.
– Imam ideju! – Prišao sam joj i pomakao jednu bretelu sa ramena. – Ovako je bolje.
– Hej, mali! – Slikao sam sve vreme, ne obraćajući pažnju šta priča.
– Pomeri i drugu! – doviknuo sam joj na šta me je pogledala pomalo namršteno. – Hoćeš li da napravimo dobre slike ili ne? Hajde, šta čekaš? – Nevoljno, ali je ipak uradila kako sam rekao pridržavajući rukom gornji deo haljine. – Podigni ruke na taj stub.
– Ali… ispašće mi…
– Opusti se, spontane slike su najbolje. – Lagano je podigla ruke savijene u laktovima, ne odvajajući pogled sa haljine koja se povlačila ka dole, sve više joj otkrivajući sise. – Nasloni se leđima na stub i ispravi ruke što više možeš ka gore. Slobodno!

Ispravljajući ruke visoko, uhvatila se za stub dok je gornji deo haljine skliznuo još malo, taman da otkrije braon areole oko bradavica. Bila je tako napeta sa grčem na licu, ali dovoljno rešena da oslobodi sve okove i prepusti se trenutku.

– Tako, odlično, klik, klik. Propni se sada na prste. – Znala je da je to poslednji korak koji je deli od onog prljavog, a opet tako oslobađajućeg osećaja. Ipak, podigla se najviše što je mogla gledajući rub haljine kako joj prelazi preko bradavica.

Posmatrala je bespomoćno kako joj svež vazduh golica grudi

– Savršeno! Kakve prelepe sise! – zumirao sam i hvatao najbolji kadar.
– Dosta je bilo, prekini… – rekla je prekrivajući rukama grudi i prilazeći mi da vidi slike.
– Evo pogledaj, zar nije fantastična? Šteta bi bila da se krije takvo telo.
– Bože, poziram kao prava pravcata kurva! Šta se to dešava sa mnom? Potpuno sam poludela! – rekla je poklopivši usta šakom.
– Ma daj, mnoge bi dale sve da mogu da ispadnu ovako. Mogla bi lagano da budeš model.

gola bradavica na javnom mestu u prirodi

– Misliš? Neću da ove slike završe negde na Internetu, jesi li me razumeo? – zapretila mi je, ali sam primetio zadovoljstvo u njenim očima.
– Veruj mi Tanja, možeš da budeš sigurna u to. Ovo je samo za nas dvoje. A sad se opusti pa da nastavimo.
– Aah… dobro, obećao si mi… rekla je uperivši kažiprst ka meni.
– Jesam! Okreni mi leđa sada. – Pogledala je levo, desno – nigde nikoga na vidiku. Čuo se samo cvrkut ptica iz okolnih krošnji. Najzad, spustila je ruke sa grudi i ostavila ih da slobodno vise.
– Podigni haljinicu preko guze.
– Jel’ ovako? – pitala je lagano je dižući preko kukova, pri tom otkrivajući tangice. Zatim se naguzila tačno ispred fotoaparata. Tanka trakica usecala joj se tačno između dve nabrekle usnice. Sočna pička uveliko je puštala sokove vlažeći tkaninu. Bila je tako napaljena. Od uzbuđenja, često je jedva hvatala dah.
– Aha, spusti ih malo… nišanio sam je sve vreme a ona je sa dva palca spustila lastiš sa gaćica i svukla ih malo niže. – Sad malo skupi noge.

Za sekund su gaćice bile na podu a ona je gledala prema objektivu sa šeširom na glavi. Širila je dlanovima svoje mesnato dupe pokazajući mi stegnuti čmarić, a onda postavila srednji prst na malu rupicu. Kakva perverzija, matora je tako prljava, samo ju je trebalo malo opustiti!

– Odlično! Ostani tu gde si… – rekao sam i prešao sa druge strane, grede tako da je bila tačno iznad mene.
– Šta sada hoćeš da teta uradi, dušo moja?
– Ostani baš tako. – Sa sisama naslonjenim na gredu, stajala je tu gotovo gola, kao prava jebulja. Klik, klik. A onda mi je poslala poljubac. – Opasna si Tanja! Svuci tu haljinu, ne treba nam više. – Ispravila se i za trenutak ostala potpuno bez odeće, sa šeširom i starkama na nogama.
– Jel’ dosta?
– Ne još, okreni guzu i postavi je između dve grede. – Uglavila je zadnjicu jedva nekako, baš kao što sam tražio. Velika guzica formirala je gotovo kružni oblik. Poput table za pikado, prosto je žudela za pogotkom pravo u centar. Naizmenično ju je otkrivala i prekrivala šeširom, dok sam tražio najbolji trenutak za pogodak.
– Fantastično! Prava si boginja!
– Jesmo li završili? – upitala je.
– Skoro, sada samo kreni ka meni.
– Ali, videće me neko…
– Vidiš da nema nigde nikoga. Hajde, imam ovde nešto za nevaljalu teticu… – rekao sam vadeći već mokar kurac napolje. Već ga je gutala pogledom.
– Dobro, dolazim… – bojažljivo je krenula, osvrćući se da neko ne naiđe, a onda je bacila šešir u stranu. Navlačio sam kurac jednom rukom, želeći da mi priđe što više. Potpuno gola, samo u patikama, njihala je zavodljivo kukovima i prilazila mi sve bliže i bliže a onda je kleknula na travu dok sam ja sve vreme slikao. Poput prljave droljice puzala je, fokusirajući se samo na kurac.

