Predigra sa hranom, za početnike

Jedan od najboljih načina za oživljavanje strasti u spavaćoj sobi jest uključivanje hrane u vruće igrice. Jagode, šlag, čokolada – samo su neke od namirnica koje pomažu u zavođenju. Sigurno ste se već susreli sa hranom kao inspiracijom za predigru. Međutim, postoje neke stvari na koje treba da obratite pažnju pre nego što predigra sa hranom postane vaš način zavođenja.

Najbolje je koristiti slatku hranu koja, za razliku od kisele i slane ne izaziva iritaciju i preporučuje se da je držite što dalje od intimnog područja podložnog infekcijama, a mogu da prouzrokuju i razne iritacije, piše “Your Tango”.

kruži ledom oko njene bradavice

Degustacija sa tela garantuje strast

Degustacija poslastica može da bude izvrstan uvod u seks, tako da partnerov stomak može da posluži kao tanjir. Lickanje njegovog tela, sisanje meda s njegovih prstiju ili čokolade s bradavica sigurno će ga raspametiti, posebno ako pritom nosi povez na očima. U tom slučaju se treba osloniti na svoja druga čula što će dodatno da poveća užitak.

Najbolje je da koristite namirnice koje mogu da se zagreju, kao što je čokolada ili med i kockice leda ili smrznute bobice grožđa. Osećaj toplog i hladnog nadražiće će sva čula, posebno ako ih nanesete na erogene zone kao što su uši, vrat, usne i bradavice. Ta su područja puna nervnih završetaka i posebno su osetljiva i na najmanji dodir. Nakon seksa i čišćenje može biti zabavno. Zajedničko tuširanje i međusobno skidanje hrane sa tela produžiće strast i ubrzaće puls, kao, uostalom, i sama predigra sa hranom.

predigra sa hranom, jede tortu sa njegovog kurca

Izvor: Blic Žena

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments