Po Tanjinom seksi receptu, VI deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Po Tanjinom seksi receptu, V deo

Narednih meseci imao sam dosta obaveza. Polako sam počeo da zapostavljam svoje aktivnosti sa seksi# Tanjom. Sve ređe sam dolazio kući, i baš u tom periodu otpočeo vezu sa novom devojkom. Tanja je govorila da je svesna da sada imam nekoga pored sebe ali nisam primetio da to iskreno i misli. Koristila je prosto svaku priliku da me pozdravi preko keve a kada bih svraćao kući, gotovo po pravilu bi došla na kafu i na taj način me odvlacila u krevet posle toga. Naravno, nisam ni ja imao ništa protiv. Štaviše, sex sa Tanjom je bio vrhunski, ali kao što rekoh, život me je odveo na drugu stranu.

Prošli su već meseci kako nisam spavao sa Tanjom i sve što sam znao o njoj bilo je preko keve. Rekla mi je da se Tanja zaposlila u jednoj firmi kao stilista enterijera. Inače je veoma umetnički orijentisana i što bi se reklo, žena od ukusa. Pored toga, postala je fanatik treninga u teretani što je meni izgledalo malo neobično za ženu u ranim pedesetim godinama. Izgubila je višak kilograma i promenila frizuru. Sve je delovalo kao da je počela život iznova i bilo mi je drago zbog nje.

Jedan dan dok sam šetao beogradskim ulicama sa devojkom, zazvonio mi je telefon. Pogledao sam u displej na kome je pisalo „Tetka Tanja”. Bio sam zbunjen jer se nismo čuli dugo vremena a i nije imala običaj da me zove već smo uglavnom razmenjivali poruke.

– Ko je to, zašto se ne javiš? – Pitala me je Viktorija.
– To je ovaj, tetka Tanja… ne znam zašto me zove – rekao sam iznenađeno.
– Pa javi se, šta čekaš?
– Hej Tanja, zdravo kako ste?
– Ćao Maki… od kad smo to mi „na Vi”?
– Evo ništa posebno, malo izašao sa devojkom da prošetam do grada… – pokušao sam da joj nagovestim da nisam u situaciji da pričam.
– Aha, jasno mi je. Htela sam samo da vidim kako je moja momčina ali pošto vidim da si zauzet…
– Dobro sam tetka Tanja, kako ste Vi?
– Ja sam odlično, nikad bolje. Zapravo mi je Milena rekla da ti trebaju ideje za uređenje stana pa sam mislila ako ti treba bilo kakva pomoć… slobodno me pozovi.
– Hvala, keva mi stalno kaže da Vam se javim, a ja nikako da stignem, u nekoj sam gužvi…
– Kako ti se zove ta mala?
– Ko? A mislite, Viktorija je zove…
– Videla sam slike, lepuškasta šta je… – rekla je to sa dozom gorčine u glasu. – Pozdravi je pa se javi kad budeš u prilici. Ćao, dušo.
– Zdravo, prijatno. – Već je sputila vezu.

gola sisata milfica

– Nisi mi pominjao da imaš tetku – dobacila je Viktorija radoznalo.
– To je zapravo kevina prijataljica, nudi mi pomoć oko uređenja stana.
– Pa to i ja mogu pomoći… nasmejala se
– Naravno, nego keva kaže kako ona to savršeno radi i te priče, ma pusti. – Nije ništa posumnjala a mene je ipak malo kopkalo zašto me je seksi Tanja zvala baš sada.

Uglavnom, ostalo je na tome. Počeo sam da uživam u vezi sa Viki koje je bila sitnije građe ali sa veoma izraženom oblom guzom i čvrstim sisama osrednje veličine. Odmah smo se skontali i zaista sam uzivao u vezi i vremenu provedenom sa njom.