devojka puši kurac u prirodi na otvorenom

– Daj mi ga! – dohvatila ga je rukom a zatim ubacila u usta. – Aaam, mmm, njam.
– Tako teto, liži ga lepo. Pogledaj ka meni! – Ona zastade, pogleda ka objektivu sa kurcem u ustima pa nastavi sa pušenjem.
– Ahhh, ja sam tvoja droljetina. Znaš da jesam! – Sklonio sam aparat sa strane, i prepustio se uživanju. Dudlala ga je tako raskrečena u travi nekoliko minuta, a onda se okrenula. – Daj teti kurac u pičku! Odmah! – rekla je okrećući se na bok sa jednom podignutom nogom.

Legao sam iza nje i ubacio ga u otvorenu pizdurinu, oteklu od uzbuđenja

Tako mekana, imao sam osećaj da će da prsne. Tucao sam je tako na travi dok se okolo čuo samo cvrkut ptica.

– Hajdemo gore… – uhvatio sam je za ruku i odvukao na plato. Pribio sam je uz drveni naslon dok je zadovoljno mešala guzicom. Kad sam joj stavio srednji prst na čmarić, duboko je uzdahnula. Mogao sam osetim kako joj anus pulsira. Zarila je nokte u meso i razdvojila dve lopte, omogućavajući mi da ga ubacim zguza. Sa obe ruke na njenim bokovima, pribijao sam je uz naslon dok su sise udarala sa spoljne strane grede.
– Aaah, aah, uuff, jooj, kako je dobro… – vikala je žmureći a zatim naglo otvorila oči. – stani!!! Neko dolazi! – Pogledao sam ka dole, a u daljini je bio čovek na nekih 200 metara od nas. Ušao je u dvorište i krenuo ka nama.
– Raspalio sam je po dupetu i nastavio da je punim jače dok se ona noktima držala za drvo.
– Šta mi radiš manijače, mhhhm… – mumlala je i tresla se svršavajući. – Ovaj čovek se već dosta približio da je gotovo mogao da nasluti šta se dešava, pa sam morao da ga naglo izvadim iz nje. – Brzo, skloni se tamo, ovo je onaj dosadni komšija. – Navukla je na brzinu haljinu na sebe dok sam ulazio u vikendicu.

milfica jebana stojeći u prirodi

– Komšinice, dobar dan. Ima li vrućine u gradu?
– Dobar dan, nego šta, pravi pakao.
– Kad ste stigli?
– Evo pre sat vremena. Malo da se odmorim.
– Hoćete na kafu kod nas?
– Hvala na pozivu ali uskoro se vraćam… drugi put.
– Ako treba da se pokosi trava, samo zovite. Na raspolaganju sam Vam.
– Puno Vam hvala komšija.
– Dogovoreno – rekao je odmahujući rukom na 30-ak metara od vikendice.
– Prijatno, doviđenja. – Brzo je pokupila fotoaparat sa trave a onda ušla u vikendicu. – Ah, taj davež od komšije… – rekla je spuštajući aparat na sto.
– Dođi ovamo! – sedeo sam na stolici navlačeći kurac.
– Stižem duso – prišla je opkoračivši me. Lagano je namestila kurac i skliznula dole, a onda bacila haljinu preko glave. Ustao sam držeći je za dupe dok se nogama držala za moj struk.
– Aaah, to, raščepi mi pičku! Boze, kako me cepaš!

Poskakivala je sve jače stežući me oko vrata, dok sam joj šakama podizao mesnatu guzicu gore-dole. Počela je strasno da me ljubi svuda po licu, gotovo odsutna od stvarnosti. Sve ovo me je dovodilo do ludila. Prineo sam je leđima uza zid i nastavio da prodirem odozdo u nju.

– AH AH AH AH… žmureći je ispresecano vrištala dok sam je sve brže tucao. Nisam mogao više da izdržim pa sam je spustio na zemlju i počeo da ga navlačim.
– Sruči mi sve u usta! – U istom momentu sam joj špricao grlo vrućim mlazovima. Ovaj put je progutala sve do zadnje kapi, ubacujući prstima ono malo sperme sa usana nazad u usta. – Hvala ti na ovom divnom danu – rekla je ustajući sa osmehom.

Prebacio sam se preko kreveta skroz iscrpljen dok je ona otišla u kupatilo da se obriše. Kad se vratila listali smo slike od početka do kraja. Ubedio sam je da ne treba da ih brišemo i da će biti na sigurnom. Ostatak dana smo proveli uživajući u prirodi a predveče smo krenuli nazad ka gradu.

devojka sa spermom po faci liže kurac

Svastarije

Nastavak: Po Tanjinom seksi receptu, VI deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x