Kopkalo me je zašto me seksi tetka toliko treba…

Bio je maj. Posle skoro dva meseca odsustva, svratio sam kući na par dana da posetim moje. U jednom momentu keva mi je opet nametnula temu opremanja stana.

– Marko, do kad planiraš da živiš sa dve stolice u stanu? Rekla sam ti da Tanja ima ideje za to… Pokazala mi je par primera kako bi to moglo da izgleda.
– Dobro bre, kevo polako, čemu žurba?
– Kako misliš „polako”? Četiri meseca si u stanu a i dalje nisi počeo da sređuješ. – Začulo se zvono na vratima. – To je Tanja, već je stigla. Odlično.
– Šta? Zašto si je zvala?
– Ajde, ajde, ustani da otvoriš vrata, žena čeka.

Krećem ka vratima, hiljadu misli u sekundi. Hvatam se za kvaku i otvaram. Preda mnom devojka od million dolara. Kažem namerno „devojka” jer se Tanja tako sredila da sam je jedva prepoznao. Obučena u seksi usku haljinu do kolena koje je isticala svaku njenu oblinu, sa akcentom na bujne kruškaste sise. Zakoračila je štiklom u stan i samo rekla:

– Pa gde si ti tetino? – zagrlivši me črvsto, tako da sam osetio čvrstinu njenih bujnih dojki. Njen prelepi miris me je potpuno omamio, da sam imao želju da ostanem u tom prisnom zagrljaju večno.
– Hoćemo po kaficu? – upitala je keva Tanju
– Naravno draga – odgovori ona spuštajući torbicu sa ramena a zatim skinu i šeširić sa glave.

Po Tanjinom seksi receptu, VI deo

Ofarbana u kestenastu boju izgledala je bar deset godina mlađe. Odmah sam primetio da je ono malo viška kg sada nestalo i da izgledala veoma pohotno. U isto vreme dama a tako jebozovna, poput neke milfare iz porno industrije. Na njoj ništa nije bilo vulgarno ali je zračila sexipilom koji bi i kamen naložio.

Dok Milena ode da skuva kafu ona mi samo namignu…

– Pa gde si ti Maki? Kako studije?
– Evo me, ide dobro sve, nema problema. Kako ste tetka Tanja?
– Bravo pametno moje, znala sam ja da ćeš ti to bez problema.
– Vidim da ste se ofarbali.
– A da mala promena. Kako ti se čini? – upitala me je zabacujući kosu unazad i nameštajući frizuru. Opet me zapljusnuo njen hipnotišući miris.
– Super Vam stoji. – Samo je zagrizla donju usnu, ostavivši trag zubima na crvenom karminu.
– Ma jel’? – prošaptala je gledajući me direktno u oči. – Gledali smo se tako par sekundi, vratio mi se onaj stari osećaj vezan za nju. Kako i ne bi, kad je igledala tako seksi i božanstveno. Onda je ustala i krenula ka kuhinji. – Treba li ti pomoć, draga? – njišući kukovima izložila mi je svoju oblu guzu u prvi plan. O, da baš se vežbalo u teretani – pomislio sam. Ti savršeni listovi dodatno naglašeni visokom potpeticama, prosto su vapili za pažnjom.
– Ne treba, samo ti sedi tamo, brzo stižem – odgovorila je Milena. Dok smo je čekali, Tanja je nastavilu priču:
– Gde ti je devojčica?
– Ostala je u Bg-u, sprema neki ispit.
– A šta studira ona?
– Ekonomiju, bankarstvo.
– Lepo, lepo – napravila je pokret naginjući se preko stola i tiho mi šapnula: – Kako puše bankarke? – A onda je nastavila: – Pokazala mi je Milena sliku. Lepo devojče, alal vera. Kad ćeš da je dovedeš da je teta proceni? Kad je ja skeniram, to je to. Ahaha – Glasno se nasmejala.
– Moja Tanja odmah ošacuje to – dobacila je Milena dolazeći sa kafom.
– Dobro, dobro imamo li mi neku drugu temu ovde? – prekinuo sam ovu pošalicu.

Jebozovna milfica puzi po krevetu

Uglavnom, keva me je ubedila da odemo kod Tanje u kancelariju i pogledamo šta ima da nam predloži za moj stan. Mislio sam – ajde OK, što da ne. Jedino što sam hteo je da izbegavam njeno prisustvo jer nisam želeo da uprapastim vezu sa Viki već na samom početku kad nam je već dobro krenulo. Međutim, osećao sam da Tanja još nije rekla svoju poslednju reč.

I kao što to često biva, opet mi je sreća prdnula za vrat. Toga dana kad smo trebali da odemo kod Tanje, keva se setila da ne može jer je imala zakazano kod zubara. Morao sam opet kod nje sam, oči u oči. Šta je tu je… na kraju krajeva, pokušaću da mislim samo na stan – ubeđivao sam se.

Lakše reći nego učiniti, u glavi su mi se motale slike njene zategnute guze i preplanulog tela. Da li je našla nekog u međuvremenu? Nije mi baš bilo svejedno da mislim o tome. Čak sam osećao izvesnu dozu ljubomore na samu pomisao kako se ševi sa nekim sa strane. U tom razmišljanju za tili čas već sam bio ispred studija u kom je radila. Na ulasku me je dočekala sekretarica i ponudila mi kafu.

– Gospođa Grubin trenutno ima klijente. Čim završi, primiće Vas – ljubazno mi se obratila.
– Naravno, nema problema. – Čuj, „gospođa Grubin”. Zapravo nikad nisam čuo da je neko tako oslovljava, Tanja Grubin.

Dok sam čekao, bacio sam pogled na enterijer. Studio je bio prostran, sa bar 20-ak zaposlenih koji su non-stop šetali kroz hodnik noseći nekakve panele. Sve je izgledalo dosta moderno… onako umetnički. Keva mi reče da je Tanja dosta visoko cenjena u tim krugovima i očigledno da je imala visoku funkciju ovde. Nakon 10-ak minuta otvoriše se vrata njene kancelarije. Bračni par je izlazio a Tanja im je govorila da nema potreba da brinu ni oko čega, i da će sve biti sređeno kako su se dogovorili. Dok ih je pratila nazad, ugledala me kako sedim u holu i nasmešila se. Bela košulja, crna suknja tek jedva iznad kolena, svilene najlonke i crveni karmin. Tako je izgledala.

– Zdravo dušo, izvoli uđi – pokazivala mi je ka ulazu u njenu kancelariju a zatim je zahtevala od asistenkinje dve kafice.
– Hm, lepo ti je ovde – uzvratio sam dok je zatvarala vrata.
– Sviđa ti se? Sve što vidiš, to je moja ideja. Otkad sam počela da radim ovde potpuno sam reorganizovala prostor – prolazila je sa druge strane stola a onda se smestila u fotelju.
– Ti si ovde direktorica?
– Tako nekako, uglavnom se ja pitam, ako na to misliš…
– Aham, nego da vidimo kakve predloge imaš za mene…
– Za tebe svakakve… – pogledala me je grickajući palac.
– Ne ozbiljno, dogovorili smo se da prestanemo, znaš i sama…
– O čemu ti pričaš? Mislila sam na tvoju dnevnu sobu… – ironično se osmehnula pa nastavila… – Evo vidiš ovde recimo, pogledaj… – izvadila je katalog sa slikama raznih enterijera. – Ovakva ugaona garniture bi se jako lepo uklopila u tvoju sobu prema slikama koje mi je Milena pokazala… mislim, bilo bi bolje da sam videla uživo stan ali dobro… – zastala je sa prekorom u pogledu.

Po Tanjinom seksi receptu, VI deo

– Pa ne znam, ja bih možda nešto jednostavnije.
– Da razumem, imam nešto što bi ti se sigurno dopalo, ali na kompjuteru. Prođi s druge strane, pored mene. Prinesi stolicu.

Opet tako blizu nje i opet onaj stari osećaj…

Mirisala je božanstveno… sa prekštenim nogama usmerenim ka meni, prosto me je izazivala. Otvorila je folder sa imenom „Specijalno”. Krenula je da lista redom. Bilo je tu zaista raznih ideja, a ja sam samo mahao glavom; dalje, dalje. Sveže nalakiranim crvenim noktima kliktala je mišem i zvuk koji je proizvodila me je tako palio. Prosto me je opijao taj klik, ne znam zašto, pa sam i sâm po automatizmu nastavio da govorim „dalje, dalje”, gledajući maltene kroz ekran a ne u njega. Sedeći pored nje, gotovo sam se topio od osećaja nekakve lagodnosti.

Nastavila je da lista sve do momenta kad se na ekranu pojavila slika na kojoj potpuno gola žena leži na krevetu glavom okrenutom od kamere. Za trenutak sam ostao zbunjen i pogledao u nju koja je samo podigla obrvu u stilu „jel’ ti se ovo možda sviđa?”

– Da nastavim?
– Da, molim te…

Na sledećoj slici, već nije bilo dileme da je to ona. Ležala je sa nogama podignutim u vazduh. Prstima je širila savršeno obrijanu pizdu i gledala tačno u pravcu kamere. Neverovatna fotografija velike rezolucije prikazivala je svaki detalj njenog besprekornog tela.

– Na to sam mislila, svakako je jednostavnije, šta misliš? – odmakla se malo stolicom unzad od stola i čekala moju reakciju.
– Woow – samo je izletelo iz mene. – Vidim da ti se osladilo fotografisanje… – aludirao sam na naš poslednji izlet na vikendici.
– Znači sviđa ti se? Ima još toga – nastavila je da lista slike. – Čitav niz erotskih fotogragija prelepe žene koju bi svako poželeo da pojebe.

sisata milfara drka kurac u kancelariji

– Mislim da je dosta bilo… uff… – pokušao sam da sakrijem uzbuđenje ali bezuspešno.
– Slušaj me dobro, ta tvoja balavica koju šetaš za ručicu… ona sigurno ne može da me zameni – zgrabila me je za ruku.
– Tanja…
– Priznaj! – zarivala mi je nokte u meso. – U tom trenutku asistentiknja kuca na vrata.
– Stiže kafa.
– Da, da uđi – brzo je ugasila folder sa slikama i pokazala mi da se vratim ne mesto za goste preko puta. – Poslužila nas je kafom i ljubazno se nasmešila u mom pravcu.
– Gospođo Tanja, morala bih da idem kući malo ranije, kao što sam Vam već najavila.
– Nema problema zlato, ionako je bilo dosta posla za danas. – Bilo je već blizu 5 i ofis se očigledno praznio. Ipak nas dvoje smo ostali da završimo kafu. Dok smo sedeli, kroz zidove se samo čulo „doviđenja, doviđenja”.
– Mogli bismo zajedno prema kući nas dvoje. Hoćeš li me sacekati da se presvučem?
– Da, nema problema – odgovorio sam.

Imala je malu prostoriju unutar svoje kancelarije u koju je ušla. Ja sam ispijao kafu i počeo da razmišljam kako me opet poseduje. Igrala se sa matora sa mnom kao sa detetom. Mislio sam i o Viki ali da budem iskren, sex sa njom nikada nije bio ni prići onom kakav sam imao sa Tanjom. Lomio sam se iznutra.

– Maki, ubrzo stižem – dozivala me je iz garderobera.

Trebalo je da znam da je ovo zamka u koju me je uvukla iskusna stara lija…

Već konfuzija u glavi koja mi blokira mozak. Sedeo sam tu nepomično poput glinenog goluba i čekao neizbežno. Vrata od male prostorije se otvaraju a iz njih izlazi ona u mrežastima čarapicama do sredine vitkih butina i privezanim halterima sa crnim tangama. To je sve što je imala od odeće, pored visokih štikli. Ponovni pogled na njene gole črvrste petice bio je zadivljujući. Svakim novim korakom ka meni one su se tresle i odbijale jedna o drugu. Prizor kao iz porno filmova. Vidi se da nije izlazila iz teretane jer je bila zategnuta poput manenki na pisti sa opet itekako oblinama koje su naglašavale njenu izraženu ženstvenost i sexipil.

Po Tanjinom seksi receptu, VI deo

Onako golih sisetina, prošla je pored mene i sela opet u svoju fotelju. Naslonila se laktovima na sto pritiskajući prezrele dojke koje su bukavalno htele da prsnu od stiska.

– Jel’ ovako ti uređuješ enterijer? – pitao sam je ironično.
– Ne, ja ovako uterujem dugove a ti mi ostao dužan mnogo toga, mali. Ali… došlo vreme za naplatu, jel’ da? – Ponovo se odmakla a zatim nestala ispod stola. Ubrzo sam osetio dodir njenih ruku po mojim pantalonama. Nisam se protivio.

Već mi je raskopčavala šlic i vadila moj ukrućeni kurac. Kao mačka koja se dokopala svog plena kandžama, zgrabila ga je i stisnula, navlačeći mi kožicu gore-dole.

– Nekome su mokre gaće… – aludirala je na moju vlažnu kitu. Umočila je palac u vodicu koja se izlivala iz mene a potom ga je prinela ka ustima. – Ah, napokon, mmm, ahm… – već mi je dudlala glavić ispod stola.
– Uhh, tako direktorice… – dobacio sam joj dok me je gledala u oči usta punih mesa.
– Tako jel’? Pa koja bolje puši, mala plava ili teta Tanja…? – Na krako je došla do daha a onda nastavila da ga glaba. Uvrtala je jezik oko već potpuno natekle glave moje kite dok bi povremeno zastala i snažno natezala povlačeći kožicu gore-dole. Totalno me je izluđivala. Cela ova scena je bila tako erotična i neispravna da me je to dodatno ložilo. I kao grom iz vedra neba, začuo se glas iz hodinka. Neko se približavao.

Bilo je to sekretarica. Po zvuku koraka se moglo primetiti da je krenula baš ka nama. Shvativši to, Tanja se brzo sakrila ispod stola jer nije bilo vremena da se oblači, a ja sam onako raskopčanih pantalona imao vremena da samo podvučem noge pod sto. Na sreću, vrata su bila postavljena tako da nije mogla ništa da primeti. Bar sam se nadao tome.

– Ju, izvinite, molim vas, mislila sam da nema nikoga jer je skoro šest sati – obratila mi se vidno zadihano.
– Da, malo smo se zadržali… – uzvratio sam pokušavajući da izgledam što normalnije. – Na stolu dve neispijene kafe i ugašen kompjuter i nisu baš delovali kao da smo vodili bitne poslovne razgovore.
– Zaboravila sam da pokupim agendu sa Tanjinog stola kada sam krenula kući… danas sam u haosu…
– Da, da samo izvolite – rekao sam nadajući se da neće videti golu Tanju ispod stola. Na sreću, samo je uzela tu svesku i brzo izjurila izvinivši se još jednom.

Po Tanjinom seksi receptu, VI deo

– Mamicu ti tvoju malu – promrljala je Tanja.
– Uff zamalo – već sam zakopčavao pantalone. – Za to vreme Tanja je otisla do vrata i proverila bravu a onda okrenula ključ dva kruga na levo.
– A gde si ti pošao? – Vrtela je ključ oko kažiprsta. Golih sisa stajala je tamo kao prava nevaljala šefica. – Tek smo počeli, dragi moj. Dosta toga još moram da ti naplatim…

Svastarije

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x